CodeAcademy Kids2021-02-24 14:15:06
Laba diena, Aiste,
CodeAcademy Kids komanda kasdien bendrauja su klientais ir deda pastangas, kad visi klausimai būtų išsamiai ir operatyviai atsakyti. Apgailestaujame, jei šįkart Jūsų klausimo sprendimas užtruko.
Laba diena, CodeAcademy Kids komanda,
Iš tiesų dalį klausimo išsprendėte, ir už tai esu dėkinga. Šį atsiliepimą parašiau tik tuomet, kai praradau viltį jog Jūsų komandoje yra galinčių paaiškinti, kodėl už rugsėjo mėnesį vykusius tik du užsiėmimus reikalaujama sumokėti viso mėnesio kainą. Darbuotojų atkaklumas nesigilinti į situaciją ir mano laiko sąnaudos kas mėnesį ieškoti atsakymo smarkiai pranoksta reikalaujamą sumą, todėl paaukojau ją Jums savo ramybės dėlei. Jūsų veiklos idėja yra graži ir prasminga, linkiu šviesios ateities, gražaus augimo ir išaugimo iš tokių situacijų.
Aistė2021-02-23 16:46:30
Man ši įmonė pasirodė agresyvi ir neatsakinga. Nustebino itin aktyvia rinkodara prieš paraiškų neformaliojo švietimo krepšeliui teikimo terminą ir atsainumu vėliau. Turi resursų skolų priminimų siuntinėjimui, bet neturi atsakingo žmogaus, kuris paaiškintų neatitikimus tarp sutarties, suteiktų paslaugų ir išrašytų sąskaitų.
Berta2020-11-25 15:13:59
Įmonė nesąžininga, neatsakinga.. taip ir norėtųsi, kad kas nors Jus patikrintų dėl skaidrumo - visame kame.
Laba diena, Berta,
savo veikloje siekiame aukščiausios kokybės ir laikomės skaidrumo standartų, todėl visada išklausome klientų nuomonę ir operatyviai spendžiame kylančius iššūkius. Jei susidūrėte su problema - būtinai susisiekite su mumis asmeniškai ir mes Jums padėsime bei atsakysime į Jūsų klausimus.
Organizacija labai rimtai žiūri į švietimą ir Lietuvos ateitį!!! Džiugu, kad yra jaunų žmonių, kuriems rūpi ateitis ir vaikai!! Ačiū už jūsų darbą ir gražius laiškelius apie vaikus, tiek dėmesio tikrai nesulaukiame iš kitų būrelių
Pirmos saskaitos buvo neteisingos dėl to norejome nutraukti sutartįį o paskui paiškino administracija kad buvo klaida sistemoje ir nereikėjo klausti o patys paskambino. Vėliau turbut pakeite sistemą arba buhalterę ir viskas gerai buvo, ačiū
Norėčiau padėkoti Code Academy Kids akademijai už verslumo stovyklą. Dukra svajoja būti verslininke, o po stovyklos yra visiškai užsidegusi ir motyvuota, žiūri žinias ir domisi ekonomika. Ačiū Code Academy Kids komandai už tai, kad žiūrite į vaiką kaip į suaugusį žmogų ir paaiškinate sudėtingus dalykus.
Ilona2017-12-30 01:20:16
Siandiena gruodzio 29d. musu vaikas codeacademy stovykloje Oze jau nebesudalyvavo nes vakar 28d. toje stovykloje susizalojo ranka. Nebesudalyvaus ir rytoj nes vakar po stovyklos nuvezus i Santaros klinikas ranka sugipsavo (stiprus sumusimas). MANAU MAZAI SANSU SUSIGRAZINTI PINIGUS UZ PUSE NESUDALYVAUTO LAIKO... GREICIAUSIA TAI SUTARTYJE NENUMATYTA...! Manau patalpos stovyklai ir uzsiemimams tikrai netinkamos nes patalpoje kurioje buna nera jokio jokio lango...! Abi dienas vaikas is atovyklos gryzo alkanas! Uzsiemimai 6-13 metu vaikams vyko nuo 9 iki 18 val. ir maitino tik viena karta. Zinoma to vieno karto tikrai uztektu jei butu padeta obuoliu ir morku lengviems uzkandziams! Ar normalu kad 6-13 metu vaikai neturejo galimybes lengviems uzkandziams o dar uz tokia SOLIDZIA STOVYKLOS KAINA? TAIGI ATRODO Code academy IDOMIAI STOVYKLAS ORGANIZUOJA...! MUSU VAIKAS LANKO IR Code academy UZSIEMIMUS SAPIEGU PARKE TEN ATRODO VISKAS PUIKU! DARBAS ATRODO VYKSTA PRASMINGAI!
Laba diena, Ilona,
nors atrašome tik dabar, tačiau pinigus už stovykla Jums gražinome iškart vos sužinoję, o ir vaikai buvo apdrausti stovyklos metu, tad problemu su gydymu kilti neturėjo. Vaikai labai judrūs, o žaidimu aikštelė su atrakcijonais juos dar labiau išjudino, to neišvengsi. Tikimės, jog vaikas yra sveikas ir laimingas ir rugsėjo 3 d. sugrįš pas mus su šypsena mokytis programuoti!
Eglė2018-01-15 11:45:57
Nors būrelis nėra pats pigiausias, bet esame labai patenkinti kompiuterinių žaidimų programa - vaikas laukia kiekvienos pamokos, jau turi susikūręs ne vieną projektą.
Laba diena, Egle,
ačiū Jums už gražius žodžius! Linkėjimai jaunajam programuotojui ir laukiame sugrįžtančio jau rugsėjo 3 d.
Ganėtinai brangūs su agresyvia rinkodara. Rinkoje yra geresnių ir tuo pačiu pigesnių.
Saugi pradžia, VŠĮ Adresas: Draugystės g. 8E, LT-51264 Kaunas. Veiklos sritys: konsultacijų paslaugos; fotografijos paslaugos, įranga; grafika, dizainas; labdara, parama; mokymo kursai; renginių organizavimas; socialinės paslaugos; spaustuvės, leidyba; teisinės paslaugos; vertimas. VšĮ „Saugi pradžia“ veiklos principai - socialiai atsakingo verslo ir savanorystės skatinimas, atsakingų jaunųjų visuomenės narių ugdymas. „Saugi pradžia“ tikslas – skatinti, ugdyti patriotiškumą, pilietiškumą, toleranciją, saviraišką, verslumą, užimtumą, teikti socialines, kultūrines ir kitas paslaugas, puoselėti...
2021-02-24 16:42:48 IP 4l270pui
2021-02-24 14:15:06 IP 28mcthoo