Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Digetra, MB
Atsiliepimai apie Digetra, MB
Nuotekų valymo įrenginiai, montavimas, servisas, probiotikai nuotekoms, orapūčių remontas
Noriu nuoširdžiai padėkoti Digetra komandai už puikiai atliktą darbą! Viskas atlikta kokybiškai ir laiku. Viso proceso metu gavau aiškius atsakymus į visus klausimus. Visi dokumentai dėl kompensacijos buvo sutvarkyti be jokių problemų ar papildomo rūpesčio iš mano pusės. Drąsiai rekomenduoju visiems, kas ieško patikimos įmonės nuotekų valymo įrenginių montavimui.
Valymo įrengimo darbai buvo įvykdyti gan greitai ir labai tvarkingai, darbuotojai atsake į visus užduotus klausimus bei davė patarimų dėl įrengimio priežūros. Kitą dieną atvykus pasiimti dokumentų, dar sykį buvau supažindintas su įrenginio priežiūra ir jos veikimu, buvo suteikta dar daugiau patarimų apie visas galimas situacijas, profilaktinę priežiūrą.
Esu labai patenkintas suteiktomis paslaugomis ir tikrai rekomenduočiau kitiems!
Esame labai patenkinti įmonės „Digetra“ suteiktomis paslaugomis. Visas procesas praėjo itin sklandžiai - nuo pirmojo kontakto iki darbų užbaigimo jautėsi profesionalumas ir atsakingas požiūris į klientą. Įmonės darbuotojai pasirodė esantys kompetentingi, kruopštūs ir visada pasiruošę atsakyti į visus iškilusius klausimus.
Ypač norisi pabrėžti puikią ir mandagią komunikaciją - viskas buvo aiškiai paaiškinta, laikomasi sutartų terminų. Visi įrengimo dokumentai buvo pateikti tvarkingai, tiksliai ir atsakingai, todėl neturėjome absoliučiai jokių problemų priduodant dokumentaciją kompensacijai Tauragės rajono savivaldybei. Esame labai dėkingi.
Dėkojame įmonei MB „Digetra“ už atsakingai ir kruopščiai atliktus darbus.
Visi sutarti darbai buvo įvykdyti laiku, tvarkingai ir pagal numatytus reikalavimus. Įmonės darbuotojai dirba profesionaliai, laikosi susitarimų, palaiko aiškų ir konstruktyvų bendravimą.
Darbų metu nebuvo jokių nesklandumų - viskas atlikta sąžiningai, kokybiškai ir atsakingai. Tokia darbo kultūra rodo įmonės patikimumą bei rimtą požiūrį į savo veiklą.
Bendradarbiavimas su MB „Digetra“ buvo sklandus, todėl šią įmonę galima drąsiai rekomenduoti kaip patikimą partnerį įvairiems darbams ir projektams.
Norim padėkoti įmonei ir jos visai komandai už stebėtinai pavyzdingai atliktus darbus. Mums sumontavo nuotekų valymo įrenginį, vyrai nuo pat ryto atvažiavo, be perstojo dirbo, labai nuostabiai viską sutvarkė, visą žemę išgrėbstė, dirbo kaip savo kieme. Administracija tą pačią dieną parengė dokumentus kompensacijai. Patys rekomendaciją gavom iš kaimynės, kuriai pernai ši įmonė sumontavo įrenginį. O dabar mes esam labai patenkinti ir rekomenduojame kitiems. Ačiū. Sėkmės jums.
Patys geriausu atsiliepimai.Viskas tikslu, nuoširdu, geriausia kokybė. Puikūs ir draugiški darbuotojai. Viskas atlikta laiku. Sumontuotas valymo įrenginys, buvo išmontuota sena nuotekų talpa.Viskas veikia puikiai.Jau praėjo pusmetis, kaip naudojamės val.įrenginiu ir nuostabu, kad nebereikia riboti skalbimų, nebereikia kviesti išvežti nuotėkų. Rekomendacijos didžiausios.
Norim padėkoti Digetra įmonei už nuotekų valymo įrenginio sumontavimą. Du tris metus jau galvojame, kad mums šito daikto reikia, vis tikėjomės, kad bus galima prisijungti prie centralizuotų tinklų. Dabar jau labai džiaugiamės patogiai gyvendami. Ačiū už pagalbą teikiant dokumentus savivaldybei dėl kompensacijos.
Ši įmonė Digetra rekonstravo naujai nuotekų valyno įrenginio trasą. Su sena trasa vargom 10 metų, vis perdegdavo siurbliai, pakeisti 8 vnt per tą laikotarpį.Į šią įmonę kreipiausi, kad padėtų išspręsti kilusią problemą. Esu labai dėkinga, kad sutiko padėti ir perdaryti visą trasą naujai. Nuoširdžiai dėkoju už pagalbą ir linkiu sekmės jiems.
Noriu padėkoti įmonei MB Digetra. Gyvename name, kuriame 6 metus naudojamės nuotekų šuliniu, kurį kas mėnesį tektado traukti. Labai atsibodo šitas reikalas, kai tekdavo galvoti, ar galiu šiandien jungtis skalbimo mašiną ar ne. Taip Radviliškio vandenys buvo pastovūs mūsų kiemo svečiai. Kaina paskutinius mėnesius buvo po 30€, vėliau ir po 40€. Abu su vyru bambėdami dėl nepatogumų, nusprendėme ieškoti nuotekų valymo įrenginio. Kreipėmės į įmonę Digetra, viską susiderinome dėl darbų. Ką, galiu pasakyti, kad jau įrenginiu naudojamės 1, 5 metų ir labai džiaugiuosi patogumu, kad nebereikia traukti kanalizacijos. Nė už ką nebenorėtume grįžti prie šulinio traukimo. Rekomenduoju šią įmonę, vyrai dirbo dvi dienas, nes buvo daug reikalų. Dar džiaugėmės gavę iš Šiaulių rajono savivaldybės 2000 eurų kompensaciją. Ačiū.
LAAABAI didelis ačiū šiai imonei kad nepaliko likimo valioje, nes buvo beda su senaja kanalizacija (sugriuvo) ir neturejome nei tuoleto nei dušo nei vonios, maniau jog nieks neapsiims ant greituju skambinau kelioms imonems visos pasake kaip minimu 1sav laukt, bet ne DIGETRA, jie iskart suprato mano beda ir operatyviai bei greit sureagavo, atvaziavo apzejo po 2dienu nuo pirmo pokalbio jau buvo irenktas valimo irenginys, DIDŽIULIS AČIŪ jiem ir ju visai komandai labai fainus žmones.
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...