Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Digetra, MB

Atsiliepimai apie Digetra, MB

Nuotekų valymo įrenginiai, montavimas, servisas, probiotikai nuotekoms, orapūčių remontas

Aplinką tausojantis nuotekų valymas yra indėlis į mūsų švaresnį vandenį ir sveikatą.

9.2

Didelis AČIŪ visai Digetra komandai! Darbai buvo atlikti greitai ir kokybiškai. Atskirą Ačiū noriu tarti Kristinai, kuri negailėdama savo laiko viską paaiškino išsamiai ir suprantamai.

Greitai ir kokybiškai atlikti darbai. Aiškiai ir suprantamai pakonsultuoja bet kokiu klausimu. Rekomenduoju.

Noriu nuoširdžiai padėkoti Digetra komandai už puikiai atliktą darbą! Viskas atlikta kokybiškai ir laiku. Viso proceso metu gavau aiškius atsakymus į visus klausimus. Visi dokumentai dėl kompensacijos buvo sutvarkyti be jokių problemų ar papildomo rūpesčio iš mano pusės. Drąsiai rekomenduoju visiems, kas ieško patikimos įmonės nuotekų valymo įrenginių montavimui.

Mantas Janušas

esu labai patenkintas valymo įrenginio įrengimu.Padeda visais klausimais nuo iki.
      Rekomenduoju!!!

Valymo įrengimo darbai buvo įvykdyti gan greitai ir labai tvarkingai, darbuotojai atsake į visus užduotus klausimus bei davė patarimų dėl įrengimio priežūros. Kitą dieną atvykus pasiimti dokumentų, dar sykį buvau supažindintas su įrenginio priežiūra ir jos veikimu, buvo suteikta dar daugiau patarimų apie visas galimas situacijas, profilaktinę priežiūrą.
      Esu labai patenkintas suteiktomis paslaugomis ir tikrai rekomenduočiau kitiems!

Esame labai patenkinti įmonės „Digetra“ suteiktomis paslaugomis. Visas procesas praėjo itin sklandžiai - nuo pirmojo kontakto iki darbų užbaigimo jautėsi profesionalumas ir atsakingas požiūris į klientą. Įmonės darbuotojai pasirodė esantys kompetentingi, kruopštūs ir visada pasiruošę atsakyti į visus iškilusius klausimus.

Ypač norisi pabrėžti puikią ir mandagią komunikaciją - viskas buvo aiškiai paaiškinta, laikomasi sutartų terminų. Visi įrengimo dokumentai buvo pateikti tvarkingai, tiksliai ir atsakingai, todėl neturėjome absoliučiai jokių problemų priduodant dokumentaciją kompensacijai Tauragės rajono savivaldybei. Esame labai dėkingi.

Norime padėkoti šiai įmonei už įrengtą nuotekų valymo įrenginį ir kad sėkmingai gavom 1450€ kompensaciją iš Šiaulių rajono savivaldybės. Labai džiaugiamės, rekomeduojam ir kitiems kreiptis.

Greitai ir tvarkingai atlikti montavimo darbai. Dėkingi už konsultacijas, profesionalumą ir parengtus dokumentus kompensacijai.

Labai greitai ir gerai atlikti darbai.

Ieškojome, kas mums sumontuos nuotekų valymo įrenginį. Iš daugelio pasiūlos pasirinkome įmonę Digetra. Esame patenkinti konsultacija, darbais ir suteikta informacija dėl priežiūros. Dar dokumentai kompensacijai sutvarkyti. Ačiū. Rekomenduoju.

Dėkojame įmonei MB „Digetra“ už atsakingai ir kruopščiai atliktus darbus.
      Visi sutarti darbai buvo įvykdyti laiku, tvarkingai ir pagal numatytus reikalavimus. Įmonės darbuotojai dirba profesionaliai, laikosi susitarimų, palaiko aiškų ir konstruktyvų bendravimą.

Darbų metu nebuvo jokių nesklandumų - viskas atlikta sąžiningai, kokybiškai ir atsakingai. Tokia darbo kultūra rodo įmonės patikimumą bei rimtą požiūrį į savo veiklą.
      Bendradarbiavimas su MB „Digetra“ buvo sklandus, todėl šią įmonę galima drąsiai rekomenduoti kaip patikimą partnerį įvairiems darbams ir projektams.

Vilma Kazlauskienė

Esame labai patenkinti įrenginiu, konsultacija, darbais ir kitiems rekomenduojame įmonę Digetra

Kai nuo pirmo pokalbio kyla pasitikėjimas, o matant kokybišką ir darnų komandos darbą neabejoji profesionalumu, tuomet galima
      užtikrintai rekomenduoti kitiems.Ačiū, , Digetra'' vadovams ir kolektyvui ir ačiū sau, kad pasirinkau jus.Gyvuokite.

