Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę AGRORIG, UAB
We bought an excavator through this company. We were very satisfied.
Pros: They search for the desired configuration and the client's resources, they only take a deposit initially and then pay the rest themselves, they handle all delivery logistics and paperwork, and the equipment is mostly from trusted sellers. I recommend them.
Cons: None
Labai maloni ir atvira komanda, pirkome automobilį, viskas vyko sklandžiai, bendrauja profesionaliai, automobilis kaip ir minėjo yra idealios techninės būklės, esu labai patenkintas šios įmonės darbu, šiltumu ir žmogiškumu! Įsigijus automobilį, kartu gavau ir dovanėlių, kas dar labiau praskaidrino dieną. Rekomenduoju!
Bendravau su įmonės direktoriumi Dmitrijumi, kuriam aiškiai išsakiau, kokio traktoriaus ieškau ir kokį biudžetą galiu skirti. Praėjus mažiau nei savaitei, jis rado tinkamą variantą. Visu procesu pasirūpino nuo pradžios iki galo - man pačiam nereikėjo niekuo rūpintis, o traktorius netrukus jau stovėjo kieme.
Esu labai patenkintas profesionalumu, operatyvumu ir sklandžiu bendradarbiavimu. Ateityje tikrai dar bendradarbiausime. Rekomenduoju!
Šauni komanda. Daugiausia bendravau su Airidu ir drąsiai galiu sakyti, kad šis žmogus yra savo srities profas. Jo kontaktą gavau iš pažįstamų, kurie jau buvo turėję reikalų su jūsų kompanija, todėl skambinau su pasitikėjimu. Pokalbis buvo ilgas, bet visiškai nenuobodus. Viskas paaiškinta paprastai ir aiškiai, be jokių pardaviminių pasakų, aptarti visi technikos pliusai ir minusai. Jei prireiks dar kartą, tikrai žinosiu, kam skambinti. Rekomenduoju.
Ieškojom devėto kombaino iš užsienio, pirkom ne už didelia suma, o bendravima, pasiulyma ir pastangas gavo tarsi butume pirke naują kombaina. Nuostabus bendravimas, greitai ir efektyviai viska pristate, rupinosi jog viskas butu gerai. Tikrai rekomenduoju, o bendravimas komandos isvis pasaka su klientu!
Nors ir norejome is karto isigyti ekskavatoriu su giljotina, teko pirkti tik ekskavatoriu, technikos apziureti nebuvo galimybes.. Teko pasitiketi Airido zodziais. ekskavatorius grizo siek tiek anksciau, nei buvo numatyta sutartyje, defektus radom bet buvom informuoti is pardavejo. Airidas taip pat padejo su giljotinos paieskomis, aciu tau ir sekmes imonei
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...
AB "Agathum" pradeda platinti 2 mln. Eur dydžio ir 9% pajamingumo obligacijų emisiją
Nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" 2026 m. birželio 4 d. pradeda platinti viešą 3 metų trukmės ir 2 mln. Eur vertės obligacijų emisiją, už kurią siūlomos 9% metinės...