Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Dotoni, UAB

Atsiliepimai apie Dotoni, UAB

7.1

Buvusi darbuotoja

Nerekomenduoju nebent trūksta pinigų. Dirbi 200 val. už minimumą, 50-55% algos - dienpinigiai, transportas kainuoja ~100€. Paprašius, įmonė nedavė A1 formos, tad Vokietijoje negavau medicininės pagalbos, dabar gydausi nugarą Lietuvoje.
      Vyrauja favoritizmas, kolegos turi priklausomybių, pasitaiko buvusių vagių. Lietuvių gyvenami namai smirda marihuana. Namuose jokio privatumo: nuomos sutarties nėra, vadovai bet kada užeina, fotografuoja ir šmeižia grupėse. Jei kambariokas nesitvarko, būsite nubausti abu. Sėkmės, kad netektų su jais gyventi.
      Vadovai skeptiški, tiki apkalbomis: kolegę su 38°C temperatūra vertė dirbti, palaikę pagiriomis (nors ji negėrė).

Rekomenduoju šią įmonę. Joje dirba labai šilti ir geri darbuotojai. Įdarbinimas aiškus ir lengvas. Rūpinasi kiekviena darbuotojo problema ir smulkmeną, kuri daug reiškia. (Nuo išvažiavimo į Vokietiją iki ilgo gyvenimo projekte)
      Atlyginimai mokami laiku bei visada gali pasitikrinti savo valandas, tad nėra jokių apgavysčių. Karjeros galimybės garantuotos, reikia tik norėt ir tobulėt. Apmoko visų dalykų, kad tik gerai sektųsi ir viskas pavyktų. Aišku, būna įvairių situacijų ir pykčių, bet viskas išsisprendžia vienu/dviem pokalbiais.
      Būstai geri, jaukūs ir erdvus. Galima tartis su atsakingais asmenimis dėl papildomų baldų įsigyjimo norint pasidaryti jaukesnę aplinką.
      Per daugelį metų neesu dirbusi labiau sąžingoj įmonėje nei Dotoni.
      Ačiū Jums visiems už pastangas, kantrybę ir begalinę pagalbą.

Janina Petraitienė

Įmonė labai rimta, sąžininga, atlyginimai mokami laiku, kolektyvas labai draugiškas, būstą suteikė superinį, administracija labai rūpinasi, darbas nelengvas, bet LABAI GERAI APMOKAMAS. Tikrai rekomenduoju tik šitą įmonę, kitom įmonėm esu labai stipriai nusivilusi, šita įmone esu LABAI PATENKINTA. Ačiū Jums už viską.

Dirbu šioje įmonėje jau ne pirmą kartą ir ne pirmus metus. Viskas tenkina ir patinka. Atlyginimai geri, įmonė greita ir reaguojanti.
      Darbas lengvas. Sunkiau gal buvo dirbt ilgesnes valandas, bet pripratau ir visai patiko. Ačiū visam Dotoni kolektyvui už rūpestį ir gerą patirtį bei ačiū už suteiktas karjeros galimybes. Dar būtinai sugrįšiu.

Rekomenduoju. Įmonė sąžininga, atsakinga. Laiku mokami geri atlyginimai, net valandas atsiunčia pasitikrint ar sutampa su tuo, ką dirbai. Darbas nėra lengvas, bet vertas pinigų. Būstai patogus ir tvarkingi. Ačiū už gerą patirtį:)

Niekam nesiulau, moka kapeikas, dirbi uz trys, apgyvendinimas metras ant metro ant dvieju zmoniu. Duhina patys save kalakutai

Dėkojame už Jūsų žinutę. Mes siekiame išsiaiškinti kiekvieną situaciją. Pagal Jūsų duomenis prieinamus Rekvizitai.lt paskyroje, matome, kad neturime duomenų apie jus ir darbo santykius su Jumis, negalime įvertinti situacijos, spręsti klausimų.

Visa suteikta informaciją apie darbo pobūdį, apgyvendinimą ir kitus dalykus buvo suteikta tikrai labai gerai. Viską paaiškino aiškiai, dirbant pasiteiraudavo kaip sekasi, ties tuo priekaištų neturiu. Bet problema kita, praėjo puse metu, bet savo atglyginimo už pati pirmą darbo mėn taip ir neatgavau.

Miela, Kotryna, dėkojame už Jūsų malonius žodžius apie Dotoni atrankos darbą. Džiugu, kad įvertinote mūsų rūpestį. Girdime, kad dirbdama su vokiška sutartimi patyrėte nesklandumų iš Vokietijos įmonės pusės. Dėkojame už suteiktą informaciją ir grįžtamąjį ryšį.

