Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Befancy.lt, MB
Papuoliau susigundžiusi nusipirkti kostiumėlį. Per 3 dienas atsiuntė kinietišką šlamštą su kreivai prisiūtom etiketėm "Made in Italia". Parašiau el paštu, kad noriu grąžinti ten, iš kur gavau. O gavau ne iš Slovėnijos, kaip deklaruojama, o iš Biruliškių Kauno rajone. Prašiau tel, su Lietuvišku kodu, nes nurodytas tipo Slovėnijos - neegzistoja. Gaunu visišką ignorą. Rašau dar kelis el laiškus - jokios reakcijos. Pasidomėjau išsamiau - šita UAB, buvusi kažkada seniai bankrutavusi įmonė. Ruošiu skundą Vartotojų teisėms. Manau jau laikas baigti internetiniams sukčiams mulkinti žmones. Jei kam įdomu įmetu kas vadovauja šitai kontorai.
Va iš kur siunčia siuntas. O grąžinti reikia į Slovėniją ???? kontora kaime sėkmingai apgaudinėja žmones.
Reikalinga ir man vartotojų teisių konsultacija. Ar jums pavyko ką pasieekti?
Kaip suprantu a*******i sukūrė komapniją, keičia pavadinimus. Š gavau, padariau grąžinimą ir man aiškina kad nuo spalio mėn grąžinimas dar nenukeliavo į Slovakiją. Čia jau į kosmosą per 2 mėn turėjo nukeliaut. Matysim. Brangūs verslininkai Viskas gryžta bumerangu. Jei Tu tai ir Tave kada nors "padarys"
Saugokite savo pinigines - čia dirba s*****i. Užsisakiau Bluetooth adapterį 2022-08-03 ir tą pačią dieną apmokėjau užsakymą. Palaukiau iki rugsėjo - prekės būsena nepakito, sms-žinučių ir el. laiškų dėl pristatymo negavau, tad kreipiausi el.paštu, skambinau nurodytu numeriu. Iki šios dienos iš pardavėjo pusės jokio kontakto taip ir negavau, tačiau įdomi situacija: po kreipimosi į VTIS pardavėjas atšaukė užsakymą ir toliau sau tyli negrąžindamas pinigų nors apie tai jau kiek kartų buvo rašytą. Nerekomenduoju pirkti iš šios "š*******o kontoros".
Uzsakiau preke 07-05, palaukiau iki 07-21, tik man jiems parasius jie man atsiunte laiska, kad prekes neturi, ir kad grazins pinigus per 5 darbo dienas, po 5 darbo dienu vel atsipasymai, pazadai per 5 darbo dienas grazinti, dar po savaites jau atsiunte identiska laiska, kaip pirma karta su atsiprasymais, sako prekes neturi, ir kad pinigus grazins, zodziu praradau 36.82euro, jeigu nenorite jiems dovanoti pinigu, bekite kuo tuoliau nuo befancy.lt, gyvenime nebuvau apvogtas internetu, viskam pirmas kartas matau.
Labai bloga patirtis su šia įmone. Prekė, kurią užsisakiau turėjo ateiti per 3-4 darbo dienas. Praėjus 5 ar 6 dienoms parašiau laišką su klausimu kada galėčiau tikėtis siuntos ? Gavau atsakyma tikrai ne iš kart, bet dar nebuvo pikta. Atsakė, kad siuntos terminas 8-10 dienu. :) Okay, laukiu toliau. Praėjo !!!3 savaitės !!! ir siuntos vis dar nėra. Rašau laišką, tai kada bent jau tikėtis siuntos ??Vėl po kelių dienų Atrašė, kad yra gedimas sistemoje, todėl užtruko siuntimas :) Pridėjo dar 10 procentų nuolaidos kodą, lyg aš pas juos dar kažką pirksiu, kai tokia patirtis. Praėjo dar 8 dienos (jau ketvirta savaitė kaip negaunu siuntos) parašiau laišką, kad esu nusivylus ir noriu pinigų atgal, kadangi dėl daikto, kurį užsisakiau atsidėlioja visi mano suplanuoti reikalai ir t.t. ATSAKYMO NEGAUNU. :)
Patirtis tokia, kad po ilgu skambinejimu 1/2 prekiu siaip taip gavau, del kitos prekes dar pasiskambinejau 2 savaites, galiausiai pasiule grazinti pinigus kuriu irgi jau savaite laukiu :) vaiku darzelis, nerekomenduoju - greiciau ir maziau vargo uzsisakyti tiesiai is kinijos.. ZMONES, VISI SIE KOMENTARAI TIKRI - silpnu nervu siulau tikrai nepirkti is ju..
