Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Audojus, UAB

Atsiliepimai apie Audojus, UAB

Kreditavimo rizika:

Dariaus ir Girėno 9 bendrija,pirmininkė

Puikiai dirbanti įmonė, išvežė metalą po renovacijos.Viskas įvyko greitai, operatyviai ir kaina tenkino.Šaunuoliai!Ačiū vadovui.

Greitai kokybiskai ir nebrangiai perveze medienos cecho staklyna, aciu.

Dirbame kartu jau 10metų, jubiliejaus proga norėčiau padėkoti Valentinui, malonus bendravimas, greitas problemos sprendimas, komunikabili komanda, ačiū jūms

Aciu uz visad laiku pervezamas statybines medziagas ir atliekas. Kainos visuomet geros

Labai punktuali, laika gerbianti imone. Visada besilaikanti susitarimo. Aciu uz galimybe bendradarbiauti

labai patenkintas darbu atlikimo kokybe, dekingas

Įdėjų generatoriai, šaunuoliai. Puikiausios rekomendacijos

Aciu uz greitai sklandziai atlikta darba

Dekinga įmonei už nebrangu ir greita atliekų ir metalo išvežimą.

Dekinga už jūsų darbą

Didelis ačiū už pagalba gaunant leidimus

Malonus aptarnavimas, greitas darbas, jokių priekaištų. :)

Pirkau 2023-11-10 savos gamybos dizelino ir 95E perdirbimo aparatą iš atidirbto tepalo. Kainą paderinau atvažiaves, kaip žadėjo telefonu. Vietoje aprodė aparatą, veikimo principą ir apmokino kaip teisingai perdirbti. Padėjo pasikrauti į priekabelę. Po menesio iškilo problemų su aparatu, Valentinas padėjo telefonu išspresti problemą, po dviejų dienų vėl pasikartojo problema, pasakė, kad atvažiavus duos nemokamai dujinės frakcijos aušinimo radiatorių. Atvažiavus prieš didžiasiąs šventes, kaip žadėjo telefonu nemokamai davė man radiatorių reikalingą perdibimui. Tikrai didelis ačiū Valentinui ir jo kompanijai, už labai žmogiška ir malonu bendravimą, aprarnavimą ir sugaištą laiką. Linksmų švenčių ir kuo didžiausios sekmės. Vytautas

Viskas puikiai ir greitai :)

Ačiū už išvežtas atliekas ir pervežtus daiktus. Ačiū už konkurencinga kaina!

Užsakinėjau n-tąjį kartą. Kaip visada-greitai, operatyviai. Viena puikiausių komandų. Ačiū!

Profesionaliai ir greitai atliktas darbas! Rekomenduoju

Labai greitai pristatė siuntini:) maloni komanda

Daug metų bendradarbiaujam, ačiū 5/5

Darbai atliekami sklandžiai ir operatyviai.Reikia- vadinasi bus.Sėkmės darbuose.Greitai pasikrovė ir išsikrovė.

UAB Smiltelės valgiai

Norime prisidėti ir mes prie pagirų. Vienintelė įmone, kuri apsiemė demontuoti sena valgyklos krosnį, kaitlentes ir sena tešlos maišymo aparatą. Vyrukai šauniai ir atsargiai viska išnešė, išstūmė siauriais valgyklos koridoriais. Didelis ačiū jūms, padarėte dešimtmečio darbą. 5 iš 5!

Dėkingi už sklandų bendradarbiavimą, greitą demontavimą, metalo išvežimą ir atsiskaitymą.

tn-1-707646.png tn-1-707646-286.png

Kelis kartus vežė man daiktus, viskas greitai, net nesitiki, kad šiais laikais gali būti tokia vadyba ir darbas su klientu.

Aciu uz suteikta paslauga. Atvyko i naujamiesti, istempe vyrukai senaji baldiniu ploksciu presa is garazo su kranais, pasikrove ir isveze, viskas labai tvarkingai. Pasvere, gavosi 2800kg, sumokejo man 870 euru, esu labai dekingas, rekomenduoju

Sumokėjo geriausia kaina už vari panevežyje, šaunuoliai

Viešai norime padėkoti Valentino įmonei „Audojus“ už sudėtingą objektą Janonio g. Du supjaustyti, demontuoti ir išvežti seni pakėlimo liftai. Ačiū už laiku įvykdytus pažadus, už sąžiningą ir iš anksto sutartą sumą. 10 iš 10!

tn-1-637230.jpg

Super greitas pristatymas, prie užsakymo dar ir dovanėlę gavome. Ačiū, 5 iš 5

Dekoju uz sutvarkyta kaima, isveze metala ir sumokejo sutarta kaina! Dekoju Valentinui. Rasa is Pakuodziupiu kaimo

Loreta Bernatonys

Prisidedu prie daugelio, dėkoju Valento įmonei už metalo utilizavima, išvežima, sodo sutvarkyma. Šauniaiviska sutvarke, sukrove, išveže ir sąžiningai atsiskaitė - 290eurai už toną. DIDELIS AČIŪ!

