Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Leo langai, UAB
Nuoširdžiai dėkojame langų komandai už puikiai atliktą darbą - vakar buvo įstiklintas balkonas, viskas atlikta greitai, tvarkingai ir kokybiškai. Ypatinga padėka Giedriui už profesionalumą ir kruopštumą bei vadybininkei Ingridai už sklandų bendravimą ir rūpestį kiekviena detale. Tikrai rekomenduojame.
Kai rinkausi kas įstiklintų balkoną, radau gerų atsiliepimų apie Leo langai, todėl iš daugelio pasirinkau juos. Sutartyje nurodytu laiku pagaminta, iš anksto suderintas montavimo laikas, jokių vėlavimų, darbai atlikti taip pat puikiai.
REKOMENDUOJU
Sveiki Vaidas L,
Ačiū už pasitikėjimą ir lauksime sugrįžtant!!!
Puikūs langai ir nepriekaištingas aptarnavimas! Labai džiaugiamės pasirinkę "Leo langus". Profesionalūs darbuotojai, greita komunikacija ir lankstus požiūris į klientą - visa tai paliko tik geriausius įspūdžius. Nuoširdžiai rekomenduojame!
Sveiki Vygintai,
Ačiū už pasitikėjimą ir lauksime sugrįžtant!!!
Noriu padėkoti už malonų ir kokybiškai atliktą darbą.Jau ne pirmas užsakymas šioje įmonėje ir tikrai esame labai patenkinti kainomis ir ypač nuoširdžiu bendravimu ir patarimais projektų vadovei Ingridai bei montuotojų brigadoms, jie tikrai gerai ir tvarkingai bei profesionaliai atlieka ir žino savo darbą.Dar tikrai sugrįšime.Sekmės darbuose.
Sveiki Inga,
Sveiki visi,
Uzsisakiau langus kitoje, ne sioje imoneje, vien todel, kad ieskodama langu ir duru atsitiktinai perskaiciau sios imones komentarus. Is pradziu lyg nieko, taciau atidziau paziurejus, nustebau. Komentarai praktiskai identisko turinio ir rasymo stiliaus, visi itin patogus ir geri. Taciau nepatingejau paanalizuoti ir mano nuostabai 100 proc kad tuos komentarus rasosi sios imones atstovas pats sau. Nei vienos imones paskyroje neradau, kad taip butu graziai ir is karto po langu sumontavimo atsakyta ir netgi po 7-8 kartus ta pacia diena, nebuna taip. Pavyzdziui : 2021-07-01 d- 3 komentarai; 2021-07-14 d-5 komentarai; 2021-07-20 d-7 komentarai; 2021-08-07 d - 8 komentarai; 2023- metu komentarai lyg is gausos rago pilasi kasdien/kasantra diena 2023-04-12, 13, 13, 15, 17, 23 dienomis ir visi kaip vienas idealus. Na mielieji busimieji pirkejai, atsargiai su tokiais pardavejais, kurie jau toooookie idealus ir visi taip rekomenduoja pasinaudoti sios imones paslaugomis, nors...
Laba diena p. UAB Komentarų rašymas Visų pirmą norime padėkoti Jums už Jūsų pastebėjimus ir išreikšta nuomone, labai gaila, kad vis dėlto pasirinkote užsakyti langus kitoje įmonėje, o ne pas mus. Užsisakę langus mūsų įmonėje būtumėte vienas iš daugelio patenkintu užsakovų mūsų produkcija taip pat atliktais kokybiškais ir tvarkingais darbais!!! Jei Jus p. UAB Komentarų rašymas esate ne patiklus žmonių paliktais atsiliepimais tai mums labai gaila. Taip pat manome, kad pastebėjote ir tai, kad nėra nei vieno neigiamo atsiliepimo, o kaip žinia REKVIZITAI LT negalima trinti žmonių paliktų atsiliepimų. Mūsų darbai kalba patys už save ir mes esame labai patenkinti, kad iš virš 10 000 užsakovų neturime nei vieno neigiamo atsiliepimo. Būkite atidūs prieš užsakant langus kitose įmonėse. Sėkmės visiems :)
Perskaičiau atsiliepimus, kažkaip neigiamo bent šiek tiek nėra nė vieno, na taip, tikrai nebūna. Ir jaučiasi visų atsiliepimų vienas stilius, tarytum tas pats žmogus visus rašė. Aišku suprantu mano šitas atsiliepimas tikrai neatsiras bendrame saraše. Čia jums, susimastykite.
