Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę CT-dent, UAB

Atsiliepimai apie CT-dent, UAB

Kreditavimo rizika:

7.8

Skambinant pirmąsyk pasake, kad KT abiejų žandikaulių kainuos nuo 120 eur. kiek ir nuo ko priklauso kaina neaišku. Antrąsyk skambinant pasakė, kad nieko nera girdeję apie nuolaidą klinikoms, kurios siunčia. Nors klinika patikino, kad nuolaida bus. Trečią kartą pagaliau apsisprendė, kad KT kaina 125 eur ir nuolaida visgi bus. Atėjus administratorė irgi atrodė kaip iš menulio iškritus, dar nespejus užeiti siuntimą duok, pasą duok, kam pasas nesupratau. Klientui KT atsiunčia, kurią turbut gali tik klinikos atsidaryt. Anksčiau duodavo CD įrašytą. Bet supratau tai, kad visi telefonu atsiliepę darbuotojai turejo skirtingą info dėl kainos ir nuolaidos :) tikiuosi, neteks sugrįžt į šią įstaigą.

Esu labai dėkinga merginoms, dirbančioms Žygio g., viską atliko greitai ir aiškiai paaiškino visą skenavimo eigą. Atvykau po gydytojo vizito, priėmė iškart, tad užtrukau iki 10 minučių. Likau maloniai nustebusi greičiu ir aptarnavimo kokybe.

Rekomenduoju

Lankiausi ketvirtadienį šioje klinikoje Šiauliuose, mane aptarnavo reto malonumo mergina - su šypsena. Rekomenduoju šią vietą dėl puikaus aptarnavimo, aukščiausias lygis.

2026 02 Klaipėdos Baltijos pr filiale personalas atsivėpęs ir nepatenkintas. Ypač juodaplaukė mergina kuri ir darė skenavimą. Pasijutau labai nemaloniai aptarnautas.

Rekomenduoju, personalas draugiškas, viskas vyko greitai ir sklandžiai, jokių nesklandumų, jokių laukimų, viskas puikiai.

Labai malonus personalas, viską aiškiai paaiškino, o rezultatus gavau iš karto. Atvykau be registracijos, viskas užtruko iki 10 minučių. Rekomenduoju visiems kas ieško kokybiško ir greito aptarnavimo.

Dirba labai draugiškos merginos. Tyrimas atliktas greitai ir kokybiškai. Labai nustebau, kad pasitiko su šypsena, nes šiais laikais tai labai reta.

Puikiai atlieka paskirtus tyrimus, turi geriausią įrangą ir merginos atlieka kokybiškai visas procedūras. Išsamiai paaiškina ką reikia daryti ir jaučiausi lyg bučiau atejusi pas draugus. Rekomenduoju visiems pažįstamiems. Sėkmės Jums

Likau maloniai nustebinta, atėjau pasidaryti tyrimo nereikejo nei registruotis nei laukti, užtrukau 5 minutes, labai greita ir patogu! Visiem rekomenduoju rinktis atlikti tyrimus čia!

Labai malonus ir profesionalus aptarnavimas. Administracija pasitinka su šiluma ir šypsena, iškart jaučiasi draugiška atmosfera. Viskas atliekama greitai, tvarkingai ir kokybiškai. Tikrai rekomenduoju apsilankyti, liksite patenkinti :)

Likau patenkinta - viskas aiškiai, kokybiškai ir be ilgo laukimo.

Labai greitas ir malonus aptarnavimas, rentgeno nuotrauką padarė vos per kelias minutes

Apsilankymas praėjo sklandžiai ir kokybiškai, o darbuotojai pasitiko su šypsenomis :) tyrimą atlikusi mergina labai maloniai viską paaiškino ir atsakė į visus klausimus. Tyrimas praėjo sklandžiai, o aplinka maloni ir tvarkinga.

Labai nemalonus aptarnavimas, registratūros darbuotojų.

Lankiausi ŠIAULIUOSE.
      Labai nepatiko aptarnavimas. Užtrukau labai ilgai, darbuotoja visiškai "išskridusi". Atrodo, jog su aparatu dirba pirmą dieną, plius nenudžiugino ir darbuotojos higiena, kas, manau, yra svarbu dirbant darbą su klientais, bendraujant artimame kontakte.
      Buvau išsigandusi, jog jau teks kartoti nuotrauką kaip ir prieš mane buvusiam klientui, nes tiesiog buvo blogai sureguliuotas aparatas.
      Pasigailėjau, jog apsilankiau čia, o ne poliklinikoje. Ten viskas vyksta greičiau, paprasčiau, be streso.
      Vertinu 5 iš 10...

Viskas 100%! Taupantiems laiką ši įstaiga atitinka visus lūkesčius!

