Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Audojus, UAB
Pirkau 2023-11-10 savos gamybos dizelino ir 95E perdirbimo aparatą iš atidirbto tepalo. Kainą paderinau atvažiaves, kaip žadėjo telefonu. Vietoje aprodė aparatą, veikimo principą ir apmokino kaip teisingai perdirbti. Padėjo pasikrauti į priekabelę. Po menesio iškilo problemų su aparatu, Valentinas padėjo telefonu išspresti problemą, po dviejų dienų vėl pasikartojo problema, pasakė, kad atvažiavus duos nemokamai dujinės frakcijos aušinimo radiatorių. Atvažiavus prieš didžiasiąs šventes, kaip žadėjo telefonu nemokamai davė man radiatorių reikalingą perdibimui. Tikrai didelis ačiū Valentinui ir jo kompanijai, už labai žmogiška ir malonu bendravimą, aprarnavimą ir sugaištą laiką. Linksmų švenčių ir kuo didžiausios sekmės. Vytautas
Norime prisidėti ir mes prie pagirų. Vienintelė įmone, kuri apsiemė demontuoti sena valgyklos krosnį, kaitlentes ir sena tešlos maišymo aparatą. Vyrukai šauniai ir atsargiai viska išnešė, išstūmė siauriais valgyklos koridoriais. Didelis ačiū jūms, padarėte dešimtmečio darbą. 5 iš 5!
Taip ir nespėjome deramai atsidėkoti... Todėl norėčiau viešai padėkoti jums Valentai už geraširdiškumą ir neabejingumą. Prieš puse metų apdegė mūsų namo stogas ir antras aukštas. Paskambinome Audojaus įmonei, kad atvažiuotu išvežtu išmesti apdegusį stogą su krūva apdegusių šiukšlių ir daiktų. Maža to, kad visiškai neime pinigų už darbą, priedu prie to dar padėjo atvežti naujam stogui statybines medžiagas su savo įmones transportu. Savo gerumu užkrėtet ir kitus! Statybininkai padare dideles nuolaidas darbams. Dar kartą širdingai dėkojam už nuoširdų darbą ir suprantingumą! Esame jums be galo dėkingi ir skolingi! 5 iš 5. Agnetė. P.S. Linkėjimai iš Latvijos!
Pamegom sia kompanija kuomet pradejom dirbti nuo 2016. Puikiai restauruoja autoveziu kebulus, platformas ir anstatus, detales kainos tikrai nera pigiausios lietuvoje bet kokybe padarot tikrai kogero geriausia lyginant su kitais servisais. Aciu uz pakeista actroso galva ir atrestauruota visa metago anstata! Su kolegom juokaujam kad dazot kaip picaso, o kokybe padarot geresne nei kassboher gamyklos.. Aciu uz laiku atliktus darbus, restauracija ir manau ateityje naudosimes velgi Valentino kompanijos atliekamais darbais.
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...