Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę BŪSTO PROFAI, MB

Atsiliepimai apie BŪSTO PROFAI, MB

Kreditavimo rizika:
    Profesionaliai - padarome daugiau!

9.8

Nuoširdžiai rekomenduoju Sandrą Samulionienę visiems, ieškantiems profesionalios nekilnojamojo turto brokerės. Perkant butą Sandra viso proceso metu demonstravo aukštą profesionalumo lygį, buvo atsakinga, kompetentinga ir visada pasirengusi padėti. Komunikacija buvo sklandi ir operatyvi - į visus klausimus gavau aiškius atsakymus, o svarbi informacija buvo perduodama laiku. Jos dėmesys detalėms ir gebėjimas užtikrinti sklandų pirkimo procesą suteikė daug pasitikėjimo ir ramybės. Esu labai patenkintas bendradarbiavimu ir drąsiai rekomenduoju Sandrą kaip patikimą NT specialistę

Sandoris įvyko sklandžiai.

Noriu padėkoti Sandrai Samulionienei už pagalbą parduodant namą ir įsigyjant naują. Viskas vyko sklandžiai, aiškiai.
      Rekomenduoju.

Dėkoju Sandrai Samulionienei už pagalbą parduodant namą. Parodėte profesionalumą, atsakingumą ir atsidavimą savo darbui. Jūsų patarimai padėjo priimti teisingus sprendimus. Labai vertinu tai, kad taupėte mano laiką, operatyviai sprendėte iškilusius klausimus ir visada buvote pasirengusi padėti. Džiaugiuosi pasirinkusi bendradarbiauti būtent su Jumis ir drąsiai rekomenduočiau Jus visiems, ieškantiems patikimos nekilnojamojo turto brokerės.

Noriu padėkoti brokerei Arūnei už nuoširdų bendravimą ir puikiai atliktą darbą.

„Sandra ir Būsto Profai paliko labai profesionalų ir patikimą įspūdį. Bendravimas buvo aiškus, greitas ir malonus, o visi procesai vyko sklandžiai nuo pradžios iki pabaigos. Rekomenduoju visiems, kurie vertina atsakingą požiūrį ir kokybišką darbą. „Sandra - stipri, charizmatiška ir įkvepianti verslininkė, kuri savo profesionalumu ir požiūriu kuria pasitikėjimą nuo pirmo bendravimo. Tokios moterys ne tik sėkmingai vysto verslą, bet ir įkvepia kitus augti.“ Ačiū tau Sandra.

Ačiū Sandrai Latvėnaitei. Viskas puikiai. Labai operatyviai, sklandžiai pavyko pirkimo procesas. Klausimus sprendžia ir ne tik darbo valandomis, greitai reaguoja. Rekomenduoju!

Laimutis meldaikis

Ačiū, Sanrai už gera darba!

Ačiū brokeriai Sandrai Samulionienei.Viskas buvo konkrečiai ir aiškiai.Rekomenduoju!

Dėkoju brokerei Sandrai, padėjusiai tėvams parduoti butą. Brokerė profesionaliai, atsakingai rūpinosi nuo A iki Z, visame sandorio sudarymo kelyje, nuolat informuodama, maloniai ir profesionaliai bendraudama. Patys geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos!

Labai ačiū už profesionalumą ir komunikacija įsigijant nekilnojamą turtą. Viskas labai aišku, perkant NT. Viso sandorio metu lydėjo dėmesys ir patarimai ačiū.

Ačiū Aurimui Adomėnui už profesionalų darbą. Rekomenduosime draugams ir prireikus vėl kreipsimės.

Didžiausios rekomendacijos brokerei Sandrai Latvėnaitei! Aiškumas, tikslumas, konkretumas perkant NT!

