Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Beglobis, VšĮ

Atsiliepimai apie Beglobis, VšĮ

Kreditavimo rizika:

4.2

Paskaitykite straipsnius apie šią prieglaudą

Deja radome savo katinėlį šioje įstaigoje. Rėkia, įžeidinėja, tyčiojasi, nedavė žodžio pratarti nuo pirmo skambučio, jei bandai įsiterpti, meta ragelį. Negalėjome sužinoti kur mūsų katinas, kaip jis, negalime pamatyti, liepė atsiųsti nuotraukas, kai įrengsime grotas ant langų, atsiuntė sąskaitą ir žinutę: "AŠAROS IŠDŽIUVO?" Apmokėsime visas išlaidas (nurodė 1300 eur, katinėlis sužeistas). Pati ragelio nekelia, sėdėjome prie prieglaudos. Sutikome tik šunų savanorę, kuriai "negalima artintis prie katinų". FB ši įstaiga skelbiasi, kad ieško šeimininkų, prašo lėšų jo gydymui, o šeimininkai stovi už tvoros tiesiogine prasme, norintys už viską sumokėti, ir niekas su jais į kontaktą nesileidžia.

Bendravimas šlykštus, nežmogiškas, žeminantis, klausimai betiksliai ir nelogiški.. Po viso to pasakė, kad katino mums negrąžins, nes jis neturi neturi čipo, ir kadangi nespėjome jo surasti per dvi savaites, pagal įstatymą katinas yra jos (Všį Beglobis vadovės Danutės Navickienės) nuosavybė ir ji darys su juo ką nori.
      Kreipėmės į policiją, į savivaldybę, VMVT.. kalbėjomes su kitomis prieglaudomis, visi pakraupę. Taip, sako, yra tas dviejų savaičių punktas, bet niekas taip nesielgia, yra ir žmogiškumas.. ČIA NE MEILĖ GYVŪNAMS, ČIA VERSLAS.

Matau čia ne vieną tokį atvejį kaip mano, nebežinau ką daryti.. PRAŠAU, jei turite patirties kaip susigrąžinti savo gyvūną iš šios įstaigos, ar teisiniais klausimais pagelbėti.. kuom nors padėti parsivežti katinėlį namo, kur jis gimė, augo ir galėtų ramiai gyti, parašykite prašau [email protected]

Paskambino mama, kad atklydo kate ir pagimde 7 kaciukus ir nera galimybes priglausti ir maitinti, nepakanka lesu rupintis jais. Paprase pagalbos, kadangi gyvena netoli, tai su ja maza to, kad bendravo labai nepagarbiai, tai dar ir pasake, jei neturite ka valgyti, galim jums maisto atvezti. Pasake nepriziureti tu katinu, tegul nuo bado mirsta ir paskambinti grindai, kad sterelizuoti. Ar cia normalu? Labai gaila gyvunu, kurie gyvena sioje prieglaudoje. APGAILETINA MOTERIS IR VIETA. Tikiuosi, kai kazkas atsitiks gyvenime siai moteriai, su ja kalbes taip pat nepagarbiai ir niekas nepades :)

nei klauso, nei paklauso. piktumas ir jokios informacijos. apgailetina

Nesuprantu, kodėl tiek daug blogų komentarų...
      Susiskambinau su Beglobiu, nes norėjau pasiimti katinėlį. Žinoma, kaip ir žemiau išvardinti komentarai, gavau begalę klausimų, kurie nepatyrusiems gali atrodyti nesąmoningai, tačiau juos klausia ne be reikalo...
      Tūkstančiai žmonių elgiasi negražiai su gyvūnais ir lygiai taip pat tūkstančiai, kurie nori padėti, netyčia pakenkia. Pats esu matęs tokių atvejų.
      Kai sutikau Danutę supratau, jog ji nuoširdžiai myli gyvūnus, ypač katinus, būtent dėl to be galo baiminasi jų būsimu gerbūviu. Jū taip lengvai neatiduoda, klausinėja ir kai kam rekomenduoja gyvūnų nepriglausti, ypač jei pastebi, kad žmogaus gyvenimas dar truputį nestabilus.
      Gyvūnams reikia dėmesio, priežiūros, meilės, be galo daug laiko ir net pinigų, ypač kertiniais sveikatos sutrikimo momentais. Ne visi sugeba sukrapštyti pinigus ar skirti laiką, kai to labiausiai reikia, taip pastarieji sugrįžta į gatves ar prieglaudas. Deja, gyvūnai dažniausiai imami, nes žmonėms reikia kažką...

