Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę BTN, UAB
Jeigu galite nepirkti- tai nepirkite. Užsakėm prekę už 330€, gavom už 90€. Susisiekus telefonu- buvau aprėkta taip, kad atėmė trumpam kalbos dovaną. 2 savaites kariavom, kol atgavom prekę, bet ji sugedo praėjus vos metama nuo pirkimo. Parduotuvė atsakomybės "neneša", prekės ženklo atstovas siuntinėja į kairę ir dešinę, žodžiu teko pirkti naują, kito ženklo ir aišku, iš kitos įmonės. Todėl nerekomenduoju !
p.Dalia, parašykite kokią prekę pirkote, kas su ja nutikę?
Aptarnavimas 10/10.
Viskas suderinta be priekaištų. Modelius buvau išsirinkęs jau iš anksto, bet užklausus - patarė dar geresnius variantus kurie suderinami tarpusavyje.
Turėjo net ir gamintojų kurių pas juos nėra.
Tai vienintelė įmonė, kuri patiekė viską ko prašiau su pilnu aptarnavimu ir pagalba, o klausiau 4 skirtingų įmonių tos pačios technikos.
Nuoširdi padėka UAB BTN už profesionalumą!
Mūsų įmonė jau daugybę metų buitinę techniką perka tik iš UAB BTN ir kaskart liekame sužavėti.
Aptarnavimas tiesiog nepriekaištingas - visus klausimus pavyksta suderinti operatyviai, net neišėjus iš biuro ar namų.
Reikiamą prekę pasiūloma stebėtinai greitai ir taikliai. Buitinė technika labai kokybišką ir tarnauja labai ilgai.
Didelis ačiū p.Julijai ir p.Editai !
Didžiausios Sėkmės Jūsų įmonei!!!
Noriu nuoširdžiai padėkoti už pagalbą renkantis buitinę techniką. Komandos profesionalumas, puikios kainos ir itin greitas pristatymas paliko įspūdį. Labai vertinu sklandų bendravimą ir rūpestingą požiūrį. Ačiū, kad palengvinote visą pirkimo procesą. Tikrai sugrįšiu ir rekomenduosiu kitiems. Sėkmės darbuose!
Po išsamios konsultacijos telefonu, tikrai padėjusios išsisirinkti prekę, nusipirkau orkaitę BTN interneto puslapyje. Nurodžiau, kad reikės ir meistro, galinčio ją pajungti. To tikrai nesitikėjau, kad prekę įsigijus ryte, tos pačios dienos vakarą ji bus atvežta ir sumontuota. Puikus aptarnavimas.
Naujam savo būstui visą įrangą nusprendėme imti iš vienų rankų. BTN buvo rekomenduoti bičiulių ir nuo šiol tą darysime ir mes, nes mūsų patirtis negalėjo būti geresnė!
Nuo pat pradžių gavau detalią konsultaciją salone apie kiekvieną perkamą įrangą, pasiūlymus kombinuoti specifinius modelius tam, kad džiaugtumėmes išmaniais namais. Galų gale, gavome itin patrauklią kainą, greitą ir draugišką pristatymą.
O kai pristačius supratome, jog vienas iš įrangos vienetų buvo defektuotas, vos per kelias dienas gavome pakaitalą.
10/10 visai komandai - nuo direktorės iki įrangos konsultantų ir prekes pristačiusių vyrų. Ačiū už viską, tikrai grįšime :)
13.17 val. Trečiadienis, parduotuvėje Gedimino pr. jokio pardavėjo dar nuo pat ryto nebuvo. Man paaiškino, kad ateina dirbti po 12 val. Stebina požiūris į klientus.
p.Virginija,
Apgailestaujame, kad nepavyko mūsų surasti, buvome išvykę į kitą mūsų saloną. Visada klientus kviečiame susiderinti vizito laiką, kad gautumėte kokybišką mūsų konsultaciją.
Prasta mūsų patirtis su šia parduotuve. Pirkome 4 prietaisus. Tai niekaip nesugebėjo pristatyt kaip sutarta. Sutarėm 1 kartą, atsiprašėm iš darbo, laukėm - neatvažiavo. Sutarėm 2 kartą, atsiprašėm iš darbo, laukėm - neatvažiavo. Iš trečio karto šiaip ne taip atvažiavo, išmetė viską ir išlekė. Jokio atsiprašymo už sukeltus nepatogumus. Tuome pradėjus išpakuoti ir tikrinti prekes, el. plytelė pasirodė pažeista. Skambinėjam, rašom laiškus, rezultatas - pinigus jie pasiėmė mūsų, o mes jau 3 savaitė negalim maisto gaminti sėdim su lūžena kažkokia. Baisu pagalvos kas laukia kai kiti prietaisai ims gest ir reikės garantinio aptarnavimo. NEREKOMENDUOJU BTN PARDUOTUVĖS.
