Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ausegra, UAB
Nuvariau mašina už du itempejus generatoriaus ir dirža priskaičiavo 460€, pribure dar kad ta ta reikia keist ištikruju žiuri tik pynigus nulupt, sedi du bukagalviai, ir galvoja apipis, nuvarius i kita serviza pakeite trys guoliukusir patikrino viskas tvarkoj sumokejau 90€, taip kad siulau apeit ši serviza, jau nesakiau kad generatorius naujas pakeistas, o jiems škivas goliukas itempejas kažko užkliuvo, vaflistu kontora ten
Sveiki,
Jei jau norit kažką pasakyti-tai- visų pirma-tai reikia daryti mandagiai.O svarbiausio Jūs nepaminėjote-kas sudaro tuos 460 EU.
Automobilio patikrinimo metu buvo nustatyti sekantys gedimai:
1.Stringa generatoriaus sankaba;
2. Skersuojasi ir stringa generatoriaus diržo įtempėjas;
3. AC siurblio guolis skleidžia garsą;
4. Priekinio alkūninio veleno riebokšlio srityje pastebimas alyvos prasisunkimas.
Jums buvo pateiktas įvardintų problemų sprendimo pasiūlymas (atliekant viską kartu).
Jei netinka --tai gi niekas per prievartą Jūsų neverčia remontuoti automobilio.
Turėjote dirželį ir guoliukus savo-kažkas už 90 Eu pakeitė- tai kad tik auto važiuotų.
Sėkmės
Buvau du kartus, pirmą kartą su besitepaluojančiu varikliu ir papuoliau pas tikrai gerą ir savo darbą išmanantį meistrą Jį verinu 10. Antrą kartą dėl sunkiai slankiojančių durų (tik šaltuoju metų laiku) višiškas neišmanėlis pasiūlė pakeisti visus bėgius nors tam užteko tik sutepti vaikšiojančias dalis ir tai parodo kad šiuo atveju arba net nesivargino gilintis arba pasiūlė daugiau pelno duodantį sprendimą. Taip kad viskas priklauso nuo to pas ką papulsit.
Atvykau variklio apžiūrai, dėl tam tikro garso ties variklio apačia, po 4 valandų buvau informuotas, bei itikintas, kad 100% yra lūžęs alkuninis velenas, reikia keisti variklį ir kosmines sumos, nepatikėjau, atvykęs atsiimti apžiūreto automobilio dar kartą užklausiau ar tikrai lūžęs velenas nors kad ir važiuoja, bei užsikuria, atsakė, kad „šimtas procentu, mano panašiam automobiliui buvo visiškai identiška problema”. Po viso šito nuvežiau tvarkyti automobilį kitoje vietoje kurie tikrai yra patyre variklių stityje. Pasirodo buvo tik padilęs velenelis, alkuninis velenas yra nesulūžęs ir tikrai nereikėjo keisti viso variklio. Dėkui už laiko švaistymą ir nereikalingas iš savo darbo patirties pasakytas teorijas ir išvadas, sorry nepataikėt, nerekomenduoju.
Tiesiog nepadoriai brangus autoservisas. Tikrai nerekomenduoju.
P. Mangirdai,
Prieš atliekant bet paslaugą Klientas informuojamas apie preliminarią paslaugos/ detalių kainą. Kliento sprendimas-atlikti darbus, ar ne. Paslaugos teikimo metu visuomet informuojame apie papildomai pastebėtus defektus ir atliekame tik su Kliento leidimu. O kas buvo atliekama ar buvo siūlyta Jums...?
Konkrečiai-kas "nepadoriai" brangu...?
Didelis ačiū Ausegrai už operatyviai atliktus darbus. Po nesėkmingos tech. apžiūros, be išankstinio užsirašymo, priėmė, sutvarkė 8 defektus, vakare atidavė, dar spėjau tech. apžiūrą praeiti. Šaunuoliai. Esu nuolatinis klientas. Vertinu Ausegrą už patogų darbo laiką, operatyvumą ir profesionalumą
Autoservisas, kurio darbuotojams trūksta kompetencijos. Ir net nesugeba kliento informuoti apie negalėjimą atlikti remonto darbų, nors apie susiklosčiusią situaciją jiems žinoma iš anksto. Klientas kaip durnelis laukia vos ne 5 valandas, o finale klientui tenka automobilį palikti autoservise dar parai, nors buvo pasakyta, jog remontas užtruks plius minus 3-4 val. Suprantu visko pasitaiko ir gyvenime, ir darbe, bet kodėl klientas nėra apie nesklandumus neinformuojamas, kad galėtų savo darbus ir reikalus persiplanuoti? Kad autoserviso detalė netinka minėtam automobiliui, kad ji keičiama kita, tada vėl jų užsakyta detalė vėl netinka. Voulia pataiko iš 3-čio karto! Gal todėl, jog darbas "matuojamas" valandiniu? Maža to darbovietė yra su autosevisu sudariusi sutartį dėl taikomos 10% nuolaidos, kurios iš pradžių net nenorėjo taikyti.