Asmeniškai mano patirtis bendraujant su prieglaudos atstovais buvo, švelniai tariant, labai nemaloni. Kreipiausi patarimo dėl rastų keturių mažylių katinėlių. Atsakymo nesulaukiau, parašiau skelbimą gyvenamojo rajono bendruomenės grupėje. Vėliau iš besikreipusių žmonių sužinojau, kad atsirado katinėlių mama. Kitą rytą gaunu iš prieglaudos žinutę labai neprofesionalaus ir nedalykinio formato, su trim klaustukais klausimo gale, su tašku sakinio viduryje, teigiančią, kad klaidinu žmones ir išvis kam į juos kreipiuosi, jei atsirado mama katė. Nustebau perskaičius tokią žinutę, bet situaciją paaiškinau. Sekantį rytą nei iš šio nei iš to jie manęs klausia, ar esu adekvati, ar specialiai klaidinu žmones. Likau tiesiog priblokšta. Paprašius paaiškinti situaciją, neatrašo, nors žinutę perskaitė. Visiškai jokios pagarbos ir supratingumo, puolami žmonės, norintys kaip tik padėti gyvūnams. Labai nusivyliau ir tikiuosi, kad gyvenime neturėsiu jokių reikalų su šia prieglauda.

Nemoka bendrauti su zmonemis, keikiasi, norint pradeti, vulgariai ir rekenciai atsako, savanorius vadina debilais ir dar kitais necenzuriniais zodziais. Gaila gyvunu kuriu niekas niekas nepaims, del ten esanciu zmoniu kaltes

Laba, norečiau užtarti žodį už gyvūnų prieglauda, , beglobis, ,. Tikrai pirmą kartą paskambinus ir norint paimti sau kokį gyvūną keista, kad 40 klausimų ir jie visi keisti. Bet nežinant kiek gyvūnų gražina atgal arba neturint sąlygų, neturint jokio supratimo, svarbu dabar noriu yra tokių žmonių daug del to ir taip yra. Kiekvienas gyvūnėlis išgydytas, išmyluotas, kiek įmanoma parodyta, kad žmogus ne tik skriaudžia, bet ir gali mylėt. Ir tikrai jai butų tas pats tai dalintų kuo daugiau, kuo greičiau.Daug prieglaudų taip daro. Iš prieglaudos puses tikrai tikrina, klausia, domisi į kokias rankas perduoda gyvūną ir viską daro gyvūnų labui ir kad daugiau gyvūnėliai nebūtų skriaudžiami, nes ne tas pats. Galima ir atsakyti i 40 klausimus viskas del geros, laimingos pabaigos!!!

Situacija identiška kaip pas P. Diana kuri paliko komentarą apačioje.
      Tokios ''kontoros'' negalima remti, privalo būti uždaryti.

Baisu! Nesuprantu, kaip tokie žmonės gali išvis dirbti tokį darbą! pries dvi savaites pabėgo musu mylimas suo, rades zmogus nuveze i beglobi, ir is ten negrazina mums suns.. net su policija neatiduoda, i pokalbius nesivelia, meto rageli vidury pokalbio, suns negrazinimo pagrindas tas, kad suo neturi cipo ir skiepu knygeles. tai vadinasi mes neturim irodymu, kad suo musu, jau kreipemes visur kur tik imanoma, visur atsakymas buvo laukite dvi savaites, kol suniui bus karantinavimosi laikotarpis, suo bus sucipuotas, suskiepytas, ir bus ieskomi jam seimininkai... savaite visur lakstem, rasem pareiskimus ir tt, ir dar savaite laukem. galiausiai skambinu i prieglauda, o as uzblokuota! tiek prieglaudos vadove, tiek savanore mane uzblokavusios.. Visko taip tikrai nepaliksim! Pasistengsiu, jog sita kontora butu uzdaryta, nes sie zmones yra kazkas baisaus, vulgarus, slykstus bendravimas....

Skambinau su prašymu priglausti maitinančią katę atsakymas pasiimkite namo. Turite šunį? Pasakykit jam fu. Nepaimsite? Tada kačiukai sušals po balkonu. Viskas kuo jie galėjo padėti.

