Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Deals On Wheels, UAB
Deja DOW patirtis labai nuvylė.Nors pats buvau vienas pirmesnių jų klientų dar Lauryno darbo pradžioje ir tai ką jie padarė 2020m.buvo wow patirtis ir kokybė.
Tad kai nutariau žmonai pirkti auto -su konkrečiu biudžetu ir norais tai tapo dideliu nusivylimu.
Labai atsainus požiūris, jokių alternatyvų -atsidaryt mobile.de aš ir pats moku-kreipiamasi dėl kompleksinio sprendimo.Nebuvo siūloma adekvačių alternatyvų-ko pasekoje mes pakoregavome biudžetą į gerokai didesnę pusę nei planavome pradžioje ir vis tiek.Galiausiai nuvykus į KIA auto saloną buvo iškart pasiūlytas NAUJAS auto už šį biudžetą ir jį ir įsgijome.LABAI nuvilianti patirtis, nors lūkesčiai buvo nemaži.Kita auto pirksiu matyt kitur.
Sveiki, pirkau Tesla model 3 automobilį. Bendravau su DOW atstovu Gyčiu P. Likau labai patenkintas. Aptarnavimas 10 balų, iki smulkmenų. Net ir po pirkimo, pardavėjas toliau domisi bei padeda visais turimais klausimais. Jeigu ieškosite automobilio, tikrai rekomenduoju DOW. Puikus kainos ir kokybės santykis, nuostabus aptarnavimas bei greitas automobilio įsigijimas. Ačiū DOW komandai ir didžiausias dėkui Gyčiui ir Vytautui!
Per 1 metus su šeima nupirkom 3 automobilius iš DOW. 1 elektrinį ir 2 benzininius. Ir viskas yra labai gerai. Stipriausia šitos įmonės pusė, mano nuomone - komunikacija ir atsakomybės jausmas, iš ko atsiranda puiki reputacija. O žinant puikią reputaciją pirkt tikrai nebaisu. Ir nors po pirkimo kilo keli techniniai niuansai su vienu iš automobilių, su Eigirdo iš DOW pagalba viską išsprendėm, o patirtas išlaidas apmokėjo DOW. Tai didelis ačiū Eigirdui už kantrybę! Ačiū Vytui už sklandžius lizingo procesus ir patarimus. Ačiū ir visai likusiai komandai. Gerai varot! Kažkada tikrai paskambinsiu dėl 4-to automobilio :)
Nepriekaištingai sklandžiai dirbanti komanda! Sužavėjo DOW operatyvumas, profesionalumas ir tiesiog labai malonus bendravimas. Esu moteris, todėl net mintis apie automobilio keitimą man kėlė paniką... Bet nuo pirmų bendravimo su DOW minučių supratau, kad viskas pavyks. Ir tikrai pavyko puikiai!
Atskirai noriu padėkoti DOW specialistui - Martynui, kuris pademonstravo tikrą profesionalumą savo srityje. Ačiū ir sėkmės jums!
DOW - geriausi! :-)
Pirkau automobilį iš DOW - puiki patirtis. Turėjau galimybę bendrauti su pardavimų konsultantu Gyčiu - nuo pirmos minutės iki automobilio perdavimo viskas vyko aukščiausiu lygiu. Aiškūs atsakymai į visus klausimus, sklandi komunikacija, profesionalus požiūris ir malonus bendravimas. Ačiū Gyčiui ir DOW komandai!
Tiek perkant, tiek parduodant - puikus rezultatas. DOW man jau seniai asocijuojasi ne tik su kokybe, bet ir su profesionaliu pardavimo konsultantu Gyčiu. Dar 2021 metais, kai su DOW pagalba parsivežiau automobilį iš Vokietijos, Gytis padėjo nuo A iki Z. Vėliau, patikėjęs jam savo automobilių pardavimą, vėl likau visiškai patenkintas - automobiliai parduoti už norimą kainą, o visas procesas buvo sklandus ir aiškus. Visuomet žinau, kad jeigu kils klausimų apie bet kokį automobilį, net nebūtinai perkamą iš DOW, gali drąsiai kreiptis ir gauti aiškią konsultaciją iš Gyčio. 10 balų.
Norint įsigyti automobilį, 100 proc. rekomenduoju šią įmonę. Puikus bei profesionalus aptarnavimas, kompetetingos konsultacijos (Ačiū vadybininkui Gyčiui), greitas ir tikslus dokumentų tvarkymas. Įsigijome automobilį Tesla Y, kuris puikiai važiuoja, o buvo pristatytas pageidaujamu laiku, net į namus. Dėkingi visai komandai.
