Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę SEVEN Live, UAB
Didelė gėda organizatoriams priimti tokio lygio muzikantus į tokią menką, neparuoštą ir nepapuoštą sceną. Kalbu apie Vienna Mozart Orchestra. Buvo tikrai liūdna matyti - atrodė, lyg orkestrui tektų koncertuoti visiškai netinkamomis sąlygomis.
Ar organizatoriai bent yra matę, kaip šis orkestras koncertuoja kitose Europos salėse? Palyginimas - tiesiog gėdingas.
Vis dėlto pats orkestras buvo puikus, profesionalumas ir muzika - aukščiausio lygio. Gaila, kad organizacinė dalis visiškai neatitiko atlikėjų vertės.
Kada bus grąžinti pinigai už Cirque du Soleil? Dėl ko niekas neatsako į laiškus.
Rašykit jiems į [email protected], bet nesitikėkit, kad greitai pavyks susitarti, aš pradėjau 2020-11-06, o pinigus grąžino tik šiais metais sausio 19d., visiškai nesiskaito, nors bilietus pirkau su draudimu, kad galėčiau, bet kada pasikeisti ar susigrąžinti pinigus, kai reikėjo grąžinti pinigus, tai ir draudimas tapo negaliojantis.
Koncertus gal ir puikius veža į mūsų kraštą, bet pati įstaiga tai yra konkreti š*******o kontora. Patys duoda terminus, per kuriuos galima pakeisti, atšaukti bilietus, bet komunikacijos visiškai jokios neparodo. Gali kaip žirniais į sieną puse metų baladot, niekam neįdomu, kad tu į atkeltą koncertą negali vykti ir norėtum pakeisti bilietus į kitą koncertą, net ir su mūsų priemoka ar kaip nors kitaip išlaviruot. Jiems tiesiog dzin, nekelia, neatrašo ir susikiškit jūs tuos bilietus maždaug, ten kur norit :)
"Ignitis gamybos" vadovė: žalioji energetika neįmanoma be rezervinių pajėgumų
Sparčiai plečiantis vėjo ir saulės energetikai, Lietuvos elektros sistemai vis labiau reikia lankstumo ir rezervinių pajėgumų, galinčių akimirksniu reaguoti į gamybos bei vartojimo svyravimus. Po...
Lietuva 2030 ir neapibrėžtumo ekonomika: kaip prisitaiko organizacijos
Technologijos, demografija, tvarumas ir geopolitika šiandien vienu metu keičia Lietuvos verslo aplinką, o neapibrėžtumas tampa nuolatine būsena. Verslas vis dar laukia stabilumo, tačiau realybė...
D. Dundulis: šiuolaikinė prekių pristatymo sistema vairuotojų ir transporto poreikį sumažino bent 5 kartus
Prieš tris dešimtmečius pradėtos kurti "Norfos" parduotuvės išgyveno ne vieną technologinį ir organizacinį pokytį. 1997 m. Vilniuje atidaryta pirmoji "Norfa" šiandien pasikeitusi neatpažįstamai –...