Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Dalauta, UAB
Užsisakiau spyruokles palei nuotraukoje tinkančias mano automobiliui deja neperskaičiau viso aprašymo, kad ten yra 4 motion važiuoklės nors palei nuotrauka yra priekiu varomais. Nu ką atsiuntė per ligtais 4 dienas žiūriu kad ne tokias užsisakiau. El paštu viena kart atsakė ir baigėsi tuom kad neišeina susisiekti susitarti dalių pakeitimui. Nerekomenduoju šitos parduotuvės
Užsisakiau prekes, laukiu virš mėnesio, maitina pažadais. Vieną dieną sako kad siunta jau išsiųsta, kitą dieną kad negavo siuntos bus su kita partija, dar kitą dieną sako kad susisieks su tiekėju, tada pasirodo išvis tos dalies nėra ir niekas jos net nesiuntė, tada sako grąžins pinigus bet to irgi padaryti neskuba ir iki šiol niekas negrąžino. Niekada patys nesusisiekia reikia skambinti teirautis. Nerekomenduoju!
Dalauta imonė ira pažadu kontora. Ši imonė nesugeba laiku pristatyti prekiu nors yra deklaruojama kad prekes pristato per 3-5d.d. Praėjus 5 darbo dienom turi skambinti teirautis kada gausi savo preke pasirodo dar teks laukti ir to nieks nesugeba pranešti. Tada po 9 d.d pradedama vėl teirautis pasirodo prekė atvykus bet ir vėl nieks nesirūpina pranešti kol pats nepasiteirauji. Taip pat buvo padarytas kitas užsakymas kurio pasirodo jie negali ivykdyti nes atseit nėra tiekėju sandėlyje tad buvo prašoma gražinti pinigus ir buvo pažadėta kad perduota buhalterijai dėl pinigu gražinimo, bet praėjus savaitei pinigai vis dar negražinti. Tai kaip suprantu jie savo klientu negerbia ir jie jiem nelabai rūpi. Tad pinigus kaip suprantu reiks išsireikalauti piktuoju nes gražiai jie to padaryt nesutinka. Tad bus imamasi veiksmu prieš šia kontora kad būtu susigražinti pinigai. Tad niekam nerekomenduoju turėti kokiu nors reikalu su šia kontora kuri nevykdo savo isipareigojimu ir su klientais nesiskaito.
Pasiūlos kaip ir turi, pristatymo laikai padorūs, bet jau įmonė nemoka bendraut tai faktas.
Siunčiau email užkalusą dėl detalių, men laiko jokios reakcijos. Skambinau - atmeta, parašo kad darbo laikas vakare, net ne tada kai nurodoma svetainėj. Po kiek laiko vėl užklausa dėl gražinimo el. paštu, vėl jokios reakcijos. SU lenkais paprasčiau susisiekt nei su šia kontora.
Parduotuvė, kurią siūlyčiau aplenkti. Užsisakiau prekes, kurias, , turi sandėlyje" ir pristatys per tris darbo dienas. Pralaukus savetę, parašius keletą laiškų ir prisiskambinus gal iš dešimto karto, pavyko pasikalbėti ir sužinoti, kad jie dar laukia prekės kadangi jos sandelyje nėra. Laukiau dar savaitę šiaip ne taip prisiskambinau, jau turėjo sandelyje tik ne 24 vnt kaip man reikėjo, o 23. Tiek to sakau atsiūskit bent 23. Valio, atsiuntė. Dėja man netiko. Susiskambinau dėl prekės grąžinimo, susitarėm gražinti per dpd. Prekes grąžinau, man pinigų 2mėn niekas negražina.
dalauta.lt pati blogiausia mano matyta uzsakymu svetaine jau antra karta paveda su prekes uzsakymu susitvarkykit linija telefonu kad netrukinetu nesugebate isgirsti kada reikalinga preke ir issiunciate vistiek kaip jums patogu ir kaip jums norisi, ir dar drista pasakyti kad jie niekuom negali padeti buvau uzsisakiusi preke buvo parasyta kad atsiusime per 1 d.d o preke po to is vis atsauke.............. baisi imone nieko is ju nepatariu uzsisakyti........
Sveiki ponia Gerda,
Kaip jau minėjome pokalbio metu, mūsų svetainėje yra parašyta, kad prekės pristatomos per vieną darbo dieną, kadangi prekės buvo užsakytos penktadienį, mes jas išsiuntėme iš karto po mūsų pokalbio, kaip ir buvo žadėta pagal visus terminus, kurjeriai jas pristatis pirmadieni. Svetainėje ši informacija patalpinta ne šiaip sau, o informuoti klientą apie pristatymo terminus. Jūsų užsakymo niekas neatšaukė, prašome neklaidinti mūsų klientų. Dėl informacijos išgirdimo telefonu, pasikartosime dar kartą, kito išsiuntimo termino kaip penktadienis negalėjo ir būti.
jums telefonu buvo iaskiai pasakyta jog dirzus tureejome gauti sestadieni jusu atsakymas buvo gerai issiusime siandien o gausite jau ryt tai patiems reike ziuret ka darot...... net perskambinusi ir pakartojusi is naujo pasto koda pasakiau jau 6 karta jog dirzai turi pasiekti mus sestadieni...geda............ o is jusu buvo mano pacios uzsakinejami sportiniai batai ir jus patvirtinote uzsakyma ir jis mane turejo pasiekti per 1 darbo diena taciau pralaukusi 2 savaites prekes kuri ale turejo per 1 d.d mane pasiekti gavau el laiskaa jog preke atsaukiama nes tipo nebera sandeli per dvi savaites prekiu issiusti nesugebejot???????????? kiek skaitau internete apie jus komentarus vien tik blogi..... tai patys pagalvokit o ne rasykit kad jum klientu neklaidintu........ patys klientu neklaidinkit ir neapgaudinekit.....
Ponia Gerda,
Labai apgailestaujame už jums sukeltus rūpesčius, norime dar kartą atsiprašyti už sukeltus nepatogumus. Parašykite mums elektroninį laišką ar paskambinkite nurodytų telefonu ir mes kompensuosime jums visus patirtus nuostolius.
Nesilaiko pristatymo terminų. Prekes visas užsakinėjau kurios rodė kad yra sandėlyje, buvo parašyta pristatysime per parą laiko. Tai vieną prekę pristatė po 2savaičių ir tai po skambučio, antros prekės dar laukiu, bet jau irgi savaitė laiko, į numerį prisiskambinti neįmanoma. Geriau manau neturėti reikalų.
Per pusantrų metų įmonės darbo politika nepasikeitė, užsakomų prekių neturi, labai svarbu kai perkama tik todėl, kad konkreti prekė sudomino, gali būti, kad tokios išviso nėra. Pristatymo termino nesilaiko, o tai svarbu esant tam tikroms aplinkybėms. Ankstesnis pirkėjo komentaras tik įrodo, kad įmonė taip dirba ir nesiruošia spręsti savo problemų, pirkti verta jei turit 1 mėnesi laisvo laiko ir nesvarbu ką perkate. Gavau dovanų už jų klaidas, bet nesuprantu ką įdėjo, tai bevertis daiktas.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...