Pagaliau ir mes turime savo svajonių automobilį savo kieme! Po ilgų paieškų, akių varvinimo skelbimų portaluose, mūsų kelyje pasitaikė Deals On Wheels, o teisingiau sakant vienas iš šios kompanijos pardavimo konsultantų - Gytis. Be galo esame jam dėkingi, visų pirma už kantrybę, nuoširdų bendravimą, profesionalumą ir konsultavimą bet kuriuo paros metu. :) Taip pat atskiras dėkui jo kolegoms, kurie padėjo finansavimo ir draudimo reikalais. Tik geriausios mūsų rekomendacijos!
Vienareikšmiškai rekomenduoju!
DOW vieninteliai, kurie sugebėjo kantriai ir dėmesingai įsiklausyti į mano poreikius, nuosekliai padėjo surasti tinkamą automobilį ir sklandžiai įvykdyti visą pirkimo procesą. Automobilio perdavimas - profesionalus, malonus, viskas apgalvota iki smulkmenų. Puikus user experience, kokio ir tikiesi :)
Labai kontrastuoja su patirtimi pas Green Drive - su jais sutarus apžiūrą, jie dingsta ir net po pusmečio nesugeba perskambinti. O kai galiausiai nusprendi pirkti - vilkina dokumentaciją, nesugeba net sutarties paruošti, ko pasekoje nuplaukia ir pats automobilis.
Džiaugiuosi, kad pasirinkau šį dealerį - profesionalumas ir pagarba klientui, o ne tik žodžiai.
Nepaisant to ką jie ten reklamuojaai, tai eilinė pirikūpų kontora, pirkau Opeliuką, tai, kad daužtas pasakė tik tada, kai pats pamačiau remonto (ir labai prasto) ženklus.
Sveiki Simai,
Gal galėtumėt patikslinti kokį Opel automobilį? Nematau, kad Jums būtume pardavę Opel....
Pilkas opel astra, pardavėjas Vakaris. Tai savaime suprantama, kad pamačius, kad ten daužtas lavoniukas, aš atsisakiau jį pirkti.
Nusivylę šios įmonės komunikacija. Susisieki dėl automobilio, paskiria laiką apžiūrai, atvažiuoji iš kito Lietuvos galo, kad išgirstum: “automobilio neturim, jis pas savininką, nebent kitą dieną susitarkim”. Sėkmės versle!
Sveiki,
Apgailestaujam dėl susiklosčiusios situacijos. Ne visus automobilius turime ir ne visais atvejais galime aprodyti automobilį tą pačią dieną arba kaip šiuo atveju už 40 minučių. Skelbimuose pirmu punktu yra nurodyta - „Bandomasis važiavimas - visus automobilius galima išbandyti susitarus iš anksto su vadybininku.“
Automobilį pirkau 2023 m. (visai buvau pamiršęs palikti atsiliepimą, nes visas procesas super sklandus ir greitas buvo) - likau labai patenkintas visu pirkimo procesu, o Gytis, tai MVP :)
Vienintelis trūkumas, kad atėjęs pasikonsultuoti į DoW, tikėtina, kad išvažiuosi su nauju pirkiniu, nes auksčiausio lygio komanda išgirs tavo lūkesčius ir pasiūlys tokį variantą, kuriam bus sunku atsispirti :)
Drįstu pridėti ir dar vieną DOW akronimo išvestį. DOW - Delivered On Wings.
Patirtį su šiais Žmonėmis galima būtų apibūdinti kaip Žmogus, Žmogui, - Žmogus!
Nepaisant to, kad jie parduoda gerus, servise patikrintus ar naujus automobilius, tačiau labiausiai DOW yra apie Žmones kurie ten dirba. Kurie į jus žiūrės kaip į Žmones, elgsis su jumis kaip su Žmonėmis ir rūpinasi Jumis, lyg nebūtų rytojaus. Nesvarbu ar naują, naudotą, brangų ar ne tokį brangų automobilį pirksite, jie pasirūpins proceso paprastumu, tvarkingu ir švariu automobiliu, bei netikėtų gedimų likvidavimu jau po automobilio pardavimo.
Jų tikslas nėra vien tik baigtinis procesas - pardavimas. Tai tęstinis procesas - Rūpestis ir jūsų laiko taupymas. O gal dar geriau tai apibūdintų vienas žodis - Draugystė.
Norite turėti draugų kurie supranta apie automobilius, jų pardavimą, kad jums būtų kuo paprastesnis pirkimo procesas, o vėliau gal ir pardavimo? Reomenduoju susidraugauti su DOW.