Puikiai atliko savo darbą, ačiū :)

Norime nuoširdžiai padėkoti brokerei Sandrai už profesionalumą, kantrybę ir visapusišką pagalbą viso proceso metu. Ji yra žodžio žmogus - tai pajutome nuo pat pirmo bendravimo, o kiekvienas sutartas žingsnis buvo įgyvendintas sklandžiai ir atsakingai. Ypač vertiname atsakingą požiūrį, greitą komunikaciją ir nuoširdų rūpestį kiekviena detale.
      Taip pat norisi pabrėžti Sandros gebėjimą įsiklausyti, suprasti mūsų poreikius ir rasti geriausius sprendimus net ir nestandartinėse situacijose.
      Drąsiai rekomenduojame visiems, ieškantiems patikimos ir kompetentingos nekilnojamo turto specialistės.

Ačiū Arūnei už profesionalumą, puikiai išmano savo darba ir sugeba suderinti reikalus labai greitai.

Ačiū Arūnei už profesionalumą, sandoris įvyko greitai, sklandžiai.

Dėkoju Arnoldui už sklandų ir greitą būsto pardavimą bei malonų bendravimą.

Sandra Samulionienė -visiems, kas ieško profesionalios brokerės. Nuo pat pirmo bendravimo ji aiškiai suteikė visą reikalingą informaciją, kantriai viską paaiškino ir niekada nekėlė spaudimo. Man šis procesas buvo visiškai naujas, todėl klausimų turėjau daug, bet į visus visada sulaukdavau aiškių atsakymų. Visada jautėsi, kad ji savo darbą daro iš širdies, o ne tik „atidirba”.Labiausiai sužavėjo jos šiltas bendravimas ir rūpestis - net ir po pardavimo kreipiausi į ją pagalbos dėl kitų reikalų, kur ji tikrai galėjo mane tiesiog ignoruoti, bet nuoširdžiai ir toliau patarė ką daryti. Toks rūpestis ir atsidavimas šiandien yra tikra retenybė. Esu labai dėkinga ir drąsiai rekomenduoju

NT brokerė Sandra. Noriu nuoširdžiai padėkoti šiai brokerei už puikiai atliktą darbą. Nuo pat pradžių buvo jaučiamas profesionalumas, atsakingumas ir tikras savo srities išmanymas. Ji ne tik sklandžiai vedė visą procesą, bet ir kantriai atsakė į visus iškilusius klausimus, suteikė daug naudingos informacijos bei patarimų.

Labai vertinu tai, kad viso bendradarbiavimo metu nelikau „paliktas likimo valiai“ - visada jaučiau palaikymą, aiškumą ir užtikrintumą. Tokie specialistai tikrai kuria pasitikėjimą ir palieka labai gerą įspūdį.

Rekomenduoju visiems, kurie ieško patikimo, kompetentingo ir nuoširdaus savo srities profesionalo.

Sandra - tikra savo srities profesionalė! Butas buvo parduotas itin greitai, o visas procesas praėjo sklandžiai ir be jokio streso. Puiki komunikacija, operatyvumas ir maksimalus įsitraukimas. Esu labai patenkinta ir tikrai rekomenduoju!

Brokerė Sandra - profesionali ir maloni. Būsto pirkimo procesas vyko sklandžiai nuo apžiūrų iki sandorio pasirašymo. Rekomenduoju.

Labai gera patirtis bendradarbiaujant su NT brokere Sandra. Greitai buvo surastas pirkėjas parduodamam būstui, visas procesas vyko sklandžiai, profesionaliai ir be jokių nesklandumų. Puiki komunikacija ir atsakingas požiūris į darbą. Rekomenduoju.

Nuoširdžiai dėkoju Sandrai S. už profesionalų darbą. Visas procesas vyko greitai ir sklandžiai, brokerė pasirūpino visomis detalėmis. Rekomenduoju!

Darbas atliktas gerai. Agentė Sandra viskuo pasirūpino.

Sandoris buvo atliktas be priekaištų. Procese dalyvavo Sandra. Rekomenduoju šią Agentūrą. Didžiausios Jums sėkmės, Jūsų darbuose.