Sveiki,
Pasidalinsiu trumpa patirtimi su šia įmone.
Kainos tikrai geros ir galima rasti, tai, ko nėra kitur. Bendravimas su potencialiais klientais puikus (konsultacija apie prekes suderinamumą ir perskambinimas po praleisto skambučio) iki kol neįvyksta pardavimas...
Užsakai, sumoki, pasirenki pristatymo būdą ir laiką (išsiuntimas kitą diena BTN transportu, kad greičiau gauti), o jie ima ir atideda į tolimą stalčių ir pamiršta... Pristatymą perduoda kurjeriu tarnybai, o išsiuntimą organizuoja paskutinę darbo savaitės dieną vakare (vėliau pripažįsta, kad turi labai daug užsakymu, nors nei telefonu prieš užsakymą, bei po - nieko nesakė).
p.s. nusprendžiau išbandyti naują parduotuvę ir sutaupyti kelis eurus, bet gavosi, kad likome be dovanos laiku :)
Kreipėmės į šią įmonę tikslingai, nes reikėjo nusipirkti visą buitinę techniką, o iš rinkoje siūlomo gausaus pasirinkimo sudėtinga išsirinkti. Gavome profesionalią konsutaciją, pasiūlymus. Aptarnavimas puikus! Bendravimas nuoširdus ir 100% orientuotas į klientą. Rekomenduojame ir patys tikrai ten dar grįšime!
Neseniai iš btn.lt parduotuvės nusipirkau kavos aparatą ir norėčiau pasidalinti savo patirtimi.
Pristatymas:
Kavo aparatas buvo pristatytas greitai ir tvarkingai. Prekė buvo supakuota saugiai ir be jokių pažeidimų.
Aparatas:
Kavo aparatas yra lengvai naudojamas ir prižiūrimas. Kavos virimo procesas yra paprastas ir greitas. Aparatas gamina skanią ir aromatingą kavą.
Klientų aptarnavimas:
Btn.lt klientų aptarnavimas yra puikus. Kilus klausimams, gavau greitą ir profesionalų atsakymą.
Apibendrinimas:
Esu patenkintas savo pirkiniu iš btn.lt parduotuvės. Rekomenduoju šią parduotuvę visiems, kurie ieško kokybiško kavo aparato už gerą kainą.
Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi, perkant virtuvės technikos daiktus iš btn.lt elektroninės parduotuvės. Visas pirkimo procesas buvo sklandus ir malonus.
Svetainės naudotojo sąsaja buvo intuityvi ir lengvai naviguojama, leidžianti greitai rasti norimus produktus. Platus virtuvės technikos pasirinkimas leido man išsirinkti viską, ko reikėjo mano naujai virtuvei - nuo modernaus šaldytuvo iki stilingos kavos mašinos.
Produktų aprašymai buvo išsamūs ir informatyvūs, suteikiantys man visą reikiamą informaciją apie funkcijas ir technines specifikacijas. Tai labai padėjo priimant sprendimą.
Užsakymo procesas buvo greitas ir paprastas. Maloniai nustebino greitas ir nemokamas pristatymas, kuris buvo atliktas pažadėtu laiku. Visi daiktai buvo kruopščiai supakuoti ir pristatyti nepažeisti.
Klientų aptarnavimo komanda taip pat buvo labai pagalbūs, atsakydami į mano klausimus ir suteikdami papildomos informacijos apie produktus bei pristatymą.
Esu labai patenkinta savo...
Neseniai įsigijau skalbyklę per btn.lt ir esu itin patenkinta tiek produkto kokybe, tiek aptarnavimu. Pradėsiu nuo svetainės - Visą informaciją apie skalbyklę radau lengvai, o produktų palyginimo funkcija padėjo man priimti geriausią sprendimą.
Užsakymo procesas buvo sklandus ir greitas. Buvo malonu, kad galėjau pasirinkti patogų pristatymo laiką. Skalbyklė atvyko kaip ir buvo numatyta, be jokių vėlavimų ar kitų problemų.
Kalbant apie pačią skalbyklę, ji viršijo mano lūkesčius. Ji yra funkcionali, turi daug skalbimo programų ir yra energiją taupanti. Drabužiai išplaunami kruopščiai, o skalbyklės veikimas ypač tylus. Be to, man labai patinka jos šiuolaikiškas dizainas, kuris puikiai dera prie mano namų interjero.
