Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Būsto bitė, MB

Atsiliepimai apie Būsto bitė, MB

9.4

Ypač maloni patirtis, nes padarytas didelis darbas! Pabandę patys rasti pirkėją, nusprendėm priimti Būsto bitės brokerės Alinos pasiūlytą pagalbą. Be jokios įtampos už gerą kainą ne tik pardavėme savo butą bet ir su jos pagalba išsirinkome didesnį. Ji tikra savo darbo profesionalė, atsakingas, šiltas žmogus. Sėkmės.

Labai noriu padėkoti Būsto Bites savininkei ir nekilnojamo turto agentei Alinai už itin profesionalią pagalbą perkant nekilnojamąjį turtą Lietuvoje. Superine komunikacija, patarimai visame pirkimo procese buvo neįkainojami. Drąsiai rekomenduoju. Ačiū Jums labai!

Alina from Busto Bite did an amazing job helping me purchase my apartment. As a foreigner dealing with my first real estate purchase, it was great to find someone as efficient and helpful as her!

Noriu padėkoti nuostabiai, , Būsto bitės" komandai už sklandžią, šiltą, greitą pagalbą parduodant nekilnojamą turtą.????
      Ačiū vadovei Alinai ir brokerei Godai už atsidavimą darbui, komunikabilumą, atsakymus į iškilusius klausimus????
      Visas pardavimo procesas su šia komanda buvo lengvas, aiškus, sklandus, malonus✨
      Prireikus tikrai dar kartą savo turto pardavimą patikėčiau šiai nuostabiai komandai bei rekomenduočiau kitiems!
      Tik didžiausios rekomendacijos!????

Noriu padėkoti Brokerei Alinai iš “Būsto Bitės”. Tokio nuoširdaus žmogaus dar reikia paieškoti! Padėjo susitvarkyti su viskuo nuo A iki Z. Buvo su mumis iki pat paskutinio parašo ant dokumentų, atsakinėjo į begalę skambučių ir klausimų žinutėmis, pirmą kartą perkantiems būstą/namus. Ji moka laviruoti tarp profesionalumo ir šilto bendravimo, išsamiai ir suprantama kalba (neišmanantiems nieko apie tai) pateikti informaciją. Jautėmės kaip patys svarbiausi klientai. Dėl jos pastabumo ir atsidavimo, sandoris įvyko itin sklandžiai.

Rekomenduoju, nenusivilsite!

Rekomenduoju, buto pardavimas su Alina ivyko sklandziai, gretai, profesionalus darbas nuo pirmo skambucio iki paskutinio paraso pas notara :)

Esu labai dėkingas NT brokerei Alinai Žilienei iš “Būsto Bitė” už visą pagalbą įsigyjant būstą. Darbas atliktas profesionaliai, rekomenduoju!

Esame dėkingi už greitą ir operatyvų darbą parduodant mūsų nekilnojamą turtą. Tik pradėjus dirbti su Alina pardavimo pracesas įgavo realų pagreitį. Visos komandos darbas tikrai pagirtinas, pastabumas bei požiūris į klientą. Dar kartą dėkojame už sklandų bei greitą nekilnojamo turto pardavimo procesą.

Dėkoju Alinai iš Būsto bitės. Jos kompetencija ir malonus bendravimas paliko puikų įspūdį. Gana greitai padėjo parduoti butą, tiksliai įvardino realią pardavimo kainą. Reguliariai teikė informaciją apie buto apžiūras ir visą situaciją. Viskas vyko sklandžiai nuo pradžios iki pabaigos.
      Iki šiol skeptiškai žiūrėjau į nekilnojamojo turto brokerius, teko susidurti. Tačiau Alina profesionaliu darbu pakeitė mano nuomonę. Džiaugiuosi!
      Linkiu jai ir Būsto Bitei sėkmės, o aš sekantį kartą žinosiu kur kreiptis.

Į Busto bites nt brokere Lina kreipiaus pagal gautą rekomendacija is pazystamo ir dziaugiuos, nes esu daugiau nei patenkintas paslaugos kokybe ir ispildyta svajone normalia kaina isigyti naujos statybos namuka salia klaipedos, mazuriskese:)

Nuoširdžiai dėkojam visai BŪSTO BITĖ komandai už nepriekaištingai atliktus darbus! Gyvendami užsienyje su jų pagalba per 3 mėnesius pardavėm savo butą ir nusipirkome erdvesnius namus. Gavom momentaliai visus atsakymus į teisinius klausimus, o jų buvo nemažai. Abu sandoriai buvo padaryti labai patogiai, šiuolaikišku nuotoliniu būdu. Atskiras AČIŪ brokerei Indrei už kantrybę, darbus neskaičiuojant laiko. Sėkmės jums, bitelės!