Su sunkumais bendradarbiaujant su įmonėm susidūręs ne kartą, bet šįkart situacija tokia bloga, kad net pasiryžau palikt atsiliepimą. Užsisakęs batus, jų negavau 2 savaites. Pasiskambinus paaiškėjo, kad prekė dar guli jų sandely. Teko skambint, neperdedu - 5 kartus kol ši tikrai buvo išsiųsta man su omnivos kodais. Deja netiko dydis ir teko grąžint. Situacija vėl ta pati, naiviai pralaukiau 2 savaites, pinigų negavau. Šiandien 4 diena iš eilės kai jiems skambinu kodėl nėra pinigų, tai šiandien jau užtvirtino kad padarė pavedimą ir atsiųs kopiją el. paštu. Tai kopijos aišku negavau, pinigai metu kai rašau irgi dar neatėję, tikiuos ateis dar.
Reziume, sekmės jiems versle, o tiems kieno silpnesni nervai, siūlau tiesiog vengti šios įmonės.
Nerekomenduoju! Geriau neužsakinėti. Nervų gadinimas. Prekę užsakiau 2022.03.30 Parašau el. laišką po gerų dviejų savaičių, pasiteirauju apie prekę, atsako po dviejų dienų. Praneša, kad jūsų užsakymas vykdomas ir bus išsiųstas jau antradienį. Na ką sulaukiam antradienio, o apie siuntą tyla. Vėl kreipiuosi apie prekę - tyla nieks nieko neatsako, savaitę laiko. Galų gale išsiunčia, gaunu prekę 2022.05.02. Už gero mėnesio, kada žadama išsiųsti per 8 d. Gaila, kad prieš tai neperskaičiau atsiliepimų apie įmonę.
Tokios "karčios" patirties dar neturėjau. Prieš užsakant prekę nusiunčiau laišką su klausimu, ar turi ir per kiek laiko ji ateis. Atsakymo sulaukiau labai greit, kad turi, o pristatymo terminas nuo 4 iki 8 darbo dienų. Užsakau, apmoku, po savaitės teiraujuosi, kokia situacija, pasirodo, niekas dar nė pavedimo nematė, kitą dieną patikslino, kad gavo. Pradeda užsakymą. Dar po savaitės vėl klausiu apie situaciją, atsakymas - pasitikslinsime ir pranešime. Vėl tyla. Dar po savaitės skambinu, vėl sakė, kad pasiteiraus, kadangi pokalbis nebuvo malonus, pasiūlė grąžinti pinigus, nes niekas nežino, kur ta prekė yra. Pinigų nėra, po 2 d. skambinu, atskambina, sako, laikau jūsų prekę rankoje, siųsti ar grąžinti pinigus? Pasiteirauju, per kiek laiko atkeliaus iki manęs, atsakymas - 1-2 d. OK, nutariau palaukti. Prekę gavau DAR po savaitės..
Pardavėjas laukė iki paskutinės dienos, 8ta dieną po užsakymo parašius jam į el. paštą, atrašė, kad šiandien išsiųs ir rytoj gausiu siuntą. Bent jau ačiū už tai, kad gavau prekę, o tai jau tikėjausi blogiausio paskaičius atsiliepimus... Tai net nežinau, kaip ir patenkinta, bet antrą kartą nepirkčiau ????♀
Nerekomenduoju. Prekė keliavo kelias savaites, o gavus teko stipriai nusivilti, dydis neatitinkantis realybės. (trumpai tariant-pigus padirbinys realaus gamintojo). Į laiškus neatsako, ragelio nekelia, į kliento pusę visiškai neatsižvelgiama, žiūrima tik naudos sau ir į kompromisus neinama. Dar kartą, tikrai nesikreipčiau.
