Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Advantus, UAB

Atsiliepimai apie Advantus, UAB

5.8

Viskas puikiai. Dirba puikios merginos.

Komunikacija labai prasta.. Siunčiau CV į Advantus ir susisieke iš Advantus dėl keliu darbo pasiulymu..Viskas buvo aptarta, viskas tiko..Sake susisieks trečiadieni nes turi sutarti del pokalbio su klientu t.y įmone kuri ieško darbuotoju. Pati rašiau ir skambinau..tačiau ignoruoja ir jokio atsakymo. NEREKOMENDUOJU ir su klientais susisieksiu informuosiu apie nekokybiška atranka ir darbuotoju paieška.

tn-1-1000173.jpg

Labai rekomenduoju gyvenantiems kaune, labai maloniai priieme, suteike darbuka, darbe taip pat visi labai maloniai prieme, derinasi prie jusu galimybiu, nuostabios merginos dirba agenturoje.

Esant poreikiui laikinajam darbui, visai rekomenduočiau. Atlyginimą išmoka laiku, visada komunikuoja ir yra draugiški. Vienintelis minusas kad nevisada būna darbo pasiūlymų ir kai kurie pasiūlymai moka juokingus pinigus. Visa kita super.

Siūlo darbą už tokį pigesnį atlyginimą tai yra juokas.

Kiek kartu bando mane idarbinti ir jiems nepasiseke, matyt blogai organizuoja, ar blogai sutare su darbdavio is vis per adventus isidarbinti neimanoma.

Su Advantus bendravau kaip darbo ieškanti, o vėliau, su nuolatiniu jų palaikymu, ir kaip jų kliento atstovė. Puiki įmonė, pagarbus ir profesionalus bendravimas, aukšti veiklos standartai. Paslaugas rekomenduoju.

Šios įdarbinimo agentūros darbuotojos bendravimas labai neprofesionalus, drasko akis, beveik visad pakeltas tonas, tikrai ne su žmonėm jai dirbt

Pirma karta gyvenime rasau komentara, bet tikrai noriu padekoti siai nuostabiai agenturai ir dekoju.

Puiki agentūra, labai maloniai ir pagarbiai bendrauja, ir kas svarbiausia, šiai agentūrai nuoširdžiai rūpi darbuotojas, visada, įvairiausiuose situacijose, jaučiuosi išklausomas, ir bandoma surasti geriausią variantą, tikrai labai malonu.Tiesiog puiki agentūra, Ačiū jums !! :)

Turėjau darbo sutartį. Atidirbusi pasibaigus terminuotai sutarčiai, buvo paaiškinta kad per dvi darbo dienas sumokės atlyginimą, dėja to nesulaukiau. Greičiausiai su banko išrašu ir su sutartimi reiks kreiptis į tam tikras instancijas...

UAB "Advantus"
      ...

Jūsų darbo sutartis galioja iki kovo 16 d. imtinai. Dirbote 2 d.d., tačiau nuo kovo 2 d. Jūs nepasirodėte darbe. Keletą kartų nesėkmingai bandėme su Jumis susisiekti.
      Darbo sutartis bus nutraukta dėl neatvykimo į darbą visą darbo dieną be pateisinamos priežasties (LR Darbo kodekso 58 str. 3 dalies 1 p.).
      Darbo sutarčiai pasibaigus, už faktiškai dirbtą laiką yra išmokamas darbo užmokestis, vadovaujantis LR DK 146 str. 2 d.
      Esame visada pasiruošę atsakyti į visus Jūsų klausimus telefonu arba atvykus į mūsų biurą.

Darbas prie linijos.kur?koks rajonas.?mielieji ismokit bendraut.

UAB "Advantus"
      Darius

Dariau, jeigu norite pasitikslinti dėl konkretaus darbo skelbimo, maloniai kviečiame kreiptis į mus telefonu.
      Visų padalinių kontaktiniai telefono numeriai yra nurodyti mūsų svetainėje: https://www.advantus.lt/kontaktai/

Niekam nerekomenduoju. Įsidarbinau per šią agentūra, pradėjau dirbti ir po 4 darbo dienu man paskambino iš biržos jog jie per sodra nemato jog aš dirbu. Pasiskambinus į sodra jie sakė, kad jokių duomenų apie įsidarbinima neturi. Tuomet susiekiau su darbuotoja kuri mane įdarbino ir ji teigė, kad tai buvo nesklandumai su sodra, nors tai visiška netiesa. Galiausiai ta darbuotoja kuri mane įdarbino atsiuntė buhalterės numerį ir žinutėje parašė kad pati pasiskambinčiau jai ir viską išsiaiškinčiau, tai iškilo toks klausimas ar aš turiu aiškintis tokius dalykus. Tikrai nerekomenduoju ir esu nusivylus!