Sveiki Vytautai,
Ačiū jums už jūsų išreikšta nuomone, bet žmonių komentaru mes ištrinti negalime.
Į jūsų užklausa buvo atsakyta laiku ir labai gaila bet langų pas mus taip ir ne užsakėte.
Gražios dienos.
Didelis ačiū Ingridai už aukštos kokybės plastikinio lango parinkimą ir nepriekaištingą viso proceso organizavimą. Būnant užsienyje buvo viskas suderinta. Grįžus iš užsienio senas langas buvo išmontuotas ir naujas langas įstatytas tiksliai sutartu laiku. Montuotojai profesionalūs. Viskas buvo padaryta nepriekaištingai ir profesionaliai. Rekomenduoju naudotis UAB Leo langai paslaugomis. Jokio streso.
Šios įmonės atstovų bendravimas ir servisas šių dienų kontekste stebina. Langai atvyko laiku, montavimo darbai vyko sklandžiai, servisas po paslaugos atlikimo taip pat aukšto lygio. Ką pažada, tą ir įvykdo, bendravimas malonus ir profesionalus. Įmonės atstovai orientuoti į klientą, jiems klientas yra svarbus. Drąsiai rekomenduoju kitiems. Patikslinimui (užsakinėjome A++ tipo langus ir lauko duris naujai statomame name).
Nupirktas butas, užsakytas pilnas remontas: laiptinės durys, visų kambarių langai ir balkono apstiklinimas. Visus darbus atliko savaitę greičiau, nei įsipareigojo sutartimis. Viskas atlikta būtent taip, kaip reikalavome. Rinkomės pagal kainas ir aišku atsiliepimus, jų kaina buvo ne pigiausia, bet ir ne brangiausia:), o vadybininkai dirbo tiesiog žaibiškai. REKOMENDUOJU Leo langus, tik geriausi atsiliepimai!
Vienintelė įmonė, kuri nepavedė. Šiais laikais pilna a******ų. Pradžioje dėl didelio kiekio reklamos bandėme pirkti kitoje įmonėje, tačiau ji gerai dirbo tik kol gavo avansą. Paskui pralaukėme tris mėnesius ir atsiėmėme savo avansą. Antru kartu užsisakėme LEO LANGUOSE. Sutartyje įsipareigojo 2 mėnesius, faktiškai sumontavo per 6 savaites. Kainą gavome šektiek didesnė, bet kainos ir kokybės santykis nenuvilė. Esame patenkinti ir rekomenduojame. Ačiū jums.
Rekomenduoju šią įmonę, savo darbą atliko laiku ir kokybiškai. Langus pagamino greitai, paslaugos kaina atitiko kokybę. Montuotojai dirbo greitai ir tvarkingai. Esame dėkingi vadybininkei, kuri išmano savo darbą, padeda ir pataria iškilus klausimams. Nekilo jokių nesklandumų. Ačiū visai komandai ir sėkmės!
Ačiū Leo langu kelektyvui!
Keitėm du langus ir balkono duris. Nežinau kokiu stebuklingu būdu, meistrai viską padarė vos per porą valandų! Lifto nėra. 5 aukštas. Viską susinešė, išnešė senus langus. Sumontavo. Susišlavė šiukšles ir atsisveikino. Pats dirbu statybose. Tokio profesionalumo ir greičio dar neteko matyti. Darbas atliktas kokybiškai. Dirba tikri savo srities specialistai, rekomenduoju.
Esu super priekabus, t.y. kokybė man pirmoje vietoje. Tačiau šiuo atveju, negaliu pasakyti nieko blogo apie šią įmonę. Jiems patikėjome savo naujai statomo namo langus. Užsakymą atliko laiku, kokybė nepriekaištinga tiek gaminių, tiek aptarnavimo, tiek montavimo darbų. Montuotojai mandagūs. Lankstus požiūris derinant kainą ir kas svarbiausia, viskas legaliai su visais finansiniais popieriais. Taigi, esame labai dėkingi. Tikimės jog ir kilus kokiems garantiniams rūpesčiams taip pat kokybiškai bendrausime :)
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...