Kreiptis į DOW dėl naujo automobilio buvo geriausias sprendimas. Konsultantas Gytis, nuo pirmo skambučio paliko įspūdį, žmogus kalba užtikrintai, argumentuotai bet kartu sukuria su klientais tikrai gerą ryšį, turbūt dėl to, kad žinių "pagažas" yra išties nemenkas.
Po pardavimo Gytis, atsakė į visus klausimus iškilusius su Teslos valdymų. Tai žmogus kuriam tikrai galime drąsiai skambinti jei kažko "nesupranti" Tesloje :))
Automobilį gavome greitai, jei ir buvo šiokių tokių nesklandumų viskas buvo išsprestą operatyviai.
Atskirai noriu padėkoti visam DOW kolektyvui, kurie prisidėjo prie mūsų Teslos atkeliavimo pas mus :)
Prisegiau nuotrauką paskaitęs komentarus apie teslos įsigyjimą. Ši kompanija akivaizdžiai negeba įsivertinti parduodamo automobilio kainos. Arba parduoti nemoka. Kaip reikia pardavinėti automobilį, kad jo kaina sumažėtų 20000e, kone pusiau? Jokio adekvatumo, vien draugų rekomendacijos nedaug ko vertos. Pamenu skelbėsi, jog taps tesla atstovais lietuvoje, jau dvi suvažinėti baigiu, vis dar ne atstovai. Užtat bando atstovauti kinietiškus pigius automobilius - ko gero ten jų vieta.
Pamilau DOW nuo pirmos minutės, tokio paprasto ir be galvos skausmo automobilio pirkimo neturėjau. Svarbiausia, kad net atsiėmęs ir išvažiavęs nejaučiau ir negalvojau, kad kažką nutylėjo ar apgavo.
Svarbiausia, kad į mano paliktą šeštadienį užklausą atsiliepė pirmieji ir vieninteliai (kiti atsibudo tik pirmadienį :D), šeštadienio vakare jau turėjome pasirašę sutartį ir po kelių dienų automobilis buvo jau pas mane.
Anksčiau nusipirkęs automobilį pirmu darbu keisdavai valstybinio numerio rėmelius (visi žinome, kad jie reklaminiai), bet DOW rėmelis liks ant automobilio, nes įsigijus iš jų automobilį negėda rodyti iš kur pirkai ir pirmas kartas kai noriu paremti šią įmonę ir pareklamuoti. Tuo labiau, kad jų rėmelis nėra rėkiantis kaip tai daro kiti.
Sekantį automobilį kai planuosiu pirkti, net nesukdamas galvos skambinu į DOW :)
Ačiū visai komandai ir Gyčiui kuris rūpinosi viskuom.
Labai nuoširdžiai noriu rekomenduoti DOW. Užsakinėjau per juos naują Teslą. Mano patirtis nuo pat pirmo skambučio buvo nesibaigianti lūkesčių viršijimo grandinė. Ačiū Gyčiui ir komandai!
Atskiras komentaras dėl Teslos. Tiesiog kreipkitės į DOW ir susitarkit dėl test drive'o. Kitaip tariant, antra nuoširdi rekomendacija - nedarykit sprendimo pirkti EV nepabandę Tesla. Vienintelis (pabrėžiu, vienintelis) kitų gamintojų atstovų argumentas prieš Teslą - Lietuvoje nėra oficialaus serviso. Leiskit DOW jums paaiškinti, kodėl tai NĖRA jokia problema. T.y. argumentų "prieš" išvis jokių nėra. Visi konkurentų atstovai, kur test drive'us dariau (OK, išskyrus Taycaną :) pripažįsta akivaizdų Teslos technologinį pranašumą. O jų pačių "pranašumai" - nuo "turim daugiau mygtukų" ar "mūsų veliūrai prabangesni" iki "yra žiaurus prestižas 3x brangiau susimokėti" :) Pabandę Teslą jūs greičiausiai suprasit, kad nėra šiuo metu rinkoje geresnio kainos kokybės santykio. Kitas dalykas, kad jūsų...
O nemanai kad VW, Hyundai, ziuri del finansu. Teslos Kasko kaina tau adekvati pvz.? Ar nusiperki auto uz 40k ir nedraudi? :)
Esu dėkingas šiems profesionalams už puikų darbą. Viskuo nuo Švedijos iki Lietuvos buvo pasirūpinta per maksimaliai trumpą laiką, atliktos visos būtinos procesūros ir dar gavau dovanų :) Tikri entuziastai, o tuo pačiu ir profesionalai. Automobilį atsiėmiau kaip naują iš salono, toks dėmesys klientui labai svarbu kuriant emocinį ryšį.
