Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę ARV-Auto, UAB
Nuoširdžiai rekomenduoju instruktorių Aivarą Šeputį! Nuostabus instruktorius, kuris viską paaiškina labai aiškiai, suprantamai bei kantriai. Net sudėtingesnės situacijos kelyje tampa lengvai perprantamos dėl jo gebėjimo ramiai ir profesionaliai mokyti. Aivaras turbūt ramiausia siela pasaulyje - šalia jo jautiesi užtikrintai, saugiai ir be jokio streso.Jeigu ieškote profesionalaus, kantraus ir labai žmogiško instruktoriaus - Aivaras Šeputis yra geriausias pasirinkimas. Didelis ačiū už visas pamokas, kantrybę ir perduotas žinias!
Nuoširdus ačiū vairavimo instruktoriui Aivarui Šepučiui už kantrybę ir labai žmogišką bendravimą. Pamokų metu visada buvo rami atmosfera, todėl net ir stresinėse situacijose kelyje buvo daug lengviau nepasimesti ir labiau pasitikėti savimi. Instruktorius viską aiškina suprantamai ir konkrečiai, atkreipia dėmesį į svarbiausias klaidas, skatina klausti visų rūpimų klausimų, nesvarbu, ar jie susiję su egzaminu, ar su realiomis situacijomis kelyje. Dėl to vairavimas, kuris anksčiau atrodė keliantis daug streso, tapo nebe toks gąsdinantis. Tikrai rekomenduoju visiems, kurie ieško kantraus ir palaikančio vairavimo instruktoriaus.
Nuoširdžiai rekomenduoju instruktorių Egidijų Montvilą (Centro filialas). Tai labai kantrus, profesionalus ir dėmesingas instruktorius, kuris geba sukurti ramią mokymosi atmosferą ir nekelia jokio papildomo streso. Visuomet stengiasi aiškiai paaiškinti ir atsakyti į klausimus. Esu labai patenkinta ir drąsiai rekomenduoju kitiems mokiniams!
I took lessons from driving instructor sir.Marius Zvikevicius and he was really a well knowledgeable person he was calm in all the lessons and always corrected me on all of my mistakes he also has a lot of experience with over a decade in teaching and am overall happy and greatfull to god that I had the teacher like him. Thanks to arv for having such a great instructor.
Nuoširdžiai dėkoju instruktoriui A. Šepučiui už pamokas, kantrybę ir naudingus patarimus, kurie padėjo Regitros egzaminą išlaikyti iš pirmo karto. Pamokų metu buvo svarbus ne tik pasiruošimas egzaminui, bet ir realių situacijų kelyje aptarimas, suteikęs užtikrintumo jausmą. Instruktorius viską aiškiai paaiškindavo, ramiai pataisydavo klaidas ir skatino pasitikėti savimi. Tikrai rekomenduoju visiems, ieškantiems profesionalaus vairavimo instruktoriaus:)
Jei kažkas klaustų, ar žinau, pas ką ir kaip išmokti vairuoti, pasakyčiau, kad tai yra instruktorė Marta Lionaitė. Didelis dėkui šiam žmogui pirmiausia už tai, jog mokymosi metu ji nesukelia įtampos ar streso studentui. Pamokų metu instruktorė aiškiai ir konkrečiai pabrėžia daromas klaidas, dėl ko kitą kartą jų nebekartoji. Su šia instruktore kiekvieną pamoką jaučiasi progresas kelyje ir įvairiose eismo situacijose. Regitra iš pirmo karto - galutinis mūsų darbo kartu rezultatas. Ačiū labai!
Šilainių filialas. Turėkite omenyje, kad netoli Regitros)
Laikiausi b kategorijos mokyklini egzaminą (dainavoje) su instruktoriumi Aivarų Šepučių. Mokymosi metu netrūko streso ir iššūkių, tačiau instruktorius išmokė juos ramiai įveikti ir saugiai spręsti situacijas. Jis dalijasi ne tik patarimais egzaminui, bet ir gyvenimiška patirtimi.
Nuoširdžiai rekomenduoju šį instruktorių visiems būsimiems vairuotojams.
Laikiausi B kategorijos (Dainavos filiale) pas instruktorių Aivarą Seputį. Tai puikus instruktorius, kuris ne tik pastebi klaidas, bet ir nuolat palaiko bei motyvuoja tobulėti. Jis orientuojasi ne vien į egzamino išlaikymą, bet ir į tai, kad mokinys taptų saugus ir pasitikintis vairuotojas ateityje.
Jei kas nors nepavyksta, jis greitai randa sprendimą, aiškiai paaiškina situaciją ir skiria daugiau dėmesio toms vietoms, kuriose sekasi sunkiau. Pamokos buvo malonios ir naudingos - jų metu įgavau daugiau pasitikėjimo savimi ir supratau, kad galiu visai neblogai vairuoti. Tai ženkliai sumažino stresą prie vairo.
Tikrai rekomenduoju šį instruktorių visiems.
