Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ekspromtu Tours, UAB

Atsiliepimai apie Ekspromtu Tours, UAB

Kelionių organizatorius EKSPROMTU.LT

ekspromtu.lt – kelionės be rūpesčių: patikimai, greitai ir patogiai.

9.1

Viskas buvo suorganizuota super. Kilo daug klausimų dėl kuro mokesčių, dėl skrydžio laiko pakeitimo, dėl viešbučio keitimo. Į viską buvo atsakyta ir likome patenkinti. Ačiū Ekspromtu Tours vadovui Juliui.

Norime padėkoti Ekspromtu Tours ir asmeniškai Juliui už puikias atostogas! Viskuo esame patenkinti nuo kelionės pradžios iki pabaigos. Ačiū už laiką skirtą mums, daugybę kartų konsultuojant rūpimais klausimais ir už greitai išspręstus netikėtus pasikeitimus, kurie mums išėjo tik į gerą!
      ✨Dėkojame už nuostabų, , Crystal sunset resort luxury & SPA"✨
      ✨Nuoširdžiai rekomenduojame Ekspromtu Tours✨

Vitalijus Šeršniovas

Labai patikima organizacija. Kelionės metu, esant poreikiui, staigus reagavimas, konsultavimas, patarimai. Kelionė buvo įsimintina, pilna įspūdžių. Rekomenduoju.

Kreipėmės į šią kelionių agentūrą ir likome labai patenkinti suteiktomis paslaugomis. Kainos atžvilgiu pasiūlė geriausią variantą į Dubajų (skrydis + viešbutis ir pervežimai), lyginant su kitomis agentūromis. Kelionės metu pasitaikė nesklandumų dėl pervežimų, tačiau agentūros komanda operatyviai reagavo, padėjo viską išsiaiškinti ir nuolat bendravo su mumis, kol situacija buvo išspręsta. Vertiname jų profesionalumą, atsakingumą ir dėmesį klientui. Nuoširdžiai rekomenduoju! ;)

Keliavome 3 kartus, nei karto nenusivylėme. Gera kaina, gerai parinkti viešbučiai ir kurortai! Jei yra klausimų ar nesklandumų, visada patars ir padės. 110% rekomenduoju ir kitiems!

Viskas super, visi patirti įspūdžiai nerealaus Juliaus dėka viešbutis ir viskas kas jame buvo nerealu.Ačiū tau už pagalbą.Rekomenduoju ????grįšime ne kartą, planuosim kitą kelione, jei kyla kažkokių klausimu drąsiai klausti gali, viską atsako, pataria.Ačiū Juliui labai labai už smagias atostogas, už puikų pasiūlymą, viešbutį buvo nerealu????????

????2025-12-16 Grįžome iš Egipto kupini pačių gražiausių emocijų ir įspūdžių ????
      Nuoširdžiai dėkojame už tobulai suorganizuotą kelionę ir nuolatinį rūpestį. Jautėsi, kad viskas apgalvota iki smulkmenų - kiekvienas klausimas buvo kantriai atsakytas, pagalba suteikiama bet kuriuo metu, todėl galėjome visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis atostogomis.
      Atostogos buvo tiesiog nuostabios - be jokio streso, tik saulė, poilsis ir geri įspūdžiai. Didžiausios rekomendacijos ir dar kartą didelis AČIŪ! ????✨????

Anykščių rajono savivaldybės darbuotojų profesinė sąjunga

Norime padėkoti kompanijai DANLITAS, kuri nuostabiai suorganizavo išvyką į pajūrį.
      Kelionės programa buvo puikiai sudėliota, bendravimas su organizatoriais - lengvas ir malonus, o jų lankstumas bei profesionalumas padėjo įgyvendinti visus lūkesčius ir norus. Linkime sėkmės ir toliau džiuginti keliautojus puikiai organizuotomis kelionėmis! ????????✨

Keliavau į Juodkalniją, man surado geresnę kainą nei siūlo patys organizatoriai :) Puikus aptarnavimas ir komunikacija.

Rekomeduoju 100%! Viskas atlikta operatyviai ir profesionaliai, atsakyta į kiekvieną iškilusį klausimą net ir kelionės metu. Tobula kelionė, nes buvo atsižvelgta į visus pageidavimus !!! Didelis dėkui Juliui ;)

Puikios konsultacijos ir išrinkta kelionė pagal mūsų norus. Ačiū Jūsų komandai.