Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę DARNU GROUP, UAB
Laba diena, dėl mokamo parkingo, dabar pasikeitė tvarka, kad reikia suvedineti nr. specialiame terminale.
Kartais atvykstu pietauti, tačiau viena blogiausių įstaigų "Burna House" pietų pasiūlymų apie 13:30 neturi.
Dėja, turiu važiuoti į kitas maitinimo įstaigas.
Prašau paaiškinti: vadinasi, kai atvyksiu ir "Burna house" neturės dienos pietų, turėsiu mokėti už parkingą, taip?
Paupyje plytelės nuo fasado baigia nukristi, nors butai kai kurie visai neseniai parduoti, metai laiko niekas netvarko. Jų įrengtas šildymas pas mus bute jau sugedo. Likom žiemą be šildymo. Niekas nesprendžia problemos per daugiau nei mėnesi. Kas beliko, patiems tvarkytis. Va tau ir garantija.
2016 m. įsigijome butą viename iš vystomų projektų Vilniaus mieste ir kiekvieną dieną gailimės savo sprendimo, nes susiduriame su daugybe trūkumų. Termovizija parodė tikra to žodžio prasme kiauras sienas ir langus, buvo pelėjimo atvejų, langai suprojektuoti labai dideli ir sunkūs, todėl sureguliuoti jų nepavykdavo net pirmaisiais metais, stipriai girdisi pastate sumontuotų inžinerinių sistemų veikimas ir pan. Pirmus 2-3 metus labai aktyviai ieškojome teisybės, teikėme daug pretenzijų, tačiau iš esmės niekas nebuvo sprendžiama, o tik "kosmetiškai" patvarkoma, pareguliuojama. Dabar esame nuleidę rankas, tačiau visiems savo pažįstamiems ir kolegoms atvirai pasakom, kad nerekomenduojame įsigyti NT šio vystytojo daugiabučiuose ir jei kas atsuktų laiką atgal, patys tikrai to nedarytume.
Tik geriausi atsiliepimai apie "Darnu Group" - pradedant nuo jų kuriamų gyvenamųjų kvartalų kokybės, architektūros, bendro išbaigtumo, baigiant vizionierišku požiūriu į miesto plėtrą. Žmonės, su kuriais esu susidūrusi "Darnu Group" - savo srities profesionalai, ambicingi, su aukštai iškelta kokybine kartele. Linkiu kuo didžiausios sėkmės naujuose projektuose.
Perkame butą iš bendrovės MG Valdą, projektas "Lighthouse". Esu labai patenkintas butu, erdvus, šviesus. Namai modernus. Tačiau brokeris Mantas Umbrasas... Su mumis beveik nebendravo, apie eigą neinformuodavo (nors kaip žinia pirkėjui tai labai svarbu), patys važinėdavome ir tartavomes su statybininkais, į laiškus neatrašinėdavo. Savo puslapyje skelbėsi, kad nuo preliminarios sutarties pasirašymo dienos iki pat projekto statybų pabaigos džiugins dovanomis, deja.
Vilniaus centre – vieta, kurią renginių ekspertai vadina tikru atradimu
Renginiams reikia ruoštis iš anksto, ypač jei siekiama nepriekaištingos kokybės, įsimintinos atmosferos ir prestižo. Būtent tai šiandien siūlo atsinaujinęs "Grand Hotel Vilnius, Curio Collection...
"Gilesta" Vilniuje pradeda vieno didžiausių švietimo projektų statybas
Pavilnyje pradedamas įgyvendinti vienas didžiausių pastarųjų metų švietimo infrastruktūros projektų Vilniuje – Stasio Lozoraičio gatvėje statoma nauja progimnazija su sporto, laisvalaikio ir...
Mažvydas Šileika. Kaip versle vertinti EBITDA svyravimus?
Agro ir maisto sektoriuje EBITDA dažnai tampa vienu svarbiausių rodiklių vertinant verslo atsparumą. Skirtingai nei pajamos ar grynasis pelnas, šis rodiklis leidžia geriau matyti, kaip įmonei...