Pagarbiai,

Arūnas

Noriu nuoširdžiai rekomenduoti Sandrą Latvėnaitę ir "MB Būsto profai" už suteiktas būsto pardavimo tarpininkavimo paslaugas. Visas bendradarbiavimo procesas vyko sklandžiai, profesionaliai ir efektyviai.
      Bendravome nuotoliniu būdu - visi klausimai buvo operatyviai sprendžiami telefonu ir naudojantis elektroninio parašo paslaugomis. Visa informacija buvo pateikta aiškiai ir suprantamai, atsakymai į rūpimus klausimus - išsamūs ir konkretūs.
      Nekilnojamojo turto pardavimo procesas vyko greitai ir sklandžiai - nuo pirmųjų žingsnių iki galutinio sandorio sudarymo.
      Drąsiai rekomenduoju šias paslaugas visiems, ieškantiems patikimo ir kompetentingo nekilnojamojo turto specialisto.

Noriu padėkoti „Būsto profų" brokerei Sandrai Latvėnaitei už itin profesionalų požiūrį į darbą. Visas procesas vyko sklandžiai, operatyviai. Rekomenduoju visiems, ieškantiems kokybės ir patikimumo!

Jūratė Brinkmeyer

Širdingai dėkojame mielai Būsto Profai vadovei Sandrai už gražų darbą, kurio rezultatas - puikus nekilnojamo turto sandoris!
      Pagarbiai, Markus ir Jūratė Brinkmeyer

Ačiū brokerei Sandrai Latvėnaitei. Viskas buvo konkrečiai ir aiškiai. Rekomenduoju.

Labai profesionali ir maloni. Nuo pat pirmų bendradarbiavimo minučių jautėsi, kad žino, ką daro. Būstą patdavėm vos per mėnesį.

Labai patenkinti būsto profų brokerės Sandros Latvėnaitės paslaugomis. Rekomenduojame

Puikiai atlieka savo darbą. Pavadinimas pats kalba už save.

Miglė Kuokalaitė

Deividas -žmogus, su kuriuo buvo malonu bendrauti, išmanantis savo darbą, paslaugus ir profesionalus.

Viskas skladžiai ir profesionaliai, rekomenduoju šią įmonę.

Esu labai patenkintas bendradarbiavimu su brokere Sandra parduodant savo namą. Nuo pat pirmo susitikimo ji paliko itin profesionalų įspūdį, viską aiškiai paaiškino, nuosekliai vedė per visą pardavimo procesą ir visada buvo pasirengusi padėti bei atsakyti į klausimus.

Sandra pasižymi ne tik žiniomis ir patirtimi nekilnojamo turto srityje, bet ir nuoširdžiu, žmogišku požiūriu. Jos dėka visas procesas vyko sklandžiai, be streso, o galutinis rezultatas pranoko lūkesčius.

Labai vertinu jos atsakingumą, komunikabilumą ir gebėjimą sukurti pasitikėjimą. Tikra savo srities profesionalė, kuri dirba su širdimi. Nuoširdžiai rekomenduoju!

Esame dėkingi Sandrai, už visus atsakytus klausimus iškilusius pirkimo metu, malonų bendravimą! Rekomenduojame!

Viskas aiškiai, paprastai ir lengvai. Tikri Profai!!!

Puikiai dirba

Puikiai atliktas darbas, džiaugiuosi pasirinkus Sandrą Latvėnaitę!!!

Viskas labai profesionaliai ir kokybiškai atlikta. Tikri savo srities profai.

Padėka Sandrai Latvėnaitei. Viskas paprasta ir be streso. Rekomenduoju.

Esame dėkingi Rasai Lalienei už bendradarbiavimą parduodant sodą. Be šios “būsto profės” nebūtume išsisprendę pardavime iškilusių keblumų.
      Rasa nuolat komunikavo, puikiai išmanė visus proceso etapus, tikslingai nukreipė tinkama linkme ir visi reikalai buvo sutvarkyti 100%.
      Rekomenduoju!

Sonata Jakubenas

Esame labai dėkingi agentui Dainiui Kl už profesionalią pagalbą parduodant mūsų namą. Šis pardavimo procesas nebuvo lengvas, tačiau jis viso proceso metu dirbo atsakingai, rodė išskirtinį profesionalumą, kantrybę ir mandagumą. Dėl Dainiaus Kl pastangų ir kompetencijos pavyko sėkmingai įgyvendinti pardavimą. Nuoširdžiai rekomenduojame ji visiems, ieškantiems patikimo ir patyrusio nekilnojamojo turto specialisto.
      Sonata Jakubenas

Ačiū brokeriui Dainiui. Tikras profesionalas, labai viskas greitai ir sklandžiai. Rekomenduoju visų 100 procentų!!!!

