Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Botsana, UAB

Atsiliepimai apie Botsana, UAB

Baras "Bardakas"

Kreditavimo rizika:

Geriausia vieta Kaune, jei nori gerai praleisti laiką. Apsauginiai mandagūs ir ne miegantys, o tikrai prižiūrintys tvarką. Barmenai visada su nuotaikyte. Gėrimai puikūs! Rekomenduoju visiems Kauno svečiams!

Vakar vakare su drauge lankemes Klaipedoje jūsų klube, aišku žmonių daug bet darbuotojams reiktu pasimokyti mandagumo ir kultūros, kokia teise turi kliento nepaprašius pasitraukti spirti iš kojos į nugarą? Esu sukresta nes dar buvau įspėta kad tuoj išeisiu lauk ir prie baro apkalbėta ir pirštu nuvesta į mane. Siulyčiau atsakingiau atsirinkti darbuotojus ir džiaukites, kad viskas taip baigėsi, nes galėjau iškviesti policija šiam vaikinukui. Ačiū už tokia patirtį daugiau čia nesilankysim;)

Šį vakarą lankėmės jūsų klube. Įvyko labai nemaloni situacija. Šventėme draugės gimtadienį. Užsakiau staigmeną į kurią įėjo šampano butelys ir ugnelės. Gavosi taip, kad pasveikinta liko ne draugė, o šalia esantis stalas, kuris taip pat šventė gimtadienį. Kai vyko sveikinimas, patys bardako darbuotojai suprato, kad įvyko klaida ir šnabždėjo atsiprašau. Sveikinta draugė taip ir liko nesupratusi, kad tai jai staigmena. Po viso įvykio nuėjau prie baro, ir pasakiau visą situaciją. Sumokėjus buvau 50eur, mano prašymas buvo, kad tieisog be jokio šampano be nieko nueitų su tomis ugnelėmis, ji suprastų, kad tai jai buvo skirta. Gavau atsakymą, kad aš gi nebuvau rezervavusi stalo. O tai kodėl tada buvo priimtas toks užsakymas? Užsakymo metu pati padavėja patvirtino “ai ten tos 3 merginos prie DJ pulto”. Tai kadangi situacijos išspresti nepavyko, išreiškiu savi nusivylimą čia. Vilniaus Bardake tokių situacijų ir tokio nesiskaitymo su klientais nėra tekę patirti.

Kuomet ateini kvepiantis, švarus ir stilingai apsirengęs ir prie durų stovintis ir nieko apie face control nenutuokiantis stuobrys-piemuo pasako, kad neįleis, o prieš tai įleido 3 pacukus su kedais ir apsmukusiais džinsais, tai kaip gali vertinti tokį klubą? tiesiog niekaip, jeigu būtų galimybė įvertinčiau 0, bet kadangi tokios galimybės nėra tai vertinu 1, Kauno bardake visiškas bardakas, o pradėti tą bardaką tvarkyti nuo apsaugos darbuotojų, kurie tokio žodžio kaip face control nesupranta, dėl to ir taikyti negali. Klubas krito mano akyse labai žemai.

Bardako barmenės/padavėjos. Atrodo visiškai nežino kur dirba ir kaip turi atlikti savo pareigas, jeigu nemoka nešioti padėklų galbūt reiktų keisti darbą. Darbuotoja mato, jog aplinkui yra daug šokančių asmenų, bet vistiek “naglai” neša užsakymą prie staliuko su shotais, kurie yra su liepsna. Apipylė grupę žmonių, bei vienos merginos veidą, sugadinta palaidinė nuotaika bei vakaras, net nesugebėta atsiprašyti ir paklausti ar viskas gerai. Apgailėtina.

