Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Dodo LT, UAB

Atsiliepimai apie Dodo LT, UAB

4.6

Labai skanu ir greita.

Jau nusivaziavo tai tragiskai, antra kart is eiles net nesugeba atvest uzsakymo. Nezinau kokie dundukai idarbinti isveziot maista bet laukt maisto 2h yra tragedija.

Savininkas kacapas nešnekantis lietuviškai, nors gyvena Klaipėdoj, tai ir maistas atitinkamas.

Sveiki.Esu labai patenkintas picos labai skanios.Pristatymas super esu labai dekingas.Thanks.

Ivedus promokodą PEP25 papildomą pica automatiškai ne įsideda į krepšelį o ja reikia kažkaip dar papildomai įdėti i krepšelį.Paskambinus atsako kad tai dažniausia klientų klaida. Aišku atveža tik pati užsakymą be žadėtos dovanos o promokodas panaudojamas ir daugiau nebegalioja.
      Buvau nepatenkintas :).

3 val pristatinėjo picą, nu visko esu mačius, bet tokio naglumo dar ne. Sakė daug užsakymų, Vilniuje visur taip. Pica atvyko šalta. Džiaugiuosi, kad toks “puikus” užsakymas buvo promo picos, o ne savi pinigai išmesti į balą.

apsinuodijom maistu, uzsakymas per wolt. Paskambinau sako susirasinekit emailais :)… sako pas mus viskas good darbuotojai pietus tuos pacius valgo, tai pietus tai pietus bet mano uzsakymas apie 19val vakare?? vistos kokios nedakepet ar terminu nesuziurejot daug skirtingu priezasciu, o cia atsisaude ir ate, wolt iskart supporta uzdare. Mum bloga jau antra diena. Nu as jum irgi paruosiu malonu siurpriza, moki pinigus, gauni atsiprasant suda ir dar pats kaltas lieki ir atsakingas uz savo savijauta.

Sveiki.Jums tada reikia kreiptis į vartotojų teises.Thanks.

Užsakymas buvo atliktas Liepos 10 dieną #101, vėlavo 30 minučių. Panašu kad Wolt kurjeris atnešė picą nuo picerijos nes buvo šalta, kaip iš šaldytuvo ir netinkama valgyti. Kokybės linija sakė gražins pinigus, nes pasiūliau, kad grąžinsiu picas į piceriją. Bet jokio atsakymo negavau. Manau buvo paskutinis užsakymas, kol pristatinės su Wolt kurjeriais.

Nepatikima įmonė, kuri nesilaiko savo žodžio.

Padariau užsakymą (#156) per jų programėlę, dodo perdavė mano užsakymą woltui, užsakymas gerokai vėlavo ir truko užsakytų prekių. Susisiekiau kokybės telefonu, buvau nukreiptas į el. paštą, po ~5 dienų moteris pasivadinusi Ulyana sugebejo man sugeneruoti nemokamos prekės kodus trukstamoms prekėms (2 Cocacola skardinės), bet atsisakė pridėti, taip smarkiai jų reklamuojamą "...kita picą nemokamai", nes mat kadangi jie perdave mano užsakymą woltui tai turiu pats ir aiškintis su woltu...

Atnaujinta:
      Truputi po šio komentaro gavau atsakymą su sugeneruotu nemokamos picos kodu.

Šūdų kruva. Valgem tik dėlto, kad gaila laiko grįžti atgal. Va taip atrodo chicken BBQ :)

tn-1-1015300.jpg

Kažkokia tragedija paskutiniu metu. Picos atvažiuoja ne tos kurios užsakytos ir visiškai šaltos. Kokybė perėjo į kiekybę ir klientas nebesvarbu

Labai gaila 3 karta bandau uzsakiti dosteri o ju nera : (((((

krymas priklauso ukrainai
      ruskių šiūkšlės von iš šalies

Sveiki, atėjus šv.Kalėdų proga vaikus labai nuvylė trečdaliu sumažintos porcijos-vietoj 14- tik 10 vištienos kepsnelių. Padikeitė ir kitos porcijos. Gaila, kad nevertinate savo klientų.

Ant picos neleidzia uzdeti jalapenu papildomai programa, o darbotojai kaip biorobotai tik programa vadovaujasi.

Kur padažas? Grybai sudege

Karina

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu [email protected], suteikite daugiau informacijos apie užsakymą ir mes ispręsime šią situaciją.