Laikiausi Savanoriu pr. filiale B kategorija mechaninė, instruktorius Marius Žvikevičius. Labai geras instruktorius, viską paaiškina, pakomentuoja klaidas ir skiria dėmesio trūkumams. Pamokos nėra veltui, nes yra tekę kitoje mokykloje turėti pamokas kur prasėdi degalinėje ar parduotuvėje kol instruktorius kažką sau tvarkosi. Labai profesionalus, pamokų laikas taip pat labai gerai derinasi. Iš pirmo karto regitroje praktinį išsilaikiau ir dėkoju Mariui!
Nuoširdžiai rekomenduoju instruktorių Karolį Marcinkevičių (Dainavos filialas). Tai ne tik puikus specialistas, bet ir labai nuoširdus, žemiškas žmogus, gebantis sukurti pasitikėjimu grįstą mokymosi aplinką. Esu išbandžiusi ne vieną instruktorių, tačiau tik su Karoliu įgavau pasitikėjimą savimi ir supratau, kad galiu vairuoti užtikrintai. Jo kantrybė, palaikymas ir noras išmokyti turėjo didelę įtaką mano pažangai. Net ir pasibaigus pamokoms jis skirdavo papildomo laiko paaiškinimams bei naudingiems patarimams. Labai džiaugiuosi, kad mokiausi būtent pas jį, ir drąsiai rekomenduoju kitiems.
Labai rekomenduoju instruktorę Martą Lionaitę (Kaunas, Šilainių filialas). Jauna, šilta mergina, kuri nekeldama jokios įtampos puikiai paruošia praktikos egzaminam. Jeigu kyla dvejonių, Marta greitai nuramins, suteiks pasitikėjo savimi, kas dažniausiai yra svarbiausia ir ko labiausiai trūksta laikant egzaminą. Pamokų metu mokytoja mokina ne vien tik Regitros reikalavimų atitikimo, bet ir kaip elgtis kasdieninėse situacijose eismo kely, kas praverčia kiekvieną dieną. Jūsų klaidos pamokos metu, visada bus jum aiškiai ir ramiai išaiškintos, todėl niekada neliksite nesupratęs savo klaidų. Dar kartą didelis ir šiltas ačiū instruktorei. Rekomenduoju!
Nuoširdžiai dėkoju vairavimo instruktoriui Andriui Strazdui (iš Vilniaus, Šeškinės padalinio) už skirtą laiką, kantrybę ir pastangas mokant vairuoti.
Andrius yra ne tik puikus instruktorius, kurį galiu drąsiai rekomenduoti, bet ir nuostabus žmogus - supratingas, gebantis išlikti ramiu, nešaukti net ir stresą keliančiose situacijose, nuoširdžiai besirūpinantis savo mokiniais. Labai vertinu tai, kad instruktorius mokė ne tik taisyklių, bet ir atsakingo požiūrio į vairavimą. Dėkoju už motyvaciją, tikėjimą manimi ir šiltą bendravimą. AČIŪ!
Atėjau žalias, išėjau pasiruošęs. Ir išlaikiau iš pirmo karto be papildomų pamokų nes instruktorė Ramunė Zenkevičiūtė žino geriau nei aš ką daryti prie vairo. Džiaugiuosi, kad draugiškai, profesionaliai ir paprastai be ceremonijų perdavė savo žinias man. Labai rekomenduoju būtent šią instruktorę.
Vairavimo mokyklą baigiau Kauno šilainių Arv mokykloj. Pasirinkau Martą Lionaitę, kaip savo instruktorę. Labai džiaugiuosi, nes ji tikrai buvo puiki mokytoja, be kurios nemanau, kad Regitrą būčiau išlaikius iš pirmo karto. Labai jai dėkoju ir visiems dabar patarsiu eiti tik pas ją????????????.
Mokiausi pas instruktorių Laimoną, Garliavoje. Buvau labai laiminga, jog pasirinkau būtent šį instruktorių. Visada būdavo labai ramus, viską puikiai paaiškindavo. Pamokos vykdavo laiku, buvo puikus balansas tarp pokalbių ir mokymosi. Išėjus po vairavimo visada būdavau su didele šypsena. Regitros egzaminą išlaikiau iš pirmo karto.
Vairavimo pamokas turėjau su instruktoriumi Tadeuš Lobač, niekam jo nerekomenduoju.Tam tikrus vairavimo aspektus išmokė netaisyklingai, apie kai kuriuos net neužsiminė. Blogiausia situacija įvyko vykstant laikyti mokyklinę įskaitą, kai pusiaukely paskambino instruktorius, kalbėjo visiškai nerišliai, pasakė, kad egzamino nebus, paklausus dėl ko, nieko neatsakė, nusijuokė, paprašė pakalbėti su tėčiu. Perdavus ragelį tėčiui, instruktorius pradėjo kalbėti rusiškai, lenkiškai, o kai buvo paprašytas kalbėti lietuviškai, pradėjo žeminti tėtį, kalbėti įžeidžiamomis, neadekvačiomis ir nerišliomis frazėmis, gąsdino, galimai buvo neblaivus.
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...