Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Celerauto, UAB

Atsiliepimai apie Celerauto, UAB

Jūs vairuojate - Mes rūpinamės

7.9

Skolų pirkimas ir išieškojimas conlex.lt

Nereaguoja, neatsiskaito už paslaugas. Nekredituokite! Asmenys turintys skolų - susisiekime.

Pranešimas Nr 20251015

Mokėjimų prevencijos tarnyba informuoja, kad Celerauto, UAB į.k 301536057 nevykdo savo įsipareigojimų, neatsiskaito su kreditoriumi, Pranešimas Nr. 2025/10/15. Pažymime, jog pagal Lietuvos Aukščiausiojo teismo suformuluotą praktiką, bendrovės vadovui pažeidus jam imperatyviai teisės aktuose numatytą pareigą kreiptis į teismą dėl bankroto bylos iškėlimo įmonei tapus nemokiai, numatoma asmeninė bendrovės civilinė atsakomybė už padarytą žalą. Pagal LR Administracinių teisių pažeidimų kodekso 50 (6) straipsnį, šios pareigos pažeidimas bendrovės vadovui užtraukia baudą.

Labai rekomenduoju. Darbų kokybė superinė. Vadyba nereali

Įmonės direktorius vengia gražinti iš draudimo kompanijos gautus pinigus.

Dar ir dar didelis ačiū Jums už pagalbą. Draudimo bendrovė ketino pripažinti įvykį nedraudžiamuoju bet Celerauto darbuotojų dėka, kurie itin greitai sureagavo ir suvaldė esamą situaciją viską pavyko išspręsti. Be jų vargu ar būtų kas pavykę.

P.s. automobilį pasitikrinau. Viskas atlikta super.

Vilius g.

Sveiki, Viliau

Dėkojame Jums už atsiliepimą. Džiaugiamės, kad viskas pavyko ir esate patenkintas

Sveiki. Parašysiu trumpai savo patirtį apie šią įmonę. Bendravimas malonus, vadyba puiki, ties čia ir baigiam. Kreipiausi į juos dėl automobilio tampymo darbų po eismo įvykio. Suorganizavo tralą, viskas kaip ir gražu. Kadangi automobilis apynaujis, atvykus tralui, tralistas klausia kur vežam, nurodžiau jų adresą kuris svetainėje yra. Skambina tralistas, ar tikrai toks adresas, čia jokio servizo nėra. Nu ok, tada servizo savininkas susisiekia su juo, aš po kutio laiko skambinu tralistui, pasirodo mano automobilis jau kažkokiam kaime atsidūrė, pas kažkokį meistrą kuris ant savęs dirba. Jau iškarto nerimas man...kitą dieną iškart pakiša pasirašyt sutartį, nurodo kokie darbai bus daromi, tampymas+surinkimas kėbulinio darbų, variklio išėmimas bus reikalingas. Ok, pasirašiau...kadangi žinojau kur mano automobilis, iškart nuvariau ten kur jis paliktas buvo.... kai sužinojau, kad variklį išimdinės neaiškus kaime veikėjas, to meistro pažįstamas, to neleidau žinoma. Ok, darbai padaryti,...

Tadas

Sveiki, Tadai

Dėkoju už Jūsų atsiliepimą. Taip pat iš viso parašymo pabandysiu sudėlioti viską į savo vietas, kad teisingai suprasti Jus.

1. Praėjo daugiau nei pusę metų po remonto darbų, bet iš Jūsų išgirdome tik tai, kad mes tarpininkaujame ir tik tai, kad neva Jūs sumokėjote nepagrįstai dvigubai daugiau
      2. Apie atliekamus darbus mes Jums minėjome, kad mes ne visada viską galime padaryti patys. Mūsų darbų principas tai ko negalime padaryti mes, organizuojame kas tai gali padaryti. Niekada to neslepiame. Taip kažkur mes padarome patys, kažkur tarpininkaujame nes mūsų tikslas "padaviau raktelius ir nesuku galvos"
      3. Visi užsakyti darbai buvo atlikti. Apie kiekvieną darbą Jūs buvote informuoti. Mes susirašinėjome el. paštu (bendrai buvo parašyta apie 28 laiškus ir pateiktos visos pradinės bei eigos nuotraukos)
      4. Mūsų ofiso adresas yra tik priėmimas - atidavimas. Taip buvo padaryta dėl klientų patogumo. Mūsų servisai yra kitose vietose. Ir apie tai klientai yra informuojami....

