Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Booking.com (Lithuania), UAB
Kovo 26 d. buvo atlikta apartamentų rezervacija Romoje per booking.com, kortelėje įšaldyti 300, 00 eurų, po dienos pats nuomininkas atšaukė rezervaciją ir pinigus nuskaitė nuo mano sąskaitos. Su booking.com bendravimas nulinis, kreipiausi į vartotojų teises. Mėnesis laiko pinigai negrąžinami, nebendraujama, nors pats nuomininkas atšaukė mūsų rezervaciją. Likau be apgyvendinimo vietos ir pinigų. Lauksiu žinių iš vartotojų teisių, gal pavyks atgauti pinigus. Kažkoks sukčiavimas....
Apmokėjus viešbutį booking sistema parodė error. Pinigai nuskaičiuoti, uzsakymo nėra. Atsakymai i laiškus visiškai nesprendžia problemos nes ir ten nuorodos rodo error. Pinigai užšaldyti ir pasisavinti 12 dienu! Tai didelė suma ir ji butina atlikti pakartotinai užsakymą.
Bet booking i tai nereaguoja. Elgesys primena sukčiavimą. Booking AI asistentas visiškai beprasmis, 0 pagalbos. Pagalbos centras super neprofesionalus ir nesugeba išspręsti situacijos.
Tokiu elgesiu su klientais jus darote viską, kad viešbučio rezervacijos butu atliekamos ne per booking o tiesiai per viešbutį!
Asmuo, užsakęs automobilio nuomą negali perleisti jo kitam. Tai rodo visišką nelankstumą klientų atžvilgiu. Rekomenduojame nuomotis auto atvykus į vietą, ar per kitas platformas, bet ne per booking.com. Atskridę į Trevizo oro uostą sugaišome telefonu maždaug 1h, bet jokio rezultato nepasiekėme: nebuvo įmanoma nei perrašyti vairuotojo, nei atšaukti ir registruoti naują vairuotoją, nei sumą perkelti naujam vairuotojui, nei gauti kažkokią nuolaidą. Daug kartų naudojomės viešbučių/apartamentų nuomos paslaugomis šioje svetainėje, bet su automobilio nuoma mums labai nepasisekė. Matyt tai ne jų sritis. Net nurodant programėlėje galimus atlikti keitimus, vauruotojo kažkodėl pakeisti negalima.
Sveiki, aš iš Lietuvos, užsakiau per juos nakvynę, sumokėjau pinigus, atvykau vienas pats vakare į Tailanda, pavarges, norintis tik eiti pailsėti... Ir atvykus į vietą, man sako, kad nerą tau čia vietos, viskas išnomuota, buvau šokę.... Prašiau vietiniu pagalbos, kad padėtu surasti, kur man apsistoti, tai puse miesto išvažinėjom, kol radom, už taksi pagalba dar sumėkėjau 500 vietinių pinigų
Bookingas atrašė, kad nieko negaki padėti, nes parašiau po išsiregistravimo, nors nebuvau prriimtas... tai ką man reikėjo daryti, ta nakti miegoti laukę ir jiems laiškus rašyti? Atro
Atrašo nesamonės į skundūs ir pinigų negražiną....
Pabandėme išnuomoti namą. Suvedėme duomenys, gavome į paštą sutartį. Bandome prisijungti prie paskyros - užblokuota. Susisiekti paštu šansų jokių. Telefonu prašo indentifikavimui tai ko nėra sutartyje. Pažiūrėti kas buvo įvesta nėra galimybių nes užblokuota paskyra. Ratas užburtas. Airbnb veikia, vietiniai rezervavimo tarpininkai veikia. Booking.com 3 sav. nei paskyrą atidaro nei ištrina.
Išsinuomavome apartamentus Rygoje per žolinių ilgąjį savaitgalį, būdami jau Rygoje, vykstame iki apartametų, kai gauname žinutę, kad jie atšaukti. Rygoje likę du apartamentai tam momentui, vieni už 606€, kiti už 2265€. Bookingas atšaukęs apartamentus, siūlo kompensaciją 60€ imtinai, nieko daugiau, apartamentų savininkas atsako, kad tai bookingo klaida.
Atostogos Rygoje baigiasi! Kuras, laikas, kam tai rūpi....Bandome prisibelst ir į bookingą laiškais, deja ats nėra, ir pervedami pinigai tik už apartamentus....
Ir kai paskaitai komentarūs ir žmonių patirtis, kyla klausimas, kaip gali egzistuoti tokia oficiali pinigų plovimo platforma?