Paskutinį kartą "Bardake" buvau gruodžio mėnesį ir tada, neturėjau tikrai jokių problemų nei su darbuotojais, nei skundžiausi kažkuo, bet vakar atėjus net dingo noras pasirodyti čia vėl. Pirmą kartą užėjus, buvau tiesiogine to žodžio prasme išstumta, o paklausus kokia yra to priežastis, apsaugos darbuotojas atsakė, kad per jaunai atrodau, o pasiūlius parodyti ID, atrėžė, jog jam neįdomus mano ID. Galvojau pamėginsiu antrą kartą, deja jis įvyko dar baisiau. Tuo metu jau buvo apsikeitę apsaugos darbuotojai. Šis jau paprašė mano ID ir net jau įleidinėjo į vidų, bet pasirodžius pirmajam apsaugos darbuotojui ir kažką tyliai pamurmėjus, jis mane sustabdė ir stūmė pro duris taip, jog vos nenukritau. Jokios pagarbos, ypač panelėms.

Veiverių g. 61A, Kaunas.
      Veiklos sritys: maistas į namus, biurą; kavinės, klubai, barai, restoranai; reklamos paslaugos; švaros, valymo paslaugos.
      Sparčiai auganti ir nuolatinės pažangos siekianti įmonių grupė "Viva Group" savo veiklą vykdo trijose pagrindinėse veiklose: valymo paslaugų, reklamos gamybos bei greitojo maisto restoranų.Skirtingą veiklą vykdančių įmonių bendradarbiavimas atveria didesnes galimybes operatyviam reagavimui į verslo dinamiką...
      T. Masiulio g. 18E, LT-52460 Kaunas.
      Veiklos sritys: kavinės, klubai, barai, restoranai; pirtys ir baseinai; pramogos ir poilsis; renginių organizavimas; viešbučiai, moteliai.
      UAB Evlada – aukštos kokybės paslaugas teikianti įmonė. Viešbučiai, restoranai ir patalpų nuoma įvairioms progoms Kaune – pagrindinės mūsų veiklos sritys.Viešbučių paslaugos apima prabangų apgyvendinimą viešbutyje PAŽAISLIS PARK HOTEL, kuris garsėja jaukia atmosfera ir išskirtiniu aptarnavimu. Siūlomi apartamentai...
      Karalienės Barboros al. 2, Birštonas.
      Veiklos sritys: spa centrai; kavinės, klubai, barai, restoranai; medicinos įstaigos, paslaugos; poilsio namai, sanatorijos.
      Vytautas Mineral SPA – vieninteliai mineralų SPA namai Baltijos šalyse, siūlantys išskirtines kūno procedūras, atliekamas naudojant vietinio šaltinio mineralinį vandenį.Kompleksas įsikūręs vaizdingoje vietoje, netoli Nemuno vingių, apsuptas gamtos, kuri sukuria ypatingą ramybės atmosferą.Komplekse – 160 kambarių...
      Savanorių pr. 12, Vilnius.
      Veiklos sritys: maistas į namus, biurą; kavinės, klubai, barai, restoranai; maisto produktai.
      „Express Pizza“ picerijų tinklas Lietuvoje veikia nuo 2006 metų, „Crisperia“ – nuo 2020-ųjų, o „Fasta Pasta“ – nuo 2025-ųjų. Mūsų tikslas – pasiūlyti gardų, šviežiai paruoštą ir greitai patiekiamą maistą, kuriuo norisi mėgautis bet kuriuo dienos metu.Turime daugiau nei 10 metų patirtį ir jau esame pasiekiami...
      Vytauto g. 134A, Garliava, Kauno r.
      Veiklos sritys: konditerija, saldumynai; didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; interneto parduotuvės; kavinės, klubai, barai, restoranai; maisto gamyba; maisto produktai; mažmeninė prekyba.
      UAB „BIJOLA“ – jau du dešimtmečius konditerijos gaminius gaminanti įmonė. Kepame apie 100 rūšių tortų, pyragų, pyragaičių, sausainių, gaminame vyniotinius, saldainius, šokolado figūrėles, florentinus ir keksus, kepame duoną.Naujiena: tortų, pyragų, pyragaičių, desertų, sausainių internetinė parduotuvė. Laukiame...