Advantus, UAB
      Vardenis

Laba diena, labai apgailestaujame, kad situacija sukėlė Jums nemalonumų. Nuoširdžiai atsiprašome, kad dėl duomenų tikslinimo su Sodra ir netikslios komunikacijos patyrėte nepatogumų. Labai prašome kreiptis į mus, kad išspręstume šią situaciją. Dėsime visas pastangas, kad nesusipratimas būtų išspręstas kuo greičiau.

Labai nemandagus bendravimas.Kalba pakeltu tonu.Ir tai nepirmas kartas.

Nusivyliau šios įdarbinimo agentūros elgesiu su paprastu bedarbiu žmogumi, kuris pradėjo kosėti. Juk visiems taip pasitaiko, kad užsikrečia gripu. Toks jausmas, kad jūs niekada nesergate, nekosėjate... Galbūt jūs kitus žmones nervinate, kai kosėjate, bet jie jums neatsako ir neapkalba:
      - Užkniso, užpi..., atsibodo, kiek galima, bacilų užnešė!

Tai parodo jūsų, , labai gražią bendravimo kultūrą" su žmogumi.

Eliza is tyrimu kompanijos Kantar TNS

Teko kalbinti projektu vadove tyrimo metu. Turbut nepatiko klausimas, nes pajutau, kad pamelavo, jog skambina kita linija ir skubiai padejo rageli neatsakius, ar galima perskambinti. Nedarykit taip daugiau, musu toks darbas, o jus tokiu budu gaisinant kiekviena taip brangia mums minute.

Monika
      Eliza is tyrimu kompanijos Kantar TNS

Netiesa, Eliza. Susisiekite su manimi ir pabaigsime pokalbį.

nieko gero...teko viena kart dirbt viskas buvo gerai..bet dabar kai paskambini vis darbo nera vis uzimta vieta..nors skelbimas pries diena ar dvi buna isejes...ir siaip visi darbai beveik uzminimuma..beto daznai ir ragelio nekelia jau ne karta taip buvo...

Labai gerai dirbanti imone, pasiule daug darbo variantu visada maloniai bendravo. Aciu.

Man pokalbis pasirodė neprofesionalus - klausimai lyg turgaus bobos, kai kurie neparodantys mano, kaip darbuotojo, kompetencijos. Pvz: ar aš gyvenu nuomojamam ar nuosavam bute? Arba paklausė, gal mano tėveliai ūkininkai, nes gyvena mažesniame mieste :D nu visiškai niftiemu.
      Kiek esu buvusi pokalbiuose pas tarpininkus, visuose viskas vykdavo profesionaliai.

noriu pinigu darbo nesiulyti

dar vieni tarpininkai. nekenciu tarpininku. visi nori is paprasto darbo zmogaus pasipelnyti

Mandagios ir tikrai graziai bendrauja!!!! Nezinau kaip cia su jumis taip. Kazka ne taip snekat.

Atsiliepimas neigiamas. Bendravau su jais, manau netinkamai vykdoma atranka, kažkas bendra su Lenkijos agentūra, nu žodžiu manau kad jie š.... mala daug. Tipo jiems reikia su patyrimu darbuotojų, bet kai man nepavyko gaut rekomendacijos iš buvusios darbovietės Norvegijoje, nes ji subankrutavo ir jos nebėra, aš nebetikau. Tai kaip tada įdarbina užsienį pagal specialybę, jei nesi ten dirbęs. Tai tiek...

Esu dirbusi per Advantus. Na ką žinau, kaip beveik pirmas darbas mano gyvenime, tai neblogas buvo. Dirbau ateities plente prie daržovių. Darbas nebuvo labai sunkus. Tik alga aišku mažoka, nes jie patys sau atsiskaito dar. Tai čia didžiausias minusas. Dar kartą čia nedirbčiau.

sveiki, gal esat kas dirbe užsienyje per Advantus?

labai normali agentura...teko viena menesi pas juos dirbt alga laiku sumokejo gavau net daugiau nei minimuma virs 900..tik beda kad tu darbu labai mazai ir dauguma darbu krovejai...studentam ipatingai turetu tikt tokia imone nes cia daug laikin udarbu pasiulo..buna daug tokiu variantu kur i savaite po 3 kartus tik reik dirbt...bet aisku nieko neuzdirbsi jei keleta kartu i savaite eisi i darba....o seip kas neranda darbo siulyciau pasidomet sia kontora..uz darbo birza simta kartu cia geriau