Siunčiau CV aplikuoti į darbo pasiūlymus n-kartų ir negavau jokio atgalinio ryšio. Skambinausi ir tas pats rezultatas. Komunikacijos nėra iš viso.

Tikrai puiki įdarbinimo agentūra, komunikuoja tikrai gerai, tačiau projektas Mindeno mieste nesužavėjo. Kad darbas sunkus buvome perspėti, tačiau viduje vyktantys dalykai, apkalbos ir tam tikrų dalykų nepaisymas ir keletas trūkumų privertė išvykti atgal į Lietuvą.

Sveiki, galvoju dirbti Olandijoje Tig suvirintoju, gal yra dirbančių? Ar verta važiuoti? Ačiū iškart!

Patikimiausia įmonė. Realiai pradirbau ne vienerius metus, visiems rekomendavau ir vis dar rekomenduoju.
      Savaime suprantama būna visokių emocijų (per tokį ne mažą laikotarpį), bet tai dažniausiai ne įmonės klaidos, o asmeninės- jaunatviškas maksimalizmas.
      Rekomenduoju tiems, kurie vertina savo darbo pastangas ir nori jaustis įvertintais. Labai labai stiprus ryšys yra išlaikomas su darbuotojais, noras visuomet spręsti problemas. Apgyvendinimas taip pat geras- pasitarus su atsakingais asmenimis, leidžiama įsigyti sau papildomų daiktų norint įsikurti jaukiau. Darbe- karjeros galimybės.
      Tikrai priekaištų neturiu. Pradedant nuo atvykimo iš Lietuvos (ofiso komunikacija), baigiant apgyvendinimu.

Sveiki, kokie žmonės, nesikabinėjasi prie kitų?

Pasiskambinus sužinoti daugiau informacijos apie darbo pozicijas ir bet kokia kitą reikiamą informacija jos negavau. Tad personalas tikrai buvo ne informatyvus ir nemalonus. Manau net neverta ir "veltis" :)

Sveiki,
      mums svarbu išsiaiškinti šią situaciją išsamiau - tad parašėme Jums laišką.
      Norime atkreipti dėmesį, kad pokalbis telefonu yra tik pirminė informacija žmogui - apie turimas pozicijas, įmonei - apie besidomintį kandidatą. Būna, kad kandidatui tuo metu neturime tinkamų pasiūlymų. Jei turime laisvų pozicijų, pakviečiame į išsamius darbo pristatymus, kurių metu kandidatai susipažįsta su darbu, vaizdine medžiaga, atsakome į pristatymo metu iškilusius klausimus, pabendraujama su pačiu žmogumi, išklausoma jo nuomonė bei lūkesčiai darbui.
      UAB Dotoni

Nerekomenduoju šios imones kodel?
      Nes atvyke radome butus baisius buteliu visokiu lovos nuguletos grindis turbut n metu neplautos žodziu pasibaisejau labai negana to meluoja kad ten žmones negyvena nors gyveno beje vandens nei šildymo nebuvo pasibaisejau labai reikia viešinti tokias imones kad kiti nepapultu žmones

Nerekomenduoju Šios įmonės.

kodėl?

Projekto vadove turėjo pasitikti aprodyti man ir mano draugams gyvenamąja vieta, bet paskyrė šita darbą dirbančia darbuotoja, kuri atveria mums tiesa apie gyvenama būstą, bei darboviete.

atvykę į butą radome didžiule netvarka, bei sužinojome, kad bute nėra šildymo, bei karšto vandens namo gyventoja pranešė, kad tai jau yra 3mėn ir kreipiasi į visas instancija, bet jiems visiškai tai nerūpėjo. Dar pridūrė, kad raktas yra visu vienodas namo tad kas nori gali užsukti pas tave į butą. Po visko susisiekus su projekto vadove ji kalbėjo atsiauriai ir ėmė teigi, kad gyvenamasis būstas priklauso kitai įmonėj

Taigi su draugai turėjome apsisukti ir vėl keliauti į Lietuva!

tn-1-785932.jpeg tn-1-785932-661.jpeg tn-1-785932-285.jpeg

Vygantai,
      labai gaila dėl visos situacijos. Atvykote, kaip pageidavote patys, anksčiau nei sutarta - tad normalu, kad šeštadienį projektų vadovė irgi gali neatvykti Jums aprodyti būsto. Taip pat šiame bute tikrai negyvena mūsų darbuotojas 3 mėnesius - joks žmogus nekentėtų tris mėnesius. Bet kokiu atveju matomas tualetas, vonios plytelės, pati vonia yra labai švarūs, tačiau bute sugedo boileris. Nuotraukose, kurias sukėlėte, yra šaldytuvai, kuriuos kitos įmonės darbuotojai susirinko iš gatvėje vokiečių atiduodamų daiktų ir pasistatė, ketino išsivežti - tai nėra daiktai skirti naudojimui.
      Taip pat atvykote keturiese ir atvykus savo sprendimu anksčiau galimybės Jus apgyvendinti visus kartu neturėjome. Jums buvo pasiūlyta gyventi poromis, bet atskiruose būstuose, tačiau Jūs atsisakėte. Tada Jums pasiūlė šį butą nakvynei, o po dienos buvo suderinta Jums kita gyvenama vieta keturiems, tačiau priėmėte sprendimą išvykti nedelsiant.
      Visada sprendžiame klausimus, deriname net...

