Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Asmodas, UAB
Vilniaus komanda - visiškai nepatikima kontora. Prisikviesti jų atlikti pataisymų beveik neįmanoma. Darbuotojas Armenas „amžinai užsiėmęs“ - atrodo, prezidentą būtų paprasčiau išsikviesti nei šitos įmonės žmones. Ir visa tai ne kažkur užkampyje, o pačiame Vilniuje! Jei ieškote patikimos įmonės - bėkite nuo šitos kuo toliau.
Puikios durys, aptarnavimas ir montavimas. Pakeitus duris namas tarsi iš naujo atgijo. Kadangi perkant namą pardavėjas buvo istatęs paprastas ir pigias ukrainietiškos duris, tai pakeitus jas į Asmodo duris - iškart pasijautė garso izoliacija ir šiluma nebeišeina laukan. Pagaminimo terminas buvo toks koks buvo sutartas - apie pusantro mėnesio. Buvo verta laukti. Sumontuota nepriekaištingai. Labiausiai buvo nuogastavimų, kad keičiant duris teks iš naujo daryti namo apdailą lauko pusėje. Profesionalių montuotojų dėka iš lauko pusės nieko nereikėjo daryti, šiek tiek teko kosmetiškai pasitvarkyti vidaus apdailą. Didžiausios rekomendacijos šiosnimonės produkcijai.
Apie pažeidimus ant durų informuoti montavimo metu, 2024m Rugsėjo 27d., iki šiol niekas neatvyko, tik mandagiai ir gražiai “maitinani” pažadais jų atstovo Ramūno, kuris nuoširdžiai pripažįsta, kad pamiršta jau n-jį kartą ir vis pasižymi ir vėl pamiršta.
Dėkojame Arnoldai už Jūsų atsiliepimą ir reaguojame į pateiktus mechaninius pažeidimus. Sutarėme, kad gaminame naują skydą, kuris bus pakeistas gruodžio pradžioje. Tikimės tolimesnio draugiško bendradarbiavimo, Asmodas komanda!
Klaipedos Osmodas, pati duru gamyba gal ir neblogai, durys kokybiskos.Turiu pretedziju montuotojam, issiaiskinau, kad jie montuoja didziai daliai klaipedos imonem.Montuotojai tragiski, nesaugo tavo namu, neapsiklijuoja darbo vietos, viena darba daro, kitur apdergia, vadybininkas sake kad is lauko liks kaip buve, bet turiu isluptas trikeles, atsokosias juosteles nuo dekoro.prasiau, kad aptvarkytu tai buvo surasta100 priezasciu, kad nedaryti.Patarimas sudarykit tikslias sutartis del montavimo darbu, geriau isvis neturet reikalu su sia imone, kol neismoks dirbti normaliai.Is 10 balu skirciau silpna ketverta, kaina duru didele, montavimas tragedija, brangus.NEPATARIU
Man užstrigo raktas spynoje rakinant duris, kadangi žinojau kad durys gamintos Klaipėdos asmode nuvykau į jų parduotuve kuri yra Dubysos gatvėj šalia Akropolio. Atvykus ir papasakojus savo bėda priėmėjas pareiškė kad durų atrakinimas man kainuos 60 euru ir plius jei ten ko reikes pataisyti spyna papildomai dar už dalis. Sutarėme ir po to man liepė laukti prie namų nes meistras turi baigti kita darbą ir pusvalandžio bėgyje atvaziuos pas mane. Atvykęs meistras nuėmė laukine apdailos dalį kuri dengia spynos lizdą ir ykises ten plona dildele kelias minutes ja ten kažka bandė šlifuoti, po to išsitraukė reples suėmė jom rakto galvute ir prasuko raktą. Visas jo triūsas truko maks 5 minutes. Po to jis pareiškė kad spyna neberemontuojama ir jei as noriu tai nauja tokia spyna man kainuos nuo 150 iki 180 euru kažkur nes neva jis tiksliai dabar neatsimena kainos ir plius mokestis už pastatymą. Tada pasake man paskambinti jam rytoj ryte nes šiandien jis neva nebeturi laiko užsiimti su mano...
Klaipėdoje užsakiau lauko duris namui. Su vadybininku aiškinomės gana ilgai, kol sutarėm. Pagamino pagal sutartą laiką,
Stačiau jas pats, nesamdžiau montuotojo. Durys tikrai sudėtingos konstrukcijos, reikalauja gero išmanymo montavimo.
Pati konstrukcija durų atlikta puikiai, ačiū gamybos ir projekto vadovui. Būtu gerai, kad staktos konstrukcijos ertmė būtu užpildyta tankiomis putomis pagerinant šilumos laidumą, o ne akmens vata taip taupiai.
Pagarbiai,
Ačiū
Veiksmas Kaune. Pirkau buto duris geresnes, sumokėjau virš 1200 euru 2021 metais, naujas duris įstatė, vakare kaip laiptinėje tamsu nuo puses durų link viršaus matosi kaip bute šviesa dega pro tarpus gumu, kuo labiau į viršų tuo labiau šviečia. Prašėme geru durų su garso izoliacija, kaina nesvarbu. Garso izoliacijos visai nėra, girdisi menkiausias garsas Kad ir degtuko įžiebimas. Paskambinus pasake jokio broko nėra. Tarpines sudetu ar ką nors papildomas bet net nesivargina net to atlikti. Kiek skambinau gražiai šnekėti, tiesiog pasako užregistravome ir viskas. Metai laiko praėjo niekas nieko. Norejau lietuviškų normaliu durų. Bet žmones net problemu nemoka gražiai spręsti. Visi klystame bet čia visiskas nesiskaitymas. Dar 5 duris pirkau bet nebe pas juos
Štai kaip atrodo Asmodo durys už 2200 eur. Durys rasoja kur tik begali, viskas bėga ant jų taip išgirto ažuolinio slenksčio, kuris pūva akyse, rekuperatoriai ir drėgmės surinkėjai jau išbandyti.
Būsimi klientai - tikrai jums nerekomenduočiau gamintis duris savo namams.
Atėjus į saloną išsirinkti durų, didelė tikimybė, kad į jus tiesiog nekreips dėmesio, elgesys su klientais šioje įmonėje yra švelniai tariant keistas. Kainos didelės.
Gamybos terminai vėluoja, nuolatiniai pažadai telefonus paskambinus - laukite ir viskas, nes kitiems vėluoja laukia dar ilgiau.
Na o fianle - gaunate pūvančias akyse duris.
Jezau marijaaa!!!! didieji nelaimingi rasinetojai!!!!pasiziurekit i veidrodzius, kaip patys bendraujat, dirbat ir vykdot isipareigojimus covido vajuje!!! kai visur visi viska veluoja ir nera jokiu realiu terminu. kur nepaskaitai visi duodasi kaip zverys ne zmones, tuoj vieni kitus est prades! Pasaulio bambos! Tolerancijos vieni kitiems ir nepamirskim kad tik zemes dulkes esam...
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...