Tiesiog absurdas. Paskambinau pačiai globos namų savininkei kuri globojo mūsų nusižiūrėtą kačiuką. Pakėlus ragelį atžagarei atsakė "nu, klausau". Maloniu tonu prisistačiau, paklausiau ar mūsų norimas kačiukas laisvas, kad papasakotų apie jo būdą ir ar jau galėtų keliauti į naujus namučius (taip pat paaiškinau, kad esame iš Klaipėdos ir kad važiuot į Vilnių tiesiog pirmą kartą susipažint su juo negalime). Vėl gi, atžagariu tonu nupasakojo jį ir tada... prasidėjo klausimai : kiek jūsų šeimoj gyvena? Du? Aha.. o esat susituokę? Ne? O jei atsiras vaikas išmesit kačiuką į gatvę? O kiek uždirbat? Kur gyvenat? Centre, ane.. o kiek kambarių butas? Jūsų nuosavas ar nuomojamas? Aha, nuosavas.. Kelintam aukšte? O vesit jį pasivaikščiot? O paliekat atidarus langus bute? Nes nu žinot kaip būna, kad išoka, užsimuša arba pasimauna ant pusiau praviro lango? O kokiu maistu šersit? Konkrečiai įvardinkit gamintoją..... Po 40min pokalbio jau norėjosi padėt ragelį, bet rodos visus klausimus atsakiau...

Nusprendžiau savanoriauti.... Paskambinau ir paklausiau ar dirba karantino metu.... Nenoriai atsakė jo. Po to paklausė kiek man metu, atsakiau ir laukiau minute, o po to ji padėjo ragelį. Ka galiu pasakyti? Pasamdė kažkokia daune ir džiaugiasi gyvenimu...

Paskambinau moteriškėm, dėl šuniuko, tačiau iš vienos gavau moralą apie savo šeimyninę padėtį ir gyvenamąją vietą, atseit nesusituokus ir savo buto neturinti, savim geriau pasirūpink, o kieta tiesiog numetė ragelį :) Sekmės visiems gyvūnėliams ten

sveiki, manau jog gyvunu prieglauda turi visais budais stengtis priglausti gyvuna, sia diena radome sunyte kuri neturejo nei namu nei seimininko, su didele viltimi skambinome i sia tarnyba tikedamiesi kad priimsi arba bent jau pasistengs. Taciau rageli pakele labai nemalonus jaunuolis kurio tik paklausus ar galetu priimti jis siurksciai atsake NE, pasiteiravus kodel jis pradejo kausineti klausimu apie skabintoja kuriuos nemanau kad butu butina uzduoti o gale pokalbio tiesiog pasake kad nereikia to suns priimti ir padejo rageli, nemanau kad taip turetu elgtis zmones kurie priglaudzia ir dirba gyvunu globos namuose.

Baisu ir liūdna! Nemandagus, vulgarus ir arogantiškas bendravimas. Visiškai neleidžia išreikšti savo nuomonės ir net padeda ragelį nebaigus pokalbio. Gyvūno neatiduoda laikyti gerom sąlygom, net nesileidžia į kalbas. Jei toks elgesys su žmonėmis, tai baisu įsivaizduoti kaip elgiamasi su gyvūnais.

Tik norėjau augintinio, gavau morala.

Esu šokiruota arogantiško, vulgaraus bendravimo su zmonemis, kurie nori pasiimti gyvūną. Maza to, kad norejau atvaziuoti ir susipazinti su gyvuneliu, prieglaudos darbuotoja i mano prasyma nereagavo, arogantiskai pradejo klausineti netaktisku klausimu, sakyti kad jei nuomuojiesi buta, tau gyvuno nereikia, kai paklausiau kodel uzduoda tokius klausimus, ir ar negalima apie tai pakalbeti vietoje, jei nori isitikinti kad as geras zmogus, buvau apsaukta melage, apgavike, nes visi zmones ima gyvunus ir juos zudo, ir kad jie taip pat pradzioje maloniai sneka, todel as esu melage, apgavike ir taip lengvai man gyuno niekas neatiduos. Aciu, pasiememe gyuneli is kitos prieglaudos su maloniais ir geranoriskais darbuotojais, kurie dziaugesi kartu su mumis. Sitos prieglaudos ir situ zmoniu sutikti niekam nerekomenduoju!!! O del netaktisko elgesio su zmonemis jau pranesta atitinkamoms organizacijoms kurie pazadejo suorganizuoti patikra. Jus norite kad zmones gerai elgtusi su gyvunais, pries tai...

Paskambinau i Beglobi, del pasimetusio suns, kuris savaite blaskosi po rajona ir naktimis loja, taip zadindamas mazus vaikus, jau nekalbu apie suaugusius. Tai vietoj to, kad atsakytu ar gali kuo nors padeti, eme aptarineti mano asmeni, kalbejo arogantiskai, tyciojosi, dave suprast, kad jei gaila tai pats gaudyk ir rupinkis, tipo jei toks jau gailestingas tai ateik savanoriaut. Skambinau apskritai pirma karta tokiu klausimu, bent jau butu patare nuo ko pradet. Tiesiog apstulbau susidures su tokiu chamiskumu, norejau padet gyvunui - rezultatas keliom dienom sugadinta nuotaika.