Prekę užsakėme 2021-12-28, jokios informacijos nesulaukėme dėl vėlavimo, jokio elementaraus atsiprašymo už nepatogumus. Daug kartų skambinta (labai dažnai net nekeldavo ragelio) ir tik melas- tai barkodas sumaišytas tai neišmuitinta. Galiausiai išlaukus iki 2022-02-04 užsakymą atšaukiau. NEREKOMENDUOJU!
Galiu parašyti tik neigiamą atsiliepimą. Prekę vos ne vos gavau per 20 dienų ir tai teko nemažai pakovoti ir nuolat skambinėti, nes pažadai, kad bus atsiųstas laiškas nebuvo išpildyti. Dabar prekę gavus noriu ją grąžinti, tačiau per el. laiškus susisiekti yra tiesiog neiįmanoma, juos ignoruoja. Neužsisakinėkit iš šios įmonės.
Užsisakius dvi poras batų, per 8 d.d nesugebėja išsiųsti. Paskambinus informavo, kad viena pora turi atkeliauti iš kitos šalies sandėlių. Praėjus mėnesiui, vėl skambinau, tai informavo, jog siunta pasimetė iš užsienio. Pinigus gražino. Į el. paštą nesugeba atrašyti, susisiekti telefonu dar yra įmanoma
Gaila, kad nepaskaičiau atsiliepimų prieš užsakinėdama prekes. Ar taip sunku yra atsakyti į el. laiškus, paklausimus dėl siuntinio??? Nepagarba klientams toks ignoravimas. Juk suprantama, kad gali vėluoti dėl tam tikrų priežasčių, bet taip ir reikia pasakyti, paaiškinti, o ne tylėti...taip pat pakeiskite nurodomas pristatymo dienas arba neįvardinkite, nes jos neatitinka situacijos...
Užsakymo pristatymas vėluoja jau dvi savaites.. Į laiškus neatsako, bandžiau skambinti nurodytu kontaktiniu telefono numeriu, bet jis buvo išjungtas.. Taip ir neprisikambinau jiems..
Sveiki, Mariau, Į laiškus visada atsakome per 1 darbo dieną, į skambučius atsiliepiame 08:00 - 18:00h darbo dienomis.
Prašome kreipkitės nurodytais kontaktais ir išspręsime jums kilusias problemas.
Užsakytas prekes dar negavau nors jau praėjo mėnuo. Labai nepatikima firma. Siūlau neprasidėti nes tikri a*******i
Sveiki, Romualdai, atsiprašome už vėlavimą, tačiau dėl siuntų kiekio kartais įvyksta rūšiavimo klaidų, kas nutiko jūsų atveju, dėl ko siuntos nepavyko pristatyti laiku. Dėkojame už komentarą, šią klaidą ištaisysime kaip įmanoma greičiau.
Tikrai daugiau nieko neužsakinėsiu iš šios įmonės. Užsisakius prekę, gavau lygiai po 8 d. d. Ankčiau net nesiteikė išsiųsti. Prekė netiko, norėjau grąžinti, kadangi į laiškus atsakinėja kas savaitę, vos pavyko grąžinti užsakymą prisiskambinusi, galvojau specialiai laukia kada pasibaigs galioti terminas 14 d. Prekę grąžinau, bet jau virš savaitęs laukiu pinigų, bet dar neperveda....
Tikrai yra daug kitų įmonių ir taip nervuotis netenka kaip perkant iš čia... žiauriai nusivyliau... jr kur mabo pinigai???!!!
Sveiki, Silvija, ne visada pavyksta pristatyti prekes per minimalų nurodytą terminą dėl siuntų kiekio ar kitų veiksnių, dėl ko ir nurodome terminą 4-8 d. d., kad nevėluotume. Grąžinimus priimame visada jei klientas kreipiasi per 14 dienų, nepriklausomai nuo to kada mes atsakome, tačiau visada stengiamės atsakyti per 1 darbo dieną. Pinigus taip pat grąžiname kas savaitę.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...