Apskritai, mano patirtis su btn.lt buvo labai teigiama. Aukštos kokybės produktas, puikus klientų aptarnavimas ir patogus pristatymas - tikrai rekomenduoju šią svetainę kitiems pirkėjams!
Visai neseniai pirmą kartą užsisakiau prekių iš btn.lt ir esu labai patenkinta. Užsakymo procesas buvo paprastas, o prekių įvairovė mane maloniai nustebino. Prekės buvo pristatytos greitai ir kokybiškai supakuotos. Itin vertinu sklandų bendravimą su klientų aptarnavimo skyriumi, kurie operatyviai atsakė į mano užklausas. Tikrai rekomenduoju šią elektroninę parduotuvę ir pati planuoju čia apsipirkti vėl.
Prieš nepilną mėnesį btn.lt el parduotuvėje įsigijau naują orkaitę. Pirkimo procesas buvo sklandus ir greitas. Užsakymą pateikiau internetu, o kitą dieną orkaitė jau buvo pristatyta. Orkaitė puikiai veikia, ji yra kokybiška ir patogi naudoti. Esu labai patenkinta pirkimu ir rekomenduoju šią el parduotuvę visiems, kurie ieško kokybiškos buitinės technikos.
Atsisakė suteikti garantinį aptarnavimą šaldytuvui argumentuodami, kad jis įmontuotas neteisingai. Pateikus baldus gaminusios įmonės brėžinį, kuriame akivaizdžiai matoma, jog įmontuota pagal techninius reikalavimus, tiesiog liepė kreiptis į vartotojų teises. Nekalbu apie tai, kad kai pirmą kartą atsiuntė "meistrą", šis nei bum bum lietuviškai nekalbėjo ir pusės jo niurnamų dalykų nebuvo įmanoma suprasti. Gyvename Lietuvoje, bet Vilniuje, panašu, reikalavimas mokėti valstybinę kalbą, negalioja. Galiausiai patarė atitirpinti šaldytuvą ir tiek, kas, aišku nepadėjo, nes sugedęs veikiausiai termostatas (šaldo kur kas daugiau nei programiškai nustatyta). Rekomenduoju bėgti nuo šios įmonės, nes atsiradus problemoms - jie patys bėga kaip šviesų pabaidyti zuikiai ir purtosi atsakomybės. Belieka viltis, kad iš čia pat pirkta kita buitinė technika, nepaves, nes pasitikėdami pirkome praktiškai visus prietaisus iš čia.
Laba diena, p.Simona,
Ačiū už Jūsųs komentarą. Esant gedimui, visus remonto klausimus sprendžia nepriklausomas servisas, su kuriuo mes neturime jokių subjektyvių santykių, kad visi procesai būtų nešališki. Įmonėse gali dirbti darbuotojai kitataučiai, kitakalbiai, jiems turime būti tolerantiški dėl pasaulyje vykstančių įvykių, toks kalbos diskriminavimas nėra galimas. Mes visada stengiamės mūsų klientams padėti maksimaliai kiek galime, bet esant neteisingam šaldytuvų įmontavimui - garantija negalioja. Neteigiame, kad Jūsų šaldytuvas įmontuotas neteisingai, bet tą servisas turi įvertinti atvykus į vietą. Paskambinkite mums ir tikrai stengsimės Jums padėti išspręsti susidariusią situaciją.
Ta pati situacija dėl Elektrolux šaldytuvo prieš 3 metus.
Matyt yra problemų su tiekiančia gamykla, nes visa kita technika kokybiška, pirkta kelis kartus
Aš neseniai įsigijau naują skalbyklę iš jūsų parduotuvės, ir norėjau pasidalinti savo mintimis.
Teigiami aspektai:
Pristatymas: Skalbyklė buvo pristatyta labai greitai ir laiku, kaip buvo žadėta. Pristatymo darbuotojai buvo draugiški ir profesionalūs, jie atliko visus reikalingus pajungimo darbus.
Naudojimas: Skalbyklė yra labai paprasta naudoti. Jos ekranas aiškus, o programos lengvai pasirenkamos. Taip pat džiaugiuosi, kad ji turi ekologiškos plovimo programos variantą.
Energetinė klasė: Džiaugiuosi, kad ši skalbyklė turi A+++ energetinę klasę, tai suteikia man ramybės dėl sąskaitų už elektros energiją.
Galimi patobulinimai:
Nors esu labai patenkinta savo pirkiniais, manau, kad būtų gerai, jei instrukcijos būtų išsamesnės, ypač dėl priežiūros ir valymo rekomendacijų.