2023.03.17 - Jusu serviso masina, vilnius GTK numeris :) Gal
laikas ismokt vazinet ?:) Kirsdamas i priespriesa per vientesine juosta, be posukiu, spaude kiek traukia masina, jokiu atsiprasymu nieko, visa kelia persirikiuodamas nei karto neijunge posukiu:) Gerai, kad turiu video registratoriu galesiu i policija pranest uz toki vazinejima
Ačiū už pastabą. Vairuotojas įspėtas.Tikimės, kad daugiau tokių veiksmų nebus.
Atsiprašome už tokį darbuotojo elgesį.
DĖMESIO!!!
TAI DAR VIENA VILNIUJE EILINĖ š*******o KONTORA!
JEI PLANUOJATE VIZITĄ TAI GERIAU APVAŽIUOKITE ŠĮ APGAILĖTINĄ, , AUTOSERVISĄ''
REMONTO KOKYBĖ - 0 (NULIS)
APTARNAVIMAS - 0 (NULIS)
KONTOROS, , MEISTRAMS'' PUIKIAI TIKTŲ DIRBTI KALINIŲ PRIŽIŪRĖTOJAIS.
NEAPSIGAUKITE IR JŪS.
Gerb. Vilnieti, Prieš rašydami komentarą apie autoservisą (us), pagalvokite apie save, Jūsų pačio elgesį. Jau pildant paraišką remontui sužinojom, kad, pasak Jūsų, visi Vilniuje autoservise yra blogi, sugeba tik sugadinti Jūsų automobilį. Mandagiai paprašius smulkiau apibūdinti, papasakoti apie pasireiškiančius gedimus-priekaištai meistrams dėl nekompetencijos, nesupratimo ir ttt. Norisi kuo smulkiau išsiaiškinti situaciją, kuo greičiau padėti pašalinti galimą gedimą. O vietoj noro bendrom jėgom suprasti kaip galim padėti- daug neaiškių priekaištų.
Gerb. Vilnieti, atsiprašom, kad nepateisinom Jūsų lūkesčių-gal kiti kolegos Jums įtiks., ,
Jūsų automobilis servise net nebuvo apžiūrėtas, juo labiau- remontuotas-diskutuoti apie paslaugų kokybę nėra prasmės.
Pardavineju savo automobili, tai atvaziavau kad uzsienieciai paziuretu stovi. Tai pasake uzsienieciams kad masina baloj stovejo, pakabos varztai surudijo.. Baloj niekas nestovejo, 3metus vazinejau, technikine praeita bet reikia va pasakyt toki brieda, ir masina nurasyti i mesla,. Nerekomenduoju sios imones niekam. Mercedes benz
Kaip nebūtų apmaudu Pardavėjui (Mersedes Benz), jei automobilis yra tokios techninės būklės (rūdys ar pan.), patikrinimo metu Pirkėjui buvo viskas pasakyta apie automobilio techninę būklę- tam jis ir kreipėsi į mūsų autoservisą. Mes konstatuojam faktus, supažindinam su defektais, parodom Pardavėjui ir Pirkėjui- o tada Pirkėjas pats sprendžia -pirkti tokį automobilį ar ne. Kitaip mūsų autoservise nebus.
Kažkas Gelvonų 2 esančiame servise negerai su įmonės darbu. Atrodo viskas rimta ir profesionalu, bet dirba arba labai neprofesionalūs, arba akli žmonės.
Prie stalo sėdi 3 rimti diedukai amžiuje, bet matyt tik tam kad keliese lengviau atlaikytų nepatenkintų klientų srautą.
