Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Adface, UAB
Ačiū visai Adface komandai už naujos SAVY svetainės dizaino, patogios navigacijos sprendimus ir techninį įgyvendinimą. Viso projekto metu jautėme komandos dedamas pastangas ir širdį. Šiandien džiaugiamės ir didžiuojamės patogesne ir gražesne svetaine paskolų gavėjams ir investuotojams.
Nuoširdžiai dėkojame už puikų darbą kuriant mūsų naująją internetinę svetainę. Jūsų inovatyvus požiūris ir kruopštumas sukūrė produktą, kuris iškart sulaukė daug teigiamų atsiliepimų. Svetainė puikiai atspindi EWA vertybes, verslo esmę ir padeda mums išsiskirti rinkoje. Esame labai patenkinti rezultatu!
Dėkoju Adface komandai už profesionalų bendradarbiavimą ir paramą įgyvendinant išsikeltus sumanymus ir tikslus. Džiugu, kad kliento balsas visuomet išgirstas, o poreikiai, pastabos ir lūkesčiai buvo atidžiai svarstomi bei bendradarbiaujant ieškoma geriausio varianto. Labai malonu, kad ir po projekto užbaigimo ryšys nenutrūksta, galima kreiptis dėl konsultacijų ir palaikyti ryšį! Sėkmės Jūsų komanda!
Pirmiausia - žmogus, kuris klauso ir girdi. Tada seka profesionalumas, įsigilinimas į poreikius. Tada ateina verslo poreikius geriausiai atitinkantys sprendimai, pasiūlymai. Ir žinoma, vertę kuriantys rezultatai! Ir visa tai vienas žodis - PROFESIONALAI. Rekomenduoju! Nes rezultatai kalba už save.
Dėl ankstesnių buvusios "praktikantės" teiginių paneigimo
Valstybinės darbo inspekcijos Kauno teritorinis skyrius įvertino įmonės direktorės "sąžiningumą ir dalykinę etiką". Kategoriškai paneigdama "bet kokias mano pretenzijas" įmonės direktorė patalpino komentarą, kuriame informavo, kad atlikdama taip vadinamą "praktiką" UAB "Adface", aš buvau apdrausta privalomuoju draudimu Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos teritoriniame skyriuje. Tai yra melas. Taip pat UAB "Adface" direktorė ant sutarties egzemplioriaus taip ir nepasirašė.
Teigiu su visa atsakomybe, kad UAB "Adface" mano taip vadinama "praktika" neturėjo nieko bendro su savanoriškos praktikos atlikimo tvarkos aprašu. Du mėnesius, tikėdama direktorės sekamomis pasakomis, dirbau taip pat kaip ir kiti etatiniai įmonės darbuotojai. Skirtumas tarp manęs bei etatinių įmonės darbuotojų buvo tik tas, kad dirbau ne tik neatlygintinai, bet dar ir nelegaliai.
Su rekomendacijomis tai jūs ryškiai kažką sumaišėte, direktore. Tai jūs ne tik organizuojate "praktikas" (net ir nuotoliniu būdu ?!!!), bet ir po "praktikų" dar ir rekomenduojate... Vieną iš buvusių "praktikančių" rekomendavote savo pažystamam, dabar jau bankrutavusios UAB direktoriui, kuris yra teistas laisvės atėmimo bausme Jungtinėje Karalystėje...
Įmonė griežtai paneigia bet kokias šios buvusios praktikantės pretenzijas. Su praktikante buvo sudaryta savanoriškos praktikos sutartis grafinio dizaino srityje 2 mėnesiams (t.y. ne ilgiau, nei nustato teisės aktai). Savanoriška praktika organizuojama pagal Savanoriškos praktikos atlikimo tvarkos aprašą, patvirtintą LR Socialinės apsaugos ir darbo ministro. Pagal LR Užimtumo įstatymo 10 str. 9 d., savanoriška praktika yra neatlygintina, pagal 10 str. 4 d. savanorišką praktiką atliekantys asmenys yra valstybės lėšomis draudžiami sveikatos draudimu LR Sveikatos draudimo įstatymo nustatyta tvarka bei nelaimingų atsitikimų darbe ir profesinių ligų socialiniu draudimu LR Nelaimingų atsitikimų darbe ir profesinių ligų socialinio draudimo įstatymo nustatyta tvarka. Taigi, sudarydama savanoriškos praktikos sutartį ji žinojo, kad priimanti įmonė savanoriškos praktikos laikotarpiu darbo užmokesčio savanorišką praktiką atliekančiam asmeniui nemoka, tačiau jis gauna visas socialines garantijas....
Įmonės direktorei siūlau atidžiau skaityti LR Užimtumo įstatymą ir Savanoriškos praktikos atlikimo
tvarkos aprašą.
UAB “Adface“ direktorės organizuojamos “praktikos“ neturi nieko bendro su teisės aktais ir tėra
begėdiškas žmonių išnaudojimas prisidengiant savanoriškos praktikos sutartimis.
Kaltinimų pagrįstumą ir įmonės direktorės “sąžiningumą bei dalykinę etiką“ įvertins Darbo inspekcija prie
socialinės apsaugos ir darbo ministerijos.
Jeigu galvojate atlikti praktiką šioje įmonėje, tikrai nerekomenduoju. Bandžiau į ją darbintis, bet prieš tai man direktorė pasiūlė atlikti 2mėn neapmokamą praktiką, po kurios atlikimo galėsiu dirbti pagal darbo sutartį. Išdirbau tuos 2mėn be atlygio, deja pagal sutartį negalėjau net įsikelti savo atliktų darbų į portfolio, nors patys juos skelbė savo pagrindiniame puslapyje. Galiausiai po praktikos direktorė pasakė, jog esu be galo talentinga ir jos agentūra yra mano potencialo švaistymas, dėl to ji turi man geresnį pasiūlymą, rekomendaciją į kitą, jos pažįstamo žmogaus įmonę. Žinoma sutikau ir pradėjau dirbti toje, jos rekomenduotinoje įmonėje. Po nepilnai 2mėn iš jos išėjau savo noru, nes pradėjau pastebėti įvairius ženklus, jog įmonė nepatikima. Deja taip ir buvo, už dar 2mėn darbo man nebuvo atsiskaityta, direktorius dingo. Ir net praėjus 2mėn po mano išėjimo, gavus vienbalsį sprendimą iš VDI išieškoti pinigus per antstolius, direktorius ne tik nemoka pinigų, susikuręs naują...
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?