Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Bifinity, UAB

Atsiliepimai apie Bifinity, UAB

4.2

Klausimas Binance. Kaip paaiškinsite, kad prie galimai atidaryto bankininko pagal išsilavinimą akaunto prisijunge be jokio patvirtinimo naudotojai iš Irano? Gal jau laikas nušokti nuo savo high horse?

tn-1-1069191.jpg tn-1-1069191-476.jpg tn-1-1069191-907.jpg

Miela, Sofija,

jei gaunate netikrus pranešimus iš sukčių rekomenduojame pasiskaityti rekomendacijas kaip to išvengti.
      Rasite čia: https://www.binance.com/en/blog/security/671785080866513758

Ir vėl aš. Noriu panaikinti akauntą rankiniu būdu, bet kai pereinu tuščia. Dar iki šiol gaunu žinutes, kad kažkas su kitu numeriu prisijungė prie mano akaunto be mano elektroninio pašto patvirtinimo. Dar viena įkelsiu 1 žvaigždutės komentarą įrodantį, kad neverta su šita kompanija bendradarbiauti.

tn-1-1069185.jpg tn-1-1069185-650.jpg
      Mantas
      Sofija

Tai ką tu čia kali vienetukus kai tau scamas siuntinėja sms, o ne ši įmonė

Studijų metais atsisiunčiau Binance dėl paskaitose vykdomos praktikos. Sausį gavau "A new withdrawal address has been whitelisted on your account. If this was NOT YOU please call us immediately on +37052140391". Tą pačią dieną gavau ir šį " Your APl keys have been linked to Ledger Live. If this was NOT you, contact us on +37080000486. All of our caII centers operate in EngIish." sms, ta pačią dieną paskambinau pasakė, kad atjungė. Bet vakar gavau "Your withdrawal code is 644-281. If you didnt authorize this, contact us urgently +33412394678 Ref-AD53.", paaiškinkite kaip man atsikratyti šitos nesąmonės?

tn-1-993685.jpg tn-1-993685-023.jpg tn-1-993685-521.jpg
      Sofija

Sofija, jei kyla problemų dėl Binance susikurtos paskyros, prašau kreiptis į oficialų Binance klientų aptarnavimo centrą. Tai galite padaryti paspaydę ant šios nuorodos: https://www.binance.com/en/support/chat-invitation

Taip pat prisijungus prie savo Binance paskyros turite gauti informacinę žinutę apie SMS žinutes/skambučius/email

tn-1-999159.jpeg

Pasirodo įmonė veikia be LB išduotos licencijos, reikalingos tokiai veiklai vykdyti, todėl vos atlikus mokėjimus į jos sąskaitą, 2 Lietuvos bankai momentaliai užblokavo mano sąskaitas ir dabar reikia eiti kryžiaus kelius, kad galėčiau naudotis savo lėšomis ir dar nežinia, kuo viskas baigsis.

Inga

Inga,
      pagal šiuo metu Lietuvoje galiojantį reguliavimą Bifinity UAB priežiūrą vykdo Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba, įmonė taip pat yra registruota Juridinių asmenų registre remiantis Lietuvoje galiojančiais įstatymais. Dėl Jūsų užblokuotų sąskaitų maloniai prašome kreiptis į savo finansų įstaigas.

Daugiau informacijos: https://www.binance.com/en/blog/ecosystem/understanding-bifinity-your-gateway-to-secure-fiat-transactions-7874534313044949201

beveik 2 metus jau kaip negaliu nauduotis paslaugomis nepraleidzia verifikacijos sistema atsako padirbtas jusu asmens dokumentas ir taip visa laika netikras dokumentas susisiekti su vadybinikais neimanoma nieko gero.

Miglė Sinkevičiūtė
      Valerijus

Labai apgailestaujame, kad susidūrėte su nepatogumais naudojantis mūsų paslaugomis. Prašome susisiekti su klientų aptarnavimu. Tai padaryti galite www.binance.com puslapyje. Mūsų klientų aptarnavimo specialistai suteiks Jums pagalbą realiu laiku.

Atsakymas
      Valerijus

Jokia pagalba nepadeda ir taškas laiko švaistymas

This Fintech giant is one of the largest taxpayers in Lithuania.

Trusted market leader.

You are truly stupid for writing this comment. This company is not a trusted market leader. I personally cannot get rid of my connection to this company and it's very annoying.

Satoshi Nakamoto

Funds are safu