Automobilis bildėjo, važiuojant per duobes, todėl nuvežiau diagnostikai (30€). Problemos, kodėl bilda - nerado, paneigė kitų meistrų diagnozuotą seną problemą, norėjo pilnai pakeisti stabdžių sistemas, kurios prieš kelis metus tvarkytos nuo pagrindų. Pasiėmęs automobilį pastebėjau, kad dabar jau garsai girdisi ne tik važiuojant per duobes bet ir nauji garsai lygiame kelyje.
Pilnai gali būti, kad verslo modelis priimti daug nepatyrusių meistrų, kurie dirbs nuo 7 ryto iki 20 vakaro, kurie jūsų automobilį naudos kaip mokymosi priemonę. Kitaip sunku paaiškinti tokią patirtį.
Nerekomenduoju pasitikėti, nebent konkrečiai žinote problemą ir jos sprendimą.
Nuvežiau tvarkyt važiuoklę, nes bildėjo gale. Pirmą kartą teigė, kad sutvarkė, bet problema nei kiek nepagerėjo. Paskambinau į autoservisą, sakė, kad turi būt garantija darbams. Atvežiau antrą kartą, teigė, kad sutvarkė, bet problema nedingo ir reikėjo už darbus dar kartą mokėti. Nerekomenduoju!
kol nesikreipiau į kitą servisą, tol nesužinojau, kad jie keisdami stabdžių diskus ir kaladėles galimai tyčia nepračekina suporto. Nes tada turi dažnai keisti stabdžių diskus ir kaladėles. Jie galvoja kad visi kvaili ir niekada nesupras kame reikalas. Ir dar taip bjauriai nutiko, kad atidavė auto su sugedusia spynele, nors priduodant viskas buvo ok. Nerekomenduoju.
Atvykus tvarkyti problemos (vaziuojant atbulomia stringa), buvo supildytas priemimo aktas. Pasake kad galimai rankinio kaladeles, nors buvo pasakyta, jog stringa vairuotojo pr ratas. Viskas tvarkoje, prieme automobili, po poros valandu skambina jog padaryta. Surase sf, išvažiavus problema nedingo. Atvarius atgal pasake kad nezino kas cia bet galiu palikt ir rytoj bus isspresta. Vakare skambina, jog galimai variklio pagalve yra kalta, bet galima ir pusasi keisto, sakau darykit viska kad problema dingtu. Kita diena atvykus pasiimti automobilio suzinojau kad pakeista tik pagalve, pasake jog problema liko ir jie nezino ka daryti. Nukreipe tvarkytis apd, nes jie nebežino kas automobiliui yra. Siulyciau aplenkyi sia vieta, nors gal ir gerai darbus atlieka, bet apie mechanika nesusigaudo. Matomai ismoko vadovelyje ka reikia padaryti jog pakeisti ta ir ta ir viskas. O apie kainas as patylesiu, nes yra ganetinai neadekvacios.
Keite tepalus, filtrus, antifriza, generatoriaus dirzelio komplekta. Sumokejsu 208 vien uz darba, po kurio laiko pastebejau neteisingai prijungtas laidynas (laidu pyne pratemta virs vairo stiprintuvo zarna, uzlausta ir pazeista mechanine izoliacija), sulauzyti laidu laikikliai, dar po keliu dienu atsikabino po varikliu esanti apsauga (pradejo per kelia braukt). NEREKOMENDUOJU. MAN DARBUS ATLIKO SAVANORIU PR. PADALINYJE. KAINAVO 208 EUR+ APGADINTAS AUTOMOBILIS.
Nerekomenduoju!
Problema aušinimo skysčio nutekelėjimas.
Apžiūrėjo ir suremontavo: dujų reduktorius aušinimo žarnų pajungimas. Darbai kainavo apie 60e
Automobilį pasiemus iš serviso skystis toliau bėga. Tai už ką paėmė pinigus???
Antra kart nuvarius pasirodo aušinimo skysčio pompa leidžia. Pompa ir darbas minimum 360e.
Martono servise viską už 200e sutvarke.
Pagalvokit prieš čia važiuodami.
Du kartus tvarkiausi automobilį servise Gelvonų g. - abu kartus likau labai patenkintas aptarnavimu. Priima iškart, sąskaitas išrašo realias, automobilis atiduodamas niekur neišpurvintas. Nebaisu palikti automobilio šiems meistrams. Be to, radę gedimą paskambina ir pasako kas nutikę bei kiek maždaug kainuos tvarkymas. Be to, pasako apie tai, ką neužilgo reikės keisti (pvz: perspėjo, kad gofra jau baigia sutrūkti ir rekomenduoja į ją atkreipti dėmesį greitu metu). Atsižvelgia į kliento pastabas bei išaiškiną ką kaip keitė (aišku, jeigu pačiam įdomu sužinoti) normalia, visiems suprantama kalba. Rekomenduoju.
