Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Admita, UAB

Atsiliepimai apie Admita, UAB

5.9

Auksčiausias lygis kaip visada, nuomavausi automobilį, užsakius VW POLO gavau prabangu Volkswagen Taigo, likau labai patenkinta, atskiras demesys vadybininkui Edvinui Lukaševič, labai malonus ir savo darbą išmanantis vyrukas. Biški nustebau, kad reikia automobilį gražinti išplauta, bet Edvinas pasakė, kad už 15 eur jie patys nusiplaus, patogi paslauga. Žodžiu likau labai pakenkinta. Ačiu

Jolita L.

Dėkojame už atsiliepimą! Labai smagu, kad likote patenkinta automobiliu ir Edvino aptarnavimu. Džiaugiamės, kad mūsų plovimo paslauga buvo naudinga. Lauksime jūsų sugrįžtant!

Naudojausi Admita paslaugomis pirmą kartą ir likau labai patenkintas. Automobilio paėmimo procesas aiškus ir greitas, automobiliai nauji. Tikrai rekomenduoju!

Rimantas K.

Dėkojame už atsiliepimą! Džiaugiamės, kad pirmoji patirtis buvo sklandi ir maloni. Lauksime jūsų sugrįžtant ir ačiū už rekomendaciją!

Puiki patirtis su Admita! Greitai ir lengvai išsinuomojau automobilį, kuris buvo tvarkingas ir komfortiškas. Labai malonus ir paslaugus personalas. Vadybininkas Vilmantas atsakė į visus klausimus, pateikė išsamią informaciją apie sąlygas. Būtinai sugrįšiu, kai vėl prireiks automobilio. Rekomenduoju!

Povilas

Ačiū už šiltus žodžius ir rekomendaciją! Džiaugiamės, kad Vilmantas ir visa komanda prisidėjo prie sklandžios jūsų patirties. Lauksime jūsų sugrįžtant!

Steponas Astuchovas

Mano skrydis buvo atidetas, paskambinus kompanijai jie maloniai sutiko manes palaukti. Personalas super malonus, labai greitai ir maloniai supildė visus dokumentus ir paleido važiuoti. Masina irgi nauja, gavau RAV4 Hynbrid su vos didesne rida nei 4000km. Viskas patiko, kita menesi grisiu su seima - nuomosiuos vel

Steponas Astuchovas

Džiaugiamės, kad likote patenkintas mūsų paslaugomis ir automobiliu! Nekantriai lauksime Jūsų su šeima kitą mėnesį. Iki greito pasimatymo!

Prieš kelis mėnesius išsinuomavau mašina, sugryžus į namus ryte ėjau ja apžiūrėti, nes kai nuomavausi mašina lauke buvo tamsu, ir nelabai galėjau įvertinti mašinos būklės. Mašinos gale durelėse buvo rasta šiukšliu ir mašinos langai buvo nučiupinėti rankomis, tada paskambinus į nuomos punkta sulaukiau atsakymo apgailestaujame, ir viskas, nei kiek nesistengė su manimi komunikuoti, ar galbūt pasakyti, kad šį karta galite netvarkyti mašinos, nes mes ja susitvarkysime, gražinant mašina visa ja sutvarkiau kaip visada:) Ir dabar prieš savaite taip pat nuomavausi mašina, ja taip pat sutvarkiau ir gražinau į nuomos punkta laiku, pamačiau nuskaičiuotus pinigus už netvarkinga mašina, paklausus kodėl jie nuskaičiavo, paminėjo kad mašina buvo nešvari, paskambinus į nuomos punkta sakė vidus ir išorė buvo labai netvarkinga, paprašiau atsiūsti nuotraukas, nelabai supratau kurioje vietoje mašinos vidus buvo nešvarus, išorė galbūt nebuvo labai švariai nuplauta, nes ja plaunu ne aš o plovykla, jie...

Evelina

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir atsiprašome dėl patirtų nepatogumų. Mums svarbu užtikrinti, kad kiekvienas automobilis būtų švarus, todėl apgailestaujame, kad pirmuoju atveju jis neatitiko mūsų standartų. Jūsų pastabos perduotos atsakingiems darbuotojams, kad tai nepasikartotų.

Dėl antrojo atvejo norime patikslinti, kad automobilio būklė fiksuojama grąžinimo metu. Atsiprašome už galimai nepakankamą komunikaciją - mielai atsiųsime nuotraukas bei papildomus paaiškinimus, jei dar jų negavote.

Ačiū, kad padedate mums tobulėti. Tikimės ateityje atkurti Jūsų pasitikėjimą mūsų paslaugomis.