Kreipiausi į Celerauto, kuomet patyriau pirmą eismo įvykį: įvažiavo į mano mašinos priekį, sulamdė bamperį ir sparną. Kadangi apie automobilius išmaniau tik tiek kiek parašyta KET, nežinojau nei kiek kas gali kainuoti, nei kiek reikėtų prašyti iš draudimo. Norėjau tik padaryti mašinos diagnostiką, kad išsiaiškinti, ar nėra padaryta didesnės žalos, bet gavosi dar geriau! Man nereikėjo sukti dėl nieko galvos, tik ateiti į ofisą ir pasirašyti kelis dokumentus, jau tuoj užsakė mano mašinai naujas detales, kuoment paėmė tvarkyti - davė pakaitinę, o sutvarkė tiesiog nepriekaištingai! Ir net nuvalė faras bei nuplovė mašiną! Ką jau kalbėt apie viso kolektyvo draugiškumą ir paslaugumą! Esu daugiau nei patenkinta! Ir labai visiems rekomenduoju Celerauto paslaugas!

Aptarnavimas greitas ir kokybiškas. Pasirūpinta viskuom nuo mašinos įvertinimo po eismo įvykio iki mašinos gràžinimo. Ačiū

Aš esu patenkintas. Šiaip su servisais būna bėdų ir dažniausiai bėdos vadyboje. Čia panašu, kad į tai labai daug investuojama. Tiek bendravimo klausimu tiek tam tikrų pranešimų apie esamą situaciją ir pan.

Atrodo daug neaiškumų bet viską išsprendė, paaiškino, papasakojo. Sudėjo taškus ant I

Toli eisite.

Tikrai verta dėmesio įmonė. Be nereikalingų pažadų. Tiesiai, aiškiai, konkrečiai,. Nesigavo pranešė. Visos kainos suderintos. Kai kurie punktai atrodė apgaulingi. Pasakiau tai, gavau daug foto kaip įrodymą..

Tikrai apsilankysiu ir ne kartą.

Pritariu Raimondai,
      teko susidurti su sita imone, konsultacija telefonu buvo siaubinga, bet pazadejo greitai sutvarkyti dokumentus ir automobili tai pasitikejome, bet... veliau labai pasigailejome! Sutvarkyta buvo labai siaubingai, duru ir bamperiu tarpai buvo visiskai siaubingi, duru vyriai nebuvo nepakeisti i naujus, o tik islyginti ir nudazyti bet sumoketa kaip uz naujus. Nenorejome labai pyktis nes nebutume automobilio atsiieme, tai sutikome kaip yra ir nuvezeme i kita servisa tvarkyti. Deje tokia situacija, o isvadas Jums paliksiu.

Milda Andruškaitė

Buvo šiokių tokių nesusipratimų (net negaliu pasakyti kas šioje vietoje kaltas ar aš neteisingai paaiškinau ar kita pusė neteisingai traktavo) bet esmė, kad atsiprašė, žaibišku greičiu sureagavo į susidariusią problemą ir viską sutvarkė.

Šiaip labai patiko komunikacijos pateikimas. Visko derinimas. Nuotraukų pateikimas ir pan.

