Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę MB "ARMODE electronics"

Atsiliepimai apie MB "ARMODE electronics"

Kreditavimo rizika:
    Antras Kartas nemeluoja

6.9

Labai puiki įmonė viską atliekanti gan greitai ir kokybiškai!
      Kainos nesikandžioja ir visiems manau prieinamos o atliktas darbas būna tarsi profesionalų.

Rekomendavo bendradarbis. Nunešėm kompą. Viens du ir sutvarkytas????????

MB Armobe Electronics - kolektyvas, kurio šiluma ir draugiškumas palieka įspūdį kiekvienam. Direktorius - tiesiog prie širdies dėk. Net nepažinodamas kliento, sugeba sukurti jausmą, tarsi būtum senas draugas. Tai ne tik verslas, bet ir žmonės, kurie nuoširdžiai rūpinasi savo klientais.

P.S. Didžiulis ačiū už dovaną vaikui - tokie gestai parodo tikrą jūsų vertę! Respect jums!

Gražvydas smailis

Buvo priduotas stiprintuvas prieš naujius metus Kauno 21g ir jis mane apgavo jiau du kartus kad tai sakęs kad pamiršau atvesti kas per įstaiga taip daro ir nesu matęs tokių remontiniku kad 2menesius tvarkitu aš pac iš Telšių rajono Žarėnų miestelio jeigu jis neatves aš tikrai kreipsios į policiją arba į kitas įstaigas kad patikrintų kaip ten jius dirbate gal aš toks neviena.

Pirkom deveta kompiuteri. Pokalbis vyko su savininku Domas Petrauskas.
      Garantavo kad kompiuteris neturi jokiu problemu nes buvo isardytas patikrinimui tik siektiek pakiles peles padas bet nezino del ko.
      Gavus kompiuteri isardeme (esame kompiuteriu remonto imone) radome issiputusia baterija kuri isstume peles pada. Išėmus baterija peles padas atsistate.
      paskambinus Domui Petrauskui pasakius kad baterija ispusta gavome atsakyma kad pries siunčiant viskas buvo gerai. Pateikus detalius irodymus kad peles padas atsistato I vieta sutiko grazinti dali pinigu. 60Eur. naujos baterijos kaina 100 eur. (savo klientu neapgaudinejame tad pirkome nauja baterija)
      BIOS nustacius gamyklinius nustatymus pradėjo mest klaida kad pakrovejas silpnesnis nei orinalus 120w. patikrinus pakroveja radome kad tai neoriginalus 90w.
      Reiskias Domas Petrauskas nustate BIOS sistemoje kad systema ignoruotu visas kompiuterio klaidas.
      Po keliu savaiciu zinuciu ignoravimo Domas neketina kompensuoti pakrovejo ir...

tn-1-787276.jpg

Kai jau galvojome, kad mūsų naujas kompiuteris kuris nešė džiaugsmą ir per didelias emocijas vaikui iškrito mygtukai????nu leidžiame rankas, nes visos taisyklos nesigailedamos liepė keisti naują klavetura kuri kainuoja daug, o kiti net atsisakė bandyti įdėti mygtukus, nes aš atsisakysiu keisti visą... mes užsukome į Armode liūdnas veidais ????Bet mus priėmė su tokia šiluma, su šypsena ir tokių draugiškumu kolektyvas ir su dideliu noru mums padėjo ir sutvarkė ????Kadangi vaikas nori būti tai pat šioje profesijoje užaugęs, jam padovanojo klavetura kurią galėtų tyrinėti. Kiek laimės suteikia tokie žmonės, nes jų reta ????Rekomenduoju milijoną procentų ir skiriu belenkeik širdučiu Armode komandai, nes 5, tai jai mažai, nes ji daug verta.

Pirkau ps4 naudota su zaidimu. Viskas veikia. Ipakavimas geras, prideta burbuliuku, supakuoti laidai ir rankinele atskirai. Matosi stengesi. Viskas saunu, tik internetini puslapi galetu atsinaujinti (dizaina ir kategorijas biski pasikoreguoti) Biski sunkoka ieskoti kai kuriu prekiu. Bendras apsipirkimas geras 10/10.

