Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Akepus, UAB

Atsiliepimai apie Akepus, UAB

Kreditavimo rizika:

5.6

Dzuku g. Aptarnavimas apgailetimas ir pasibaisetinas. Negana to kad uzsakius telefonu reikejo laukt kur kas ilgiau, pica sumaise, pergaminti nelabai norejo siule pirkti visai kita pica. Nerekomenduoju! Vos kalba lietuviskai! Kazkoks nesusipratimas

Kaip tokia picerija gali tiek laiko egzistuoti nesuprantama, galvojau kad gal atsitiktinumas, bet akivaizdu, kad picos pavojingos, ne karta yra teke apinuodyti, daugiau neuzsakinesiu, gaila alternatyvu nera kurios nakti dirbtu.

Andrius Germanovičius

They are scamming their clients.

Sveiki sendiena dzuku g. Picerijoje uzsakiau dvi fideles picas, vaikui daviau 50euru kad sumoketu kadangi pas pardavejas nebuvo grazos vaika nusiunte i parduotuve.kodel vaikas turi lakstyti keisti pinigus jei cia yra pardaveju problemos!neturit grazos patis eikit ir issikeiskit pinigus!kol vaikas susimaste ka daryti susinervino ir apsiverke!!! Picos abi saltos! Kas per picerija butina vaika davest iki asaru!!!!

Sveiki. Gerb. darbuotojai ir klientai įmonės Akepus, jums pranešu, kad kuo toliau laikikytės šios įmonės paslaugų!
      Tai įmonė, kuri neverta Jūsų dėmesio.
      Ačiū

Siaubas! 2025.06.28 Pirkau pica su vistiena ir pievagrybiais Ukmerges 222. Suvalgiau 4 gabaliukus ir po pusvalandzio pasidare taip blogai... Prakaitu ismuse, silpnumas, isbalau galvojau nualpsiu darbe... Ir atsiprasant isvemiau visa pica... Kas cia per bajeriai pas jus darosi su maisto kokybe??? Paskiau 3 dienas pragulejau lovoj su skrandzio skausmais. Gal kazka pakomentuokite?

Šiandien 14val užsakiau didelę Šefo picą Dzūkų g. picerijoje. Pirkau ją mamai. Vakare paskambinau, paklausiau, kaip patiko. Mama ataiuntė visiškai sudegusio picos pado nuotrauką! Aš nesuprantu, kaip galima buvo įdėti netinkamą vartojimui produktą į dėžę ir ramiai įteikti pirkėjui??!!! Vos peisiskambinau į piceriją. Isdėsčiau aituaciją. Darbuotoja į mano žodžiua ataakę, kasd nieko negali padaryti....Tai kas atsako už tokį, , tobulą, , darbą?!!!

Nesinaudoju šios parduotuvės paslaugom, tačiau mano svečiams pilstydama alų siulo prispjaudyti ir dar šlapintis į alų, žinodama, kad vartosiu su svečiais (yra liudytojai).
      Apsipirkes parduotuvėje ėjau ties baro pardavėja, gavau komplimentą, kad esu, , pida..." pas mus ligybė:)
      Keista moteriškė, provokatorė.

Sveiki,

Buivydiškių g. 10, dirba labai keista pardavėja!
      Tiems klientams kurie jai nepatinka siulo į pilstomą alų
      prispjaudyti savo seilių!!!!

p.s. yra liudytojas.

Sveiki,

Buivydiškių g. 10, norėjau nusipirkti alh. gėrimų, tačiau
      nepavyko.
      Mačiau dvi moterys, kurios net nepriėjo.

p.s. manau buvo neblaivios.

Žemaites g. picerija, norejome užsisakyti pica (barselonos) 21:39, skambinome telefonu ir paklauseme kainos, kaina buvo pasakyta kaip po 22h, paklausus kodel kaina yra didesne, pardaveja pasake kad kainos mazasnes tik uzsisakant per Wolt programele. Paklausus kodel internete yra parašyta kad iki 22h picos pigiau negu po 22h, ji pati nesuprasdama ka kalba liepe skambinti “direktoriui, nes negali atskleisti konfideancialios info”. Daugiau čia neužsakinesime.