Zodziu per Booking.com issinamavome buta Klaipedoje seimai 15 d. Pries tai bandem susisekti su buto seimininkais bet taip niekas ir neatsilepe. Susisekiau su Booking.com kad susisektu su seimininkais. Booking.com pasake kad vaziuoti viskas bus gerai, aisku as paklausiau jai bus kokiu nesklandumu ar jie suras mums naujus apartamentus, atsakymas buvo taip. Kaip pasake taip padarem, atvyke aisku niekas nepasityko musu. Vel susisekus su Booking.com jie bande susisekti ir pasake kad jie atsauks uzsakyma ir kad mes patis isnaujo susirastume kita vieta. Bet kaina aisku buvo brangesne apie 600 svaru. Pasakius tai jie sake viska kompensuos bet tik po check out. Susisekus su jai jie pasiule tik 60€
Sveiki, 2025-07-25 d. Per booking išsinuomavom nakvynę Vengrijoje.Atvykę apie 23 val į nurodytą adresą radome kitą viešbutį, kuriame administratorė patvirtino kad booking platformoje nurodytas viešbutis naudoja jų viešbučio nuotraukas, o tokiu pavadinimu viešbučio nežino. Bandėme skambinti, pusvalandžio bėgyje su mumis susisiekė per watsapp programėlę, paprašė pateikti papildomų duomenų tokių kaip asmens kodo ir t.t., nieko nedavėm, parašėme į support, o ryte skambinome į booking, bet ten gavome atsakymą, , sorry, nieko negali padėti, reikėjo iš karto skambinti.
Pinigų negrąžino. Esame nusivylę.
Sveiki.Issinuomavome Druskininkuose viezbutyje Lietuva keturvieti numeri.Deja booking neinformavo, kad numeris padalintas i du kambarius.Kambary durys i kita kambary ir viskas girdisi puikiai kas vyksta kitame kambaryje.Kaimynai su mazameciu vaiku, siprantama koks poilsis.Nusivyles Booking komanda.!!!!!
Aš dirbu su rezervacijų sistemomis jau 10 metų. Bookingas yra tik viena iš platformų, per kurią galima atlikti rezervacijas, tačiau, deja, tai yra prasčiausias pasirinkimas. Kaip sakoma, „Viskas gerai, kol yra gerai“, bet jei iškyla bent menkiausia problema (nesvarbu, ar esate svečias, ar viešbutis), iš Booking'o nesulauksite jokios pagalbos.
Visas klientų aptarnavimas yra įsikūręs Bangalore (Indijoje), kur dirbantys asmenys dažnai neturi motyvacijos spręsti problemų, o neretai ir neturi tam reikiamų įgūdžių. Jūsų „Keissą“ po trijų dienų gali tiesiog uždaryti be jokio paaiškinimo arba pateikti komentarą, visiškai nesusijusį su problema. Dėl to svečiai ir toliau negaus tinkamos pagalbos, o sukčiauti linkę asmenys galės toliau vilioti pinigus be jokių pasekmių, nes Indijoje šiomis problemomis niekas nesirūpina.
Todėl Booking'o ateitis—sukčių puslapis, kuriame galima pasipelnyti.
Siūlyčiau naudotis rezervacijų sistemomis, tokiomis kaip Airbnb, VRBO ir kitomis, kuriose tiek...
NEREKOMENDUOJU! 2024m. Spalio 26 d. įvykis trumpai. Dienos metu buvo užsakyta viešnagė su vėlyvu atvykimu. Atvykome į vietą, bet pasirodo viešnagės vieta neegzistuoja. Ėmiausi skambučių savininkui, deja telefonas visiškai išjungtas, per Booking.com su savininku taip pat susisiekti neįmanoma. Na trumpai tariant viešnagė - apgaulė, savininko nėra, esame ne vietiniai ir likome be viešnagės vietos, ir be pinigų viduryje nakties automobilyje. Su Booking.com supportais susisiekti neįmanoma, tai kam jie apskritai yra reikalingi? Visa laimė pavyko susirasti kitą vietą kur pernakvoti. Taigi, galų gale pavyko el. paštu susisiekti su supportais. Supportai teigia, kad sugrąžinti pinigų negali ir susisiekę su viešnagės vietos savininku susisieks su manimi, tačiau kaip jau ir minėjau savininko tiesiog nėra. Praėjo laikas, susisiekiau vėl su supportais - atsakymas kaip bebūtų gaila dar vis neigiamas. Ilgą laiką kantriai laukiau, bet gana. Prašau man atsakyti kas kompensuos apgautiems klientams...
