Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Bertora, UAB
Parduoda prekes, kurių neturi. Gauna apmokėjimą, tuomet keičia į kitokias prekes. Ir finale visų prekių neturi ???? Labai nerimta. Du kartus pirkau, abu kartai tokie patys.
Tikrai taip...nesupranta ką parduoda, žinių minimum, profesionalių žinių ir praktikos visiškas nulis, svarbu prakišti prekę, neatsižvegia nesupranta, seno ar didelio kliento svarbos, darbas be pagarbos, supratimo, o jei prekė garantinė, tai būsit sutikti kaip priešai, norit dirbti
Ieškokit kitų įmonių
Vien dėlto, kad atėjo mergina nežinodama, ko tiksliai reikia tik su nuotrauka įkišo brokuota prekę, kuria grįžus pastebėjo tik tėtis. Grąžinti negaliu, nes čekio nepasilikau, bet pardavėjas užtikrino, kad būtent šitą prekė bus geresnė nei norėjau išpradžių. Brokas? Šlangutė trūkus ir apsukta izoliacija. Daugiau tikrai neapsipirksiu.
Sveiki, Apgaileistaujame kad taip įvyko. Tačiau kodėl nepaskambinate dėl tokios problemos, gal tai elementarus nesusipratimas? Tikrai išsprendžiame visus klausimus - ir dažniausiai žiūrime iš žmogiškosios pusės ir čekio grąžinimui nereikalaujame. Bet apie Jūsų situacija nei vienas mūsų skyrius nėra informuotas. Laukiame Jūsų skambučio ar vizito.
Prastas komunikacija, perkant įrangą nesuteikia informacijos, kad papildomai bus daug išlaidų, neinformuoja kad reikia papildomai laidų nusipirkti, nėra instrukcijos papildomai, nepasiūlė įrangai tepalų ir pan. Įranga sugedo po mėn. kaip garantinis pataisys nemokamai tačiau už atvažiavimą minimum sumokėsite 40€.
Sveiki Albertai,
Jums visa informacija buvo pateikta pirkimo metu, garantinės sąlygos lygiai taip pat paaiškintos pirkimo metu ir pateiktas TIKSLUS kainoraštis su garantinėmis sąlygomis. Prašome atsidaryti pirkimo dokumentus ir perskaityti.
Kiekvienai įrangai reikalingi pajungimo laidai, montavimo medžiagos. Pagal kiekvienas patalpas yra skirtingi pajungimai, ilgiai, būdai ir tipai. Dėl to - pajungimo medžiagos komplektuojamos INDIVIDUALIAI. Papildomai noriu JUS informuoti kad montavimo paslaugos Jus neužsakinėjote.
Iš anksto Ačiū.
Dėl papildomų laidų galėjote ir informuoti, nes matosi svarbu parduoti o toliau jums jau nesvarbu. Dėl montavimo buvo įtraukta į sutartį.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...