Teisybės turi būti viešinama

Padarė panoraminę nuotrauką, bet nesugebėjo paaiškinti kas ir kaip su dantimis. Paklausiau gal galėtų pakomentuoti apie nuotrauką, tai atsakymas buvo - NORMALIAI :))) o pasirodo nieko normalaus :) Paskutinį kartą čia buvau. Veiksmas Klaipėdoje P.S vyrukas buvo malonus, tik nelabai susigaudo pačiose nuotraukose :)

CT-DENT
      Teisybės turi būti viešinama

Laba diena, malonu, kad apsilankėte Dantų skenavimo centre Klaipėdoje, kuriame atliekami rentgenologiniai tyrimai. Jūsų atsiliepimai mūms padeda tobulėti.
      Nepriklausomas centras neteikia konsultacijų dantų gydymo klausimais ir negalime komentuoti pačio tyrimo. Pacientams rekomenduojame grįžti konsultuotis pas gydytoją odontologą, kuris siuntė atlikti tyrimą.

50-100% brangiau, nei kitur, todėl ir vengia skelbti kainas. Rekomenduoju telefonu paklausti kainų prieš renkantis atlikti tyrimą.

2022--09-23, CT- dent darbuotojos juodais plaukais bendravimas švelniai tariant nustebino. Tokios nemandagios, piktos ir grubios personos klientų aptarnavimo sferoje man dar neteko sutikti. 2022-09-22 siunčiau jiems užklausą dėl man reikalingos paslaugos, bet nesulaukus jokio atsakymo ir kitą dieną nuėjus į jų skenavimo centrą buvau apšaukta kodėl atėjau be registracijos nors jie patys savo rekvizitai.lt skiltyje labai skambiai ir aiškiai nurodo: ''Jokių laukimų eilėse, JOKIOS REGISTRACIJOS ''... O savo tinklalapyje nurodo, kad registracija reikalinga TIK ''KARANTINO LAIKOTARPIU'' (šiuo metu šalyje nėra jokio karantino).

Melagių kontora. Registruojantis paklausu kokia bus panoraminės foto kaina, atsakymas buvo max20eurų dar nuo siuntančios imonės gali būti pigiau. Padarius nuotrauką kaina pasidarė 23eurai. Aptarnavo greitai.

Darbuotojai visiškai nekompetetingi ir nemokantis bendrauti su klientais, administracija turetu susimastyti!NEREKOMENDUOJU!!!

Super. Aptarnavo greitai, profesionaliai. Likau patenkintas. Nei eiliu, nei laukimu. Rekomenduoju.

Na o mane per FB pasiuntė ant trijų raidžių.. tiesiog nuostabi įmonė

Labai patiko profesionalumas ir greitas aptarnavimas. Nors praleidau maziau nei 10 min, bet darbuotojos pasiule atsigerti kavos. Rekomeduosiu si skenavimo centra giminaiciams.

Švitrigailos g. 11G-100, LT-03228 Vilnius.
      Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
      JŪSŲ ŠYPSENA – MŪSŲ MISIJA!„Šypsenos akademija“ – tai odontologijos klinikų tinklas, kuriame susitinka sveikata, estetika ir pažangios technologijos tam, kad suteiktų Jums ne tik sveiką, bet ir estetišką šypseną. Mūsų klinikose dirba aukščiausios kvalifikacijos specialistai, turintys ilgametę gydymo patirtį ir...
      Savanorių pr. 314A, LT-49452 Kaunas.
      Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
      CLINIC | DPC – didžiausias odontologijos klinikų tinklas Lietuvoje. Čia teikiamos visos įmanomos bendrosios ir šiuolaikinės odontologinės priežiūros paslaugos:Dantų implantacijaMomentinė implantacijaAll-on-4ZygomaCirkonio implantaiTrefoil sistemaDantų protezavimasDantų šaknų kanalų gydymasDantų ir sąkandžio...
      Linkmenų g. 5-89, LT-09300 Vilnius.
      Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
      Odontologijos namai „Balta lapė“ tai naujai duris atvėrusi odontologijos klinika Vilniaus centre. Odontologijos namuose subūrėme stiprių, pacientų tarpe gerą vardą užsitarnavusių gydytojų komandą. Čia dirba visų sričių specialistai, kurie pagelbės jei Jums, Jūsų vaikui skauda, netekote vieno ar norite pagražinti...
      S. Žukausko g. 19, LT-08234 Vilnius.
      Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; odontologija, paslaugos.
      Medicinos centrai „Northway“ – tai vieta, kur įsiklausome, skiriame dėmesį ir rūpinamės pacientais nuo pirmojo vizito iki visiško pasveikimo. Mūsų gydytojams nėra nereikšmingų klausimų ar per mažų nusiskundimų – kiekvienas pacientas yra svarbus, o jo sveikata – mums ne smulkmena.Esame viena didžiausių privačių...
      Šeimyniškių g. 44, Vilnius.
      Veiklos sritys: odontologija, paslaugos; medicinos įstaigos, paslaugos.
      Jau daugiau kaip 30 000 pacientų padėjome išvengti skausmo ir susigrąžinti šypseną. Kaip?Daugiau negu 20 metų kasdien dirbame ir tobulėjame klinikinėje bei mokslinėje srityse. Nesilaikome senų ar naujų dogmų ir įsitikinimų – vadovaujamės įrodymais pagrįsta odontologija, gerąja praktika bei nauda pacientui...