Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Divaura, UAB

Atsiliepimai apie Divaura, UAB

7.9

Nuostabi klinika, veterinarų meile gyvūnams nuo pat pirmo užėjimo. Didelis ačiū gydytojai Jurgita Zienei už greitai nustatytą ligą. Jau mūsų mažiukas sveiksta.

Nuostabi klinika, dėkojame visiems gydytojams, pas kuriuos lankomės jau ne 1-erius metus.

Nuoširdžiausios rekomendacijos Veterinarijos klinikai "Divaura" ir visam kolektyvui! Kiekvienas vizitas palieka tik geriausius įspūdžius. Labiausiai vertiname Jūsų nuoširdų ir atvira bendravima - visada detaliai paaiškinama situacija ir galimi sprendimai. Mūsų augintinis visada jaučiasi saugus ir gauna aukščiausios klasės pagalbą. Jūs esate tie žmonės, kuriais pasitikime besalygiškai. Ypatinga padėka Jurgitai - už profesionalumą, išsamias konsultacijas, šiltą požiūrį ir didele kantrybę atsakinėjant į visus klausimus. Jaučiasi, kad Jums tikrai rūpi gyvūnai. Ačiū!

Nusivyles buves klientas

Veterinarei Jurgitai reiketu ismokti valdyti savo emocijas, dvieju dienu gydymas su ja ir koleges pagalba nuejo ant 0 ir didelemis € islaidomis, nuvykus i kita klinika buvo pastebetas sveikatos bukles pagerejimas jau iskart po nakties, nes buvome priimti nakti. Tada sekancia diena nuvykus pasiimti i Divaura israsus MADAM JURGITA isreiske labai dideli nepasitenkinima, nors ju darbo rezultatas 2 dienu buvo lygus 0, nes nebuvo tinkamai atlikta procedura. Isleidome apie 500 eur ir tada kitoje klinikoje teko vel moketi viska nuo pradziu, del Jurgitos netinkamai parinktu priemoniu. Pries tai buvo tik geri atsiliepimai ir puikiausia klinika, dabar deja negrisime. Linkime tobuleti, geros dienos.

Šiaip, anksčiau kiek teko lankytis šioje klinikoje viskas buvo gerai.Šiandien telefonu atsiliepusi mergina kalbėjo šaltai, net piktai, jautės, kad erzinų ją savo klausimais.Noriu pasakyti tik tiek, kad šiaip sau niekas į vet.kliniką neskambina, skambina dažniausiai tada kai būna blogai, reikia pagalbos.Ir visai nesinori, kad ten tave vietoj pagalbos iškoneveiktų.Taigi, kai kurioms darbuotojoms linkiu daugiau kantrybės ir supratimo ir mažiau noro kiekvieną savo žodį įvertinti eurais.
      P.S.Paskambinus kitur, vet.gydytojas išklausė ir rūpestingai ieškojo sprendimo kaip padėti.Aišku, vaistus pirksiu pas malonų veterinarą :)

Geriausia VET klinika šalyje.

Lankiausi klinikoj Divaura Kaune ne pirma
      karta.Pirmas vizitas buvo pas jauna
      veterinara, kuris buvo malonus, matosi
      mylintis savo darba ir gyvunus.Paliko
      labai gera ispudi kaip veterinaro,
      Sendiena lankemes klinikoj, mus prieme
      veterinare Gerda, kuri is karto pasijuto
      salta, grubi, jokio zmogiskumo, tiktai
      pinigai....jai kiekvienas zodis yra
      pinigai, meiles gyvunams nesimato, tik
      piniga...

Gyvūnui reikėjo skubios gydytoju pagalbos. Paskambinus i vet. klinika, gavom atsakyma, kad niekuom padeti negali ir ieškokit kitos klinikos. Iki sio atvejo patirtis su sia klinika buvo labai gerai, tad sikart labai nuvyle toks elgesys. Darbo diena dar nebuvo pasibaigusi, tad tikejomes sulaukti pagalbos.

Esame labai dėkingi už liepos 11d.atliktą operaciją jorkšyriukei Čilei ☺️❤️ Jai buvo atlikta sterilizacija ir ačiū Dievui pačiu laiku ????, nes, kaip sakė gydytoja, viduje jau buvo supūliavę ???? Dėkojame gyd.Jurgitai Druseikaitei už greitą ir kokybišką pagalbą mūsų augintinei ☺️???? Didelis ačiū Jums ir visam aptarnaujančiam personalui! ????❤️????