Ne picerija, o tragedija. Bandant prisiskambinti į Ukmergės g. esančią piceriją - misija neįmanoma. Nusprendžiant nueit užsisakyti, sėdi lauke, žmonių 0, picos laukti valanda. Ar tai normalu???? Norint atsiskaityti grynais, grąžos niekada neturi ir dar su nepasitenkinimu apie tai pasako. Bando įvairiais būdais atbaidyti klientus. Nerekomenduoju. Situacija kartojasi nuolat, tai ne vienkartinis atvejis.

Eilinį kartą nusivylusi jūsų aptarnavimu.iš kur pas jūs tokios nemandagios darbuotojos.gal per mažai mokat kad tokios bjaurios??? Kalbų apie dziuku gatvė.prisiskambinti neįmanoma, o kai atvikau tai kalbėjosi telefonų su draugų ir visiškai jokios pagalbos nesulaukiau, tai maža to išklausiau daug negražiu žodžių kad maišau kalbetis:D
      Siaubas o nė aptarnavimas, koks buvo toks ir liko, tikriausei ir šeimininkai tokie nes per tieko laiko nieko nepasikejte!!!

Išsivalykit peciu :) picos slykscios, suris sugedes. Fuj

tn-1-580120.jpeg

Paskutiniu metu, uzsakant nakti pica, per bolt.lt..kokybe TRAGISKA!!!! Bet kuria pica uzsakutymete, kas liecia vistienos, farsho ar siaip prie picos priedu kas lieca su mesa, gausite viena, du gabaliukus...viskas kita bis darzoves (ingriedientai picos). Butume jei uzsake vietoje atsiimti, uz tokia kaina netgi nemoketume pinigu ir jos atsisakytume!

Sveiki, šiandien bandžiau prisiskambinti į chief pizza ukmergės g. 222, skambinau 25 kartus kol pagaliau pakėlė, suprasčiau, kad darbo yra daug, bet prisiskambinęs išgirdau, kad pica bus paruošta 20min bėgyje, pica paruošti užtrunka +-15min, tad darbo nematau, kad daug turėtu. Prašau paraginkite savo darbuotojus darbui, praeitą kartą neprisiskambinęs į piceriją iš kalesdešinto karto, nusprendžiau nueiti ir užsisakyti vietoje, atėjęs pamačiau, kad darbuotojai sėdi kieme rūko ir jiem visiškai nusispjaut, kad užsakymų telefonas skambo be galo. Suprantu, kad pavargstam nuo darbo, bet gal galima nustatyti užsakymų telefone nustatyti pertraukos ar pan. funkcija, kad šiuo metu užsakymų nepriimame. Picų kainos nakties metu didesnės, tai gal ir aptarnavimas galėtu būti geresnis, nes užkniso prisiskabinėti iki jūsų, lyg ministrui bandyčiau prisiskambinti.

Pica klaiki. Tešla su padažu.

tn-1-345126.jpg tn-1-345126-238.jpg

Klaikus darbo neorganizuotumas, per gimtadienį užsakėme picą, darbuotoja informavo, jog laukti reikės iki 1, 5 h, pralaukėme 3 h!! Telefoną numetinėja, į pokalbį neina!Kaip kompensaciją pasiulė pridėti padaža, na padažas už 0, 50 centų šventės neišgelbės. Toks dalykas kaip administracija žiūriu išvis neegistuoja, klientų nusiskundimai įmonės nedomina. Vertinu prastai, buvom klientai, bet čia paskutinis kartas, geriau daugiau sumokėti, kad mažiau nervų kainuotu.

Dzūkų g. esančioje picerijoje atvykome tryse su draugais apie 17-18h vakaro, užėje pasisveikinom ir tiesiog rinkomes picą - nesikreipėm į kasininkę ar kitą darbuotoją. Pati kasininkė sėdėjo ten, kur daro picas. Tada nei sveiki nei labas sušaukė mums: kiek picų imsit? Mes dar galvojome, juk jei būtume apsisprendę, būtume atėję prie kasos. Tai draugas pasakė tris, tačiau mes su kitu draugu nutarėme paimti vieną per pusę, tai iš karto (10-15sec) pasitaisė, kad imsis dvi picas ne tris. Ji piktu tonu sako: tai o kokie neapsisprendę. tada lėtai atsistojo ir ėjo link kasų (kam tada klausti - jei esi ne prie kasos, kai išsirinksim, tada ir pakviestumėme ar pasakytumėme.) Tai tą kasininkė ėjo ir dar murmėjo kažką piktai po nosimi, kai galiausiai mes tiesiog pasakėm - ačiū su tokiu aptarnavimu tai pavalgysime kitur. Tai DRĄSIAI nerekomenduoju dėl darbuotojų aptarnavimo lygio.

