Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Corepetitus, MB
Labai šauni komanda, kiek turėjom skirtingų mokytojų, labai stengiasi, kad vaikas suprastų, lanksčiai koreguojamas online susitikimų laikas, tikrai labai atsakingas požiūris į darbą.
Dėkojame už šiltus žodžius! Labai džiugu girdėti, kad Corepetitus paslaugos pateisino lūkesčius.
Sėkmės tolesniame mokslų kelyje!
Patirtis nekokia. Dirba tik studentai, tai kokybė ir atsakomybė studentiška. Bendravimas su ofisu pasiekęs Amerikos customer service lygį, kur klientų aptarnavimo centrai perkelti į Indiją. Kiekvieną kartą atrašo arba atsiliepia kitas konsultantas, su kuriuo reikia pradėti aiškintis viską nuo 0. Bendravimas su korepetitoriais tik per programėlę, prie kurios jie ne visada prisijungia, todėl pakeisti pamokos laiką labai sudėtinga.
Sveiki, Rasa,
ačiū už atsiliepimą. Labai apgailestaujame, kad patirtis neatitiko lūkesčių. Kiekvienas komentaras yra svarbus siekiant tobulinti paslaugas.
Jei yra galimybė, kviečiame susisiekti tiesiogiai - bus ieškoma geriausio sprendimo.
Esu labai patenkinta. Rinkausi ilgai ir kruopščiai tarp daugelio pasirinkimų. Pokalbio metu net maloniai nustebau, kad dar ne apie viską buvau pagalvojusi :)) Korepetitorės akimirksniu rado bendrą kalbą su gan uždaru vaiku. Vaiko pasitikėjimas savimi ir savo gabumais smarkiai išaugo. Mažoji patenkinta. Rezultatai pasikeitė smarkiai vos per 1, 5 mėn.. NMPP rezultatai išlaikyti aukštesniuoju lygiu. Tęsiam mokymąsį toliau ir nuoširdžiai visiems rekomenduojam.
Ačiū už įvertinimą! Malonu žinoti, kad mokymosi procesas buvo naudingas ir sklandus. Tokie atsiliepimai labai motyvuoja komandą.
Labai geras ir kompetetingas mokytojas Marius. Labai malonu kad yra tokia paslauga ir didelė pagalba vaikams išmokti.Didelis ačiū už tolbulą darbą ir gerą informacijos peteikimą tiek vaikui tiek tėvams.
Dėkojame už pasitikėjimą Corepetitus! Labai vertiname skirtą laiką atsiliepimui - tai padeda augti ir tobulėti.
Dukra labai patenkinta, jog nusprendėm pagalbos kreiptis į korepetitorių. Aišuku mes dar čia neilgai, bet jau po pirmos pamokos vaikas pradėjo labiau savimi pasitikėti. Labai džiaugiasi savuoju korepetitoriumi aišku iš pradžių bijojo, o va dabar labai laukia pamokos.
Nuoširdus ačiū už pasidalintą patirtį! Džiaugiamės, kad pavyko prisidėti prie pažangos!
Siunčia SPAM ir netrašo į laiškus. Nesusidėkite su jais.
Apgailestaujame, kad patirtis su Corepetitus neatitiko lūkesčių. Tokie atsiliepimai padeda geriau suprasti situacijas ir imtis konkrečių veiksmų gerinimui. Būtų labai vertinga sužinoti daugiau detalių - kviečiame susisiekti ir rasti tinkamiausią sprendimą.
Jau nuo pirmos pamokos subtiliai išsiaiškina vaiko gebėjimus, spragas ir pagalbos poreikį. Dvejojome ar pavyks nuotoliu mokintis matematikos disciplinos, tačiau dukra patenkinta ir laukia sekančios pamokos.
Ačiū už puikų įvertinimą! Smagu girdėti, kad paslauga buvo naudinga ir pateisino lūkesčius. Linkime sėkmės siekiant tikslų!
Naudojamės korepetitorių platforma jau metus ir samdome matematikos korepetitorių. Šiemet nusprendžiau prijungti ir antrąją dukrą, nes negaliu nepastebėti, kokią teigiamą įtaką korepetitorius padarė pirmajai dukrai. Jau po pirmojo pusmečio jos pažymiai ženkliai pagerėjo, o streso lygis prieš matematikos pamokas pastebimai sumažėjo. Taip pat noriu pasidžiaugti pačios platformos funkcionalumu - naudotis ja yra itin patogu: lengva sekti pamokų grafiką, apmokėti sąskaitas, perkelti pamokas ar suderinti atidirbimo laiką. Korepetitoriai, su kuriais dirba mano dukros, yra puikūs - lengvai bendraujantys ir, kas svarbiausia, aiškiai dėstantys temas. Labai džiaugiuosi, kad atradome šią platformą!
Puiki platforma, kuri padeda surasti pastiprinimą mokinio žinioms. Labai patogu naudotis administracine prasme, dėstytoja nuolat į ją įrašo pastabas, komentarus apie mokinio progresą, pasiekimus. Mums pavyko surati mokytoją, kuri puikiai tiko dukrai - matematikos korepetitorė Justina. Abi gerai sutaria, lengvai išsiaiškina spragas ir poreikius ir kartu eina link tikslo - geresnio rezultato. Dukra yra labai motyvuota ir nori tęsti užsiėmimus net per atostogas, kas liudyja apie puikią atmosferą užsiėmimų metu ir vis augančią motyvaciją.
Esame labai patenkinti „Corepetitus“ platforma ir mūsų vokiečių kalbos mokytoja Brigita. Mokytoja neapsiriboja vien mokyklos temų kartojimu - ji pati pasiūlo papildomų temų, praplečia žodyną ir sustiprina gramatikos supratimą, todėl mokymasis tampa dar įdomesnis ir naudingesnis. Tikrai jaučiame pažangą ir ramiau žiūrime į kalbos mokymąsi.
Didžiausios pagyros COREPETITUS komandai ir ypač mokytojui Mindaugui Kalvinskui! Mums tai buvo tikras atradimas. Iš pradžių labai skeptiškai žiūrėjome į nuotolinio korepetitoriaus idėją - atrodė, kad tai negalės prilygti gyvam kontaktui. Tačiau buvome maloniai nustebinti: mažiau nei per metus vienuoliktokui matematikos pažymys pagerėjo net 3 balais! Mindaugas - tikras savo srities profesionalas. COREPETITUS platforma veikia sklandžiai, pamokas lengva derinti, viskas labai patogu ir orientuota į mokinio poreikius. Tikrai rekomenduojame visiems, ieškantiems efektyvaus ir kokybiško mokymosi sprendimo.
Sveiki, Dalia,
labai malonu girdėti, jog viršijome lūkesčius! Ačiū Jums!
Lietuvių kalbos korepetitoriui Ignui Surgeliui didelis ačiū už kantrybę, supratingumą, didelį norą padėti, o svarbiausia dėl pasitikėjimo įdiegimo. Sūnus uoliai ruošėsi egzaminui, nenorėdamas nuvilti savęs ir korepetitoriaus. Didelis AČIŪ ir rekomenduoju kitiems.
Sveiki, Virginija,
dėkojame už rekomendacijas ir teigiamą patirtį!
Matematikos korepetitorė Sigita dalyką paaiškina paprastai, aiškiai ir suprantamai. Jos pamokos visada su aiškiomis užduotimis ir pavyzdžiais, kurie padeda geriau suprasti temas. Esame patenkinti jos darbo rezultatais ir rekomenduojame ją kitiems.
Sveiki, Kristina,
džiaugiamės dėl teigiamos patirties!
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...