Tikrai rekomenduoju. Šauni komanda.. ***** 5 žvaigždutės :)

Vilius Gerulinskas

Noriu padėkoti Jūsų šiauniam kolektyvui už praeitą penktadieny atiduotą suremontuotą automobilį Opel Zefyra. Tos dienos ryte dar buvo abejojama ar suspės užbaigti ir buvau nustebęs kaip dienos pabaigoje pasigirdo skambutis su džiugia žinia. Ačių Jūsų darbuotojui kuris palaukė kol aš per penktadienio spūstis vėluodamas atvykau pas Jus. Remontu pakolkas esu patenkintas- tikrasis lygis pasirodys vėliau kaip automobilis pagyvens šiek tiek.
      Taip pat malonu kad Jūsų kolektyvas išsprendė su draudimu ir apmokėjimais susijusias problemas. Man po netikėtos žmonos mirties užgriuvusi visokių paveldėjimų, apmokėjimų ir kitų dokumentų tvarkymų lavina-tai buvo tikras palengvinimas juo labiau kaip reikia tai darytui pirmą kartą.
      Dar kartą didelis ačiu ir sekmės Jums jūsų darbuose. Jūsų įmonę rekomenduosiu kaip patikimą auto kėbulų remontininką bei draudiminių įvykių pagalbininką

CELERAUTO, UAB
      Vilius Gerulinskas

Tikrai žinome, kad ir ateityje nebus problemų. Na o jeigu nutiks taip, kad jos atsiras, nedelsdami spręsime jas ir nepaliksime Jūsų nelaimėje.

Ačiū už atsiliepimą.

Apgaudineja zmones, yra labai daug nukentejusiu girdejau bet visi tyli.

Raimonda

Ponia (ar panele). Ar galėtumėte konkrečiau? Labai jau varganai skamba tas Jūsų atsiliepimas apie kurį esate girdėjusi...

CELERAUTO, UAB
      Raimonda

Laba diena,

Dėkoju už Jūsų neigiamą vertinimą bei neigiamą atsiliepimą. Mums svarbi kiekvieno žmogaus nuomonė. Tai verčia mus tobulėti.

Tik...

Mes labai dėkingi žmonėms kurie pasako apie mūsų daromas klaidas, tai leidžia mums atkreipti dėmesį kur jas darome ir galime tobulėti bei pasitaisyti.

Labai gaila kai tokie žmonės kaip Jūs gerb. Raimonda tik susikūrusi meilą bei nebūdama mūsų kliente (na bent jau duomenų bazėje neradome Raimondos Bened) vertinate mus neigiamai bet paliekate atsiliepimą kur pati rašote, kad esate girdėjusi, kad yra daug nukentėjusių. Taigi čia jau kaip "pletkų boba" atsiprašau už tokį išsireiškimą tai yra žmogus kuris girdėjo ir rašo be jokių pagrįstų faktų... Tai ir apie seimą parašykite, apie prekybos centrus ar parduotuves. Galimai ir apie juos esate girdėjusi...

Tikiuosi, kad Jums palengvėjo apšmeižus. O jeigu jaučiate kokią nuoskaudą, užeikite pas mus. Mielai Jus išklausysime ir pabandysime sutvarkyti jeigu jau tikrai esame prisidirbę....

Jurgis Krenčiūnas

Aš esu patenkintas. Turėjau amerikoną ir viskiškai neturėjau laiko tvarkymui. Tai ir detales rado ir nudažė ir perdarė viską ko reikėjo ekspertizei ir nuvežė, dokumentus usreguliavo man beliko tik registracija kuri irgi buvo ten pat.

Tikrai likau patenkintas ir tikrai rekomenduoju.

Super komanda. Atvyko, paėmė. Grižau po atostogų auto jau prie ofiso. Miela malonu kai nieko daryti nereikia.

Didelis ačiū

Pagarbiai Inga

Sveiki,

Norejau padekiti sios imones darbuotojams. Superiniai. Darbaui atlikti nostabiai ir neturjau jokio vargo. Nereikejo galvoti ar su draudimu bus gerai ir galvoti kaip cia viskas bus. Kai mate, kad nepavyks laiku padaryti diena pries paskambino pranese atsiprase. Vertinu tai.

Tikrai gera imone ir tikrai visiems rekomnduosiu

WAU. Nesitikėjau tokio aptarnavimo. Ačiū. Nuoširdžiai rekomenduoju !!!