Bendra išvada:
Visiškai rekomenduoju šią skalbyklę visiems, kurie ieško patikimo, efektyvaus ir lengvai naudojamo prietaiso. Ačiū jūsų komandai už puikų aptarnavimą ir kokybišką produktą!
Po ilgo ieškojimo nusprendžiau įsigyti naują buitinę techniką savo namams. Pasirinkau Btn.lt, nes buvau girdėjęs daug teigiamų atsiliepimų apie šį gamintoją. Turiu pasakyti, kad visiškai nesigailiu savo sprendimo.
Visų pirma, šios technikos naudojimas yra neįtikėtinai paprastas. Naudojimosi instrukcijos aiškios, o pati įranga veikia sklandžiai. Pastebėjau, kad šiuolaikiškas dizainas puikiai tinka mano interjerui, o technologinės naujovės suteikia daug privalumų kasdieniame naudojime.
Veikimo efektyvumas taip pat nustebino mane. Vartojimas elektros energijos sumažėjo, o įranga veikia tyliai ir efektyviai. Be to, aptarnavimo klientų tarnyba buvo labai paslaugi ir padėjo man visais užklaustais klausimais.
Bendrai vertinant, esu labai patenkintas savo naujuoju buitine technika ir drąsiai galiu rekomenduoti BTN.lt visiems, kurie ieško patikimos, šiuolaikiškos ir funkcionalios įrangos namų ūkiui.
Aš neseniai įsigijau naują skalbyklę iš [prekės ženklo pavadinimas]. Iki šiol esu labai patenkinta savo pasirinkimu. Ši skalbyklė yra energiją taupanti, lengva naudoti, o skalbinių programa baigiasi greičiau nei buvusioje mano skalbyklėje. Be to, mėgstu jos tylų darbą - mano senoji skalbyklė būdavo labai garsiai dirbanti.
Man taip pat patinka, kad šioje skalbyklėje yra įvairios programos, tinkančios įvairiems skalbiniams - nuo labai nešvarių drabužių iki pažeidžiamiausių audinių. Tai leidžia man rinktis optimalią skalbimo programą pagal mano poreikius.
Vienintelis minusas, kurį pastebėjau, yra tas, kad instrukcijos knygelė nėra labai aiški, bet po keleto kartų naudojimo viskas tapo suprantama.
Praėjusią savaitę įsigijau naują indaplovę iš „BTN.lt“ parduotuvės ir esu nepaprastai patenkinta. Pirma, pardavėjai buvo labai paslaugūs ir kompetentingi - jie detaliai paaiškino visus įrenginio privalumus, atsakė į visus mano klausimus ir padėjo pasirinkti geriausią variantą mano poreikiams.
Indaplovė ne tik efektyviai plauna indus, bet ir taupo elektros energiją. Man patinka jos tylus darbo režimas ir modernus dizainas, kuris puikiai tinka mano virtuvei. Be to, įrenginio montavimas buvo greitas ir be problemų.
Rekomenduoju „BTN.lt“ parduotuvę visiems, kurie ieško kokybiškos buitinės technikos už priimtiną kainą. Ačiū jums už puikų aptarnavimą ir kokybišką produktą!
Šios buitinės technikos įrenginiai visiškai pakeitė mano namų gyvenimą. Dar niekada nebuvau susidūrusi su taip inovatyviais ir patogiais prietaisais. Jų dizainas ne tik atrodo puikiai mano virtuvėje, bet jie taip pat daro kasdienį gyvenimą daug paprastesniu ir efektyvesniu. Be to, klientų aptarnavimas yra tiesiog neįkainojamas - visada pasirengę padėti ir paaiškinti viską, ką reikia žinoti. Esu labai dėkinga už šią investiciją į mano namų patogumą!
Apsipirkinėju btn.lt jau keletą metų ir visada esu patenkinta. Prekių asortimentas yra platus, kainos yra konkurencingos, o pristatymas yra greitas ir patogus.
Neseniai užsakiau naują šaldytuvą. Prekė buvo pristatyta jau kitą dieną po užsakymo. Šaldytuvas yra kokybiškas ir atitinka visus mano lūkesčius.
Rekomenduoju btn.lt visiems, kurie ieško kokybiškų prekių už prieinamą kainą.
Šiandien noriu pasidalinti savo teigiama patirtimi su btn.lt internetine parduotuve. Aš buvau nusipirkęs naują skalbimo mašiną ir šaldytuvą. Užsakymas buvo pateiktas greitai ir patogiai, o prekės buvo pristatytos laiku ir nepažeistos.