baisiau nei baisu. Rezervavau automibilį per RENTALCARS sistemą kuri priklauso booking-ui, taigi per klaidą el-adresą nurodėm klaidingai. tai pinigus nusiskaitė ir viskas... patvirtinimo negavom, na taip mano klaida, bet mėginant kreiptis pas juos, tačiau be šansų sulaukti pagalbos. Dvi dienas iki atvykimo dienos bandėme ką nors padaryti bet pagalbos taip ir nesulaukėm. Rašai laišką atsako automatiškai tą patį tekstą ir kiek rašai tiek tą patį laišką atsiunčia ir vis skirtingi žmonės. Atsakai į tuos laiškus gauni dar naujus su vėl kitų asmenų pasirašytais standartiniais laiškais... vienu žodžiu tragedija ir baisiau nei baisu... kaip licenzijas suteikia tokiom kompanijom, kur žiūri vartotojų teisės ir pan..
Jokios pagalbos nesulauksi. Svarbiausia jiem, kad sumokėtum, o po to nakti gali lauke ir prie -10 palikti kaip durnelis. Galima rašyt, prašyt kad ir 100 kartų, niekam neidomu. Kam reikalingas supportas jeigu jis net neatlieka savo darbo. Atkeliauji į vietą ir niekas neileidžia į skambučius ir žinutes neatsako, pinigai sumokėti ir nieko negali padaryt :) Geriau jau kartais ir daugiau sumokėt negu dar kažką per šitą kontorą užsisakinėt. Galų gale nei pinigų, nei nakvynės ir lauke -10, labai malonu :) NEREKOMENDUOJU NIEKAM
Neįmanoma sulaukti pagalbos esant reikalui. Vienas nuo kito nusimeta atsakomybę, bet problemos neišprendžia
Ta pati situacija menesi laiko negaliu sulaukti atsakymo nei prisiskambinti issiunciau jau 15 zinuciu. Zmones kur galima dar krwiptis pinigus nuskaiciavo booking kambari negavau nera nei patvirtinimo nieko i zinutes nereaguoja telefonas skambino pip pip numeta.
čia a.f.e.r.i.s.t.a.i))) man ir tenerifėj tas pats ant nauju metu rezervavau..., atšaukė savininkai..., sakė rinkis kita.., pasiulė uz brangiai kur tais rūsį...matomai savu apartamentus..., tipo po kelionės pristatyk booking saskaita faktura..., tada jie svarstys pinigu skirtumo gražinima.., pateiks savininkam kurie atsisake priimti..., žoddžiu..., melavo..melavo..., sakau as užsakiau viežbuti ir jus patys tvarkykites su saskaitomis..., nes viežbutis profesonalus pardavėjas. kaip ir booking... pamate kad neis mane apgauti..paėmė užblokavo mano paskyra..., tipo saugumo sumetimais. nes gi booking liko man skolingi... prisižadėjo kompensuoti...
Užsakius du atskirus apartamentus dviem suaugusiems ir dviem vaikams 11 ir 13 metų Palangoje gavome visišką "skylę" vieną nedidelę patalpą su dvigule lova ir vienu sulankstomu foteliu. Už antrą pareikalavo susimokėti 15 EUR. Susiskambinus telefonu šeimininkė aiškino, kad užsakymas buvo 3 asmenims, nors atsiųstame užsakyme matosi, kad užsakymas 4 asmenims. Negana to, kambarys tvankus ir kondicionierius neveikiantis. Už parkingą buvo paprašyta susimokėti atskirai 10 €. Patalynė pateikta buvo iš skirtingų komplektų pradedant rožine paklode ir baigiant vaikiška patalyne, tiek pati patalynė, tiek užvalkalai skirtingų dydžių. Patalynė nebuvo paruošta, turėjome susivilkti ją patys. Šeimininkė Veronika Kushnirenko iš pradžių pareiškus pastabą, kad turite užsakymą trims paprašė išsikraustyti, kai pamatėme patalynę pasiūlė iškviesti policiją ir pinigų negrąžino. DV apartments nerekomenduoju gyventi Palangoje. Sumokėjus grynais už fotelį ketvirtam asmeniui, už gautus pinigus nepateikė jokio...
tai ir negražins tu pinigų. jei nori pašneketi su operatoriais booking.com
turi jiem skambinti tel. bet kiekvieno nuomonė bus skirtinga..., gal jei pasiseks rasi tinkama konsultanta kuris padės..., bet ten paskui reikes kruvos irodymu..., mano atveju pinigai booking piniginej strigo kelias savaites, tai truko duomenu, tai kortele kredito bloga))) žodžiu turesi tiek problemu..., kiek net nesapnavai.. daug daugiau nervu kainuos nei tie 150eu..mano atveju... booking nepatiko.. ir visa paskyra blokavo su 5 rezervacijom padarytom... su swedbank konsultavausi sako dabar rink raštiškus irodymus, tuo atveju jei nurašys pinigus nuo kortelės.., o booking.com konsultantai vis kitas blokavimo versijas pasakoja.. jei nori problemu susidėk su booking))..