Šaunuoliai, nežiūrėdami į piktybiškų žmonių kritikas, vargus, jau ne vienus metus gelbėja gyvūnus iš Grindos, kur patękus, kiti juos pamiršta. Gal vienintelė prieglauda, kur žmonės neima algų sau.

Savanoriai noriai bendravo, pad4ėo pasirūpinti prie darbovietės atsiradusiais kačiukais. Paiaaiškino nuo ko pradėti, rado laikiną globą ir išplatino skelbimus. Atrodė paprasta, pasirūipinti katinėliai, bet dabar taip negalvoju. reikia daug patirties, tvirtų nervų ir kantrybės.

Registrų centras

Pranešimai
      • Registrų centras: Tris ar daugiau metų finansinių ataskaitų piktybiškai neteikianti įmonė.

Tiesiog baisu kokie žmonės ten dirbą ir kaip elgiasi ir bendrauja su žmonėmis, paskambinus pasiteirauti apie tikrai sudėtinga situaciją kada katinas yra labai agresyvus puola jau ilga laiką kada jo neįmanoma netgi pašerti ir liko vienas (kadangi šeimininkė seneliu namuose), buvau aprėkta kad patys juo rūpinkitės (nors visiškai tam nėra galimybių), apvardžiuota ir įžeidžiama nors situacijos netgi iki galo negalėjo išklausyti nes jau ir taip iš poros žodžių viska suprato... kaip tokie žmonės išviso gali dirbti su gyvūnais...gaila tu kurie ten atsidurią...

Savanoriais juos vadinti liežuvis neapsiverčia. Priglausti benamį gyvūną gali tik tada, kai JŲ nurodytoje klinikoje savo lėšomis sučipuoji gyvūną (apie tą reikalą atskiras postas) ir pasirašai sutartį, kad kastruosi gyvūną irgi tik jų nurodytoje klinikoje. Atiduoti gyvūną į geras rankas tikrai ne VšĮ Beglobis tikslas. Nori katytės - paremk bendrą veterinarų ir vadinamų gyvūnų gelbėtojų versliuką. Ir dar pateik išsamią ataskaitą, kodėl su dabartiniu savo gyvūnu lankaisi ne jų "kuruojamoje" klinikoje. Rašau ne tam, kad išreikščiau pasipiktinimą, bet tam, kad paskleisčiau žinią tiems, kas galvoja rinktis kam skirti 2 proc. pajamų, ar, kaip ir mes, nori priglausti gyvūną.

VšĮ Beglobis
      Nuni

Ieškome savo globotiniams pačių geriausių ir atsakingiausių šeimininkų, todėl iš mūsų galėsite paimti gyvūną tik tuo atveju, jei jį pažymėsite mikroschema, pasirašysite sutartį ir įsipareigojimą sterilizuoti atėjus tinkamam amžiui. Jūsų reikalas, jei nenorite naudotis gyvūno dovanojimo sutartyje siūlomomis klinikų nuolaidomis - žymėkite ir sterilizuokite kur jums patogiau. Lieti apmaudą negavus norimos katytės meluojant apie "bendrą versliuką" ir kitus nebūtus dalykus nėra gerai. Tačiau šioje situacijoje galime pasidžiaugti svarbiausiu - katytė Nuni rado puikius namus, kuriuose ją prižiūri atsakingi šeimininkai, o ne ši pagiežinga ir pikta ponia.

kas nustebino tai patys savanoriai, wow...pranesiau kad maciau paklydusi suniuka, tai vos ne as kalta likau kad nepriglaudziau, nesvarbu kad tam salygu siuo metu neturiu, nieko neklause nei apie suniuka nei kdl pati nepriglaudziau tik pranesiau kur maciau, iskart isvada: jei labai gaila buvo reikejo priglaust....ohoho nesitikejau tokio atsakymo is kazkokio snarglio savanorio...likau soke, pranesiau vadovei, ji lyg ir gerai gerai viskas ir padejo rageli, nei viso gero nei nieko...mandagumas lygus 0...taip sunervino kad sakes..praejo noras paciai eit i prieglauda ir padeti..nesitikejau tokio elgesio...vos pati nepasiunciau toli toli savanoriu ir vadovu...nusivyliau sia prieglauda

