Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "AksInterier".
Nemažai tiesos parašyta. Darbininkai kalba tik rusiškai - yra iš Baltarusijos. Sienas apgadinti gali.
Kita vertus, per pusantrų metų atsiradus brokui be kalbų sutvarkė (pertraukė lubas iš naujo). Yra įvairaus trynimo požymių: sunku suderinti laiką, kartais buksuoja su klijuojamų rėmelių išpjovimu ir t.t., tačiau kadangi sutvarkė pagal sutartį broką savo sąskaita, tai verta paminėti kaip privalumą ir patikimą požymį.
Nežinau ar Marija su Mindaugu beraščiai ar dar kokie, bet komentarai jų deja, bet teisingi. Pradžioje reikalauja kad anksčiau leistum tempt lubas, bet atvažiuoja be lubų ir lubų montavimas trunka lygiai pusantros dienos 30 kv., o užsisakius šviestuvus iš jų dokumentų pirkimo negausit, nei pirkimo sąskaitos nei KPO, net nesvajokit, jei reikalausit - lieps darbininkams išmontuoti, Todėl, gerbiamieji, geriau nesusidėkit, yra tų lubų, galima gyvent ir be šantažistų paslaugų. Beje montavimo darbams tipo 2 metų garantija, todėl nesvaikit dėl 15m, matomai "užsilenks" anksčiau. Rašau iš graudžios patirties, deja - šlykštu ir gerai pasakyti apie ofiso darbą negaliu, patys montuotojai neblogi vyrukai, nors sienas aišku apgadino.
Dirba tikri kreivarankiai. Nesaugo aplinkinių daiktų (džiaugiuosi kad bute nebuvo baldų), kaitinimo elementais apgadinti langų stiklai, pažeistos sienos. Šviestuvai montuojami kreivai, lieka tarpai tarp lubų ir šviestuvų. Vietomis lubos susiraukšlėję, kampuose lieka skylės tarp plėvelės ir profilio.
Uzsiregistravau lubu matavimams, su vaikinukais susitarem gan greit, atvyko ismatavo. Sutarem kaina, dar priedo pasiule LED paneliu pigiau. Sutarem, kad i elektronini persius sutarti ir LED asortimenta. LED asortimenta atsiunte po keliu dienu ir tai tik papildomai paskambinus, Paste atrasiau, o kur sutartis? Tylu.., savaite, dvi... Praeita savaite skambinau ir administratorei ir patiems berniukams, klausiau kodel taip viskas ilgai tesiasi, kodel negaunu sutarties? Aisku teisinosi, kad gal adresa elektronini netoki uzsirase ir t.t. galu gale gaunu samata su 10% nuolaida uz laukima, visu 100eur isaugusi suma, nei pirmasyk atvykus :) skambinu vel klausiu kas ir kodel? aisku vel beda kolegai neva jis siunte ir paskaiciavo gal kazka netaip, issiaiskinsiu perskambinsiu pasake (cia buvo ketvirtadienis). Sakau palauskiu savaitgalis arti darbu turbut daug, pirmadienis tylu, siandien atradieni skambinu pats, atsakymas dbr ne ofise, po poros valandu busiu ofise ir pasiaiskinsim, paskambinsiu...
Sveikia, mums praeitais metais ši įmonė darė lubas - sudėtinga forma, kambario plotas 40 m2. Aš labai patenkinta kokybe, rezultatu, darbuotoju darbu. Vėliau pas šią įmonė užsakinėjome lubas dar 2 kambariams. Viskas Super. Planuojame ateityje įtempti lubas 2 aukšte - tai tik į juos ir kteipsiuos. Jokių nusiskundimų neturiu.
del Vilnieciu norint dirbti su sia imone- sutartyje parasykit punkta del neivygtitu terminu- kitaip bus bedu katik pats ju turejau, teko surasti kitus stipriai pigesnius net 8 eurai uz kvadrata. tad sekmes kabinant itempiamas lubas, o firmai siai - atsakingiau ziurekit i darba Geda darot prancuzu imonei, taipat ir i savininka jums nusispjauti
Mano nuomone kad Aksinterier imonei dirba vieni pienburniai.Pas mane buvo atvaziavies vadybinikas pamatot buta, jaunas, izulus, ne mokantis sneket su zmonemis, nieko neismanantys apie lubas, apie statyba, apie remonta, nieko konkreciai negalintis pasiulyt.Nepatarciau tureti reikalu su sia firma.
Ka as galiu pasakyt apie aksinterier, aisku pas kiekviena savo poziurys, bet pas mane is 10 balu tik 1 su minusu, net turejau 60 metru kv. nama, mototuojas paskambino po 5 dienu, bet buvo pazadeta kita diena, atvaziavo po skambucio po 4 dienu, paskaciuot vietoj negalejo, tikriausia nemokejo, ir vel praejo savaite galiu galia paskaiciavo man kaina tinka, bet kad sutarti pasirasyt taip ir nesulaukiau, nors zadejo kita diena atvaziuot!dabar jums sprest kaip dirba aksinterier!Suradau kitur, kur atvaziavo ta pati diena ir padare po 6 dienu.Vilnius.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...