Kokia skyle gali sau leist verst laukt dvi valandas sumustinio? Apgailetina skyle

Kažkokie nevykėliai, sumustini gamino 50 min ir dar tiek pat laiko pristatinėjo. Pati buciau duonai tesla uzminkius ir iskepus jeigu noreciau dvi valandas sumustinio laukt. Nevykėlia totalus.

Atsakymas

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir apgaistaujame, kad mūsų teikiama paslauga neatitiko Jūsų lūkesčių.

Gavom picas greitai, labai skanios ir sultingos picos. Greitas pristatymas. Ačiū jums :)

UAB GLASSPRO

Dėkojame už Jūsų atsileipimą. Maloniai lauksime Jūsų sugrįžtant.

Kaip gali atiduotk uzsakyma su sudegusiom bulvytem.. suprasciau viena antra bulvyte.. o cia dvi porcijos sudegusiu!! Gedooos turekit..

Sveiki, Vygante. Atsiprašome, kad bulvytės Jums buvo įteiktos nekokybiškos. Visada maloniai prašome tokiais atvejais kreiptis el. paštu kokybe@dodopizza ir visos panašios situacijos būna išspręstos. Viliamės daugiau neteko susidurti su panašiomis situacijomis ir laukiame sugrįžtant.

NEREKOMENDUOJU. UŽSISAKĖM 3 PICAS. iš šeimos nariu aš vienintelė valgiau vegetarišką picą ir apsinuodijau. Čia jau antras kartas iš eilės, kai pirkom picas pas jus ir apsinuodijau butent nuo vegetariskos picos. Atidžiau žiūrėkit produktų galiojimą ir laikymo sąlygas. Picos abu kartus pirktos- Klaipėdos picerija, H. Manto g. 38.

tn-1-869603.jpg
      Gražvilė

Sveiki, Gražvile.
      Apgailestaujame už tokią patirtį lankantis Dodo. Naudojame tik kokybiškus ir kruopščiai atrinktus produktus. Kokybei skiriame itin didelį dėmesį, produktai laikomi tinkamomis slygomis. Galbūt netoleruojate tam tikrų produktų?Visada maloniai prašome tokiais atvejais kreiptis el. paštu [email protected] ir visos panašios situacijos būna išspręstos. Viliamės daugiau neteko susidurti su panašiomis situacijomis ir laukiame sugrįžtant.

Labai skani picaa, rekomenduoju, gera kokybė bei greitas paruošimas:)

Marta

Sveiki, Marta.
      Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Maloniai lauksime Jūsųsugrįžtant.

Skanios picos. Visada uzsikame, kai atvykstame i Vilniu. Paskutini karta aptarnavimas nuvyle (picerija esanti Rimi). Buvo akcija, kad perkant 35 cm dovanu coca cola. Paklausus, pardaveja ar apsimete, kad nezino apie tokia akcija, nors ant kiekvieno staliuko reklaminiai bukletai. Sako, gal cia koda reikia ivesti, sakau tai reikejo jums sakyti, sako tai jus sakykit, rekdama atkirto. Visiskai jokios pagarbos klientui. Tai kam kam tas akcijas skelbti, jei jos yra niekines. Dar vieni zmones aiskinosi, bet jie irgi nieko negavo. Ne esme tas buteliukas, esme kam meluoti ir apsimesti…..????

Bevarde

Sveiki. Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir atsiprašome dėl nemalonios patirties lankantis Dodo picerijoje. Visad prašome parašyti mums el. paštu [email protected] ir mes išsiaiškinsime situaciją.

Picos skanios, dažniausiai perku Vilniuj Ukmerges g. Na bet užsakyt telefonu tai kazkoks kosmaras. Kiek skambinsi visa laika operatoriai uzimti. Gal kazkaip automatizuokit? Nu ir Oze nu labai jau nemaloni aptarnautoja auskaruota dirba. Siuskit i mandagumonir tolerancijos kursus

Pedro

Sveiki. Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir atsiprašome dėl nemalonios patirties lankantis Dodo picerijoje. Visada maloniai prašome parašyti mums el. paštu [email protected] ir mes išsiaiškinsime situaciją. Dėl sulaukiamo didelio skambučių kiekio operatoriai gali būti užimti, bet autoatsakiklyje palikite mums pranešimą ir mes su Jumis susisieksime.