Noriu pagirti ir parekomenduoti Valento paslaugas.
      Jau daug kartų jie manęs nenuvylė! Bendravimas ir paslaugos atlikimas toks, kaip man patinka- atvažiuoja sutartu laiku, viską padaro idealiai ir dar sumoka TIKRAI KONKURENCINGAI!
      Super!

Patikima ir rimta firma, seniai su siais zmonemis dirbu.

Valentinas visada geras supirkimo kainas pasiūlo.

Puikus ir greitas aptarnavimas, sklandus bendradarbiavimas, niekada nelikome nusivyle Valento paslaugomis

Dėkoju Valentinui, sumokejo tiek kiek žadėjo telefonu 305eur už tona.
      Atvažiavo, pats pasikrove, sažiningai pasvere ir atsiskaite sutarta kaina. Sažiningiausia supirktuve

Valentas zabarskas - likau labai patenkintas sio vadovo aptarnavimu, labai malonus bendravimas, profesionalus patarimai, esu be galo dekingas uz atlikta darba :).

Galime tik teigiamai atsiliepti apie šią įmonę, visada laikosi duoto žodžio, yra konkurencingi. Malonu bendradarbiauti.

dekoju valento kompanijai, uz suorganizuota metalo isvezima is nupirkto kaimo.vyrukai tvarkingai sutvarke gan greitai ir atsiskaite kaip taremes, dekoju

Puiki įmonė. Ačiū už bendradarbiavima, visada atsiskaitymai laiku, jokiu velavimu

Noriu padėkoti Valentui už sutvarkyta kiemą, išvežta metalo laužą ir sklandų atsiskaitymą

Ačiū už sklandu darba demontuojant ir išvežant vandens bokšta piniavos soduose

Ačiū, 9, 5 iš 10 įvertinimas. Puikiai dirba savo darbā įmonė, labai greitai ir sklandžiai pavyko suderinti dvieju lengvūju pervežima iš volfburgo i Riga.

n oriu palikti atsiliepima apie imone.laiku atliko sutartus darbus ir ikainiai nepakito, aciu

viskas cia tvarkoje su ta imone dirbau 8metus, geras sefas, gera komanda

Teko dirbti šioje imonėje. Vadovas lengvai sukalbamasi, alga laiku, normaliai apmokami viršvalandžiai. Noriu padėkoti Valentinui už pagalba, kad padėjo isidarbinti Svedijoje man su žmona, i padoria firma, kuri neapgaudinėja darbuotoju. Rekomenduojame

Dekoju uz padaryta nuolaida ir laiku suvirinta, ir atvezta metalo konstrukcija

Agnetė ir Romualdas

Taip ir nespėjome deramai atsidėkoti... Todėl norėčiau viešai padėkoti jums Valentai už geraširdiškumą ir neabejingumą. Prieš puse metų apdegė mūsų namo stogas ir antras aukštas. Paskambinome Audojaus įmonei, kad atvažiuotu išvežtu išmesti apdegusį stogą su krūva apdegusių šiukšlių ir daiktų. Maža to, kad visiškai neime pinigų už darbą, priedu prie to dar padėjo atvežti naujam stogui statybines medžiagas su savo įmones transportu. Savo gerumu užkrėtet ir kitus! Statybininkai padare dideles nuolaidas darbams. Dar kartą širdingai dėkojam už nuoširdų darbą ir suprantingumą! Esame jums be galo dėkingi ir skolingi! 5 iš 5. Agnetė. P.S. Linkėjimai iš Latvijos!

tn-1-250496.jpg
      Elvis, is volvo i actros metaginis anstatas

Pamegom sia kompanija kuomet pradejom dirbti nuo 2016. Puikiai restauruoja autoveziu kebulus, platformas ir anstatus, detales kainos tikrai nera pigiausios lietuvoje bet kokybe padarot tikrai kogero geriausia lyginant su kitais servisais. Aciu uz pakeista actroso galva ir atrestauruota visa metago anstata! Su kolegom juokaujam kad dazot kaip picaso, o kokybe padarot geresne nei kassboher gamyklos.. Aciu uz laiku atliktus darbus, restauracija ir manau ateityje naudosimes velgi Valentino kompanijos atliekamais darbais.