Matas Markevičius

Pati paslaugiausia ir geriausia parduotuvė, kurioje yra tekę apsipirkt. Užsisakai prekę? Padarys taip, kad prekė tą patį vakarą jau bus tavo namuose. Atvirai, ilgiau nei savaitę taikstėsi pagal mano norus, pageidavimus ir užgaidas. Tokio nuoširdumo, kantrybės kupinų pardavėjų nemanau ar daugiau yra Lietuvoje. Su direktorium bendrauji lyg su draugu, padainuoja "su gimimo diena" ir tai yra priežastys dėl kurių ateityje, visų pirmą reikiamų dalykų ieškosiu ARMODE, o tik po to kitur. Ačiū jums labai, kolektyvas, draugai už kantrybę ir visą sugaištą laiką su tokiu klientu kaip aš

Niekam nerekomenduoju, vien neigiami atsiliepimai. Nors pradžioje buvo viskas beveik gražu. Telefonu užsisakiau adapterį į automobilį, pasiteiravau, ar įmanomas prekės grąžinimas ir t.t., sakė, viskas įmanoma. Adapterį gavau greitai, nusiskundimų neturiu. Automobilyje pajungus muzika strigo, adapteris netiko. Paskambinau vėl tuo pačiu numeriu 867984488, pasakiau apie problemą, pasiūlė parsiųsti adapterį, jie patikrins, atsiųs kažką kito. Iškart sutikau, nes vis dar ieškau tinkamo adapterio. Nurodė, kad paskambins patys. Nepaskambino per kelias, tad paskambinau pati. Pasakė, kad nieko daugiau pasiūlyti negali, tad grąžins patys pinigus. Nuliūdau, bet sutikau. Tada prasidėjo istorijų kūrimas, perves tada, po to jau, perves viršininkas pirmadienį. Pirmadienis praėjo, nieko negavau. Antradienis atėjo, telefono pakelt nepakelia darbuotojai, dar bendrauja nepagarbiai, nors patys pasiūlė pinigų grąžinimą. Fuj, kokie chamai, linkiu Jums kuo didžiausios sėkmės,
      žmonės, nepirkit nieko,...

Jums reikėjo-pardavėm, netiko-atsiuntėt į kitą miesto galą. Paėmėme penktadienį, pinigus atgavote antradienį. Tokio nekantrumo žmogaus dar nebuvau sutikęs.
      Atsiprašome jei nespėjome kartu su jumis, bet aš vairuoju Opel, tad užtrukome kol radau draugų su Audi. Pajungus adapterį paaiškėjo, jog jis veikia be priekaištų- kito siųsti nebuvo reikalo lygiai taip pat kaip jums grasinti teisėsauga ir kitoms institucijoms. Pinigus atgavote, o neigiamą atsiliepimą parašėte tyliai už nugaros...negražu šitaip, prieš rodydama į mus pirštu nusiplauk pirštą. Pardavėjai saugokitės tokių klientų.

tn-1-440187.jpg

Yra toks LR duomenų apsaugos įstatymas, draudžiantis viešinti asmens bet kokius duomenis. Prieš skelbdami mano pavardę siūlyčiau susimąstyti bei gražiuoju ištrinti tą nuotrauką.
      Situacija yra kokia yra, tiesa turi išvysti dienos šviesą.
      Prasta įmonė esat, jei nesugebat priimti kritikos, ir nežadėkit to, ko negalit tesėti. Tai tiek,
      Laukiu nuotraukos pašalinimo su mano vardu bei pavarde.

Gražaus Jums vakaro,

Pirkau Telefoną iš kito miesto su siuntimu į pastomatą.
      Sandoris pavyko puikiai, esu patenkintas.
      Ačiu

pas jus labai malonu uzeiti darbininkai malonus patare mazai yra tokiu firmu

Tik geriausiai žodžiai !.Viskas taip OPERATYVIAI-PATIKIMAI, Mandagiai, Draugiskai ir Kainos Protingos, net bendradarbiaujant is kitų miestų. 10 iš 10. Ačiū, kad esate.

Užsisakiau prekes tiesiogiai iš savininko ir likau patenkintas :) Prekės atsiėmiau per OMNIVA paštomatą jau sekančią darbo dieną! Įpakavimas tvirtas ir patikimas. Prekės nepažeistos ir atlieka savo funkciją pagal paskirtį.

Viskas čia gerai ir patikimai. Ne daug kalbų, o daug darbų.