Pedro
      Dodo Pizza komanda

aha po puses metu atsigavo :) Ozo auskaruota pardavėja jau per tą laika tapo gerokai mandagesnė. Pataria kas geriau skaniau. Tai mušt nereikia, o tik paskatinti. O dėl telefono tai niekas nepasikeitė. Parsipučiau programėle. Tai dabar nebereikia skambint kur atsilieps kokia durnikė ir nusišneka nes nežino nieko ko klausi. Nu bet čia daug kur taip. Bet picos skanios.

Sveiki. Užsakymas buvo sugeneruotas 10val ryto. Išankstinis užsakymas 17h. 17:00 buvo atvykta į arenos picerija ir buvo pagamintas tik vienas užsakymas. Visi kiti buvo gaminami net 40min. Teko nugirsti, kad pamiršo idėti nugetsus. Suprantu, kad pasitaiko nesklandumų, bet bent galėtų pranešti, ar pasiūlyti alternatyvą, kad sumažinti laukimą. Jei gerai pamenu, jūsų polise yra paminėta, ar bent kurjeriams buvo sakoma, kad užsakymas negali gulėt ilgiau nei 15min. Tad ne tik vėlavo užsakymas, bet ir pastovėjo lentynoj gan ilgai.

Deividas

Sveiki, Deividai. Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir atsiprašome dėl šios situacijos. Dėl užsakymų kokybės ar iškilus nemalonioms situacijos ir aktualiems klausimams maloniai prašome parašyti mums el. paštu [email protected], kad galėtume išspręsti situaciją.

Mėgom jūsų picas, bet jau visai prastėja kokybė. Amtakalnio g. kepta antradienio akcijos picos visai nuvylė, nes tai buvo beskonės tešlos gabalas su kažkuo. Vištienos pabarstyta vos keli gabaliukai, nesąžiningai maźinat picas ir priedus akcijos metu. Daugiau pas jus kojos nekelsiu, yra ir kitų gerų picerijų

Picų mėgėja

Sveiki. Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir atsiprašome už nemalonią patirtį lankatis Dodo picerijoje. Maloniai prašome parašyti mums el. paštu [email protected] ir suteikti detalios informacijos apie savo užsakymą, kad galėtume išspręsti situaciją.

NUSIVYLĖME.
      Ryte 9 h ryto užsisakėme picas VAIKO GIMTADIENIUI Vaikų STUDIJOJE, kur daug svečių. Užsakymas buvo priimtas, žadėta pristatyti apie 10:10.
      Patys paskambinome kodėl niekas nepristato, sako oj kurjeris dar nedirba, tik nuo 11, sutarėm kad kai tik iškeps atvež. Finale gauname pranešimą, kad picos nebus pristatytos, nes kurjeris veža 3 km. atstumu. Grįžę namo, pagal google maps, atstumas nuo picerijos iki studijos 2, 7 km.
      RIMTAI?
      Nesugebate suorganizuoti kurjerių darbo, tai kam priimate ankstyvus užsakymus jei nėra kurjerių. o finale atstumas atitiko, bet neįvykdėte užsakymo. 21 a, o nulis atsakomybės. Vaikų šventėje svečiai negavo maisto. tik pasiskambinus, dėl kompensacijos gavom kodą vienai picai dovanų, tačiau jūsų nekompetencija ir atsakomybės nebuvimas ir gėda prieš svečius neatpirks viena picyte nemokamai.
      Tikriausiai eilinį kartą atrašysite "oi atsiprašome už nesklandumus ir įvykusią situaciją"

Eau baisiai nusivylis del pristatymo. 21 amzius. Is uzupio vaziuoja i naujaja vilnia, mokam po 10 euru uz pristatyma, o cia picos atvezt negalite. Vadinasi tiek klientu, kad nauju tiesiog nereikia...

Olga

Sveiki, Olga,
      Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Norime užtikrinti pristatymo ir pristatomo produkto kokybę, todėl mūsų pristatymo zona yra ribota. Visada maloniai laukiame svečiuose ir mūsų picerijose.