Gelvonu g 2. Keiciau BMW pusasi. Viska atliko greitai ir kokybiskai, bei uz prieinama kaina ir jokiu mikimu, kad daug darbo ir t.t. Pries tai buvau kitose servisuose, ten makaronus kabina, kad daug darbo... reik puse masinos isardyti ir t.t.
Automobili pasiemiau svaru, be tepalo pedsaku ant vairo ir pan. Rekomenduoju!
Šiandiena teko apsilankyti Ausegros servise Savanorių prospekte. Dariausi ratų suvedimą. Priėmė iškart, mechanikas daręs suvedimą iškart matosi kad daro tai ne vienerius metus. Idealiai padarė ratų suvedimą, prakonsultavo bendrais klausimais, sėdant į automobilį nusiėme pirštines, uždėjo paklotą ant sėdynės kad neišpurvintų o pabaigoje dar ir vairą išvalė nors nei kiek neišpurvino. Tikrai likau labai patenkintas paslauga, rekomenduoju šį servisą. Dabar turite +1 pastovų klientą.
Šiuo autoservisu Savanoriu pr. pasinaudojau kokius 5 kartus. Gaila tik dabar pradėjo lysti visi galai.. Prieš metus pakeičiau galinius amortizatorius naujais. Šiais metais einant techninę apžiūrą gavau pastabą, jog galiniai amortizatoriai, , link pabaigos'' ir greit reikės keitimo. Labai įdomu ka tenais įmontavo tokio naujo už 300eur, jog atlaiko lygiai metus. Bet įdomesnė istorija su langų apiplovimo tvarkymu. Nuvariau automobilį pas juos, nes leido langų skystį per bakelį. Patikino, jog užteks jį sulituoti ir bus galima eksploatuoti toliau. Viską sutvarkius, problema atsinaujino po gero mėnesio. Tuomet patikino, jog reikia keisti bakelį nauju. Žodžiu už naują bakelį su tvarkymu sumokėjau apie 140eur. Problema dar syki atsinaujino prieš gerą savaitę. Nuvariau auto į kaimyninį servisą: pasirodo naujo bakelio jie nebuvo idėję, o tiesiog sulitavo seną dar kartą!!!! Tikras lietuviškas servisas !!! NEREKOMENDUOJU!!!
Laba diena, p Tomai, Sumontuotiems amortizatoriams (2 vnt) ant vienos ašies suteikiama 12 mėnesių garantija. Kiek suprantu, apart asmeninės kontolieriaus nuomonės apie 'amortizatorius "link pabaigos" be jokių techninių parametrų įvertinimo nieko daugiau automobilyje nesurado..... Natūralu-reikia jam kažką pasakyti. Jūs visuomet turitę galimybę atvykti į autoservisą ir pasitikrinti ar tikrai ši problema egzistuoja-jei tikrai amortizatoriai blogi ir garantiniai-jie pakeičiami.Nematom dėl to jokių problemų.
Bet kažkodėl Jūs į mus nesikreipėte...
Apie bakelį. Jei lituojam-tai tik IŠ DIDELIO REIKALO-kai nėra naujo ar naudoto, bet problemą reikia spręsti skubiai- bet iškart sakom, kad garantijų tokiai paslaugai nesuteikiame.Ir tai atliekame tik Kliento sutikimu.Jei detalės montavimas pažymėtas mūsų ataskaitoje-reiškia ji ir sumontuota.Nepastebėti, kad sumontuotas naujas stiklų apiplovimo bakelis tiesiog neįmanoma-visuose autombiliuose jis yra gerai matomas.
Mes visuomet atviri visų...
Darbą nepavadinsi darbu:
Keičiant priekines traukes kniedes neišgrežė, o supjaustė šakes su diskiniu pjūklu.
Keičiant pusašį sudraskė tarpine gumą, kuri dedasi į pavarų dėže, ko pasekoje pradėjo bėgt tepalas iš pavarų dėžės.
Sąskaitoj faktūroj įvardijo variklio plovimą apačia ir viršų. Pasikėlus automobilį pamačiau, kad apačia nebuvo net paliesta.
Diagnozavo, kad reikia keist turbina, nors buvo reikalinga tik pakeist vakuumo šlangutes.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?