Žydrūnė Monstvilė

Bendradarbiavimas su šia įmone paliko tik gerus įspūdžius. Konsultacija buvo išsami ir profesionali, visi darbai - nuo nuotekų valymo įrenginio sumontavimo iki dokumentų paruošimo kompensacijai - atlikti sklandžiai ir atsakingai. Rekomenduoju!

Ačiū Jums. Viskas atlikta be priekaištų. Išsamiai paaiškinta dėl kompensacijos. Vyrai dirba tvarkingai, atsakingai. Sėkmės Jums darbuose.

Albertas Bartkus

Labai gera firma jos vadovė ir jos darbuotojai pastatė irengini ir sutvarkė aplinka patenkintas ir dėkingas jiem

Labai puikus aptarnavimas, labai greit viską sujungė, pastatė, super!

Dėkojame "Digetra" darbuotojams už nuotekų valymo įrenginio sumontavimą, už pagalbą dėl dokumentų tvarkymo kompensacijai. Viskas puikiai, rekomenduojam.

Ačiū visai komandai uz puikų darbą.Vyrukai dirbo be sustojimo, po savęs viską susitvarkė.Didelis privalumas kad galima imti išsimokėtinai.Paruošia dokumentus kompensacijai gauti.

Puikus aptarnavimas!
      Išsamiai pakonsultuoja, padeda priimti geriausią sprendimą.

Nei dargana, nei lietus nesutrukdė Digetros meistram įrengti valymo įrenginį.Trukdė medžiai, tai buvo kasama rankiniu būdu, toliau su technikos pagalba. Darbo našumas ir kokybė aukšta. Rekomenduoju.

Ačiu, Jusu komanda šauni

Norim padėkoti įmonei ir jos visai komandai už stebėtinai pavyzdingai atliktus darbus. Mums sumontavo nuotekų valymo įrenginį, vyrai nuo pat ryto atvažiavo, be perstojo dirbo, labai nuostabiai viską sutvarkė, visą žemę išgrėbstė, dirbo kaip savo kieme. Administracija tą pačią dieną parengė dokumentus kompensacijai. Patys rekomendaciją gavom iš kaimynės, kuriai pernai ši įmonė sumontavo įrenginį. O dabar mes esam labai patenkinti ir rekomenduojame kitiems. Ačiū. Sėkmės jums.

Patys geriausu atsiliepimai.Viskas tikslu, nuoširdu, geriausia kokybė. Puikūs ir draugiški darbuotojai. Viskas atlikta laiku. Sumontuotas valymo įrenginys, buvo išmontuota sena nuotekų talpa.Viskas veikia puikiai.Jau praėjo pusmetis, kaip naudojamės val.įrenginiu ir nuostabu, kad nebereikia riboti skalbimų, nebereikia kviesti išvežti nuotėkų. Rekomendacijos didžiausios.

Džiaugiuosi kokybišku, greitai atliktu Digetra darbu, dokumentų kompensacijai gauti paruošimu. Dėkoju visai komandai už malonų bendravimą.

Dėkoju visai Digetros komandai už greitai ir atsakingai atliktus darbus, dokumentai paramai gauti, buvo paruošti idealiai, Rekomenduoju!

tn-1-1014126.jpeg

Gera komunikacija ir darbų kokybė.Rekomenduoju

Digetrai AČIŪ, atvažiavo sutartu laiku, kol pas stomatologą sulaksčiau, vyrai visus darbus pabaigė ????.Po savęs viską sutvarkė.Tikrai rekomenduoju.

Andželika Baranauskinė

Darbai atlikti puikiai ir greitai, visą informaciją pateikė aiškiai.

tn-1-1007443.png
      Elena iš Liolių

Esu patenkinta atliktais šios įmonės darbais. Labai greitai, gerai, gražiai žemę sutvarkė, kad tik žolytę beliko užsėti. Nuotekų valymo įrenginį sumontavo per vieną. Visi dokumentai tiko kompensacijai gauti. Ačiū Digetra įmonei.

Norim padėkoti Digetra įmonei už nuotekų valymo įrenginio sumontavimą. Du tris metus jau galvojame, kad mums šito daikto reikia, vis tikėjomės, kad bus galima prisijungti prie centralizuotų tinklų. Dabar jau labai džiaugiamės patogiai gyvendami. Ačiū už pagalbą teikiant dokumentus savivaldybei dėl kompensacijos.