Gyvūnų mylėtoja

Esu šokiruota tokiu savanaudišku, neapgalvotu ir lengvabūdišku všį "vadovės" Danutės Navickienės elgesiu.Mažiausiai jos veikloje jai rūpi gyvūnai, labiau asmeninės užgaidos, o labiausia pinigai, kuriuos naivūs gyvūnus mylintys žmonės patys jai surenka.Labiausiai gaila gyvūnų, kurie jai tampa tik įrankiu, siekiant gauti pinigų.Dar gaila ir žmonių, kurie patiki jos kauke ir lengvai leidžiasi kvailinami.Internete pasidomėjus, nesunku rasti info apie jos aferas. http://mantas.malcius.lt/vsi-beglobis-arba-nesvarus-gyvunu-globos-verslas/ kam įdomu paskaitykit, straipsnio gale rasit nuorodų į dar įdomesnius straipsnius.

Tikriausiai vienintelė gyvūnų globos organizacija Lietuvoje, kurios vadovai leidžia sau išvarinėti gyvūnais besirūpinančius savanorius už tai, kad šie (nebesuprasdami, kur dingsta gyvūnams skirtos šimtatūkstantinės sumos) paprašo pateikti finansines ataskaitas. O gražiuoju iš prieglaudos nepasitraukiantiems savanoriams dar ir galvas patranko ir pasiūlo susidoroti. Savo akimis nebūčiau visko matęs - nepatikėčiau tuo, ką rašau. Štai jums ir „nepelno“ sektorius.

Manau, įtartini dalykai čia vyksta šioje VŠĮ BEGLOBIS. Beglobis.com puslapyje išjungta komentavimo galimybė, nes jiems taip patogu ir ramu, kad niekas neparašytų savo nuomonės. Facebook tinkle Beglobio paskyroje jei parašai savo nuomonę, kuri nepatinka VŠĮ BEGLOBIS, po kelių sekundžių būna pašalintas komentaras. Tai kas gi vyksta šioje gyvūnų prieglaudoje iš tiesų?

Už gražių žodžių slepiasi labai jau negraži realybė. Gaila, kad organizacija taip išsigimė į blogąją pusę. Bet pinigai yra pinigai, ne vieną organizaciją sugadino.

Nemenčinės pl. 4C-104, Vilnius.
      Veiklos sritys: veterinarija; gyvūnų globa; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas.
      VETERINARIJOS KLINIKŲ TINKLAS.PASLAUGOS VISĄ PARĄ !2025 metais birželio 3–ąją Klaipėdoje duris atvėrė nauja referentinė veterinarijos ligoninė “8 drambliai”.Pagaliau vakarų Lietuvos mažieji keturkojai ir jų šeimininkai turi tai, ko nusipelnė - aukščiausio lygio, Vakarų Europoje dar vadinama “referral"...
      Pašilės g. 118, LT-51302 Kaunas.
      Veiklos sritys: veterinarija; gyvūnų globa; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas.
      DAINAVOS VETERINARIJOS TEIKIAMOS PASLAUGOSSmulkių gyvūnų gydymas KauneRentgeno kabinetas KauneUltragarsinė diagnostika KauneEndoskopija KauneInhaliacinė anestezija KauneChirurginės operacijos KauneGyvūnų vakcinavimas KauneGyvūnų ženklinimas KauneGyvūnų eutanazija KauneInfekcinių ligų diagnostikos testai...
      Viršuliškių g. 23-48, Vilnius.
      Veterinarijos gydykla “VetFauna” įsikūrusi PC IKI “Link Molėtų”. Dirbame nuo 2011 m.Gydome šunis, kates, šeškus, graužikus, paukščius bei egzotinius gyvūnus. Konsultuojame jų laikymo, priežiūros bei mitybos klausimaisPaslaugos:Prekyba zooprekėmis.Gyvūnų pašarai (Hill’s, Josera, Brit, Granum).Veterinarijos...
      J. Ralio g. 1A, LT-55183 Jonava.
      Veiklos sritys: veterinarija; gyvūnų globa; mažmeninė prekyba; naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; pašarai, gyvulinis maistas; vaistai, medicininės medžiagos.
      UAB “Kabarga” veterinarijos gydykla – vaistinė įkurta 2002 metais Jonavoje.Mūsų pacientai : šunys, katės, naminiai šeškai, triušiai, žiurkės, jūrų kiaulytės, paukščiai ir kiti naminiai gyvūnai.Taip pat prireikus galime padėti ir stambiems gyvūnams : arkliams, galvijams, ožkoms, avims ir kt.Gydykloje dirba...