Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Cargoloft, MB
Su šia įmone bendradarbiaujame jau daugiau nei dvejus metus. Per šį laikotarpį įsitikinome, kad jų komanda yra išties profesionali, reaguoja operatyviai, nepriklausomai nuo paros laiko ar savaitės dienos. Visos iškilusios problemos yra sprendžiamos greitai ir efektyviai, todėl galime dirbti ramiai, nesukdami galvos dėl sergančių ar atostogaujančių vadybininkų, viskuo pasirūpina Cargoloft vyrukai. Tikimės ir toliau sėkmingai tęsti šį bendradarbiavimą.
Labai prastas komunikavimas užsako transporta paskui atšaukia paskutinę minutę ir nebekomunikuoja. Venkite šios įmonės.
Gerbiamas Martynai,
Dėkojame už jūsų atsiliepimą, tačiau norime patikslinti situaciją, kad būtų išvengta klaidingų interpretacijų. Minėtas krovinys buvo atšauktas dėl objektyvios priežasties - sandėlys nespėjo jo paruošti numatytam pasikrovimo laikui. Apie šią situaciją Jūs buvo informuotas daugiau nei 24 valandos prieš suplanuotą pakrovimą.
Pabrėžiame, kad Jūsų komentaras yra nepagrįstas ir klaidinantis, todėl jis gali būti vertinamas kaip šmeižtas. Informuojame, kad, jei toks komentaras nebus pašalintas ar patikslintas, pasiliekame teisę kreiptis į teismą, siekiant ginti savo reputaciją.
Tikimės, kad ateityje diskusijos bus grindžiamos faktais ir objektyvumu.
Pagarbiai,
Tautvydas Griciūnas
Pardavė mūsų krovinį į Norvegiją ir dingo.
Pakutinę sekundę turėjome ieškoti kas sutvarkys dokumentus ir ieškoti pavėlavusios mašinos.
Kitą dieną atsiprašinėjo. Sutarus, kad pritaikys nuolaidą - išrašė neteisingą sumą sąskaitoje ir grasina tarnybom.
siūlau neprasidėti.
Laba diena, Sandra,
krovinys pristatytas - paslauga Jūsų įmonei, , Aluvesto, UAB" suteikta. Esame pervežę ne vieną jūsų krovinį, tačiau už juos pilno atsiskaitymo negavome iki šiol. Apmokėti sąskaitas vėluojate jau nuo balandžio mėn.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...