Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę DSP Plius, UAB
Užsakant darbo rūbus/avalynę, įmonė du kartus darė keitimą ir spec. užsakymą atskirai prekei. Įmonės atstovės Vaivos Bastienės bei kt. darbuotojų maloniu bendravimu, operatyvumu bei ryšiu po paslaugos atlikimo likau labai patenkintas.
Dėkojame už teigiamą įvertinimą - patenkinti klientai mums yra didžiausias mūsų darbo įvertinimas ir įprasminimas.
Administratorė SUPER nepagarbi, po tokio bendravimo, net nebėra noro kreiptis į juos kitais klausimais.
Pastebėjome, kad palikote neigiamą atsiliepimą apie “DSP Plius” klientų aptarnavimą, todėl norime įmonės vardu atsiprašyti už sukeltus nepatogumus.
Apgailestaujame, kad pirmas kontaktas su mūsų įmone paliko tokį neigiamą įspūdį, kadangi malonus klientų aptarnavimas - viena didžiausių mūsų įmonės vertybių, todėl mes stengiames su visais klientais bendrauti pagarbiai. Tiesiog kartais pasitaiko įkyrūs “agentai”, kurių paslaugų atsisakome griežtesniu tonu, nes labai sunku atsiginti.
Aptarus situaciją su administratore, ji ir prisiminė tik būtent šią situaciją dėl "nereikalingų" paslaugų brūkimo, kai teko padėti ragelį net kelis kartus iš eilės.
Norėdami nuolat gerinti klientų aptarnavimo kokybę ir užtikrinti, kad tai daugiau nepasikartotų ateityje, norėtume Jūsų paprašyti, kad pasiskambintumėte direktorei, Irmai Spudienei ir detalizuotumėte situaciją, jei mes klystame. Kontaktinis telefonas: +370 652 77772.
Tikimės, kad situaciją pavyks išspręsti ir Jūsų nuomonė apie “DSP...
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...