Butas buvo parduotas per 24h, ačiū už Jūsų profesionaliai suteiktas paslaugas, labai didelis ačiū Sandrai Latvėnaitei!????

Ačiū brokerei Sandrai Latvėnaitei už būsto įsigyjimą nors buvau pirkėjas, tačiau gavau visus reikiamus atsakymus labai greitai, ačiū už greitai suorganizuotą būsto apžiūrą. Rekomenduoju!

Sandra, ačiū už Jūsų profesionaliai suteiktas paslaugas, mano prašymą parduoti NT patenkinote 100 proc.!!!
      Detalu, aišku, nuoseklu, sklandu! Tik lieka žavėtis Jūsų atsidavimu dirbti, tai ką mylite!!!

Esu patenkinusi savo lūkesčius pasirinkusi “BŪSTO PROFAI“. NT Ekspertė Sandra sužavėjo savo profesionalumu, maloniu bendravimu ir aiškiu kiekvieno sandorio žingsnio išdėstymu ir kontrole. Esu labai dėkinga už pagalbą ir puikų pasiektą rezultatą. Nuoširdžiai rekomenduoju!

Profesionali brokerė Sandra Latvėnaitė.Pirmą kartą parduodant butą daug nežinomybės. Sandra padėjo ir patarė visais klausimais, viską suorganizavo, teliko atvykti pas notarą.Rekomenduoju!!

Žirgų g. 21, Antežerių k., LT-14158 Vilniaus r.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; statyba.
      UAB „Rinvest“ - nekilnojamojo turto vystytoja, sėkmingai plėtojanti gyvenamosios paskirties pastatų projektus, kuriuose ypatingą dėmesį skiria gyvenamajai aplinkai – ją kaskart stengiasi maksimaliai pritaikyti klientų gyvenimo būdui.Nuo 2012-ųjų „Rinvest“ įvykdė daugiau nei 30 įvairių naujos statybos butų, kotedžų...
      Jankiškių g. 16B, Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; statyba.
      Namai be nuobodulioKurti „pilkus namus” yra nuobodu tarsi skaityti plytos instrukciją. Tai ne apie mus. Esame vystytojai, turintys aiškią veiklos filosofiją (principus), todėl galintys pasiūlyti būstą, kuris Jus įkvėps kasdienybės rutinoje. Mus džiugina kūrybos procesas, todėl pagrįstai tikimės, kad jus džiaugsitės...
      Eišiškių pl. 25A, Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas.
      Mes – „Tarptautinės investicijos“.Jau nuo 2018 m. sėkmingai vystome ir valdome nekilnojamąjį turtą, kuriame vertę savo klientams sostinėje ir pajūryje.Mūsų specializacija – NT nuoma ir pardavimas. Siūlome tik kruopščiai atrinktus projektus – nuo modernaus būsto mieste iki išskirtinių objektų prie jūros. Mūsų...
      Aukštaičių g. 7-1a, LT-11341 Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas.
      Jau 13 metų prisidedame prie veržlaus Vilniaus pokyčių ir kuriame rūpestingai apgalvotus namus.Per šį laikotarpį užaugome ir mes, ir mūsų vertybės, pakilo kartelė ir siekis kurti dar geresnius ir patogesnius namus. O rūpestis ir atsakingas požiūris į plėtojamus projektus visada buvo ir bus mūsų prioritetas. Apie...
      Lvivo g. 25-701, Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; pastatų administravimas; patalpų nuoma.
      #CitusDNRDar vos prieš kelis metus tebuvome NT plėtros kompanija. Šiandien esame išskirtinių būsto projektų bei lanksčių sprendimų verslui generatoriai ir įgyvendintojai, miestų miestuose kūrėjai, interjerų magai. Statybų ir NT rinkoje, kur vyrauja masiniai, visiems tinkantys sprendimai, mes – CITUS – ieškome...