Labai patenkinta Admita paslaugomis - automobilis buvo tvarkingas ir atitiko visus lūkesčius. Greitas ir profesionalus aptarnavimas užtikrino sklandžią nuomos patirtį.

Gabija

Dėkojame už puikų atsiliepimą! Labai smagu girdėti, kad automobilis atitiko jūsų lūkesčius ir buvote patenkinta mūsų aptarnavimu. Tikimės, kad ateityje vėl galėsime jums padėti!

Paslaugus ir draugiškas personalas, automobilis pateiktas laiku, švarus ir tvarkingas, rekomenduoju.

Kiril

Dėkojame už jūsų atsiliepimą! Labai džiaugiamės, kad likote patenkintas mūsų paslaugomis. Visada laukiame sugrįžtant!

Nesąžiningi, neatsakingi, bet prisidirbę bando sumėtyti pėdas.

Klientė

Dėkojame už jūsų atsiliepimą. Apgailestaujame dėl kilusio nesusipratimo. Norime patikslinti, kad sutarties sąlygos yra pateiktos brokerių svetainėje, per kurią jūs atlikote rezervaciją. Mes jau kreipėmės į brokerius, kad šios sąlygos būtų atnaujintos ir ateityje taptų aiškesnės visiems klientams. Jei turite papildomų klausimų, kviečiame susisiekti su mumis tiesiogiai - visada esame pasiruošę padėti!

Priduodant automobili po nuomos, buvau apkaltintas, kad buvo rūkoma automobilyje, nors to nebuvo ir automatiškai nuskaičiuota 160€ suma iš mano kortelės, net nieko nesiaiškinus. Automobilį gavau ne tokį, kokio norėjau. Išnuomotas navigacijos įrenginys, netiko automobiliui, nėjo juo naudotis. Žodžiu, įmonė nesiskaito su kliento nuomone, net neišklauso jo. Nerekomenduoju naudotis šios įmonės teikiamomis paslaugomis....

Jonas

Apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos. Išnagrinėjome jūsų situaciją, tačiau matome, kad automobilis buvo išduotas pagal rezervuotą grupę. Dėl navigacijos - įrenginys buvo tinkamas, tačiau gali būti, kad kilo neaiškumų, kaip juo naudotis. Mūsų komanda visada pasiruošusi padėti ir paaiškinti, kaip tinkamai naudotis įranga.

Taip pat primename, kad sutartyje aiškiai nurodytos taisyklės dėl rūkymo automobilyje ir atsakomybės už taisyklių nesilaikymą.

Jei norite aptarti šį atvejį detaliau, maloniai kviečiame susisiekti su mumis tiesiogiai.

Dėkojame už jūsų pastabas ir siekiame nuolat tobulėti!

Justinas Vėželis

Ačiū už greitą ir sklandų aptarnavimą.

Justinas Vėželis

Dėkojame už Jūsų atsiliepimą! Mums labai džiugu girdėti, kad esate patenkintas mūsų aptarnavimu. Jūsų komplimentai yra didžiausias įvertinimas mūsų komandai. Lauksime jūsų sugrįžtant!

Algirdas Pietaraitis

Du kartus nuomavausi ir abu kartus gavau ""geresnį" negu buvau užsakęs ekonomiškesnį automobilį. Gavę baudą už greičio viršyjimą, jie pirmiausia nusiskaičiavo nuo kortelės "Vilniaus oro uostas" vardu, tik po to, kai pradėjau banke ieškoti kur dingo pinigai, teikėsi atsiųsti emailą. +- turint omeny, jog tai lietuvių firmelė, gan neblogai, bet stebuklų galite sulaukti

Labai džiaugiuosi šia įmone. Vadybininkas Edvinas iš vis superinis! Malonus aptarnavimas, konsultacija ir patarimai garantuoti! Tikrai rekomenduoju!

Didelis dėkui, viskas puikiai, tokių kainų nesitikėjau, naujas RAV4 už 2 dienos pietų kainą. Kažkas nerealaus.
      Užstatas tik 60 eur, pilnas draudimas parai be jokios frančizės 10 Eur. Jei rimtai likau apšalęs gerąją to žodžio prasme.
      Beje vadybininkai taip pat dirba labai puikiai. Rekomenduoju ir kuo didžiausios sėkmės šiai įmonei. Netgi pradėjau galvoti ar vertą turėti savo automobilį :)

Issinuomavau automobili Vilniaus oro uoste grizau i Siaulius nakti, priesais esanciame daugiabucio kieme pastate zenkla kad be leidimu negalima ivaziuoti zenklo nepastebejau ir pastaciau masina prie namo aiksteleje ir nezinojau naujos tvarkos nes griztu retai i Lietuva. Gaunu laiska is Admitos kad padariau keliu eismo taisykliu pazeidima skambinu i policija issiaiskint ka as jau cia tokio padariau pasirodo negalejau ten parkuotis masinos.Admita uz tai kad jiems reikejo perduoti mano asmens duomenis policijai ima 50 euru administracini mokesti kai juo labo pati bauda tik 15 euru. Ir niekas nepaaiskino man kad i ta 50 euru neieina baudos apmokejima. Taigi brangieji baudas mokesites patys o tokios imones lobs is jusu kisenes uz nieka.

