Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Dropstone, UAB

Atsiliepimai apie Dropstone, UAB

Pasinerkite į donum. pasaulį – mados, elegancijos ir susižavėjusių žvilgsnių pasaulį!

Ieva iš Klaipėdos

Šilko skarelės labai kokybiškos ir gražios. Labai puiki dovana mūsų mokytojoms, ačiū

Aušra Merkienė

Viskas puikiai.

Puikios skarelės!

Būkite atsargūs, donum.lt sumokėjau už prekę iš anksto, negavau daugiau nei mėnesį jokio laiško, kad galiu atsiimti prekę, kai daugiau nei po mėnesio kreipiausi į juos pati, prašiau grąžinti pinigus už negautą prekę, pinigus pervesti vengia, verčia pildyti kažkokią jų formą ir laukti 14 dienų. Nepatikimi!

donum.lt komanda
      Julija

Gerb., Julija, dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Nuoširdžiai suprantame Jūsų nusivylimą ir atsiprašome už patirtus galimus nepatogumus. Mūsų laiškas dėl prekės galėjo nukeliauti į Jūsų Spam aplanką. Deja, kartais taip atsitinka.
      Norime Jus informuoti, kad pinigai už Jūsų negautą prekę buvo grąžinti pagal Lietuvos įstatymus, kurie numato pinigų grąžinimą per 14 kalendorinių dienų nuo pirkėjo prašymo gavimo. Kas ir buvo padaryta.
      Mums labai svarbu, kad kiekvienas klientas būtų patenkintas mūsų paslaugomis, todėl labai vertiname Jūsų atsiliepimą. Jūsų patirtis mums parodo, kur galime tobulėti, kad ateityje tokios situacijos nepasikartotų.
      Jei turite kokių nors papildomų klausimų ar reikia daugiau informacijos, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda: [email protected]
      ----
      Atsiliepimus apie mus galite paskaityti čia: https://donum.lt/pages/atsiliepimai.

Ukmergės g. 241, LT-07100 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      KAI REIKIA KAINOS IR PATARIMOVARLE.LT – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais...
      S. Konarskio g. 2-99, LT-03122 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      Internetinė parduotuvė www.rde.lt – vieno iš didžiausių Latvijoje prekybos tinklo „RD Electronics“ atstovas Lietuvoje.Prekiaujame populiariausių prekės ženklų kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, stambiąja ir smulkiąja buitine technika. RDE.LT yra oficialus 250 gamintojų atstovas, todėl savo klientams galime...
      Trakų g. 3, LT-01132 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; apranga, drabužiai; kosmetika, parfumerija.
      LYDERIAUJANTIS MADOS PREKIŲ IŠPARDAVIMŲ KLUBAS BALTIJOS ŠALYSE!MemberShop Jums siūlo neįtikėtinas nuolaidas tokiems prekiniams ženklams kaip: Furla, Calvin Klein, Guess, Gino Rossi, Adidas, Geox, Diesel ir daug kitų.New Mood – tai mados gerbėjų rojus internete! Naujausios kolekcijos, trokštamiausių prekių ženklų...
      Kalvarijų g. 125B-11 korpusas, LT-08221 Vilnius.
      Veiklos sritys: švaros, valymo paslaugos; didmeninė prekyba; higienos reikmenys; interneto parduotuvės.
      „Švaros desantas“ ir partneriai, UAB – profesionalios valymo paslaugosŠvaros ir higienos prekės - https://eshop.svarosdesantas.lt/Įmonė „Švaros desantas“ ir partneriai, UAB teikia plataus spektro patalpų ir aplinkos valymo bei priežiūros paslaugas tiek privatiems, tiek verslo klientams. Įmonės tikslas – užtikrinti...
      Šeimyniškių g. 3, LT-09312 Vilnius.
      Veiklos sritys: kosmetika, parfumerija; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      DROGAS – tai didžiausias mažmeninės prekybos grožio, sveikatos, higienos ir buitinių prekių tinklas Baltijos šalyse.DROGAS savo klientams siūlo daugiau nei 10 000 kasdienio naudojimo prekių: dekoratyvinės kosmetikos, veido ir kūno priežiūros priemonių, plaukų dažų, plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonių, asmens...