Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB "AESTHETA"

Atsiliepimai apie UAB "AESTHETA"

Estetika - Oda!

8.1

Labai padėjo susitvarkyti odą, kai jau netikėjau, jog gali kas pasikeisti. Vargau su rožine ilgą laiką, o pradėjus tinkamai prižiūrėti odą, viskas po truputį gerėjo, kol pasiekiau tokį rezultatą, kas neįtikėtina. Nuoširdi rekomendacija, kreipkitės, patars ir parinks mėginukų, kaip man, nepuolė parduoti produktų. Naudoju Ekseption ir Fusion Meso produktus, labai esu patenkinta taip kaip jaučiasi ir atrodo oda!

Labai super įmonė - operatyvūs, lankstūs, gerbia savo klientus!

Esu kosmetologė, dirbu su Aestheta jau keletą metų ir džiaugiuosi jais kaip partneriais. Visada esant poreikiui, galiu pasikonsultuoti, nuoširdžiai pataria, prieinama informacija, dalinasi mokomąja medžiaga, puikūs seminarai ir t.t. Jaučiasi, kad vertina savo klientus, vadyba nuostabi!

Esu sužavėta jų atsidavimu darbui, reta šiais laikais tokių įmonių! Linkiu išlikti tokiems nuoširdiems ir mylintiems tai ką darote.

Būtinai noriu padėkoti šiai įmonei, ir jos vadovei Linai, už skirtą laiką ir konsultacijas, pasirenkant priemones mano baigiamąjam darbui. Gavau tiek daug naudingos informacijos, Jūsų patarimai ir žinios neįkainojamos!

Noriu palikti geriausią atsiliepimą ir rekomendacijas, nuostabi įmonė ir suteikiamos informacijos kiekis bei nuoširdumas, produktai nuostabūs, greitas pristatymas ir t.t. Esu aestheta.lt el.parduotuvės mažmeninė pirkėja, visada gaunu išsamią konsultaciją, norimų pabandyti produktų mėginukų. Mano odos būklė ženkliai pagerėjo naudojant Ekseption linijos priemones, džiaugiuosi, liksiu lojali ilgam :)

Ši įmonė yra mano atradimas! Baigusi kosmetologijos studijas, buvau visiškai pasimetusi, nuo ko pradėti. Labai džiaugiuosi, kad atradau juos, tikrai labai daug pagalbos, patarimų, puikūs seminarai. Produktų linijos nuostabios, dar ne su viskuo ir susipažinau, gilinsiu žinias toliau! :) Dėkinga, kad esate!

Esu kosmetologė, jau keletą metų dirbu su šia įmone, ir esu begalo dėkinga jiems, kad yra tokių įmonių kaip Aestheta. Gaunu viską ko reikia - ne tik geri produktai ir linijų pakankamai, bet esant reikalui, pakonsultuoja, ypač vadovė Lina visada skiria laiko greitai ir išsamiai atsakyti. Seminarai detalūs ir labai naudingi. Jokio spaudimo, kaip kiti daro, kad reikalautų daryti tam tikrą apyvartą ar pan. Sąlygos net pradedančiam kosmetologui labai geros. Taip ir aš pradėjau su Aestheta, vos baigusi mokslus. Todėl ir kitiems rekomenduoju šią įmonę, kaip nuostabų partnerį!

Šita įmonė kažkas wow! Taip operatyviai gavau užsakymą, nekalbu apie tai, kad su užsakymu dar pridėta dovanėlė ir mėginukų. O pasirinkau pirkti Aesthetoje, nes man patikimiau pirkti iš oficialaus atstovo, man jų asortimentas idealus, labai geri prekiniai ženklai, yra iš ko rinktis ir visko, ko reikia. Ačiū, kad esate :)

Puiki kosmetika, naudoju daug metų!

Džiaugiuosi atradusi šią įmonę ne tik dėl aukštos kokybės produktų, bet ir dėl malonaus bei paslaugaus aptarnaujančio personalo. Ačiū, tikrai pas jus dar grįšiu. Sėkmės!