Bendradarbiavimas su MB “Būsto bite” brokerę Alina Žiliene ir jos kolegę Lina Kairyte buvo malonus ir šiltas.Savo darba atliko puikiai ir profesional.Visada laiku informuodavo apie vykstančius NT pirkimo reikalus, patardavo koks turi buti sekantis “žingsnis” ir kur kreiptis.Ačiu mergičkoms.Rekomenduoju……

Rekomenduoju visiems pasinaudoti MB, Būsto bitė paslaugomis. Jie atliko puikų darbą. Bendravimas buvo greitas ir profesionalus, o darbai nuo skelbimo iki pardavimo buvo atlikti be priekaištų.

Sandra Bagočiene
      Petras

Nuosirdziai dekoju Alinai uz jos profesionaluma ir didziulias pastangas pardavinejant buta Taikos pr. ir soda Sernuose! Buvo labai malonu bendrauti ir patarciau visies norintems sekmingu pardavimu kreiptis i Alina!

Bendradarbiauti su Alina buvo tiesiog nuostabu.Labai nuoširdi ir savo darbą išmananti, bei puikiai atliekanti.
      Galiu drąsiai rekomenduoti, liksite patenkinti jos darbu.

Tik geri atsiliepimai apie nekilnojamo turto įmonę, , Būsto bitė" ir brokerę Aliną Žilienę. Tai tikra savo srities specialistė - greitai ir kvalifikuotai tarpininkavo buto pardavimo sandoryje.

Esu labai patenkinta bendradarbiavimu su įmone Būsto bitė. Nekilnojamo turto brokerė Alina Žilienė puikiai išmano savo darbą, greitai ir sėkmingai padėjo parduoti butą man net nesant Lietuvoje. Visada buvau laiku informuojama apie veiksmus susijusius su pardavimu ir reikalingus dokumentus. Prireikus pagalbos, susijusios su NT būtinai kreipsiuos ir vėl, bei rekomenduosiu toliau.

Žirgų g. 21, Antežerių k., LT-14158 Vilniaus r.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; statyba.
      UAB „Rinvest“ - nekilnojamojo turto vystytoja, sėkmingai plėtojanti gyvenamosios paskirties pastatų projektus, kuriuose ypatingą dėmesį skiria gyvenamajai aplinkai – ją kaskart stengiasi maksimaliai pritaikyti klientų gyvenimo būdui.Nuo 2012-ųjų „Rinvest“ įvykdė daugiau nei 30 įvairių naujos statybos butų, kotedžų...
      Jankiškių g. 16B, Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; statyba.
      Namai be nuobodulioKurti „pilkus namus” yra nuobodu tarsi skaityti plytos instrukciją. Tai ne apie mus. Esame vystytojai, turintys aiškią veiklos filosofiją (principus), todėl galintys pasiūlyti būstą, kuris Jus įkvėps kasdienybės rutinoje. Mus džiugina kūrybos procesas, todėl pagrįstai tikimės, kad jus džiaugsitės...
      Eišiškių pl. 25A, Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas.
      Mes – „Tarptautinės investicijos“.Jau nuo 2018 m. sėkmingai vystome ir valdome nekilnojamąjį turtą, kuriame vertę savo klientams sostinėje ir pajūryje.Mūsų specializacija – NT nuoma ir pardavimas. Siūlome tik kruopščiai atrinktus projektus – nuo modernaus būsto mieste iki išskirtinių objektų prie jūros. Mūsų...
      Aukštaičių g. 7-1a, LT-11341 Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas.
      Jau 13 metų prisidedame prie veržlaus Vilniaus pokyčių ir kuriame rūpestingai apgalvotus namus.Per šį laikotarpį užaugome ir mes, ir mūsų vertybės, pakilo kartelė ir siekis kurti dar geresnius ir patogesnius namus. O rūpestis ir atsakingas požiūris į plėtojamus projektus visada buvo ir bus mūsų prioritetas. Apie...
      Lvivo g. 25-701, Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; pastatų administravimas; patalpų nuoma.
      #CitusDNRDar vos prieš kelis metus tebuvome NT plėtros kompanija. Šiandien esame išskirtinių būsto projektų bei lanksčių sprendimų verslui generatoriai ir įgyvendintojai, miestų miestuose kūrėjai, interjerų magai. Statybų ir NT rinkoje, kur vyrauja masiniai, visiems tinkantys sprendimai, mes – CITUS – ieškome...