Skambinau uzsakyti pica i namus ant 10 karto pakele vos ka nori.Tiksliai ne paiskino kiek laukti suma neteisingai nurode dar ir pica nieko gero daug reklamos bet tikrove visai kita.niekam ne patariu susivilioti sia imone nes tikrai nieko gero.
      Pica 3balai
      Aptarnavimas 0 balu
      imone 0 balu
      Tad galvokite

Kam daryti akcija picoms iki 17 val, jeigu nuo 15 val darbuotojos jau nebeatsiliepia, o nuvykus į vietą užsakymų nepriima. Kaži ar darbuotojos čia taip sugalvojo iš tingėjimo dirbti ar tiesiog vykdo valdžios nurodymus?

melaginga reklama sako pica visa para o niekas picos neveza, jai ir atveza tai perkepta ir salta...

Apgailetina. Ne viena diena skambinau, noredamas uzsakyti pica (mat dirba 24h), visus kartus neprisiskambinau per pusantros valandos!!! Operatoriai - uz ka jum moka??

Naugarduko g. 84, LT-03160 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; maisto produktai; mažmeninė prekyba; ūkio prekės.
      Prekybos tinklą „Maxima“ valdanti bendrovė MAXIMA LT, UAB – lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų ir darbo vietų kūrėja šalyje.Didžiuojamės, kad esame lietuviškas prekybos tinklas. Daugiau nei du trečdaliai siūlomo šviežio maisto „Maximos“ parduotuvėse yra lietuviškas, o Lietuvoje pagamintos...
      Pilaitės pr. 42, LT-06222 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; konditerija, saldumynai; maisto gamyba; maisto produktai; mažmeninė prekyba; ūkio prekės.
      „IKI“ nuolat vadovaujasi vertybe „Aistra pirmauti“, kuri atsispindi tiek pasiekimuose, tiek drąsiose inovacijose.Pirmieji Lietuvoje pristatėme prancūziškus kepinius – kruasanus ir bagetes, atidarėme autonominę parduotuvę Vilniuje, įdiegėme savitarnos kasas ir elektronines kainų etiketes.Šie sprendimai atspindi mūsų...
      Totorių g. 24-8, LT-01121 Vilnius.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; konditerija, saldumynai; maisto produktai; mažmeninė prekyba; sveiki produktai.
      Gourmet Life gimė iš smalsumo ir aistros gurmaniškam maistui, noro nuolatos ragauti kažką naujo, užuosti naujus aromatus, pajusti naujus skonius ir dalintis jais su klientais. Nuolatos domimės ir ieškome aukščiausios kokybės naujienų iš viso pasaulio. Ypatingas dėmesys skiriamas produktų sudėčiai, kainos ir kokybės...
      Sedos g. 35A, LT-87101 Telšiai.
      Veiklos sritys: maisto parduotuvės; didmeninė prekyba; konditerija, saldumynai; maisto produktai; mažmeninė prekyba; ūkio prekės.
      UAB „Čia Market“ – Žemaitijos krašto tradicijas puoselėjanti įmonė, pradėjusi savo veiklą nuo 1996 m. Įsteigta įmonė turėjo UAB „Žemaitijos prekyba“ pavadinimą ir savo veiklą vykdė keliose pieno produktais prekiaujančiose parduotuvėse. Nuo 2006 m. vyko didesnė įmonės plėtra, o 2011 m. įmonė pakeitė pavadinimą į UAB...
      Viekšnių g. 20B, LT-89235 Mažeikiai.
      Veiklos sritys: naminiai gyvūnai, maistas, reikmenys; maisto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      Romgvita, UAB – Jūsų patikimas partneris jau beveik 20 metųRomgvita, UAB – tai beveik du dešimtmečius sėkmingai veikianti įmonė, kurios pagrindinė veikla – mažmeninė prekyba augintinių prekėmis, gyvūnų pašarais bei įvairiais laisvalaikio, sodo, daržo ir buities reikmenimis. Ilgametė patirtis, atsakingas požiūris į...