Dėkojame Vet. klinikai "Divaura" už išgydytą šunį. Ypatingai jį gydžiusiam gydytojui Audriui Kiseliui, kuris rado ir sėkmingai išgydė įsisenėjusį, pasislėpusį uždegimą (kitoj klinikoj kelis kartus padarius tyrimus, tikino, kad jokios bakterijos ir uždegimo nėra).
      Džiaugiamės, kad dar yra tokių klinikų, kur išties gydo ir nuoširdžiai stengiasi dėl augintinio, kur gydymas netampa vien verslu, pagalvojama, kad sergantis, išsigandęs gyvūnėlis patirtų kuo mažiau skausmo, diskomforto ir daroma tiek tyrimų, kiek tikrai toj situacijoj būtina. Ačiū Dievui, kad dar yra tokių profesionalių veterinarų, kurie dorai ir atsakingai dirba šį sunkų darbą, kur negali paklausti paciento "kuo skundžiatės?" ar "kur skauda?". Gal būna jų darbe visko - tai suprantama.. Gyvūnai, kaip ir žmonės, sensta, serga.. Bet esam tikri, kad tiek Audrius, tiek kiti šios klinikos gydytojai nepasiduotų ir iš visos širdies stengtųsi padaryti viską, kas tik įmanoma, esamoj bėdoj ar situacijoj, kad tik padėtų ir išgelbėtų....

Labai DIDELIS ACIU uz greita priemima kur patare nelaukti o atvaziuoti. Aciu Audriui, kad apziurejo patare ka daryti ir jo patarimas buvo teisingas, siai dienai mano suniukas jau laksto. Jeigu prireiks kreipsiuos dar karta bet aisku tikekimes, kad to nereiks :) sekmes didziules visam kolektyvui :)

Norėjom labai padėkoti veterinarijos gydytojai Laurai Ambrulevičei už operatyvumą, greitai nustatytą diagnozę, skubią pagalbą ir už ryžtą kovoti iki galo. Deja, kovą pralaimėjome, ačiū Jums, gydytoja, už palaikymą netekus mylimos Glorijos.

Labai didelis ačiū puikiam gydytojui Audriui Kiseliui pacientė Glorija. Rekomendacijos 100proc puikus savo srities specialistas.

Noriu padėkoti visam Kolektyvui, kurie neliko abejingi ir padėjo naujoms Gyvybėms nuo 49 iki 57 paros datempti jų gyvenimą ir gimė nuostabūs 5 mažyliai.
      Ačiū, už profesionalumą, konsultacijas ir buvimą Komanda, mes kartu padarėme stebūklą. Žadėjote 50% ir 50%, bet pavyko 100%.
      Labai Ačiū Osvaldui, kurį prikėliau paryčiais iš miego. Praradus 1, išgelbėjome 5. Ačiū.

Didelis ačiū daktarei, kuri nepaliko mano šuns bėdoje ir sutiko atvažiuoti šeštadienio vėlų vakarą juo pasirūpinti. Labai maloniai viską paaiškino, jos susiūtos žaizdos gerai gyja.

Sveiki visi, labai norim padėkoti visiems Divauros darbuotojams, Audriui, Vaidai, Gerdai, Osvaldui, kitų vardų nežinom, tai labai Jums ačiū už Frėjos gydymą. Kliniką Divaura iš Didžiosios raidės turi žinoti visi. Nepaprastai malonus aptarnavimas, visi reikalingi tyrimai, supratimas ir visapusiška pagalba švenčių dienomis ar nedarbo valandomis. Tad visiems Lietuvos gyventojams rekomenduojam šią gyvūnų kliniką.

Už aptarnavimą ir kokybę nesiginčyju ir reiškiu nuoširdžią padėką. tačiau sąskaitą gavęs supratau- kodėl taip greitai lobsta gydytojai ir veterinarai. Neminėsiu nei kas nei ko Bet imti kraują iš gyvūnėlio, sveriančio vos 3 kg ir išpilti pusę paimto kraujo ant stalo nepataikant į menzūrėlę.... tai žiauru... Nekaltinu veterinarės dėl neapdairumu. Nepakankamai pasirūpinta priemonėmis, kurių dėka imant kraują yra pašalinama tikimybė prarasti kraujo mėginį tuščiai- nepateisinama. Imant tokius pinigus - būtina turėti ir atitinkamas priemones kraujo paėmiui. Todėl visą gerumą nugožia neįsigyjimas reikalingų priemonių. Net galiu pamanyti ekonominis skūpumas.

Noriu padėkoti Divauros klinikos gydytojams už išgelbėtą Dinutės gyvybę, kuriai buvo diagnozuotas inkstų nepakankamumas.Tobuli gydytojai ir tiesiog nuoširdus žmogiškumas.Didžiausia pagarba ir ačiū Osvaldui.Tokių gydytojų dar nemačiau.Labai atsidavęs savo darbui ir mylintis gyvūnus.Linkiu visam Divauros kolektyvui sėkmės.Jūs geriausi.

Didžiausia padėka už pagalbą mūsų šeškučiui. Jau manėme, kad nebegalima nieko padaryti, nes garbaus amžiaus mūsų šeškas, o sustreikavo inkstai...Vos nueinado į kampą savo reikalų atlikti, nebegalėjo ant kojų stovėti - tokia silpna buvo. Bet po gydytojo Audriaus skirto palaikomojo injekcijų kurso darbar šeškutis po trupitį taisosi, priauginėja svorio, net į antrą aukštą savarankiškai užlipa. Tai tikras stebuklas :) !