Buvome užsisakę viešbutyje Expo hotel Barcelona du kambarius Barselonoje per booking platformą. Atvykimo dieną informavome viešbutį, kad atvyksime 2 valandą nakties. Mūsų lėktuvas vėlavo vieną valandą, todėl atvykome viena valanda vėliau, nei buvome informavę. Atvykus į viešbutį naktį mums pasakė, kad mūsų kambarius atidavė kitiems klientams, nes mes vieną valandą pavėlavome. Nebeturėjome kur praleisti nakties, kadangi visi kiti viešbučiai mieste, tai nakčiai neturėjo laisvų vietų. Viešbučio administracija pasakė, kad negali mums niekuo padėti. Tą pačią dieną informavome booking’ą, kad mums nutiko tokia problema, dėl viešbučio kaltės. Kitą dieną viešbutis nuskaitė nuo kortelės 151, 47eur. už nesuteiktą paslaugą, nors viešbutis pats atšaukė mūsų rezervaciją, nes dalina jau užsakytus kambarius atėjusiems iš gatvės klientams, nors mes esame rezervavę kamabrius. Booking ir pats viešbutis iki šiol į jokias mūsų užklausas neatsako ir negrąžina mums pinigų.
tai ir negražins tu pinigų. jei nori pašneketi su operatoriais booking.com
Nesaugus app siunčia laiškus su nuorodomis apmokėjimui. Kreipiantis atsakymas vienas negalime padeti, aiskunsimes. Neblokuoja filtyviu apgyvendinimo įstaigų, neatsako pagalbos žinutėmis kaip skelbia per 24 val. Negina pirkėjo teisių
pirkėjas jiem nulio vietoje!!!
greičiau tavo paskyra booking.com blokuos, nei aiškinsis niuansus)))
Iškilus problemom, visada liksi gatvėje, be viežbučio, ir be pinigų.
Sukčių kontora, kitaip nepavadinsi. Per bookingą rezervavome apartamentus tenerifėje. Gavome patvirtinimą, bet likus iki kelionės pradžios daugiau nei savaitei norėjome susisiekti su savininku dėl raktų paėmimo. Savininkas nekėlė ragelio, į laiškus neatsakinėjo. Paskambinome į bookingą, paaiškinome situacija, pasakė važiuokite drąsiai ir jei nieko nebus jie pusės val. Bėgyje suras nakvynę toje pačioje lokacijoje, o pinigų skirtumą jie padengs. Atvykus nieko neradome, o bookingas gražiai tariant nusimuilino. Prieš tai gerai pavedžiojo už nosies, pasakojo kažkokias pasakas, liepė būtinai nueiti kelis kartus prie apartamentų, pastovėti iki 15 val. kaip durneliams, nes kitaip jie negalės nutraukti sutarties. O paskiau numetė nuorodą buto ir kai atvykome pasirodo tas butas jau senų senovėje išnuomotas. Likome apgauti, gerai, kad atsirado gerų visai nepažįstamų žmonių, kurie padėjo.
Visiškas apgaudinėjimas. Nors, anot jų, esu pasiekusi 3 lygį, tačiau kainos dažnu atveju būna brangesnės, nei 1 lygio. Bet didžiausia bėda - aptarnavimas. Nuvykus su vaikais į užsakytą apartamentą, jo negavome (dėžutėje nebuvo rakto). Apartamento savininkai pasakė, kad niekuo padėti negali. Na ir bookingas lygiai taip pat. Teko ieškoti vietoje kito viešbučio, patirti didžiulius nuostolius, kurių Booking nekompensuoja. Kurį laiką leido parašyti žinutes, o paskui net užblokavo. Siaubinga kontora.
