Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę CT-dent, UAB
Skambinant pirmąsyk pasake, kad KT abiejų žandikaulių kainuos nuo 120 eur. kiek ir nuo ko priklauso kaina neaišku. Antrąsyk skambinant pasakė, kad nieko nera girdeję apie nuolaidą klinikoms, kurios siunčia. Nors klinika patikino, kad nuolaida bus. Trečią kartą pagaliau apsisprendė, kad KT kaina 125 eur ir nuolaida visgi bus. Atėjus administratorė irgi atrodė kaip iš menulio iškritus, dar nespejus užeiti siuntimą duok, pasą duok, kam pasas nesupratau. Klientui KT atsiunčia, kurią turbut gali tik klinikos atsidaryt. Anksčiau duodavo CD įrašytą. Bet supratau tai, kad visi telefonu atsiliepę darbuotojai turejo skirtingą info dėl kainos ir nuolaidos :) tikiuosi, neteks sugrįžt į šią įstaigą.
Lankiausi ŠIAULIUOSE.
Labai nepatiko aptarnavimas. Užtrukau labai ilgai, darbuotoja visiškai "išskridusi". Atrodo, jog su aparatu dirba pirmą dieną, plius nenudžiugino ir darbuotojos higiena, kas, manau, yra svarbu dirbant darbą su klientais, bendraujant artimame kontakte.
Buvau išsigandusi, jog jau teks kartoti nuotrauką kaip ir prieš mane buvusiam klientui, nes tiesiog buvo blogai sureguliuotas aparatas.
Pasigailėjau, jog apsilankiau čia, o ne poliklinikoje. Ten viskas vyksta greičiau, paprasčiau, be streso.
Vertinu 5 iš 10...
Padarė panoraminę nuotrauką, bet nesugebėjo paaiškinti kas ir kaip su dantimis. Paklausiau gal galėtų pakomentuoti apie nuotrauką, tai atsakymas buvo - NORMALIAI :))) o pasirodo nieko normalaus :) Paskutinį kartą čia buvau. Veiksmas Klaipėdoje P.S vyrukas buvo malonus, tik nelabai susigaudo pačiose nuotraukose :)
Laba diena, malonu, kad apsilankėte Dantų skenavimo centre Klaipėdoje, kuriame atliekami rentgenologiniai tyrimai. Jūsų atsiliepimai mūms padeda tobulėti.
Nepriklausomas centras neteikia konsultacijų dantų gydymo klausimais ir negalime komentuoti pačio tyrimo. Pacientams rekomenduojame grįžti konsultuotis pas gydytoją odontologą, kuris siuntė atlikti tyrimą.
2022--09-23, CT- dent darbuotojos juodais plaukais bendravimas švelniai tariant nustebino. Tokios nemandagios, piktos ir grubios personos klientų aptarnavimo sferoje man dar neteko sutikti. 2022-09-22 siunčiau jiems užklausą dėl man reikalingos paslaugos, bet nesulaukus jokio atsakymo ir kitą dieną nuėjus į jų skenavimo centrą buvau apšaukta kodėl atėjau be registracijos nors jie patys savo rekvizitai.lt skiltyje labai skambiai ir aiškiai nurodo: ''Jokių laukimų eilėse, JOKIOS REGISTRACIJOS ''... O savo tinklalapyje nurodo, kad registracija reikalinga TIK ''KARANTINO LAIKOTARPIU'' (šiuo metu šalyje nėra jokio karantino).
Vilniaus centre – vieta, kurią renginių ekspertai vadina tikru atradimu
Renginiams reikia ruoštis iš anksto, ypač jei siekiama nepriekaištingos kokybės, įsimintinos atmosferos ir prestižo. Būtent tai šiandien siūlo atsinaujinęs "Grand Hotel Vilnius, Curio Collection...
"Gilesta" Vilniuje pradeda vieno didžiausių švietimo projektų statybas
Pavilnyje pradedamas įgyvendinti vienas didžiausių pastarųjų metų švietimo infrastruktūros projektų Vilniuje – Stasio Lozoraičio gatvėje statoma nauja progimnazija su sporto, laisvalaikio ir...
Mažvydas Šileika. Kaip versle vertinti EBITDA svyravimus?
Agro ir maisto sektoriuje EBITDA dažnai tampa vienu svarbiausių rodiklių vertinant verslo atsparumą. Skirtingai nei pajamos ar grynasis pelnas, šis rodiklis leidžia geriau matyti, kaip įmonei...