Esu labai patenkinta šia įmone, perku ir naudoju jų produktus, tai visada galiu pasikonsultuoti, pataria ir įdeda pabandyti meginukus. Jaučiu didelį nuoširdumą, labai esu dėkinga.

Kosmetologė Inesa

Su šia įmone dirbu jau ilgą laiką. Labai jaučiasi pagarba klientams, gaunu daug naudingos informacijos, labai geri seminarai. Produktų ir procedūrų pasiūla tobula, galima sakyti dirbu tik su šios įmonės produktais, juolab kad nuolat atsiranda naujienų. Tikrai nuoširdi rekomendacija.

Tik patys geriausi atsiliepimai apie šią įmonę. Esu kosmetologė, neseniai pradėjau dirbti su jais, sužavėjo labai geri ir išsamūs seminarai, puikios bendradarbiavimo sąlygos. Ačiū Aesthetai, ir rekomenduoju kitiems!

Įmonė draugiška klientams. Profesionalus aptarnavimas.

Aguonų g. 6-7, LT-91264 Klaipėda.
      Veiklos sritys: kosmetika, parfumerija; higienos reikmenys; interneto parduotuvės.
      Shop By Viktorija Siegel – tai su meile ir didžiuliu dėkingumu kurtas projektas. Internetinėje parduotuvėje rasite kokybiškas plaukų ir odos priežiūros priemones, kvepalus, makiažo reikmenis. Atskleiskite savo moteriškumą ir jauskitės puikiai kasdien! Juk gražiausios moterys yra prisižiūrinčios, stilingos, linksmos...
      Šeimyniškių g. 3, LT-09312 Vilnius.
      Veiklos sritys: kosmetika, parfumerija; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      DROGAS – tai didžiausias mažmeninės prekybos grožio, sveikatos, higienos ir buitinių prekių tinklas Baltijos šalyse.DROGAS savo klientams siūlo daugiau nei 10 000 kasdienio naudojimo prekių: dekoratyvinės kosmetikos, veido ir kūno priežiūros priemonių, plaukų dažų, plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonių, asmens...
      Trakų g. 3, LT-01132 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; apranga, drabužiai; kosmetika, parfumerija.
      LYDERIAUJANTIS MADOS PREKIŲ IŠPARDAVIMŲ KLUBAS BALTIJOS ŠALYSE!MemberShop Jums siūlo neįtikėtinas nuolaidas tokiems prekiniams ženklams kaip: Furla, Calvin Klein, Guess, Gino Rossi, Adidas, Geox, Diesel ir daug kitų.New Mood – tai mados gerbėjų rojus internete! Naujausios kolekcijos, trokštamiausių prekių ženklų...
      Savanorių pr. 136, IIa, LT-44148 Kaunas.
      Veiklos sritys: medicinos įstaigos, paslaugos; grožio salonai ir kirpyklos; kosmetika, parfumerija.
      Estetus Klinika atidaryta 2010 m rugpjūčio mėn. Kaune, Plastinės chirurgijos centre. Po dvejų metų atvėrė duris ir Vilniaus širdyje.Tai privati medicinos, estetikos ir grožio įstaiga, kur Jūsų laukia profesionali komanda, pasiruošusi padėti ir patarti. Estetus klinikos specialistai ne tik pritaiko savo daugiametę...
      Linkmenų g. 19-23, LT-08217 Vilnius.
      Veiklos sritys: medicininė įranga; baldai (gamyba); didmeninė prekyba; higienos reikmenys; interneto parduotuvės; kosmetika, parfumerija; matavimo prietaisai; vaistai, medicininės medžiagos.
      Rehalinija, UAB – Rehastar prekyba medicininiais baldais, judėjimo įranga, reabilitacijos įranga, masažo įranga, slaugos įranga ir kita medicinos įranga medicinos įstaigoms, mokykloms, CPA centrams, reabilitacijos centrams bei prekės globos ir priežiūros centramsRehastar – sveikam ir laimingam gyvenimui...