Pati prasciause platforma booking, pildant namuko usakima ismete lentute sistemos klaida bandikite dar karta, jau kai suvedi korteles duomenis vel bandziau isnaujo jieskoti to namuko jau jo nebebuvo rase vietu nera vakare skambina o tai tu atviksi jau tas namukas o tai tu atviksi, as jau buvau kita namuka usisakes jau isikuriau poilsui tada iskart is korteles nuskaicevo 325euru, pradejau rasit laiskus skambin tipo nesutinka grazint namuko savininkas tipo cia bauda kad neatvikau o kad ju sistemos klaida buvo jie nieko padarit negali cia afiora suka legaliai jie
Nerekomenduoju šitos platformos, nes turi sisteminę problemą, kurios nenori spręsti, nes orientuoti tik į pelno sekimą, bet kokia kaina. Situacija: rezervavome apartamentus 4 dienoms. Pasikeitė aplinkybės ir nutarėm atšaukti, nepastebėjome, kad atšaukimo periodas pasibaigė prieš dieną, o iki kelionės buvo dar virš 4 dienų. Nuskaičiavimo mums virš 600 Eur, t.y. už visą viešnagę. Bookingo partneris, nesutiko grąžinti pinigų, o ir pasinauduoti paslaugą irgi negalime, nes galvojame ką nors kitą nusiųsti, bet jau surado kitą klientą ir apartamentai užimti. Paslauga atšaukta, o atšaukimo sąlygos buvo išdėstytos darant užsakymą. Suprantama, kad padarai užsakymą ir jei atšauki o savininkas nesuranda kliento, jis patyrę tiesiogiai išlaidas t.y. negautas pajamas. Šiuo atveju gaunasi pasipinigavimas, nes bookingas gauna procentus nuo užsakymo apie 20% (dvigubai, nes tie patys apartamentai tuom pačioms dienos užsakomi du kartus), o savininkas gauna dvigubas pajams.
Bookingo atsakymas, kad...
Butas Mar Baltico, Palanga-Košmaras.
Tikras košmaras, o ne poilsis, atvykstant į butą fotografuokite bute viską ką tik matote, nes teks vėliau atsakyti už tą ko net ir nedarėte, atsakysite už kitu anksčiau padarytas žalas.Rankšluosčius neimkite, nes šlapinti jų negalimą, vonioj vamzdžiai krenta padžiovinti net negalėsite, vežkite savo patalynę nes neduok Dieve miegodamas suprakaituosite, indai sudužę, vėliau kaltins, kad indus sudaužėte Jus, balkono durys yra sulaužytos jau seniai ir niekas jų net netaiso, kaltins, kad Jus ir sugadinot jas ir dar kartu su jais išnešėt dar ir visus langus bute, bute labai daug drėgmės ir labai šalta, ypač fotografuokite svetainėje stovinčią sofą, sofos porankiai yra aptraukti odos pakaitalų, tas odos pakaitalas yra apdraskytas jau seniai, vėliau kaltins Jus už apdraskymą.Paliekant būtą neduos Jums ramiai surinkti savo daiktų, nes ale teta-valytoja jau eina tvarkytis.Įdomiausiai tas kad po poilsio Jums ramiai šeimininke gyventi neduos, kol iš Jūsų...
Booking apps rodė viešbutyje su nuolaida vieną kainą (iki paskutinio žingsnio t.y. kol buvo suvesti kreditinės kortelės duomenys ir paspausta patvirtinti). Tačiau nuo kortelės buvo nuskaityta pilna suma - be Booking nuolaidos. O tai yra daugiau nei dvigubai daugiau!!!
Atkreipėme dėmesį ir užsisakinėjome šį viešbutį tik todėl, kad buvo labai patraukli kaina po Bookingo nuolaidos. Nuolaidos kuri realiai nebuvo pritaityta. Daug metų, dažnai ir įvairiose šalyse naudojuosi Booking appsu (šimtai naktų praleistų viešbučiuose), tačiau niekada neprireikė darytis ekrano foto, kad įrodyti Bookingui, kad nuskaityta kaina be nuolaidos. Tiesa apps ekrano nuotraukų daryti neleidzia. Turi turėti kitą telefoną iš kurio nusifotografuoti. Būkite atsargūs - jeigu rodoma didelė nuolaida, nereiškia kad ji bus pritaikyta - fotografuokite savo ekraną. Nes kitu atveju Bookingui neįrodysite.
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...
AB "Agathum" pradeda platinti 2 mln. Eur dydžio ir 9% pajamingumo obligacijų emisiją
Nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" 2026 m. birželio 4 d. pradeda platinti viešą 3 metų trukmės ir 2 mln. Eur vertės obligacijų emisiją, už kurią siūlomos 9% metinės...