Gavau iš Admitos pakaitinį automobilį po autoįvykio. Gavau sutartį, kurioje nurodyta franšizė - 300eur., bet darbuotojas net nepasivargino pranešti, kad galima apsidrausti už 30 eur ir ramiai važinėti nebijant, kad automobilis bus "nubrauktas" ar pateks į autoįvykį. Trečią naudojimosi dieną automobilis neužsivedė... Automobilio salonas smirda rūkalais. Bendravimas gyvai auto atsiėmimo punkte taip pat turi kur tobulėti :) Įmonės nerekomenduoju.

Nepilnas bakas kuro, nuomavimes iš Vilniaus

tn-1-778561.jpeg tn-1-778561-113.jpeg

Automobilis naujas, tvarkingas. Darbuotojai draugiški ir svarbiausia greitai dirba savo darbą (teko tikrai nemažai nuomotis kitose šalyse, 2-3 val. laukimo yra norma). Čia jau po 20 min. sedėjome automobilyje. Ačiū. Rekomenduoju,

Brigita Agriknyte

Puikus aptarnavimas, nauji automobiliai, būtinai sugrįšiu ir rekomenduosiu savo draugams.

Labai rekomenduoju, malonus personalas greitai susitarem, leido net masina palikti rygos oro uoste, depozita pilnai grazino.

Pirma karta nuomai paemiau auto Lietuvoje. Na klientu aptarnavimas geras, pagarbiai kalbama ir telefonu prisiskambinus tikrai maloniai ir gerai paaiskina viska. Kalbant aoie auto na perspejo kad automobilis is isores neplautas na tiek to, viduje tvarkingas, svarus, bet is technines puses tikrai nepasizimi geriausia kojybe. Vaziuokle, ekonomija viskas ok, bet paprasciausios serviso dalys tokios kaip valytuvai ir lemputes zibintu turetu buti tikrinamos ir keiciamos laiku. Bedru atveju kol neateina vakaras ar pradeda lyti auto esu patenkintas, o toliau tik nervai, na bent gerai jog langu skyscio yra.

Vida Dukauskiene

Laba diena. Jusu firmos paslaugomis naudojausi pirma karta.Noreciau nuosirdziausiai Jums padekoti uz labai greita, kokybiska ir profesionalu aptarnavima! Buvo viskas puiku, - masina, gavimo ir grazinimo laikas, piniginiai reikalai! Viskas auksciausios klases! Labai aciu Jums visiems!
      Sekmes Jums ir iki kito karto!

Nuomavausi pirmą kartą ir likau labai patenkintas. Fiat Punto švarus, tvarkingas, pristatytas laiku, už gerą kainą. Greitas, malonus aptarnavimas atsiimant ir priduodant mašiną. Ačiū.
      P.S. Rekomenduoju

Puiki kompanija. Pasiimti automobili trunka 10min, priduoti taip pat 10min. Automobiliai tvarkingi. 2 kartus nuomavausi is Vilniaus ir toliau naudosiuosi sios firmos paslaugomis. Viskas puikiai. REKOMENDUOJU.

Dekui uz gera aptarnavima ir profesionaluma.Nuomojamas auto buvo apynaujis ir tvarkingas.Grazinant neiskilo jokiu problemu.Depozita atgavau be problemu.Rekomenduoju 10 +

Nuomavausi pirma karta ir tikrai likau patenkintas. Malonus aptarnavimas, greitas dokumentu pildymas.Automobilis Hyunday i30 buvo tvarkingas, svarus, ekonomiskas.tikrai rekomenduoju naudotis sios firmos paslaugomis

Teko naudotis Jusu paslaugomis.Likau patenkintas, Auto pristatytas laiku, geros kainos, malonus darbuotojai. Butinai grisime pas Jus vel...

Super nuomos kompanija. Tikrai nenusivylem!!! Rekomenduoju visiems!!! Aciu!!