Su Celerauto pirmą kartą susidūriau prieš 7 metus, kai dėl pačio neapsidairymo gan stipriai apgadinau apynaujį automobilį. Teko ir keisti kai kurias dalis, ir perdažyti tuomet. Vėliau teko dar porą kartų taip pat kreiptis į Celerauto dėl dažymo. Ir visus kartus darbai tikrai buvo atlikti profesionaliai ir greitai. O įmonės vadovas, Kęstutis, aplamai yra nerealus ir linksmas žmogus, ir labai dėmesingas klientams :)

Dainius

Dainiau,

Ačiū Jums labai už malonų ir šiltą atsiliepimą.

Pradžioje atrodė viskas nerealu. Bet jau net per daug... Vėliau atrodė, kad bando apgauti (na žinot kaip yra su moterimis ir automobiliais) bet kai tai pasakiau gavau labai daug informacijos. Prasėdėjo kiek daugiau nei pusvalandį kol išaiškino viską. Parodė visas nuotraukas, pateikė išsamius paaiškinimus ir realiai supratau, kad aš suklydau...

Smagiausia tai, kad nebėgo ir nepaliko manęs su mano abejonėmis. Gavau superinį aptarnavimą ir galiu drąsiai rekomenduoti visiems...

P.s. smagiausia, kad ne tik, kad nemokėjau (įvykis draudiminis) bet gavau visą reikiamą info. Nelikau nežinioj. Ačiū dar karta...

Žaneta

Žaneta,

Dėkojame už atsiliepimą. Labai džiaugiamės, kad viską išsiaiškinome ir suteikėme visą reikiamą informaciją.

Aldona Mšastienė

Norėčiau nuoširdžiai padėkoti Celerauto darbuotojams už puikiai atliktą darbą ir už nepriekaištingą aptarnavimą.
      Visi darbuotojai tiesiog tobuli. Pradedant apžiūra ir baigiant atidavinu.
      Ačiū labai.
      Aldona

Aldona Mšastienė

Ačiū Jums už šiltus ir gražius žodžius.

Sveiki,
      aš tik dabar paskaičiau komentarus ;)
      Na, Celerauto suradau internete ieškodamas serviso su pakaitiniais automobiliais. Nuvykau, maloniai priėmė. Automobilį remontavo per mano atostogas, todėl pakaitinio imti neteko.
      Negavau tiek daug informacijos apie eigą ir remonto sąmatas, tačiau man labai ir nerūpėjo, nes tebuvo smulkus kėbulo pažeidimas.
      Svarbiausia, kad po visko, automobilis buvo švarus ir kvepiantis, o man tereikėjo pasirašyti dviejose vietose - tik tiek rūpesčių!

P.S. Prieš patinkit automobilį Celerauto, atsimenu, kad prietaisų skydelyje rodė "perdegusios lempos" signalą, kurio pasigedau jį atsiėmęs. Smulkmena, bet maloni ir nieko nekainavo;)

Ačiū!

Jau esu papasakojęs apie savo teigiamą patirtį savo draugams ir kolegoms! Jie sužavėti:)

Deividas

Deividai,

Labai Jums ačiū už tokį malonų atsiliepimą. Mums tikrai be galo džiugu ir malonu skaityti.

Sveiki,

Gavusi tokį nerealų aptarnavimą negaliu neparašyti.

Apie viską buvau informuota. Gavau visas reikiamas papildomas nuotraukas bei visus dokumentus. Realiai žinojau viską kas dedasi. Nors ir darbų atlikimas užtruko buvo pranešta ir apie tai.

Įvykis buvo gan nemalonus bet Celerauto jį tikrai man sušvelnino ir sutaupė be galo daug laiko

Linkiu Jums daug daug sėkmės Jūsų versle. Taip ir toliau

Julija

Laba diena, Julija,

Dėkojame Jums už gražų atsiliepimą.

O mes kiekvieną dieną gerinsime mūsų aptarnavimą, kad kuo mažiau rūpesčių kiltų atsitikus eismo įvykiui.

Laba diena,

Taigi kadangi turėjau tokį įvykį tai sakiau būtinai parašysiu:

Kreipiausi į Celerauto labai abejodamas. Dėl mano karčios patirties kai teko labai daug kovoti su servisais abejojau ir šia įmone. Atvykau tai priėmė labai maloniai. Bet dėl direktoriaus gražių žodžių kaip neva jie gerai dirba kilo man abejonių, kad tai tik saldus melas.

