Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę LDAK consulting, MB

Atsiliepimai apie LDAK consulting, MB

6.6

VILNIAUS NEĮGALIŲJŲ SPORTO KLUBAS ATRAMA

Nuoširdžiai dėkojame LDAK consulting už suteikta paramą vaikams su fizine negalia. Parama skirta vaikų su fizine negalia plaukimo treniruotėms. Ačiū.

DOW komanda dirba puikiai (žinoma tobulumui ribų nėra...), atsakingai, operatyviai.Perkant automobilį nebuvo neatsakytų klausimų, visada įsiklausoma į kliento pageidavimus.Patiko bendravimas su Vakariu Tapinu, už kurio pečių dirbo visa komanda, kuri pasirūpino viskuo, nuo A iki Z.Linkiu visiems geros darbo kloties.

Pasitikėjau gerais atsiliepimais, aptarnaujančio personalo žodžiais, bet nusivyliau... Kreipėmės dėl VW Tiguan, buvo teirautasi dėl automobilio stovio. Atsakymas- idealus automobilis, be defektų. Nusprendėme apžiūrėti automobilį...atvykus automobilio stiklas įskilęs, visos kėbulo pusės turėjo idubimų, įbrėžimų... Po kapotu medžiaga išplyšusi, tarpai tarp dalių nevienodi... Priekinis buferis dažytas... Negana to visas auto vidus ir išorė purvini... Labai nuvylė... Tikrai liūdinantys atsiminimai. Būkite atidūs!

DOW savo darbą daro puikiai! Reikia parduoti - parduos; reikia nupirkti - nupirks.
      Pats savo automobilį pardavinėjau 3 mėnesius - nei vieno skambučio; paprašiau DOW, kad padėtų - užteko 2 savaičių :)
      Pirkimas tiek pat sklandus ir paprastas - išreiški savo pageidavimus, sulauki automobilio apžiūros vertinimų ir gauni tvarkingą automobilį.
      Ir visa tai visiškai nuotoliniu būdu (užtenka kelių skambučių telefonu). O labiausiai nustebino darbo valandos :) reikia pakalbet penktadieni vakare - jokių problemų; nesimiega sekmadienį vakare, nes kilo kažkokių klausimų - atsakymo sulauksi. Aišku iš mano pusės tai gal ir nelabai gražu ir mandagu, nes ilsėtis reikia visiems, bet šitai buvo wow! Ir labai atsiprašau už tuos vėlyvus paklausimus :)
      Pačiam nereikia rūpintis visiškai niekuo, na nebent svajoti apie pirmąją kelionę nauju automobiliu arba kokius aksesuarus norėtum nusipirkti savo naujai mašinai.
      Bet ir to geriau nedaryti, nes būna staigmenų - netikėtai bagažinėje gulintis žieminių...

Sveiki, pirkau naudotą automobilį iš DOW. Netikrinau, nevariau į servisą, pasitikėjau DOW žodžiais, kad automobilis patikrintas. Ačiū Aleksandrui už atidumą ir operatyvų dokumentų forminimą, viską sutvarkė greitai ir tiksliai. Automobiliu esu patenkintas, visgi, tik įsigijęs, nuvariau į servisą, pasikeisti tepalus, ir, meistrai atrado mažą trūkumėlį. Nors esu pats atsakingas už netikrintą pirkinį, visgi! DOW direktorius Laurynas, labai geranoriškai pasižiūrėjo į situaciją ir padėjo draugiškai sutarti esamoje situacijoje, pasidalindamas trūkumo pašalinimo kaštus. Ačiū Laurynui už gerą valią. DOW atsako už sako žodžius ir pažadus, įsitikinau!
      Tikrai rekomenduoju MB Deals On Wheals!
      Darius Bimbiris

Geležinio Vilko g. 53, LT-08217 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; akumuliatoriai; autokosmetika; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; padangos, ratlankiai; tepalai, alyvos.
      UAB ARX AUTO yra oficialus Škoda atstovas Vilniaus mieste. Jūsų patogumui įmonė turi du prekybos salonus Vilniuje, adresu: Geležinio Vilko g. 53 ir Dubliškių g. 7.Vykdoma veikla ir teikiamos paslaugos:- prekyba naujais Škoda automobiliais;- prekyba naudotais automobiliais;- prekyba originaliomis dalimis ir...
      Žalgirio g. 122, LT-09300 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; automobilių dalys; automobilių nuoma; automobilių techninė apžiūra; autoservisai.
      „Tokvila“ centre suteikiamas visas kompleksas paslaugų, reikalingų TOYOTA automobilių įsigijimui ir jų eksploatacijai:nauji ir naudoti TOYOTA automobiliai;automobilių registravimas;kvalifikuotas automobilių techninis aptarnavimas ir remontas;automobilių kėbulų remontas;techninė pagalba kelyje;automobilių...
      Knypavos g. 2, LT-06282 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba.
      Vyšnialaukio g. 7, Patašinės k., LT-69104 Marijampolė.
      Veiklos sritys: automobilių prekyba; automobilių nuoma; finansai; tarpininkavimas.
      „NoriuAuto“ – patikimas partneris naudotų automobilių įsigijimui ir finansavimui.Mūsų veikla orientuota į klientų poreikius, todėl siūlome kruopščiai atrinktą naudotų automobilių asortimentą bei vienas palankiausių lizingo ir finansavimo sąlygų rinkoje.Turėdami ilgametę patirtį automobilių prekybos ir finansavimo...
      Perspektyvos g. 10-1, Kaunas.
      Veiklos sritys: sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; automobilių nuoma; automobilių prekyba; autoservisai; tepalai, alyvos; žemės ūkio technika.
      UAB „Adampolis Holding“ yra 2017 m. įkurta įmonė, valdanti ir vystanti prekių ženklą „Adampolis Group“.„Adampolis Group“ apjungia skirtingose transporto ir technikos srityse veikiančias įmones į vieną grupę ir leidžia kryptingai siekti bendrų grupės strateginių tikslų.Įmonių grupę sudaro UAB „Adampolis“, UAB „VL...