Vakar su vaikais buvome Dodo picerijoje. Puiku. Skanu, yra vaikų zona, todėl visada renkamės šią piceriją. Laukimo laikas 10 minučių Vaikai žaidžia ir laukimo laikas nepastebimas. Džiaugiamės akcijomis

Elena

Sveiki, Elena,
      Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Su džiaugsmu lauksime Jūsų ir mažųjų mūsų klientų apsilankant pas mus ir vėl. :)

Aptarnavimas-baisus. Niekas nesureguliuota, neaišku kaip dirba. Padarėm užsakymą, nuskaičiavo pinigus, o po to programėlėje rašo “šiuo metu picerija užsakymų nepriima”. Tačiau pinigai jau nuskaičiuoti. Paskambinus, konsultantė perša užsisakyti kitą picą, pasirinkus apmokėjimą kurjeriui. Pasakius, kad juk kurjeris nežinos, kad jau apmokėjome, pasiūlė patiems jam tai pasakyti. Atsiprašau, bet ar mūsų problemos, kad jūsų sistema taip veikia? Patys išsiaiškinkite ir sutvarkykite problemą. Mes perkame iš jūsų prekę, mokame pinigus, tad malonėkite garantuoti kokybę tiek produkto, tiek aptarnavimo, tiek pristatymo. Baisu. Ir bendrai kalbant, aptarnavimas lėtas, užsisakius picą, reikia laukti, kol pristatys bent jau valandą, o pati pica niekada neatrodo nei šiek tiek panaši į tokią, kokią užsisakai. Paskutinis kartas, kai kažką iš jūsų užsisakome ir niekam nerekomenduojame.

Buvome oze dodo picoje užsisakėme dviguba peroni didele už 16eurų o gavome maža ir tikrai nedviguba, pati pica negana to kad neskani tai jie tikriausiai nežino kaip tiksliai tas picas gaminti, kad reike padažą dėti ir tt.nerekomenduoju.

Aušrinė Dilginaitė

Ne ta pica buvo atvezta.

tn-1-775933.jpg tn-1-775933-627.jpg
      Aušrinė Dilginaitė

Sveiki, Aušrine,
      Atsiprašome, kad sumaišėme picas. Visada maloniai prašome tokiais atvejais kreiptis el. paštu kokybe@dodopizza ir visos panašios situacijos būna išspręstos. Viliamės daugiau neteko susidurti su panašiomis situacijomis ir laukiame sugrįžtant.

Tobulos picos, super skanu, tik gaila kad nėr padažų pasirinkimo kaip kitose picerijose, tik maži indeliai, bet šiaip labai skanios ir be padažų????????????????

Gintarė

Sveiki, Gintare,
      Dėkojame už atsiliepimą. Lauksime sugrįžtant. :)

Uzejome su zmona Laisves alejoje 07.06 apie 17 val. Nebuvo nei vieno zmogaus (nors aplink pilnos kavines zmoniu) Pralaukeme gal 5 minutes, niekas net nepasirode is darbuotoju. Prekistalis tuscias. Klientai visiskai neidomus. Tada ir supratom kodel cia nera zmoniu. Visi pozymiai kad jau greit uzsidarys ir savininfai net nesupras kodel. Taigi, kam reikia geros vietos jau greit bus laisva. :D

Vladimiras

Sveiki, Vladimirai,
      Apgailestaujame, kad teko nusivilti apsilankymu pas mus.
      Mūsų picerijos teikia pristatymo paslaugą, todėl nesant restorane svečių, jie gamina užsakymus pristatymui. Prie kasos yra skambutis, kurį paspaudus galite išsikviesti darbuotoją prie kasos, tačiau priėmėme Jūsų pastebėjimus ir informavome darbuotojus, kad dar dažniau atkreiptų dėmesį į kasos zoną.

Užsisakėme vištienos salotas, jas valgome gan dažnai, nes tikrai patiko, bet jau antrą kartą gavom visiškai šaltas, net dantis gelia, vištiena ne traški nes laikyta indelyje su salotomis šaldytuve, todėl visas apvalkalas sudrėkęs. Kreipėmės, nes baisiai akcentuoja kaip jiems svarbi maisto kokybė, maniau prieisim išvada, kad tai tiesiog įsivėlusi klaida, bet atsakymas išmušė visiškai, paklausus kodėl salotos visad budavo skanios, su traškai šilta vištiena, o antrą kartą jau nusiviliame gaudami šaltą, sudrėkusią, visas indelis ledinis, atsakymas toks:

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir apgailestaujame, kad salotos neatitiko Jūsų lūkesčių. Pagamintos salotos visada yra laikomos šaldytuve, todėl vištiena yra šalta, jei sutapo, kad užsisakėte salotų kuomet jos būna ką tik pagamintos arba gaminimo eigoje, vištiena būna šilta.

