Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB ASMATA
Turėjau labai blogą patirtį su rangovu Marku Barilo. 2025 m. balandį pasirašyta sutartis dėl buto remonto Vilniuje (terminas - 3 mėn.), tačiau darbai vilkinti iki gruodžio ir nebaigti. Sumokėta pilna suma už remonto darbus (liko tik virtuvė), kuri buvo žadėta kaip jau gaminama, tačiau vėliau paaiškėjo, kad joks užsakymas nebuvo pateiktas.
Neatsiųsti elektros planai, todėl kitam rangovui be jų teko ilgai aiškintis, kaip buvo išvedžiota elektra, taip pat santechnikos sprendimus. Dalies medžiagų tiekėjai liko neapmokėti. Dėl nebaigtų darbų teko samdyti kitą rangovą ir patirti papildomas išlaidas.
Marko Barilo įmonė visiškai nepatikima, Asmuo paėmė avansą už apdailos darbus ir po to faktiškai nutraukė bet kokį bendradarbiavimą. Buvo tvirtinama, kad visos statybinės medžiagos užsakytos, tačiau realybėje didžioji dalis užsakymų arba apskritai nebuvo pateikti, arba medžiagos liko sandėliuose neapmokėtos.
Susidaro pagrįstas įspūdis, kad siekiama pasisavinti gautą avansą ir sąmoningai vengti bet kokių įsipareigojimų klientui. Dėl šių priežasčių kategoriškai nerekomenduoju turėti reikalų su šiuo asmeniu, kuris sistemingai klaidina ir visiškai negerbia savo klientų.
Markas Barilo (įmonė UAB Asmata) paėmė avansą už apdailos darbus ir dingo. Neatsiliepia, į žinutes atrašo tik retkarčiais, pateikdamas daug tuščių pažadų ir įžūlaus melo (pvz., kad visos medžiagos užsakytos, nors dauguma užsakymų arba net neatlikti, arba medžiagos stovi sandėlyje neapmokėtos). Jausmas lyg esame susidurę su sukčiumi, kuris nori pasisavinti pinigus ir išvengti reikalų su mumis. Jokiais būdais nerekomenduoju prasidėti su šiuo nuolat meluojančiu ir klientų visiškai negerbiančiu individu.
Išsiunčiau užklausą internetu, aptarėme projektą el. paštu, mandagiai bendravo, pasidalino preliminaria sąmata. Sutarėme susitikti objekte, kartu jį apžiūrėti ir sutarti dėl detalių. Sutartu laiku nepasirodė ir nepaskambino pranešti iš anksto, kad planai pasikeitė. Dienos pabaigoje vadovas susisiekė el. paštu, atsiprašė už nesusipratimą ir pasiūlė atvažiuoti po poros dienų. Atsakius, kad tinka, atvažiuokite, daugiau nebeatsakė. Sugaištos kelios valandos, o rezultatas nulis. Profesionalumu ir žodžio laikymusi tikrai nekvepia kaip kad kiti čia paminėjo.
Sveiki, Ieva,
Labai dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir nuoširdžiai atsiprašome už patirtus nepatogumus. Suprantame Jūsų nusivylimą dėl neatvykimo į sutartą susitikimą ir uždelsto atsakymo - tai buvo mūsų organizacinė klaida, ir Jūs visiškai teisi, kad tai neatitinka profesionalumo standartų, kuriuos siekiame užtikrinti. Po pirmojo nesusipratimo bandėme ištaisyti situaciją, siūlydami naują susitikimo laiką ir nuolaidą, tačiau pripažįstame, kad nepakankamai sklandžiai tęsėme komunikaciją, ir tai sukėlė Jums dar daugiau nepatogumų.
Jūsų pastabos mums labai svarbios, ir jos padės tobulinti mūsų darbų planavimą bei klientų aptarnavimą. Dar kartą atsiprašome už sugaištą laiką ir tikimės, kad ateityje galėsime įrodyti savo patikimumą. Jei vis dėlto persigalvotumėte, esame pasiruošę aptarti Jūsų projektą ir užtikrinti sklandų bendradarbiavimą.
Pagarbiai,
UAB ASMATA
Labai norime padėkoti už puikų darbą. Darbai atlikti nuo pradžios iki pabaigos nuo remonto iki darbo vietos sutvarkymo. Neabejotinai džiaugėmės, kad pasirinkome jud. Dar labiau norime pagirti meistrus. Profesionalai iš didžiosios raidės. Operatyviai, greitai per trumpa laika atliko remonto darbus. Darbai atlikti kruopščiai ir labai tvarkingai. Rekomenduoju rinktis šitos įmonės paslaugas. Ačiū.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?