Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Dirba.lt, UAB

Atsiliepimai apie Dirba.lt, UAB

5.8

Esame patenkinti Dirba.lt paslaugomis. Lyginant su kitais portalais, skelbimų ir atrankų kainos daug geresnės. Bendradarbiaujame ne vienus metus kartu, esame patenkinti ir dėkingi.

uz 1600 ant popereus seis laikaikais neturiu net apie ka kalbet. y rankas tiek tai poalbis rimtas turetu but gal kas kas ir imanoma butu.

Čia tik reklamos o skelbimai visi iš biržos tai geriau ieškoti per biržą negu čia reklamas žiūrėti

Nesinori sakyti kokios profesijos darbuotojų randame TIK pas Jus. O nenorime sakyti dėl konkurencijos, nes ir kiti susiras. Tiesiog norime Jums padėkoti už itin protingus ir veiksmingus patarimus dedant skelbimus ir linkime sėkmės versle. Gyvuokit! Esate šaunuoliai!

Gal teiksitės atrašyti į mano el. Laiškus ir ištrinti skelbimus kuriuos idėjau net ne aš, bet yra susiję su manim?

Dėkui už pagalbą naudojantis Jūsų portalu, esu laimingas, kad bent jau pastaruosius 2 metus randu darbuotojus būtent per dirba.lt ir nebereikia mokėti kosminių kainų kituose cv portaluose. Ačiū, ačiū, ačiū!!! Dirbkite taip ir toliau! Sėkmės!

Prastas aptarnavimas
      Siuncia nereikalinga informacija
      Sako nekanditatuoja, paskui skambina sako galim surasti uz 1000eur
      Tokiu a******u reikia pasisaugoti

Dėkojame portalui Dirba.lt už efektyvų ir profesionalų darbą ieškant ir atrenkant įmonei reikalingus specialistus. Jūs labai greitai išsprendžiate mūsų problemas. Dėkui.

Heisterkamp Transport

"Heisterkamp Transport Latvia" has developed successful cooperation with Lithuanian career portal Dirba.lt. Interest, professionalism and adaptation needs of the company - they could be the key words that describe Dirba.lt team.
      Dirba.lt personnel project managers were very open to our needs and the flexibility to react to changes in requirements during our collaboration. In the future, if necessary, we choose to cooperate with Dirba.lt. We recommend Dirba.lt!

Ačiū už kokybiškai ir profesionaliai atliktas personalo atrankas. Kreipsimės ir dar kartą.

Zymiai geriau ir pigiau. I darbo rinka inesete nauju veju. Dekingi.

Patenkinta kliente

Esame labai patenkinti Dirba.lt imone, malonu dirbti, kai matosi rezultatai taip greitai! Ir toliau bendradarbiausime, darbuotoju savo istaigai ieskosime pas Jus! Sekmes!

Anonimas
      Patenkinta kliente

Sveiki planuoju išvažiuoti per šią agentūra, gal galit patart ar apsimoka važiuosiu pirma karta viena, labai daug girdėjusi esu, kad apgaudinėja baisu, kad neišveštų kur nereikia :) kaip su algom čia ir apgyvendinimo vieta?

Restoranu tinklas

Dirbame su Dirba.lt portalu jau 3 metus ir esame labai patenkinti rezultatais. Darbuotojų ieškome tik per čia, dėl labai gero efekto.
      Rekomenduojame ir linkime sėkmės ir toliau plečiant veiklą.

Pramonės g. 4A, LT-99116 Šilutė.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas.
      Norveglit, UAB – personalo atrankos ir įdarbinimo įmonė, specializuojanti darbo pasiūlymuose Norvegijoje, daugiausia mėsos pramonės sektoriuje. Įmonė tarpininkauja tarp darbuotojų ir Norvegijos įmonės, padėdama kandidatams rasti darbą.Norveglit siūlo įvairius darbo pasiūlymus Norvegijoje:· darbą mėsos fabrikuose ir...
      Švitrigailos g. 11B, Vilnius.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos; personalo atranka.
      „HEADEX Group“ jau daugiau nei 20 metų teikia lanksčius personalo valdymo sprendimus Lietuvoje ir Vakarų Europoje. Per šį laikotarpį sukaupėme virš 200 000 darbo ieškančių žmonių duomenų bazę. Taip pat daugiau nei 450 gamybos, sandėliavimo paslaugų, logistikos ir klientų aptarnavimo įmonių pasitiki mumis ir...
      Pulko g. 5, LT-62137 Alytus.
      Veiklos sritys: personalo atranka; darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos.
      UAB Personalas - Įmonė teikianti personalo atrankos bei laikinojo įdarbinimo paslaugas Lietuvoje bei kitose Europos šalyse. Pagrindinės šalys kuriose dirbame : Lietuva, Vokietija, Švedija, Suomija, Danija, Austrija.Mūsų citata : "Suprantame, kad darbas žmogui yra neatsiejama gyvenimo dalis, todėl visada savo...
      Gedimino pr. 26, LT-01104 Vilnius.
      Workis – inovatyvių darbdavių ir pažangių darbuotojų darbo platforma.Workis yra naujos kartos darbų platforma, padedanti susirasti darbuotojus trumpalaikiam darbui dar greičiau ir dar paprasčiau – vos kelių mygtukų paspaudimu. Workis platformoje susitinka inovatyvūs darbuotojai bei pažangūs darbdaviai tam, kad...
      Radvilų Dvaro g. 4-1, LT-48320 Kaunas.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; personalo atranka; transporto paslaugos.
      CargoJob LT – patikimas partneris profesionalių vairuotojų atrankoje --- +370 622 70 770CargoJob LT – patikima ir profesionali įmonė, specializuojanti krovininio transporto vairuotojų atrankoje ir įdarbinime įdarbinimas Lietuvoje o dirbama Vokietijoje.Mūsų tikslas – sujungti atsakingus, motyvuotus vairuotojus su...