tn-1-241577.jpg tn-1-241577-227.jpg

aciu valentui uz tai kad saziningai jo imone isveze metala prie manes pasverem svori ir tinkamai kaip buvom susitare atsiskaitem aciu. Ir geru jums 2019metu

Rudeni nusipirkau 2 automobilius is Vokietijos, Dortmundo. Labai sklandziai pavyko suderint reikalus su Audojaus imone, kad juos perveztu i Lietuva, Siaulius. Perveze per 5 darbo dienas, dekoju jiems uz sklandu darba ir saugiai pergabenta krovini. Rekomenduoju.
      Vaidotas

Perfectly working transport company. Compliment Valentas

Pylos g. 27, Maciuičių k., LT-96159 Klaipėdos r.
      Veiklos sritys: pramonės įrengimai; gamyba; grūdininkystė; krautuvai, keltuvai, liftai; maisto gamybos ir perdirbimo įrengimai; matavimo prietaisai; metalas, apdirbimas, gaminiai; pašarai, gyvulinis maistas; projektavimas; sandėliavimas; technologinė įranga; žemės ūkio technika; žemės ūkis, paslaugos; židiniai, krosnys.
      Pagrindinės veiklos:Technologinių linijų kūrimas, gamyba ir montavimas;Uosto krovos įrangos projektavimas, gamyba ir montavimas;Grūdų transportavimo sistemų gamyba ir montavimas;Grūdų valymo, perdirbimo bei sandėliavimo įrenginių gamyba ir montavimas;Trąšų transportavimo sistemų gamyba ir montavimas;Trąšų fasavimo...
      A. Juozapavičiaus pr. 3, Kaunas.
      Veiklos sritys: metalas, apdirbimas, gaminiai; eksportas; gamyba; pramonės įrengimai; statybinės medžiagos; tvirtinimo detalės, elementai.
      Pagrindinė UAB „KAGNETA“ veikla – metalo ir plastiko apdirbimas. Taip pat metalo tekinimas, frezavimas, sriegimas, gręžimas, štampavimas. Metalo gaminių gamyba bei visi darbai, susiję su metalo apdorojimu.UAB „KAGNETA“ suprojektuos ir pagamins įvairius nestandartinius metalo gaminius. Įmonė taip pat siūlo...
      Lazdijų g. 17, Šventežeris, LT-67203 Lazdijų r.
      Veiklos sritys: metalas, apdirbimas, gaminiai; gamyba; metalo konstrukcijos, angarai; suvirinimas ir suvirinimo aparatai.
      UAB BALTIC METAL CONSTRUCTIONS yra lietuviško kapitalo įmonė, kurią 2014 metais įkūrė ambicingų ir metalo pramonę puikiai išmanančių bendraminčių komanda.Mūsų įmonės pagrindinės veiklos sritys yra:metalinių konstrukcijų, slėginių indų ir įvairių talpyklų gamybajuodo ir nerūdijančio plieno bei aliuminio...
      Gamyklų g. 4, LT-68108 Marijampolė.
      Veiklos sritys: metalo konstrukcijos, angarai; didmeninė prekyba; eksportas; gamyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; moduliniai namai; patalpų nuoma; statyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės.
      UAB koncernas „ALGA“ specializuojasi metalo konstrukcijų gamyboje, projektavime, statyboje ir inžinerinių sprendimų įgyvendinime Lietuvoje ir užsienyje. Įmonė aptarnauja pramonės, statybos, telekomunikacijų ir infrastruktūros sektorius.Bendrovė užtikrina aukštą gaminių kokybę, saugumą ir atitiktį tarptautiniams...
      Jovarų g. 10, Eigirgalos k., Kauno r.
      Veiklos sritys: vartai, tvoros; baldai (gamyba); durys, raktai, spynos; gamyba; interjero apdailos medžiagos; langai; metalas, apdirbimas, gaminiai; metalo konstrukcijos, angarai; statyba; stiklas ir jo gaminiai; suvirinimas ir suvirinimo aparatai; židiniai, krosnys.
      IRONA, UAB Miltelinis dažymas Kaune ir Kauno rajone. Įvairių gaminių iš metalo projektavimas ir gamyba.Metalinės ir segmentinės tvoros, kalviškos ir dekoratyvinės tvoros, tvorų projektavimas ir gamyba bei tvorų ir vartų stulpelių montavimas Kaune, Kauno apskrityje ir visoje Lietuvoje. Metaliniai kiemo vartai...