Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "DOTRIS"

Atsiliepimai apie UAB "DOTRIS"

Kreditavimo rizika:

2.8

Mums nutiko kaip ir visiems kitiems čia jau pasiskundusiems, pinigų negrąžina, bet vis žada kad grąžins.a******ų a*******i, niekam nerekomenduoju čia pirkti.
      51 euras mums irgi pinigai, o dar va kaip tyčia, Kalėdoms dovana norėjau nupirkti, tai va pavedė, nei pinigų nei daikto, kaip jiems sąžinė taip leidžia meluot ir apgaudineti

Nukentejusioji taip pat

Sveiki, aš taip pat kol kas neatgavau pinigų už gegužės mėn.užsakytą smėlio dėžę. Nepagalvojau pasidomėti apie šią įmonę ir sumokėjau pinigus, nes dažnai apsiperku internetu. Istorija kaip ir komentaruose: viens prie vieno.
      Kreipiausi į vartotojų teises. Laukiau 3mėn.!!!, kol "Vartotojų teisės" išnagrinėjo, kad tikrai nukentėjome. Rugpjūčio mėn. gavome raštą, patvirtinantį, kad esame nukentėję ir jei po 20d. nepasikeis situacija, galėsime kreiptis į anstolius, kad būtų išieškota skola iš UAB "Dotris". Rankų nenuleisime, bet ateityje kol negausim prekės, pinigų nemokėsim. Visiems taip patariu.a******ų daugėja.

Užsakėme vaikui kilimėlį už 52 Eur. Sakė bus po savaitės. Po savaitės nieko neturėjo. Po 2 savaičių skambinome, prašėme, kad gražintų pinigus. Skambinome kelis kartus per dieną - nebekeldavo ragelio. Po to skambinome iš kitų telefonų - vis kartodavo, kad gražins pinigus - negražino. Kreipėmės į epolicija.lt. Pareigunė kelis kartus ragino gražinti pinigus. Ponia Natalija, net apgavo policiją, patikino, kad pavedimas padarytas ir pinigai atkeliaus, kai tik įmonėje bus pinigų - Jų neatsirado :D Dabar bandome per vartotojų teises, po to bandysime per teismą. Pinigus anksčiau ar vėliau atgausime. Kaina to - įlipai į šūdą ir smirdėk pats. O tokie išgamos ir toliau gyvena nebaudžiami. P.S. Jau 2 mėn nuo tai kai bandom atgauti pinigus. ;)

vaje db skaitau tik atsiliepimus apie www.nupirkmama.lt

Pervedziaupinigus prekiu nerasta, paskambinus kazka veblena kad prekes bus issiustos, sekancia diena. Aisku nieko negavau. Pradejau bumbeti kaip cia jus tas uzuolaidas siunciate dvi savaites, kad nepatenkinta aptarnavimu, tai ta moteriska mazdaug gerai davai. Zodziu uab dotris yra nepatikimi tikrai. Uzuolaideliu automobiliui taip ir negavau.

Apgavo ir mane, kreipiausi i policija, pinigus po 2 men atgavau. O pries tai graziuoju bandziau isprasyt, kad pervestu. Vis sugalvodavo pasiteisinimu, tai vaikam varzybos, tai vyresnelis generatoriaus neatveze, tai dar kazkas...pasirode labai maloni moteris ir norejosi tiket, bet kai viskas perzenge ribas parasiau pareiskima per epolicija. Kadangi jie bande apgaut ant 30euru, tai policija uzvest ikiteisminio nvali. Kreipsiuos i vartotoju teises.

Jei kas nukentejote nuo sios imones, kreipkites i policija ar vartotoju teises, atgausite pinigus. Mums fiziskai niekur nereikejo eiti, viska elektroniniu budu susitvarkeme. Pinigus imone grazino. Bet man to negana, as sieksiu, kad ju imone daugiau veiklos nevykdytu ir uz sukciavima butu nubausti ir ju tinklapiai uzdaryti. Nes dabar kol niekur auksciau nesikreipi, tol pinigu negrazina, o jei kreipiesi, tai pinigus grazina, ale taikiu budu susitaria ir toliau sau veikla vykdo ir zmones mulkina.
      Kuo musu daugiau kreipsis, tuo greiciau ju veikla sustabdys.

Kaip ir daugelis cia pasisakiusiu, nepirkite is sios imones ir tinklapio nupirkmama.lt
      Prekiu negavome, pinigu negrazino, i laiskus neatraso, telefono taip pat nekelia. Kreipiausi i policija ir vartotoju teises, nesuprantu, kaip ju veikla dar nesustabdyta ir tinklapis dar neuzdarytas.

Nepirkit nieko iš parduotuvės nupirkmama.lt. Prekės negavome, pinigus sumokėjom jau 2 men atgal, telefono ragelio nekelia jau keleta dienų, i laiskus neatrase!

Teko ir mums susidurti ka reiskia nesaziningi pardavejai. Savininke arba meluodavo, nekeldavo telefono, arba visai ji isjungdavo. Kreipemes i policija ir atgavome pinigus. Noekam nerekomenduoju apsipirkti UAB Dotris e.prekyboje.

Sveiki, norejau pasiteirauti kiek sykiu teko apsilankyti policijoje kol atgavote pinigus? Kokiu dok reikejo?

Pildeme pareiskima per epolicija.lt. Su tyreja bendravau pora kartu telefonu ir el. laiskais. Nepilnai dvi savaites paejo nuo pareiskimo uzpildymo iki pinigu atgavimo. Pateikeme visus turetus elektroninius dokumentus, susijusius su pirkimu (banko israsas, gautas el.laiskas apie uzsakyta preke, statuso busena el. parduotuveje).

