Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Civinity LT, UAB
Rasau pasibaisejusi jusu imones Inga Pauze darbu.Uzt puslapyje yra darbo skelbimas siulantis darba baseino valytojai, bandziau dvi dienas susisiekti su nurodytais kontaktais del darbo taciau Inga atsiliepusi tik zada perskambinti, nors islaukus dvi dienas jokio skambucio nesulaukiau, galiausiai telefonas buvo nebepasiekiamas...Dar niekada per savo visa gyvenima nesu sutikusi tokio zmogaus.Jei darbuotoju nereikia tai taip ir sakykit o ne liepkit laukti neegzistuojancio skambucio.
Pati blogiausia įmonė kokia gali būti Klaipėdoje! Nesuprasi už ką skaičiuoja kom.mokesčius. Kainos kosminės, su namo administratoriumi neįmanoma susisiekti, bet kai jam reikia tai siunčia informaciją. Gaila kad vienas prieš vėją nepapūsi, labai apmaudu kad daugiabučio gyventojai visi tyli ir moka kosminius mokesčius šiai įmonei. NEREKOMENDUOJU
Regina Zolobaila
Siauliu g.2-5 Klaipeda
Laba diena.
Noreciau gauti issamius paaiskinimus, del mokescio uz kom. paslaugas. Jeigu yra keiciamos rusio durys ir irengiama sviestuvu ir judesio davikliu montavimo darbai 2-osios laiptines gyventoju prasymu, kadangi as gyvenu 1 laiptinej as noreciau suzinoti, kodel as turiu tenkinti 2 laiptines poreikius, jeigu as gyvenu 1 laiptineje, labai prasau paaiskinti kuo Jus vadovaujeties apmokestindami 1 laiptines gyventojus? /1kam.-uz kom. pasl. 70.12euru, man tai nerialiai didele suma/Namas nr2 ir paslaugas teikiat laiptinej 2.
Tikiousi sulaukti issamaus paaiskinimo.
Reikalingas skubus paaiškinimas dėl nesulaukto atsakymo į mūsų užklausą, pateiktą 2025 m. liepos 30 d., prašant informacijos apie balkonų atnaujinimo darbus. Pagal Jūsų nurodytą 7 darbo dienų terminą atsakymas turėjo būti pateiktas iki 2025 m. rugpjūčio 8 d., tačiau nesame gavę atsakymo nei telefonu, nei el. paštu. 2025 m. rugpjūčio 11 d. išsiuntėme priminimą, vėl kreipėmės telefonu ir 2025 m. rugpjūčio 21 d. buvome patikinti, kad su mumis susisieks, tačiau atsakymo nesulaukėme. Tai tampa nuolatinio ignoravimo ir nesąžiningo paslaugų teikimo praktika. Prašome nedelsiant pateikti atsakymą ir paaiškinimus dėl šio delsimo.
Kaip dar egzistuoja si kompanija. Atsargiai zmones sudarydami su jais sutarti.
Mano mama yra pensiinio amziaus, gauna valstybes pagalba del renovacijos apmokejimo. Dokumentu neperziuri skaiciuoja toliau ta pacia suma. Liko skoloje mamai, bet pasiskambinus net nesikalba buhaltere, kuri dirba Kaune, meta rageli. O dar graziau, mama gavo laiska is isieskojimo kompanijos, kad ji skoloje didele suma pinigu. Istatimiskai, jus turejote issiusti pirma laiska "skolininkui", veliau paduoti isieskojimo kompanijai.
Gal "poniai" buhalterei reiketu patobulinti buhalterines zinias, ar cia taip dirba visa komanda, kartu su vadovu. Mazai pasidarete pinigu, kad reikia dar paimti paskutini duonos kasni is pensininku.
Nepaliksiu taip jusu kompanijos, kol nesusitvarkysite.
Zinau kas dirba Klaipedoje vadovu, kur dirba meiluzes ir puse gimines.Esate nuskambeje stipriai...
Laba diena,
dėkojame už Jūsų komentarą ir apgailestaujame girdėdami apie Jūsų nemalonią patirtį. Mes visada siekiame užtikrinti kiekvieno kliento lūkesčius ir rasti geriausius sprendimus. Kad galėtume išanalizuoti konkretų jūsų atvejį ir išspręsti susidariusius nesklandumus, parašykite mums elektroninį laišką paštu [email protected]. Atsiprašome už patirtus nepatogumus ir lauksime jūsų laiško.
Gražios Jums dienos.
Laba diena,
Objektas:Vilnius, Deltuvos g. 31-R1, u.n. 4400-5363-4267:4601
Kadangi dažniausiai niekas tinkamai iš Civinity Namai įmonės negali susisiekti, tai rašau per įvairius kanalus. Problema ta pati, kur iregitruota daugybę kartų iš mano numerio, t.y. lašantis vanduo parkinge / įlinkusi perdangos plokštė / varvantis vanduo ant automobilio / byrantis tinkas ir plokšės dalys nuo nuolatinio vandens tekėjimo įvažiuojant į -1 parkingą.
Visi mokesčiai yra mokami.
Kodėl pastatas nėra tinkamai prižiūrimas, negali būti sutvakrytas gedimas ir pan. Jūsų kaltinimai statytojui kaip brokas statymo ar pan. situacijos nesprendžia. Kuo ilgiau gaištate laiką, tuo kenkia visos konsukcijos, atsiranda tikimybė pelėsiui, turtą atstatyti bus kuo sunkiau.
Būtų labai malonu jeigu atrašytų bei paskambintu atsakingas asmuo.
Dėkui.
Patyrusi komanda ir kokybe! Tai butu pagrindiniai zodziai kaip apibudintu kaip mum padejo Civinity komanda!
Tvarkomes sena buta Vilniaus senamiestyje ir reikejo atlikti keleta kanalizacijos pakeitimo darbu.. kai atvyko Civinity komanda buvome maloniai nustebe kaip greitai ju komanda suvalde visus statybu sunkumus kurie su kitais meistrais butu vyke savaiciu savaites..
Civinity stiprybe jog jie turi puikia engineering komanda kuri greit suplanavo darbus kurie buvo atlikti jau kita savaite nuo musu uzsakymo. Civinity komanda pasiule daug puikiu pasiulymu ko kiti meistau nesiule: irengti pravalos vietos etc
Taigi po sito susitikimo pervesciau visus statybu darbus Civinity, nes jie ziuri i ilgalaike jusu buto gerybe ir apgalvoja net tokias detales apie kurias nebutum pagalvojes!
Aciu
Laba diena, gerb. Kliente, dėkojame jums už atsiliepimą ir džiaugiamės jūsų teigiama patirtimi su mūsų įmone. Tikimės ir toliau sėkmingai bendradarbiauti ir atsižvelgti į gyventojų lūkesčius. Linkime jums gražios dienos.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Atsinaujinančios energetikos investicijos" atskleidė savo investuotojų struktūrą: stebi naują tendenciją
Ilgą laiką investicijos į atsinaujinančią energetiką mūsų regione buvo vertinamos kaip sudėtinga infrastruktūros sritis, kurioje dominuoja stambūs fondai bei profesionalūs rinkos dalyviai. Tačiau...
Istorinis Žvėryno projektas atveriamas ir smulkiesiems investuotojams
Vilniaus Žvėryne vystomas nekilnojamojo turto projektas tampa vienu ryškiausių šių metų premium segmento projektų sostinėje. Beveik hektaro teritorijoje planuojamas daugiafunkcis kompleksas...