Reziumuojant tai jokia čia klaida, čia įmonės politika, loterija kaip sakant, arba pasiseks arba ne ir pagaminti salotas su vištiena užima tiek laiko, kad reik...

Dovilė Sabaliauskienė

ačiū! labai skanu ir malonu grįžti :)

Dovilė Sabaliauskienė

Sveiki,
      Maloniai laukiame sugrįžtant! :)

Pizzerija irengta geroje strategiskoje vietoje.
      Bet tai nereiskia kad turi mokėti 13e uz duonos gabaliuka
      Padengta saldziu padazu.labai nuvylė-neskanu, saldu
      Truksta ingridientu. vietoi 13e turėtų kainuoti 5e.
      Expres pizza žymiai geriau.

Anonimas

Sveiki,
      Apgailestaujame, kad neatitikome Jūsų lūkesčių. Visada maloniai siūlome pasinaudoti mūsų specialiais pasiūlymais su nuolaidomis.

Paskutiniai 2 užsakymai labai nuvylė. Visada užsisakinedavome iš čia picas, visada būdavo be priekaištų. Tad labai gaila kad taip suprastėjote :) Prieš kelias sav užsisakėme ‘fiesta’, kuri atkeliavo su visai kitokia mėsa ir be padažo. Šiandien užsisakėme taip pat viena iš mėgiamų ‘ carbonara’, kuri buvo su daaaug daug kažkokio riebalų mišinio panašaus i margariną, keista nes niekada nesame tokios gavę, sudėtyje taip pat apie tai neminima, pica tikrai buvo neskani nes kasdamas jauti ne ingredientus ar picos padą, bet margariną ????. Be to, mėsos gabaliukus buvo galima ant dviejų rankų suskaičiuoti. Daugiau nerizikuosime

Karolina

Sveiki, Karolina,
      Apgailestaujame, kad teko nusivilti. Maždaug tuo laiku bandėme Carbonara picos padažą iš skirtingų tiekėjų ir atradome skaniausią, tad viliamės daugiau nebeteko nusivilti ir jūs vėl mėgaujatės mūsų produktais.

Buvau užsisakęs picą, ir kelis padažus namo. Atvežus mano užsakymą, kurjere pastebėjo kad neatveže padažų. Paprašė palaukti, nes juos pamiršo mašinoje. Ok, laukiam. Pralaukiau apie 15min, laukdamas padažų prie mano picos, kuri jau atvėso. Kai pradėjau valgyti jau atvesusią picą, sulaukiau skambučio iš pačio restorano, turbūt pamainos vadybininkės. Ji paaiškino kad kurjere pamiršo padažus picerijoje. Pasiūlė du variantus - atveža padažus, (bet kam man padažai prie jau neskanios, nešviežios picos), arba grąžina pinigus už nesuteiktą paslaugą. Geranoriškai sutikau su antru variantu, net nežiūrint formaliai į restorano pažadus apie pristatymą per valandą, kuri jau senai buvo praėjusį, o savo pilno užsakymo negavau. Taigi sutikau, kad man grąžintų pinigus už padažus. Praėjo mėnuo nuo tų įvykių, pinigų negavau. Ko gero, teks ieškotis alternatyvos skaniesiems penktadienių vakarams. Visiems, kas nenori sugadinti sau šventinio vakaro, šio tinklo picerijas rekomenduoju apeiti šonų. P.S., no...

Niekada neturėjom jokiu nusiskundimu Dodo pizza, bet šį karta gavome naujaja pica sudegusia

Ugne

Sveiki, Ugne,

Apgailestaujame, kad taip nutiko. Parašykite mums el. paštu [email protected] ir mes tikrai išspręsime šią situaciją.

Dodo Pizza komanda

Bufalo sparnelius atkeliavo prašvinkę, pries tai buvusia užsakymas buvo atšauktas taciau iki šiol dar nesu gavusi savo pinigu atgal apsurdas …

Aura

Sveiki, Aura,

Parašykite mums el. paštu [email protected] ir išsiaiškinsime situaciją.

Dodo Pizza komanda

Po 14 valandos neįmanoma NIEKAD (nebuvo dar tokios dienos laimingos) užsisakyti picos į namus Vilniuje, nes visada rašo ”laikinai nepriimami užsakymai”. Su tokiu konceptu galite visiškai atsisakyti standartinio meniu ir siūlyti tik pusryčius.........arba susiimkit ir pagaliau įdarbinkit papildomų kurjerių po galais!