Didelis ačiū!
Neseniai naudojausi DOW paslaugomis. Komanda ir Gytis padėjo eiti per procesą, kurio metu reikėjo kantrybės su manimi, bet viskas pavyko gana sklandžiai. Asmeniškai man buvo svarbu, kad viso proceso metu buvo palaikoma sklandi komunikacija, nors gerai suprantu, kad dar dešimtys kitų klientų turi pilną klausimų ir savo poreikių, tačiau jaučiausi išgirstas ir suprastas.
Ačiū DOW komandai!
Neįmanoma rasti apie šią įmonę neigiamų komentarų, viskuom pasirūpinta. Norėjau pirkti automobilį iš šios įmonės, o konkrečiai iš Lauryno, kadangi netilpome į mano planuotą pirkinį bei sumą, nusprendžiu įsigyti pigesnį automobilį. Paprašius pono Lauryno nuomonės išvardinti bet 3 modeliukus, kuriuos būtų nebrangu eksploatuoti, už įžvalgas buvo paprašyta 60, 5e. 2018 metais tie 60 e kitaip atrodė, bet tiek to. Kavinėj paprašysi meniu ir tau už paprašymą 60e... Na tiek to, užmiršau. Po kiek laiko išlindo yla, kad aš skolingas dow 60, 5e ir neapmokėjau sąskaitos. Nors įžvalgų negavau, paslaugos negavau, o sąskaitą apmokėti turėjau...Po to buvo garsių grasinimų teismais, bet taip ir nesulaukiau jokio šaukimo į teismus. Turiu visus susirašinėjimus, maniau teisimės, nes aš neapmokėjau sąskaitos ir dar šmeižiau kaižkaip šią įmonę. Nepaisant to, kad ponas Laurynas yra labai suktas žmogus, pateikinėja sąskaitas už negautas paslaugas, grasina teismais, bet į juos ir nesikreipia, žodžio...
Sveiki,
labai dėkoju už atsiliepimą nestitinkantį tikrovės ir tikrai nuostabu, kad nusprendėte palikti atsiliepimą po keletos metų. Nepaisant to noriu tik pabrėžti, kad tuo metu klientus konsultuodavome tik telefonu ir niekada nesiųsdavome sąskaitų jeigu klientas nekainuodavo bent jau kelių valandų laiko.
Smagu, kad jūs žinių ir įžvalgų pasidalinimą vertinate kaip “ne darbą” už kurį nėra mokami pinigai. Nes tas žinias sukaupti reikėjo ir laiko ir pinigų.
Ir dar kartą atsiprašau, kad už atliktą darbą (konsultavimą) išdrįsome Jums atsiųsti sąskaitą.
Ačiū, kad skyrėte laiko ir įvertinote mūsų darbą. Jūsų nuomonė mums yra ypatingai svarbi ir skatina mus dar labiau stengtis, tobulėti.
Deals On Wheels komanda
Jei nusprendėte įsigyti naudotą arba naują automobilį, kelias turėtų būti į Deals On Wheels. Ir ne tik dėl to, kad čia rasite patį didžiausią pasirinkimą, o jei ir nerasite, tai šios įmonės darbuotojai Jums suras Jūsų svajonių automobilį, bet apskritai kalbame apie šios įmonės veiklos kultūrą.
Taip, kaip parduodami automobiliai Deals On Wheels, turėtų pasimokyti, jei ne visi, tai didžioji dauguma Lietuvos naudotų automobilių prekybininkų. Šios įmonės darbuotojai puikiai žino, kad už laimingą klientą gali būti geriau tik laimingas klientas, kuris atsives visus savo pažįstamus ir draugus, kurie ketina pirkti automobilį, tik čia.
Na. Įsivaizduokite, kas gali būti geriau, kad be to, kad nupirkote naudotą automobilį, Jūs gausite tokį dėmesį, kurio kiti tokia veikla užsiimantys stokoja. Kiekvienas iš Deals On Wheels darbuotojų supranta, kad jei jis/ji padarys viską, ką privalo ir dar šiek tiek daugiau, nei privalo, viskas grįš su kaupu.
Kaip ir kiekvienoje veikloje, privalu augti ir...
Deals On Wheels komanda
Ačiū visai jūsų komandai padedant įsigyti mum automobilį Skoda ????, draugiški, malonus aptarnavimas. Rekomenduoju.
Justinai,
ačiū, kad skyrėte laiko ir įvertinote mūsų darbą. Jūsų nuomonė mums yra ypatingai svarbi ir skatina mus dar labiau stengtis, tobulėti.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...