Na visas procesas kaip ir superinis, priėmimas geras, paaiškino gerai, eigos metu gavau daug visokios informacijos. Bet panašu, kad visko tiek daug gal dėl to nepatiklu man čia buvo...

Na ir ką rezultatas. Na kažkas viduje labai kirbėjo, kad mane išdurinėja. Suma už remontą nemaža (nesvarbu, kad draudimui) ir kadangi žinau kaip servisai mėgsta sukčiauti jaučiau, kad ir čia turėsiu tą patį. Nors ir pateikė nuotraukas ir sąmatą ir viską paaiškino.

Bet kadangi esu nudegęs aš nuvykau į kitą servisą. Paprašiau, kad išrinktų man priekį, tam kad įsitikinčiau. Ir ką Jūs sau galvojate. Išardė tai net išsižiojau. Šį karta nuojauta...

Mantas K.

Laba diena,

Ačiū Jums už gražius žodžius. Tikrai labai džiugu girdėti. O mes stengiamės ir stengsimės kaip įmanydami.

9-ojo Forto g. 63, LT-48101 Kaunas.
      Veiklos sritys: autoservisai; automobilių prekyba; automobilių stiklai; automobilių techninė apžiūra; padangos, ratlankiai; pagalba kelyje; tepalai, alyvos.
      AUTOFORTAS - viena didžiausių transporto priemonių remonto įmonių Lietuvoje.Trumpai apie musJau daugiau nei 30 metų automobilių remonto srityje dirbanti įmonė teikia visas autoserviso paslaugas. Šiai dienai AUTOFORTAS remontui turi virš 3900 kv.m. plotą ir surinkusi profesionalią virš 40 kvalifikuotų darbuotojų...
      Geležinio Vilko g. 53, LT-08217 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; akumuliatoriai; autokosmetika; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; padangos, ratlankiai; tepalai, alyvos.
      UAB ARX AUTO yra oficialus Škoda atstovas Vilniaus mieste. Jūsų patogumui įmonė turi du prekybos salonus Vilniuje, adresu: Geležinio Vilko g. 53 ir Dubliškių g. 7. Vykdoma veikla ir teikiamos paslaugos: - prekyba naujais Škoda automobiliais; - prekyba naudotais automobiliais; - prekyba originaliomis dalimis ir...
      Taikos pr. 139A, LT-51131 Kaunas.
      Veiklos sritys: autoservisai; akumuliatoriai; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; avarinės tarnybos; padangos, ratlankiai; pagalba kelyje.
      Autocentras AUTO AKSTĖ – autoservisų tinklo BOSCH CAR SERVICE narys. Autoserviso paslaugos einamasis remontas Kaune, smulkus ir kapitalinis variklių remontas bei visų variklio sistemų diagnostika, pakabos, važiuoklės, vairo sistemos patikra ir remontas bei stabdžių sistemos patikra ir remontas, ratų montavimas ir...
      Verkių g. 50, LT-09109 Vilnius.
      Veiklos sritys: autoservisai; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; padangos, ratlankiai.
      Vilniaus Dagris, UAB – profesionalus autoservisas Vilniuje, teikiantis kokybiškas automobilių remonto ir techninės priežiūros paslaugas privatiems klientams bei verslui. Įmonė orientuojasi į greitą aptarnavimą, tikslią diagnostiką ir ilgalaikius sprendimus įvairių markių lengviesiems automobiliams bei...
      Savanorių pr. 151A, LT-03150 Vilnius.
      Veiklos sritys: autoservisai; akumuliatoriai; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; padangos, ratlankiai; pagalba kelyje; tepalai, alyvos.
      MELGA autoservisų tinklas teikia automobilių techninės priežiūros ir remonto paslaugas, prekiauja lengvųjų automobilių, sunkvežimių ir motociklų padangomis, ratlankiais, akumuliatoriais, alyva ir kitomis automobilių detalėmis. 14 (jau greitai 16) MELGA autoservisų išsidėstę patogiose vietose didžiuosiuose Lietuvos...