Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Doris Group, UAB
Neseniai pirkau Omron spaudimo matuoklį, tai viskas sklandžiai praėjo. Patogus mokėjimas, labai greit pristatė prekę, ir šiaip eshop'as visai patogus, kai reik prekių ieškoti pagal gamintoją. Ir net naudojimo instrukcijas papildomai el. paštu atsiuntė (instrukcijos buvo pridėtos ir pakuotėj). Žodžiu, viskas ok, esu patenkintas. Sėkmės darbuose.
p. Adele, jūsų kraujospūdžio matuokliui buvo atlikta metrologinė patikra laboratorijoje. Metrologinė patikra patvirtino, kad matuoklis matuoja gerai.
Matuoklis yra geras ir jis yra jūsų nuosavybė. Mes negalime svetimos nuosavybės sandėliuoti amžinai, jei jūs jo nepasiimate. Tokiu atveju, neatsiimtos prekės po 6 mėn. yra utilizuojamos.
Pirkau žastinį kraujospaudžio matuoklį Vitammy ultra beat.
Prekę grąžinau dėl kontakto matuojant kraujo spaudimą.
Gavau išvadą, kad prekė galimai kokybiška, tačiau išvada be numerio ir meistro išvados.
Pasirašė atsakIngas asmuo kaip supratau, nes jų blankas, kad tinkama.
Tik plyšusi manžetė, kaip gali manžetė plyšti, nes aparatas pirktas gegužės mėn.faktiškai nenaudotas.
Pinigų negrąžina, man atsisakius priimti ji, el.laišku gaunu informaciją, utalizuos, pagal juos geriausias būdas išspręsti probemą.
Pateikė ir foto kaip gerai matuoja šitas ir omron.
Skiriasi matavimo duomenis.
Aš rekomenduoti negaliu, pirkau iš šios įmonės ir anksčiau, buvau patenkinta - kadangi prietaisai buvo kokybiški. Tačiau dabar apsipirkau nesėkmingai, o pasitikėjusi gera patirtimi su šia įmone - prekių nepatikrinau, kad gražinti iš kart per 14 d. T.Y pirkau šildančias pagalvėles - net dvi iškart, ir tik už mėnesio prireikus panaudot paaiškėjo kad jos nešildo, neįšyla daugiau net iki kūno temperatūros, tai ką jos šildyti gali?. Susisiekus su įmone - paimta garantiniam patikrinimui - kur pareiškė jog viskas tvarkoj ir pagalvėlė atlieka savo funkciją :D. Gerai, dėl pirmos pagalvėlės - tiek jau to - parašiau į Vokietiją - tiesiai Medisanai, kur man atsiuntė naują pagalvėlę - ir šildančią žymiai geriau! Nors ši įmonė teigė, kad pagalvėlės visos tokios pagal EU standartus. Antrąją pagalvėlę - sutiko pakeisti į kitą, tačiau toji šiaip netenkino - pigus šlamštas in Kinijos tiekiamas lenkiškos įmonės, čia jau įmonė atsisakė paimti atgal ar keisti į kitą, nos nuo šios gavimo dienos 14 d...
Jūsų internetinę parduotuvę radau ieškodamas oro drėkintuvo namams. Peržiūrėjęs siūlomus produktus išsirinkau geriausią sau tinkamą produktą kainos ir kokybės santykiu. Registracija, užsakymas ir mokėjimo patvirtinimas buvo labai paprastas, aiškus ir greitas. Taip pat greitai gautas užsakymas. Ačiū ir sėkmės!
Pirkome Ecomed by medisana termometra, ka jis rodo vis dar nesupratom, geriausiu atveju pieno riebuma :) temperatūra rodo kokia nori, bet tokiais dideliais šuoliais kad net nesuprasi ar atšalinėji ar perkaitinėji....
Jį paėmė testavimui, ir patestavus buvo nuspręsta kad viskas su juo gerai. Tai jeigu viskas su juo gerai tai matyt šiaip iš principo modelis visiškai absoliučiai nevykęs ir niekam nerekomenduojam jo pirkti :)
Žodžiu turim namie daikta kuriuo naudotis negalime o mokėta tikrai ne keli eurai :)
Sėkmės testuotojams! ;)))
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...