Pati geriausia automobilių nuoma! Vos prireikus, visada automobilį nuomojuosi iš jūsų. Automobiliai nauji, tvarkingi, saugūs, tad tikrai rekomenduoju! Nuomos punktai įrengti prieinamoje ir patogioje vietoje. Ačiū!

Labai geri automobiliai, kaip visada puikus aptarnavimas - aciu !!! Rekomenduoju.

rekomenduoju sia imone. mano ziniomis tai vienintele imone Lietuvoje siulanti papildoma draudima, kurio deka nereikia nerimauti, kad kas netycia apgadins automobili - jus nuo to apsidraudziate, ir uzstata visada grazina visa. beja, kadangi nuomojuosi jau nebe pirma karta, pritaike tikrai nemaza nuolaida. :-) be galo malonus personalas. aciu.

Automobilį rezervavome internetu, patvirtinimas ir aptarnavimas be jokių problemų. Dokumentų sutvarkymas 10-15 min. bėgyje oro uoste, mašina be priekaištų, gavo aukštesnę klasę nei rezervavome už tą pačią kainą. Kokybės ir kainos santykis lyginant su kitais, tikrai gerame lygyje.
      Mes iš savo pusės galime tik rekomenduoti.

Rekomenduojame Top Rent!!!
      Labai patikimi, gavome toki automobili, kokio norejome, sutvarkeme visus dokumentus oro uoste pries atsiimdami automobili labai greitai, atvykus atgal i oro uosta grazinti automobilio, aiksteleje musu jau lauke besisypsanti TopRent darbuotoja! :)
      Musu automobilis buvo naujas, svarus ir uz super kaina! :)
      Sios imones paslaugomis naudojomes pirma, taciau tikrai ne paskutini karta!
      REKOMENDUOJAM!

Sandraugos g. 20, LT-52100 Kaunas.
      Veiklos sritys: automobilių nuoma; autobusų, mikroautobusų nuoma; kelionės; transporto paslaugos.
      Driveo – efektyvus mobilumo partneris, teikiantis trumpalaikės ir ilgalaikės veiklos nuomos paslaugas, skirtas augančiam Lietuvos verslui bei individualiems klientams.Mūsų tikslas – suteikti išmanų, paprastą ir lankstų būdą valdyti automobilių parką be įsipareigojimų, biurokratijos ar paslėptų mokesčių.Mūsų misija...
      Pramonės g. 30-4, LT-72363 Tauragė.
      Veiklos sritys: automobilių nuoma; autobusų, mikroautobusų nuoma.
      GBY RENT- viena iš pirmaujančių automobilių nuomos įmonių Lietuvoje, siūlanti platų paslaugų spektrą, pritaikytą tiek privatiems, tiek verslo klientams.Ilgametė patirtis, platus transporto priemonių pasirinkimas ir orientacija į klientų poreikius. Šiai dienai mes turime automobilių parką kurį sudaro daugiau nei 350...
      Arklių g. 24, LT-01305 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių nuoma; autobusų, mikroautobusų nuoma; transporto paslaugos.
      UAB „Autobanga“ - yra viena iš pirmaujančių automobilių nuomos paslaugų tiekėjų Lietuvoje. Įmonė jau daugiau nei 20 metų vykdo veiklą, susijusią su automobilių nuoma. Autobanga pasižymi vienu didžiausiu automobilių parku, konkurencingomis kainomis ir profesionaliu aptarnavimu. Įmonės pasiūlyme yra įvairių tipų...
      Savanorių pr. 128-1, LT-44148 Kaunas.
      Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
      UAB „Guliverio kelionės“ - vienas didžiausių kelionių organizatorių Lietuvoje, sėkmingai dirbantis nuo 1997 m. Pagrindinė UAB „Guliverio kelionės“ veikla – pažintinių, pažintinių-poilsinių kelionių organizavimas autobusu ir lėktuvu:Kelionės autobusu į Europos šalis: pažintinės, poilsinės-pažintinės, aktyvus poilsis...
      Kirtimų g. 2, LT-02300 Vilnius.
      Veiklos sritys: automobilių šaldymo įranga; automobilių dalys; automobilių techninė apžiūra; autoservisai; šaldymo įrenginiai; šildymas, įrenginiai; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas; vėdinimas, kondicionavimas.
      UAB EVA King jau 26 metus!UAB EVA King nuo 1997m. vieninteli­s oficialus šaldymo įrangos “Thermo King” gamintojo atstovas ir autorizuotas servisas Lietuvoje. Įmonė specializuojasi komercinio transporto, sunkvežimių ir puspriekabių šaldymo įrengimų bei izotermų gamybos ir remonto srityje. Turi padalinius Vilniuje...