Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Bauer Vertrieb, UAB

Bauer

Pajusk gyvenimo energiją!

6.1

Henrikas, "e-vertimai", HESI GROUP, UAB

Esu dėkingas vadovui Algimantui už ilgametę partnerystę. Bendradarbiavimą galiu apibūdinti kaip sklandų, malonų ir konstruktyvų. Ačiū! Gera komunikacija, iškart apmokamos sąskaitos, abipusis supratimas ir pagarba.

Nepirkite iš jų produktų, tai yra klasikinė piramidės apgaulystės kompanija, pardavinėja daiktus kuriuos vežasi pigiai iš Lenkijos. Pažįstami nusipirko jų kombainą kuris kainavo apie 1400 eur., o Lenkijoje kainuoja toks pat be jų logotipo 2174 zlotus, kas yra 500€.

tn-1-972707-345.png

Sveiki,

noriu padėkoti už nuostabią kelionę į Kapadokiją. Tai mano antra kelionė į Turkiją, ir taip kaip ir pirma kelionė į Turkiją 2019 metais, ji viršijo visus mano lūkesčius:

1. tiesiog puiki organizacija pačios kelionės, pradedant išvykimu ir baigiant grįžimu namo

2. kelionės vadovė Rasa puikiai sugeba suvaldyti šitiek skirtingų ir sakyčiau gana kaprizingų
      žmonių. Ačiū Jums, Rasa!

3. gidas Mustafa pateikė daug įdomios informacijos apie šalį, papročius, gyvenimo būdą...
      Jis turi gerą humoro jausmą, buvo labai įdomu klausyti jo pasakojimų

4. dovanotas apsilankymas turkiškoje pirtyje buvo nepaprasta ir stulbinanti patirtis

5. kelionė laivu su maudynėmis, kepta dorada, mėgavimusi jūros oru buvo kaip vyšnia ant
      torto ir tiesiog panardino į palaimos būseną

NUOŠIRDUS AČIŪ už nuostabią kelionę!

As pamenu buvo musu miesto gimtadienis, is kur jie mano kontaktinius duomenis gavo-nesuvokiu. O bet taciau sulaukiau skambucio, kad musu miesto gimtadienio proga burtu keliu buvau istraukta ir laimejau dovana, atvykti atsiimti nurodytu adresu. Adresas musu mieste, apie ju imone jokiu duomenu, nesu durna, nuvykom su vyru kartu. Ir ka manote, moteriske tikra akiplesa, dar isdejo i suns dienas mane, kaip as drystu kazko reikalauti. Bet vyrui nenusileidus ir pasakius kad tas skambutis buvo irasytas, dievagojosi ponia kaip ji nekalta ir cia skambinancioji nesazininga. Taciau, kaip matau, visur ir visada ta pati dainele, apie dovanas. Fu slykstesnio marketingo buti negali. Geda kompanijai jei dar tokia ja galima pavadinti!

Įkyrus ir nekompetentingas 2000m. lygio markingas. Prisidengiama jubiliejumi, kviečiami visi iš eilės ir skambinama tol, kol kantrybė baigiasi ir sutinki atvykti dėl ramybės. Dovanos - vilnonis kaklo šalikėlis peršalus ir produktų prezentacija. Tiesa poroms įteikia paminkštinimą ant kėdės 1 vnt. Kvietimas dalyvauti loterijoje nurodant savo asmeninius duomenis su sutikimu, kad kompanija jas naudos savo tikslams rinkodarai ir marketingui.

Mano senutei mamai paskambino įmonės darbuotoja ir pareiškė, kad įmonės 30-čio proga mama gaus dovanų vilnonį pledą, kadangi yra sąrašuose kaip ilgametė klientė jei atvyks 23.02.01 į Jonavą Sodų g.19. Aš bandžiau įtikinti mamą, kad taip nebūna. Tuomet mama pasiūlė man pačiai paskambinti ir pasiteirauti dar kartą.Ir ką jūs manote, atsiliepusi moteris nei neužsikirsdama patvirtino mamos žodžius ir dar pridėjo, kad ją lydintis asmuo taip pat gaus vilnonę dovanėlę. Teko atidėti darbus ir paklusti mamos kuriai 95 metai maldaujančiam žvilgsniui. Atvykus paaiškėjo eilinė apgaulė, buvom sukviesti puodų prezentacijai. Darbuotoja pareiškė nieko nežinanti apie jokias dovanas, kad skambino jos kolegė, kad ji čia niekuo dėta. Nejaugi nėra kitų būdų kaip prisikviesti klientų ir reikia tik senus žmones apgaudinėti. Tiesiog apgailėtina.