Ši įmonė Digetra rekonstravo naujai nuotekų valyno įrenginio trasą. Su sena trasa vargom 10 metų, vis perdegdavo siurbliai, pakeisti 8 vnt per tą laikotarpį.Į šią įmonę kreipiausi, kad padėtų išspręsti kilusią problemą. Esu labai dėkinga, kad sutiko padėti ir perdaryti visą trasą naujai. Nuoširdžiai dėkoju už pagalbą ir linkiu sekmės jiems.

Noriu padėkoti įmonei MB Digetra. Gyvename name, kuriame 6 metus naudojamės nuotekų šuliniu, kurį kas mėnesį tektado traukti. Labai atsibodo šitas reikalas, kai tekdavo galvoti, ar galiu šiandien jungtis skalbimo mašiną ar ne. Taip Radviliškio vandenys buvo pastovūs mūsų kiemo svečiai. Kaina paskutinius mėnesius buvo po 30€, vėliau ir po 40€. Abu su vyru bambėdami dėl nepatogumų, nusprendėme ieškoti nuotekų valymo įrenginio. Kreipėmės į įmonę Digetra, viską susiderinome dėl darbų. Ką, galiu pasakyti, kad jau įrenginiu naudojamės 1, 5 metų ir labai džiaugiuosi patogumu, kad nebereikia traukti kanalizacijos. Nė už ką nebenorėtume grįžti prie šulinio traukimo. Rekomenduoju šią įmonę, vyrai dirbo dvi dienas, nes buvo daug reikalų. Dar džiaugėmės gavę iš Šiaulių rajono savivaldybės 2000 eurų kompensaciją. Ačiū.

Labai džiaugiuosi pasirinkusi šią įmonę..darbus atliko greitai ir kokybiškai, dirba tikri profesionalai...sutvarkė dokumentus kompensacijai gauti, labai šiltas ir malonus bendravimas...rekomenduoju visiems rinktis šią įmonę

Greitas atsakymas į užklausą ir pateiktas problemos sprendimo būdas. Ačiū Jums.

LAAABAI didelis ačiū šiai imonei kad nepaliko likimo valioje, nes buvo beda su senaja kanalizacija (sugriuvo) ir neturejome nei tuoleto nei dušo nei vonios, maniau jog nieks neapsiims ant greituju skambinau kelioms imonems visos pasake kaip minimu 1sav laukt, bet ne DIGETRA, jie iskart suprato mano beda ir operatyviai bei greit sureagavo, atvaziavo apzejo po 2dienu nuo pirmo pokalbio jau buvo irenktas valimo irenginys, DIDŽIULIS AČIŪ jiem ir ju visai komandai labai fainus žmones.

Labai didelis ačiū komandai vadybininkui, direktorei, ir visai komandai, esam begalo patenkinti jusu kokybišku darbu, ir visa yranga sėkmės jusu komandai!!!Rekomenduoju visiems

malonus komunikavimas

Ačiū už išsamų paaiškinimą.

Patys geriausi atsiliepimai, visus darbus atliko laiku ir kokybiškai. Sutvarkė, paruošė visus dokumentus paramai. Į visus rūpimus klausimus atsakė sklandžiai. Sėkmės darbuose

Norime padėkoti Digetra kolektyvui už ypatingai malonų bendravimą, gerą ir savalaikį darbų atlikimą.

Labai puiki komanda.Patikima firma-darbus atliko greit ir kokybiškai.sutvarkė dokumentus paramai gauti.tik patys geriausi atsiliepimai.

Gera komunikacija, aptarnavimas, konsultacijos ir darbų kokybė. Rekomenduoju

Nuostabūs Digetra vadovai ir jų darbus atliekanti komanda.Ačiū

Darbus atliko greitai ir profesionaliai, paaiškino ir patarė visais kilusiais klausimais. Ačiū.

Įmonė valymo įrenginį sumontavo greitai ir kokybiškai. Padėjo sutvarkyti dokumentus kompensacijai gauti. Dėkojame už labai nuoširdų bendravimą įmonės direktorei Kristinai, darbų vadovui Sigitui ir administratorei Jolitai. Ačiū.

esame labai patenkinti darbą atliko labai gerai, rekomenduoju super. Dėkojame už labai nuoširdu bendravima.

Rekomenduoju. Super komanda.Viską padarė greitai, viską paaiškino nuo a iki z.Padėjo sutvarkyti dokumentus kompensacijai pateikti.Labai malonus kolektyvas.

Rekomenduoju! Greitai ir kokybiškai atliko darbus, padėjo sutvarkyti dokumentus kompensacijai gauti.