Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę DANRITA, UAB

Atsiliepimai apie DANRITA, UAB

KOTŁOSPAW ir TIS katilų distributorius Lietuvoje

Kreditavimo rizika:
    Pirkite Šildymo, vėdinimo, santechnikos produktus patogiau!

7.1

Puiki įmonė

Noriu pasidalinti mintimis koks požiūris šios įmonės direktoriaus į žmogų ieškančio darbo.Paskamb šios įmonės direktoriui dėl darbo, nes, , Šilalės Artojuje, , radau skelbimą ieškančių darbininkų su patirtimi, o kurie neturi, gali apmokinti, svarbu noras mokytisir dirbti.Deja realybėje yra kitaip, per tel teko išgirsti tik priekaištus ir nepasitenkinimą, nes pasakiau kad neturiu patirties dirbant šioje įmonėje.Paklause, kur dirbau, atsakiau kad dirbau ten ir ten, bet po to pasipylė iš detektorius priekaištai, kad mum reikia su patirtimi, na iš vienos pusės aš suprantu, bet kam tada dėti skelbimą ir kvailinti žmonės, kurie bando susirasti darbą!? O žeminti ir niekinti žmogų, yra žemas jūsų lyg

Anė Višinskienė

Su UAB"DANRITA" tenka dažnai bendrauti. Tai nuostabi komanda, negailinti patarimų, skubanti padėti.
      Ačiū inžinieriui Viktorui Staneliui, darbų vadovui Stasiui Mačijauskui, vadovui Ramūnui Aleksandravičiui, Sigitai Jums, Vytui Kačinauskui už Apžiūros aktą.

Anė Višinskienė

DANRITA UAB Šilalėje, esate tvirta, išminties kupina komanda! Pagarba vadovui Ramūnui Aleksandravičiui už skubią pagalbą mums, ištikus bėdai. Padėka Jums, Sigitai, už patarimą, kas mums geriausiai tinka. Nustebino vadybininko Vlado Stonio kruopštumas, atidumas. Mums net dvi dienas darbus vykdė specialistai Rolandas ir Justas (jie talkino ir ankstesniame projekte). Tai tvirta komanda, turintys darbo patirties, atsakingumo jausmą, išmintingi sprendimai.Svarbiausia, sulaukėme sėkmingo įrenginio paleidimo- derinimo proceso!
      Nuoširdžiai AČIŪ vieningai, stipriai, pareigingai, atsakingai ŠILALĖS UAB DANRITA komandai, gerų Jums artėjančių švenčių, sveikatos. Mes, tai aš-Anė Višinskienė, Pranas Zygaitis, Irena Zygaitiene esame laimingi, galėdami vėl gyventi šiltose patalpose, jaukiai valgyti Kūčių Vakarienę.

Mūsų šeima dėkojame UAB "Danrita" vadovui ir darbuotojams už oras-vanduo šildymo sistemos įdiegimą pakeičiant seną biokuro katilą gyvename name laiku ir kokybiškai. Įdiegta nauja įranga leis sutaupyti kuro ir darbo sąnaudas. Rekomenduoju šią įmonę kaip patikimą, laiku ir kokybiškai, atlikusią užsakymą pagal pasirašytą sutartį.