Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Bazė, MB
Pritariu kitiems neigiamiems komentarams, čia niekada nepirkite. Užsisakiau dvi prekes, viena atkeliavo, kita - ne, įmonė į laiškus neatsako daugiau nei mėnesį ir nepanašu, kad ketina tai daryti, nurodytas telefono numeris neegzistuoja.
Pasidomėkite kam pervedate pinigus. Pasidomėkite kokia įmonė atstovauja baze24.lt, tai galite padaryti per jų mokėjimo sistema Opay. Visi komentarai žemiau maišo įmonių pavadinimus. MB Bazė niekaip nesusijusi su el. parduotuve baze24.lt
Susisiekite su savo banko klientų aptarnavimo skyriumi. Informuokite, kad tapote galimo sukčiavimo auka arba negavote prekės, už kurią sumokėjote. Bankas gali pradėti pinigų grąžinimo operaciją („chargeback“).
❤️????Kreipkitės į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą (VVTAT) Prie prašymo pridėkite:
Mokėjimo išrašą.
Užsakymo patvirtinimą.
Savo susirašinėjimo su pardavėju kopijas (arba įrodymus, kad bandėte susisiekti).
Praneškite policijai
Jei įtariate, kad parduotuvė veikia tik kaip sukčiavimo schema (tai patvirtina ir kitų vartotojų atsiliepimai), galite pateikti pareiškimą per elektroninių policijos paslaugų portalą eepolicija.lt.
Sau ir kitiems noriu pasakyti tik vieną - prieš kažką užsisakydami iš neaiškių svetainių nepatingėkim paskaityti atsiliepimų! Aš tą padariau po laiko, kai gavau siuntos sekimo nr iš neaiškių hieroglifų, ant kurių paspaudus rašė error. Bet šiandien netikėtai gavau siuntą beveik 20€ vertės. Ar rekomenduoju? Tikrai ne
Nepatikima, prekiu negauta
Sveiki, kokiam puslapyje pirkote prekes? Mes valdome tik adapteris.com ir jokios kitos svetainės. Gauname daug atsiliepimų, kad pirko baze24.lt ir negavo prekių. Bet tai ne mūsų svetainė. Pasižiūrėkite pas juos rekvizitus, tai kita įmonė. Labai gerai būtų jeigu parašytumėte skundą į Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba, kad greičiau juos uždarytų ir nekenktų jie mūsų reputacijai.
Sveiki, dariau užsakymą kovo 3d.
Kol kas prekė negauta.
Preke neatejo, pinigai sumoketi, apgavo, neatsako net.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...