Sveiki,

Buvo uzsakyta pica 22:24, jau 00:00, o picos nera.

Justas

Sveiki, Justai,

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Atsakėme Jums el. paštu.

Dodo Pizza komanda

Sveiki! APLENKITE šia Pizza DODO lanku!!!Aš norėčiau parašyti skunda, apie šia picerija!!! Nieko negaliu pasakyti apie maista mums paprašciausia jo nepardavė!!!
      Mes užsukom Rugsėjo 15d.vakare po vakarieniave kitam retorane sūnus užsimanė deserto! Mūsu paprašė kad parodytume galimybiu pasus mes juos turėjome niekur Kur lankėmės nekilo problemu tik šioje užeigoje Muckdonalo tipo netiko mergina už prekystalio patašė kad mes visa šeima parodytume pasus kadangi ju aparatas neskanuoja užsienietišku barkodu!!! Abi darbuotojos ir menedžerė jaunos mergaitės kurios man tinka I Dukras, buvo labai nemalonios grubios joms ne Su žmonems dirbti o pirma praeiti kursus aptarnavimo ir mandagumo!!! Mums nieko nepardavė mes išėjome ir iš mūsu buvo garsiai pasisijuokta Su pašaipa ir apkalbinėjo tarp kitu klijentu! Mes nenusiminėm ten pat Laisvės alėjoj kavinukėje nusipirkom yvairiausiu desertu ir maloniai nejokiu pasu rodymu!!!
      ???? šitos picerijos bosams Jūs pratandat klijentus…Dėl labai prasto...

ne ta pica gavom

tn-1-553832.jpg
      smilte

Sveiki, Smilte,

Dėkojame, kad kreipėtės ir apgailestaujame dėl šio nesusipratimo. Maloniai prašome parašyti mums el. paštu [email protected] su detalėmis apie užsakymą ir mes išspręsime šią situaciją.

Dodo Pizza komanda

Draugas Tomas liko nepatenkintas. Pavizdžiui man ir draugui Ignui visai patiko. Draugui Ričardui nelabai patiko. Sako trūksta padažo. Apibendrinus likau patenkintas maistu. Futbolas taip pat suteikia šilumos viduje. Ačiū už maistą

Palyginus kainos, skonio, ir pavalgymo santykį tikrai maistas nėra vertas tokios kainos. Picos labai paprastos, be prieskonių, padažo mažai, o už jį dar ir papildomai reikia mokėti. Vienintelis pliusas, kad tešla kokybišką ir visai skani. Tikrai (Vilniuje) už 13 euru galima daug skaniau ir sočiau pavalgyti bet kokiame kitame restorane. Vertinu restoraną 6/10. O stalo futbolas viduje tikrai gera idėja laukiant maisto !

Nemanau kad taip turėjo būti

tn-1-497816.jpg
      Ana

Sveiki, Ana,

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Atsiprašome už susiklosčiusią situaciją. Gal galėtumėte parašyti mums el.paštu [email protected], kad galėtumėme ją išspręsti?

Sveiki,

kreipiuosi dar papildomai per rekvizitus, atsakymas palikau per programeles "atsiliepimu skilti" Nesupraskite neteisingai, bet maistas kuris buvo pristatytas siandiena 13-04-2021 uzsakymo numeris 119 skambutis apie 17:30- Maistas tikrai pas Jus geras, bet si karta maistas buvo choloro skonio (baseino) susisiekus su Jusu skambuciu centru is manes mergina juokesi, atsisake sujungti su vadovu arba ieskoti, bet kokio sprendimo, skambuti numete, nes nebenori bendrauti (tesiog nezinojo, ka daryti) Man Jusu generic atsakymas, netinkina, siuo klausimu parasiau Jums laiska ir tikiuosi greito bei issamaus atsakymo, arba mano prentenzija bus perduoda i vartotoju teises.

Sveiki,

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir apgailestaujame dėl nemalonios patirties. Atsakysime Jums el.paštu.