Labai mielas ir draugiškas kolektyvas, greitai sutvarko ko tik reikia ir visada siūlo kas būtų geriausiai klientui. Man patiko!❤

Įsigijom mobilu telefona, neveikiantis priedas buvo pakeistas į veikianti, sandėriu esu patenkinta :)

Blogiausias aptarnavimas, su kuriuo teku susidurti. Užsakius naujas prekes internetu - atsiunčia naudotas, blogai veikiančias, ir estetiškai apgadintas. Pinigų gražinti nesutinka, bando išsisukti siųsdami šiek tiek mažiau apgadintas prekes. Nieko keisto, kad per trumpa laiką įmonės darbuotojų kiekis sumažėjo 10-čia žmonių. Saugokitės.

:o gaila, kad kalbate abstrakčiai ir tenka spėlioti, bet manau jūs apie pultelį, kuris buvo pakeistas į naudotą ir gražinta 25% sumos. kadangi jūs esat "ekspertai" testavimo srityje ir naudodami html testerį galite pasakyti "viską" apie įrenginį, galiu jums pateikti pavyzdį, kuris atitinka jūsų išvadas: automobilis žaidžiant važiavo ne daugiau nei 60km/h greičiu, nes greičio mygtukas veikė iš dalies. :D toks mygtukas arba veikia arba ne (prisegiau video galit pasižiūrėt).
      be to jūs teigiate:-"užsakius prekes internetu..." neklaidinkit žmonių, užsakėt tik vieną prekę, paskutinę, gaila jog ji neatitiko jūsų lūkeščių...nuoširdžiai gaila ir labai atsiprašome...o dėl mūsų įmonės veiklos...nu čia virš visko....jūsų asmeniniai mūsų įmonės tyrinėjimai ir garsūs pareiškimai gali būti laikomi kaip šmeižtas (įstatymas mūsų pusėje) arba kliedėsiai arba subjektyvi jūsų nuomonė, kuria galite pasidalinti su draugais, o ne viešoje erdvėje.
      stengiamės kaip įmanydami, kad visi būtų patenkiti.......

Verkių g. 23, LT-08246 Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuterių remontas, it paslaugos; biuro įranga; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių programinės įrangos kūrimas.
      Uždaroji akcinė bendrovė „INFO-TEC“ Paslaugų centras – viena iš seniausiai informacinių technologijų srityje dirbančių Lietuvos bendrovių, veikianti nuo 1991 metų. INFO-TEC:didžiausias dokumentų skaitmeninimo centras Lietuvoje;IT priežiūros ir valdymo centras, teikiamos palaugos Lietuvoje ir už jos ribų;TOSHIBA...
      Juozo Balčikonio g. 3, Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuterių programinės įrangos kūrimas; automatizavimas, automatika; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; konsultacijų paslaugos; medicininė įranga.
      „Auriga Baltics“ apima visus užsakomųjų programinės įrangos inžinerijos paslaugų aspektus ir daug dėmesio skiria įterptosioms sistemoms, medicinos prietaisų programinei įrangai, pramonės automatizavimui, IoT ir Big Data sprendimams. Sužinok daugiau apie karjeros galimybes: https://auriga.com/eu/vacancies/
      Ukmergės g. 241, LT-07100 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      KAI REIKIA KAINOS IR PATARIMOVARLE.LT – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais...
      S. Konarskio g. 2-99, LT-03122 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      Internetinė parduotuvė www.rde.lt – vieno iš didžiausių Latvijoje prekybos tinklo „RD Electronics“ atstovas Lietuvoje.Prekiaujame populiariausių prekės ženklų kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, stambiąja ir smulkiąja buitine technika. RDE.LT yra oficialus 250 gamintojų atstovas, todėl savo klientams galime...
      Ulonų g. 2, LT-08245 Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuterių programinės įrangos kūrimas; apskaita; interneto paslaugos; kita veikla; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos.
      UAB „Edrana Baltic“ – tai viena didžiausių programinės įrangos kūrėjų Baltijos šalyse. Įmonė specializuojasi sudėtingų verslo ir veiklos valdymo sistemų, panaudojant pažangias IT technologijas, kūrime ir diegime, atlieka jų autorinę bei techninę priežiūrą, teikia konsultacijas ir aptarnavimą, vykdo vartotojų mokymų...