Plytelios švarios???? ar tikrai švarios kaip jūs rašote?

Teko dirbti šioje įmonėje. Pačiam Dotoni neturiu didelių nusiskundimų, apart gana prastos komunikacijos. Projektas Minden -> Keista, tačiau dar neteko matyti šitiek jaunų žmonių darbo vietoje. Projektų lyderiai labai jaunučiai, patys sunkiai nusimanantys apie daromus darbus. Svarbu tempas, tempas, tempas. Už mažiau nei Vokietijos minimumas šitaip ''taškytis" darbe aš nematau reikalo.
      Apgyvendinimas buvo pažadėtas labai geras, tačiau atvykus buvome gan nemaloniai nustebinti.
      Tikrai lengviau ir geresnėmis sąlygomis galima uždirbti pinigus.

Dotoni
      Komentatorius

Sveiki, Irmantai,
      būtų gerai, kad susisiektute su mumis ir išsakytute savo pastabas dėl prastos komunikacijos, nes iki šiol visi darbuotojai vertino mūsų dėmesį, operatyvią komunikaciją - padėtute tobulėti mums ir neprarasti to, ką puoselėjame. Dėl darbo projekte - apgailestaujame, kad Jums netiko, bet kita vertus dirbote tik vieną darbo dieną - tad sudėtinga per vieną dieną objektyviai įvertinti darbą, juolab, kai jis naujas.
      Linkime sėkmės kituose darbuose.
      UAB Dotoni

Pramonės g. 4A, LT-99116 Šilutė.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas.
      Norveglit, UAB – personalo atrankos ir įdarbinimo įmonė, specializuojanti darbo pasiūlymuose Norvegijoje, daugiausia mėsos pramonės sektoriuje. Įmonė tarpininkauja tarp darbuotojų ir Norvegijos įmonės, padėdama kandidatams rasti darbą.Norveglit siūlo įvairius darbo pasiūlymus Norvegijoje:· darbą mėsos fabrikuose ir...
      Švitrigailos g. 11B, Vilnius.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos; personalo atranka.
      „HEADEX Group“ jau daugiau nei 20 metų teikia lanksčius personalo valdymo sprendimus Lietuvoje ir Vakarų Europoje. Per šį laikotarpį sukaupėme virš 200 000 darbo ieškančių žmonių duomenų bazę. Taip pat daugiau nei 450 gamybos, sandėliavimo paslaugų, logistikos ir klientų aptarnavimo įmonių pasitiki mumis ir...
      Pulko g. 5, LT-62137 Alytus.
      Veiklos sritys: personalo atranka; darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos.
      UAB Personalas - Įmonė teikianti personalo atrankos bei laikinojo įdarbinimo paslaugas Lietuvoje bei kitose Europos šalyse. Pagrindinės šalys kuriose dirbame : Lietuva, Vokietija, Švedija, Suomija, Danija, Austrija.Mūsų citata : "Suprantame, kad darbas žmogui yra neatsiejama gyvenimo dalis, todėl visada savo...
      Gedimino pr. 26, LT-01104 Vilnius.
      Workis – inovatyvių darbdavių ir pažangių darbuotojų darbo platforma.Workis yra naujos kartos darbų platforma, padedanti susirasti darbuotojus trumpalaikiam darbui dar greičiau ir dar paprasčiau – vos kelių mygtukų paspaudimu. Workis platformoje susitinka inovatyvūs darbuotojai bei pažangūs darbdaviai tam, kad...
      Radvilų Dvaro g. 4-1, LT-48320 Kaunas.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; personalo atranka; transporto paslaugos.
      CargoJob LT – patikimas partneris profesionalių vairuotojų atrankoje --- +370 622 70 770CargoJob LT – patikima ir profesionali įmonė, specializuojanti krovininio transporto vairuotojų atrankoje ir įdarbinime įdarbinimas Lietuvoje o dirbama Vokietijoje.Mūsų tikslas – sujungti atsakingus, motyvuotus vairuotojus su...