Dodo administracija

Neperseniausiai draugas ten keliavo darbintis, viską susitarė, jau “aceit priemė dirbti” ir staiga gavo smsą kad nebėra vietų. Taippat buvo atsitikę ir man. Viską susitariau, teliko pasirašyti, net mano aprangos dydį jau turėjo, buvo sutartas grafikas ir vieta. Rezultatas liūdnas, atėjus į darbovietę gavau tokią pačią žinią - vietų nebėra. Pranešti iš anksto net nesugebėjo, per skambutį pasakė kad man atsiuntė emailą, ir jis “kažkaip dingo”. Chebra, čia elektronika o ne koks Lietuvos paštas kad emailai pasimestų ir dingtų, visą emailą savo išieškojau o emailo taip ir neradau. Įmonė apgailėtina, galvojau gal per pusmetį bent žalingą įprotį palikti naujokus ant ledo pakeis ir sutvarkys. Pasirodo ši istorija tęsiasi su nevienu ir ne dviem žmonėm. Taip, maistas skanus, bet aptarnavimas ir administracija liūdna. Nesiūlau darbintis nes nusivilsite.

Dodo Pizza
      Martynas x

Sveiki, Martynai,

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir apgailestaujame dėl tokios patirties. Norėtumėme išnagrinėti šią situaciją, todėl maloniai prašome parašyti daugiau informacijos (kokia picerija, data ir kt.) el.paštu [email protected]. Būsime dėkingi už bet kokią informaciją!

Dodo administracija

Veiverių g. 61A, Kaunas.
      Veiklos sritys: maistas į namus, biurą; kavinės, klubai, barai, restoranai; reklamos paslaugos; švaros, valymo paslaugos.
      Sparčiai auganti ir nuolatinės pažangos siekianti įmonių grupė "Viva Group" savo veiklą vykdo trijose pagrindinėse veiklose: valymo paslaugų, reklamos gamybos bei greitojo maisto restoranų.Skirtingą veiklą vykdančių įmonių bendradarbiavimas atveria didesnes galimybes operatyviam reagavimui į verslo dinamiką...
      T. Masiulio g. 18E, LT-52460 Kaunas.
      Veiklos sritys: kavinės, klubai, barai, restoranai; pirtys ir baseinai; pramogos ir poilsis; renginių organizavimas; viešbučiai, moteliai.
      UAB Evlada – aukštos kokybės paslaugas teikianti įmonė. Viešbučiai, restoranai ir patalpų nuoma įvairioms progoms Kaune – pagrindinės mūsų veiklos sritys.Viešbučių paslaugos apima prabangų apgyvendinimą viešbutyje PAŽAISLIS PARK HOTEL, kuris garsėja jaukia atmosfera ir išskirtiniu aptarnavimu. Siūlomi apartamentai...
      Karalienės Barboros al. 2, Birštonas.
      Veiklos sritys: spa centrai; kavinės, klubai, barai, restoranai; medicinos įstaigos, paslaugos; poilsio namai, sanatorijos.
      Vytautas Mineral SPA – vieninteliai mineralų SPA namai Baltijos šalyse, siūlantys išskirtines kūno procedūras, atliekamas naudojant vietinio šaltinio mineralinį vandenį.Kompleksas įsikūręs vaizdingoje vietoje, netoli Nemuno vingių, apsuptas gamtos, kuri sukuria ypatingą ramybės atmosferą.Komplekse – 160 kambarių...
      Savanorių pr. 12, Vilnius.
      Veiklos sritys: maistas į namus, biurą; kavinės, klubai, barai, restoranai; maisto produktai.
      „Express Pizza“ picerijų tinklas Lietuvoje veikia nuo 2006 metų, „Crisperia“ – nuo 2020-ųjų, o „Fasta Pasta“ – nuo 2025-ųjų. Mūsų tikslas – pasiūlyti gardų, šviežiai paruoštą ir greitai patiekiamą maistą, kuriuo norisi mėgautis bet kuriuo dienos metu.Turime daugiau nei 10 metų patirtį ir jau esame pasiekiami...
      Vytauto g. 134A, Garliava, Kauno r.
      Veiklos sritys: konditerija, saldumynai; didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; interneto parduotuvės; kavinės, klubai, barai, restoranai; maisto gamyba; maisto produktai; mažmeninė prekyba.
      UAB „BIJOLA“ – jau du dešimtmečius konditerijos gaminius gaminanti įmonė. Kepame apie 100 rūšių tortų, pyragų, pyragaičių, sausainių, gaminame vyniotinius, saldainius, šokolado figūrėles, florentinus ir keksus, kepame duoną.Naujiena: tortų, pyragų, pyragaičių, desertų, sausainių internetinė parduotuvė. Laukiame...