Analogiska situacija jau minetoms. Vejai, o ne loterijos. Zmoniu gaisinimas, ikyrumas neispasakytas, o atejus ir paaiskeja, kad turesime klausyti ju tas nesamones maziausiai valanda laiko ir tada dalins kazkokias dovanas. Zmones, nebukit naivus, tie ju niekuciai tikrai neverti jusu brangaus laiko.

Tragedija ne loterijos. Labai gaila, kad nepaskaičiau komentarų prieš nueidama "atsiimti" prizo.
      Jau matau, kad klasikinė istorija. Dalyvavimom mugės metu jų konkurse, palikom kontaktus.
      Paskambinus pasiūlėateiti, atsiimti prizą - vilnos gaminius.
      Paklausinėjo ar tikrai ateisiu, ar ateisiu su antra puse. Parašė žinutę į telefoną, kad tikrai nepamirščiau.
      Atėjus pamatau kelias moterėles ir sužinau kad reiks klausyti 3 val, bet gal sutrumpins iki 1 val. Prezentacijos apie kažkokią produkciją.
      Paklausiau kodėl buvau suklaidinta ir sugaišintas mano laikas ir ar man kaip dirbančiam asmeniui bus apmokėta šis laikas kai buvau apgauta.
      Moteriškė teisinosi kad neva ne jo skambina ir žada...
      Išbuvau 5minutes, tragiškas marketingas ir žmonių gaišinimas.
      Nerekomenduoju!

Likau apgautas

Upės g. 23, LT-08128 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; interneto paslaugos; mažmeninė prekyba; televizija ir radijas.
      TELE2 – didžiausias mobiliojo ryšio operatorius Lietuvoje, turintis daugiausia SIM kortelių šalyje. Nuo veiklos pradžios 2000 m. bendrovė nuosekliai siekia vieno tikslo – siūlyti žmonių poreikius atitinkančius sprendimus už geriausią kainą.Šiandien TELE2 teikia visas pagrindines telekomunikacijų paslaugas: mobilųjį...
      Upės g. 23, Vilnius.
      Ozo g. 25, LT-07150 Vilnius.
      Veiklos sritys: įrankiai; buitinė technika; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; statybinės medžiagos; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės.
      ERMITAŽAS – vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų prekiaujančių sodo, statybų, apdailos, augalų bei namų apyvokos prekėmis visoje Lietuvoje ir internetu www.ermitazas.lt. Tinklą sudaro 9 fizinės parduotuvės (Vilniuje, Kaune (2), Klaipėdoje, Šiauliuose, Utenoje, Jonavoje, Ukmergėje ir Mažeikiuose) bei...
      Islandijos pl. 32B, LT-47446 Kaunas.
      Veiklos sritys: statybinės medžiagos; buitinė technika; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      Nr. 1 DIY („Pasidaryk pats“) tinklas Baltijos šalyse. Šiandien po „Kesko Senukai“ vėliava veikia keturi prekių ženklai – „Senukai“, „K-Senukai“, „K-Rauta“ ir „1A“. Jie jungia 92 nuosavas ir franšizės pagrindu veikiančių parduotuves ir 6 elektronines parduotuves Baltijos šalyse.ESAME TEN, KUR PATOGIAUSIA KLIENTAMS...
      Šeimyniškių g. 3, LT-09312 Vilnius.
      Veiklos sritys: kosmetika, parfumerija; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      DROGAS – tai didžiausias mažmeninės prekybos grožio, sveikatos, higienos ir buitinių prekių tinklas Baltijos šalyse.DROGAS savo klientams siūlo daugiau nei 10 000 kasdienio naudojimo prekių: dekoratyvinės kosmetikos, veido ir kūno priežiūros priemonių, plaukų dažų, plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonių, asmens...