Tobuliausi gydytojai, o svarbiausia žmonės ačiū neišpasakytas. Už viską ką esate padarę ir kaip nuostabiai aptarnaujantis visus, nepriklausomai nuo esamos situacijos. Didžiausios rekomendacijos visiems reikalų su gyvūnais. Tobula klinika.
      Mano šunys Jus visus myli.

Geresnes klinikos nerasit, važiuokit tik į šita!, gydytoju kompetencija ir darbas komandoje (, kas padidina gyvūnui suteikiamos pagalbos kokybe), ir kaip kitose klinikose teko matyti, kad sprendžia vienas specialistas, tai čia jie visi tariasi dėl sudėtingesnis gydymo : Teko bendrauti su kitais žmonėmis, kurie čia gydo gyvunus ir visu atsiliepimai tik labai geri:

Dėkoju šios klinikos darbuotojams, jie visi rūpestingi.Osvaldas labai myli gyvūnėlius tą pati esu patyrusi.OAudrius profesionalas iš didžiosios raidės.Aciu visam jų kolektyvui.

Tikrai rekomenduoju, gydziau dvi uodegytes.

Noriu nuoširdžiai padėkoti ir parekomenduoti vyterinarijos gydytoją Osvaldą. Žmogus netaupantis savo laiko, matosi, kad myli gyvūnus ir savo darbą. Linkiu, kad kiekviena vet klinika turėtų po tokį savo srities specialistą. Sėkmės! Žinosime kur kreiptis!

Puiki gydikla, geri darbuotojai, Audrius vet. Daktaras iš didžiosios raidės, pagarba jam :)

Siandieną 10.05 d pirmą kartą teko apsilankyti veterinarijos klinikoje Divaura.Ir tikrai paliko gerą ispūdį ši klinika.Labai maloniai priimė gydytoja Karolina, kuri apžiūrėjus mūsų augintinę Tikutę labai išsamiai papasakojo ligos problema ir tolimesnį jos gydymą.Mano akimis tik geriausi atsiliepimai apie šią kliniką.

Gerosios Vilties g. 1-7, LT-03147 Vilnius.
      Veiklos sritys: veterinarija; gyvūnų globa; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas.
      Jakovo veterinarijos klinika Vilniuje - tai smulkių gyvūnų veterinarijos klinika Vilniuje, besispecializuojanti šunų ir kačių gydyme. Gydykla dirba be poilsio dienų nuo 9.00 iki 22.00 val. vakaro, sekmadieniais iki 21.00 val. vakaro. Čia dirba puikūs aukštos kvalifikacijos specialistai, kurie padės išspręsti visus...
      Nemenčinės pl. 4C-104, Vilnius.
      Veiklos sritys: veterinarija; gyvūnų globa; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas.
      VETERINARIJOS KLINIKŲ TINKLAS.PASLAUGOS VISĄ PARĄ !2025 metais birželio 3–ąją Klaipėdoje duris atvėrė nauja referentinė veterinarijos ligoninė “8 drambliai”.Pagaliau vakarų Lietuvos mažieji keturkojai ir jų šeimininkai turi tai, ko nusipelnė - aukščiausio lygio, Vakarų Europoje dar vadinama “referral"...
      Pašilės g. 118, LT-51302 Kaunas.
      DAINAVOS VETERINARIJOS TEIKIAMOS PASLAUGOSSmulkių gyvūnų gydymas KauneRentgeno kabinetas KauneUltragarsinė diagnostika KauneEndoskopija KauneInhaliacinė anestezija KauneChirurginės operacijos KauneGyvūnų vakcinavimas KauneGyvūnų ženklinimas KauneGyvūnų eutanazija KauneInfekcinių ligų diagnostikos testai...
      Viršuliškių g. 23-48, Vilnius.
      Veterinarijos gydykla “VetFauna” įsikūrusi PC IKI “Link Molėtų”. Dirbame nuo 2011 m.Gydome šunis, kates, šeškus, graužikus, paukščius bei egzotinius gyvūnus. Konsultuojame jų laikymo, priežiūros bei mitybos klausimaisPaslaugos:Prekyba zooprekėmis.Gyvūnų pašarai (Hill’s, Josera, Brit, Granum).Veterinarijos...
      J. Ralio g. 1A, LT-55183 Jonava.
      Veiklos sritys: veterinarija; gyvūnų globa; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas; vaistai, medicininės medžiagos.
      UAB “Kabarga” veterinarijos gydykla – vaistinė įkurta 2002 metais Jonavoje.Mūsų pacientai : šunys, katės, naminiai šeškai, triušiai, žiurkės, jūrų kiaulytės, paukščiai ir kiti naminiai gyvūnai.Taip pat prireikus galime padėti ir stambiems gyvūnams : arkliams, galvijams, ožkoms, avims ir kt.Gydykloje dirba...