Aisku, aciu.

Dar karta Giedre

Skambinau policijos informaciniu telefonu. Jei pirkote preke ir negavote jos bei negrazino pinigu, galite is karto kreiptis i policija. Su savimi tureti visus su pirkimu susijusius dokumentus, susirasinejimus. Nereikia ir vartotoju teisiu siuo klausimu.

Nepirkite is sios imones nieko. Nei pinigus grazina, nei preke atsiuncia. Kreipiausi i vartotoju teises, buvo priimtas nutarimas. Jei nesumokes pinigu iki nustatytos datos, kreipsiuosi i antstolius.

Kreipkitės į policiją. Mums buvo ta pati situacija, kad pardavė prekę, kuri net neegzistuoja jos tinklalapį. Nei prekės, nei pinigų. Telefonai išjungti. Iškarto parašiau pareiškimą policijoje. Policija labai greitai viską sutvarkė. Ačiū Jiems.

Nepirkit nieko iš šios kompanijos, parduotuvės nupirkmama.lt. Prekės negavome, pinigus sumokėjom, telefono ragelio nekelia jau keleta dienų.

ieskojau vieno specifinio zaislo savo vaikui. Ji pavyko rasti tik sioje parduotuveje. uzsisakiau. gavau atsakyma, kad deja tos prekes kolkas nera sandelyje, pasiule kita. praejo dvi savaites, pastebejau, kad mano ieskomo zaislo kaina pasikeite tame puslapyje ir busena kaip visada, kad yra sandelyje, bet kaip visada jos neturi, o cia paskaites supratau kad gerai kad ir neturi, tai pinigu bent nepavedinejau.

Nuo birželio mėnesio nei prekės, nei pinigų. Tokia firma turi būti uždaryta. Labai gaila savo laiko, tačiau teks kreiptis į policiją

Man lygiai tas pats - niekaip negauname prekes, kreipsimes i policija

Patarimas.... Iš patirties.

Užsakius prekę jos negavau, kai tik susisieki su įmonės savininke, buvau aplaistyta saldžiu melu. Tad teko ilgai ir nuobodžiai gaudyti savo kelis euras, kol galų gale turbūt issiako UAB Dotris įmonės vadovei melo puodynė, atgavusi pinigus, gavai didžiulę pamoką, jokių pavedimų kol prekė ne mano rankose.

Europos pr. 96, Kaunas.
      Veiklos sritys: tarpininkavimas; importas; pašto paslaugos, kurjeriai; sandėliavimas; transporto paslaugos.
      Mūsų siuntų persiuntimo platformos suteikia galimybę parsisiųsti prekes iš Vokietijos, Lenkijos, Anglijos, Ispanijos, Prancūzijos, Italijos, Nyderlandų, Latvijos, Čekijos, Japonijos, Portugalijos ir JAV internetinių parduotuvių, kurios neteikia tiesioginio prekių pristatymo į Lietuvą.Privalumai:Pristatymas iš visos...
      Gedimino pr. 5-3, Vilnius.
      Veiklos sritys: bankai, bankinės operacijos; finansai; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; tarpininkavimas.
      UAB „Bankera“ – įmonė valdanti Informacinių technologijų (IT) ir kompetencijų centrą Lietuvoje, kuris teikia programavimo ir kitas IT sprendimų paslaugas. Įmonės sukurti produktai bus diegiami ES bei kitose pasaulio šalyse finansinę veiklą vykdančioms įmonėms. Pagrindinis „Bankera“ tikslas – kurti finansų rinkai...
      R. Kalantos g. 49, LT-52303 Kaunas.
      Veiklos sritys: transporto paslaugos; eksportas; geležinkelių transportas; importas; logistikos paslaugos; muitinių paslaugos, muitinės; sandėliavimas; tarpininkavimas; vandens transportas.
      UAB Baltic transline - tarptautinių krovinių gabenimo kompanija, kuri savo veiklą vykdo nuo 2000-ųjų metų. Ilgametė patirtis, profesionali komanda, vertybėmis grįstas darbas, diegiamos inovacijos ir tvarumo puoselėjimas yra svarbiausi rodikliai, užtikrinantys aukštas įmonės pozicijas rinkoje.UAB Baltic transline...
      A. Domaševičiaus g. 9, LT-01400 Vilnius.
      Veiklos sritys: investicinė veikla; bankai, bankinės operacijos; finansai; greitieji kreditai, paskolos; tarpininkavimas.
      „NordStreet“ – tai sutelktinio finansavimo platforma, radikaliai pakeitusi investavimo į nekilnojamą turtą galimybes.Nuo šiol NT investicijos nebėra prieinamos tik rizikos kapitalo įmonėms ar itin turtingiems asmenims: kiekvienas turi galimybę rinktis patikimą NT projektą ir į jį investuoti pasirinktą sumą (nuo 100...
      Žemaitės g. 21-101, Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; informacijos teikimas; konsultacijų paslaugos; reklamos paslaugos; skolų išieškojimas; tarpininkavimas; tyrimai, ekspertizės.
      Planas Chuliganas – kontaktų centras, kuriame daugiau nei 400 darbuotojų Vilniaus, Kauno, Rygos ir Talino ofisuose užsiima:Klientų aptarnavimuTelemarketinguPardavimo vizitų organizavimuSkolų valdymuMes turime būti partneriais, jei:Jums svarbu, kad dirbame visą parą, nepriklausomai nuo to ar tai Kūčių vakaras, ar...