Aš ypač noriu pagirti btn.lt klientų aptarnavimą. Kai sulaukiau klausimų dėl užsakymo, į juos buvo atsakyta greitai ir profesionaliai. Taip pat buvau maloniai nustebintas, kai gavau žinutę iš btn.lt, kad prekės bus pristatytos anksčiau nei numatyta.
Apskritai, aš esu labai patenkintas btn.lt paslaugomis. Tai patikima internetinė parduotuvė, kurią tikrai rekomenduoju kitiems
Kaip apačioje matote komentarus, galiu jus užtikrinti kad BTN dirba savo darbą tikrai gerai. Per dieną suorganizavo prekės atvežimą ir įmontavimą, o montuojantys specialistai duoda nuostabius patarimus. Tikrai rekomenduoju.
Mano atveju užsakyta prekė taip pat, kaip kai kurių komentatorių, nebuvo parduodama nors svetainėje ją užsakyti buvo galima, todėl iš kart kreipiausi į BTN bendrąjį el. paštą ir visa kita buvo operatyviai sutvarkyta, prekė pakeista kita.
Jeigu nerimaujate kad nusipirkote neegzistuojančią prekę, po pirkimo rekomenduoju pasiteirauti dėl to BTN el. paštu.
Dar kovo pradžioje užsisakėme anglies filtrus gartraukiui, bet jau trys mėnesiai praėjo, o užsakymo dar neturime. Į elektroninius paklausimus įmonė nereaguoja, pokalbiai nurodytu telefonu rezultato irgi neduoda. Sprendžiant iš įmonės komunikacijos, tame tarpe ir FB, kyla įtarimas, kad įmonė bankrutuojanti. Niekam nerekomenduoju.
Laba diena, patikslinkite Jusu uzsakymo numeriuka ar parasykite i [email protected] - patikslinsime Jusu uzsakymo busena. Stengiames pateisinti lukescius, bet negaliu tiksliau pakomentuoti, nes nezinau apie koki uzsakyma kalbame. Tikrai nebankrutuojame :)
Nerekomenduoju šitos įmonės, nors su ja dirbau apie dvidešimt metų. Pirkau ir AEG ir Electrolux daug. Neseniai nepardavė Electolux šaldytuvą be friono, kuris tik įjungus nešaldė. Atstovėti mūsų teises prieš Electrolux atstovus nesugebėjo, sakyčiau nenorėjo. Jeigu pirkčiau Senukuose, tokiu problemų neturėčiau, nes ten klientas svarbus.
Pirma kart atlikau šioje įmonėje užsakymą. Sekančią dieną gavau skambutį iš p. Jūratės Margelienės, kuri ne tik rūpinosi ar aš teisingai gaminį išsirinkau (patikrino koks gaminys tinkamas mano orkaitei), bet atliko naują užsakymą ir viską sutvarkė pokalbio metu. Tokio malonaus, geranoriško ir besirūpinančio kliento gerove konsultanto, jau senai teko išgirsti,
p.Emilija,
Labai smagu isgirsti grazu atsiliepima ir ivertinima!
Aciu Jums!
Visa buitine technika naujam namui pirkau is BTN. Puikus klientu aptarnavimas ir greitas pristatymas.
Dekingas uz operatyviai sprendziamus klausimus o iskilusias problemas sutvarke labai greit!
Rekomenduoju ir toliau buitine technika pirksiu pas BTN
p.Arūnai,
Dėkojame už gražų atsiliepimą - smagu kartu bendradarbiauti.
UAB BTN kolektyvas
Labai prastas vadovės darbas, įmonė pardavė įlenktą ir brokuotą šaldytuvą, dėl ko atsakomybės nenori prisiimti. Liepė kreiptis į servisą, kreipiamės, bet servisas 2mėnesius nieko nedaro. O BTN vadovė mus ignoruoja, vietoj to, kad padėtų ar tiesiog pakeistų tą šaldytuvą. Asmeniškai daugiau nepirkčiau AEG ir Elektroliux prekių, nes tiek servisas tragiškas ir perpardavinėtojai…BTN ką gerai sugeba, parduoti, bet jei nutinka kažkas, igonoruoja.
Puiku pavyzdys nepriekaištingo klientų aptarnavimo. Užsisakiau skalbyklę-džiovyklę ketvirtadienį vėlai vakare, sekmadienį brūkštelėjau pasiteirauti kada laukti (visgi kalėdinis pikas) ir iškart gavau atsakymą (sekmadienį!). Sekančią dieną, pirmadienį, paskambino, kad atveš, vėliau patikslino laiką ir du malonūs vyrukai dar ir užnešė į namus. NEREALIAI!
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...