Realus darbo pobudis visiskai neatitinka nupasakoto agenturoje. Manau kad personaliui apskritai vertetu pasidometi komunikavimo ypatumais ir santykiu su klientais valdymo suptilybemis.

esu dirbes su advantus imone esu patenkintas siule ivairiousiu laikinu darbu mokedavo kiek ir priklouso.tai gi cia geresnis variantas negu darbo birza jie bent jau pasiulo normalu darba, arba jei darbas netinka arba toli vazioti gali atsisakiti ir taves neismes kaip darbo birzoi siulou pabanditi

man siule darba praitoje savaiteje kaip manot kura pati turesiu pilt kad nuvykti iki darbo 50km ar sumokes darbas? ir ar mokamas atlyginimas gerai. ir tiesiog atrodo labai keista kai paskambina pirmadieny pasiulo susitikt o atsakau kad tik kitoj savaitej galiu ir atsako tai mum tinka ir kita savaite.

Dirba s*****i, a*******i, sake bus darbo si menesi, pokalbije buvau birzelio pradzioje, laukiau visa menesi, garantavo kad priims, pasukau nurodytu laiku sako kita savaite paskambinkite, kita savaite dar kita, galiausiai jei nerasite darbo dar kita savaite askambinkite. Akiu dumimas, netikekite, tik nervus zmonems gadina.

norejau eit bet nezinau ar verta kazin cia mokama???

oho, kiek berasčiu :) starjobs ir advantus yra dvi skirtingos imonės. Nepainiokit, be to, žmonių visokių juk yra, studentams užsidirbti prie stipendijų idarbinimo agenturos yra labai gerai, tačiau dekretui ar pencijai stažo neuždirbsi :)

Nuvylė ''kompetencija'' šios įmonės

Man teko nusivilti šia įmone, mano akimis vykdoma neprofesionali atranka.

ar gera si idarbinimo imone prasau pasidalint informacija su manim buceu labai dekinga

Pramonės g. 4A, LT-99116 Šilutė.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas.
      Norveglit, UAB – personalo atrankos ir įdarbinimo įmonė, specializuojanti darbo pasiūlymuose Norvegijoje, daugiausia mėsos pramonės sektoriuje. Įmonė tarpininkauja tarp darbuotojų ir Norvegijos įmonės, padėdama kandidatams rasti darbą.Norveglit siūlo įvairius darbo pasiūlymus Norvegijoje:· darbą mėsos fabrikuose ir...
      Švitrigailos g. 11B, Vilnius.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos; personalo atranka.
      „HEADEX Group“ jau daugiau nei 20 metų teikia lanksčius personalo valdymo sprendimus Lietuvoje ir Vakarų Europoje. Per šį laikotarpį sukaupėme virš 200 000 darbo ieškančių žmonių duomenų bazę. Taip pat daugiau nei 450 gamybos, sandėliavimo paslaugų, logistikos ir klientų aptarnavimo įmonių pasitiki mumis ir...
      Pulko g. 5, LT-62137 Alytus.
      Veiklos sritys: personalo atranka; darbo paieška, įdarbinimas; konsultacijų paslaugos.
      UAB Personalas - Įmonė teikianti personalo atrankos bei laikinojo įdarbinimo paslaugas Lietuvoje bei kitose Europos šalyse. Pagrindinės šalys kuriose dirbame : Lietuva, Vokietija, Švedija, Suomija, Danija, Austrija.Mūsų citata : "Suprantame, kad darbas žmogui yra neatsiejama gyvenimo dalis, todėl visada savo...
      Gedimino pr. 26, LT-01104 Vilnius.
      Workis – inovatyvių darbdavių ir pažangių darbuotojų darbo platforma.Workis yra naujos kartos darbų platforma, padedanti susirasti darbuotojus trumpalaikiam darbui dar greičiau ir dar paprasčiau – vos kelių mygtukų paspaudimu. Workis platformoje susitinka inovatyvūs darbuotojai bei pažangūs darbdaviai tam, kad...
      Radvilų Dvaro g. 4-1, LT-48320 Kaunas.
      Veiklos sritys: darbo paieška, įdarbinimas; personalo atranka; transporto paslaugos.
      CargoJob LT – patikimas partneris profesionalių vairuotojų atrankoje --- +370 622 70 770CargoJob LT – patikima ir profesionali įmonė, specializuojanti krovininio transporto vairuotojų atrankoje ir įdarbinime įdarbinimas Lietuvoje o dirbama Vokietijoje.Mūsų tikslas – sujungti atsakingus, motyvuotus vairuotojus su...