Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ad services, UAB
Vežėjas neatsakingas, nežino kur yra krovinys, kada buvo paimtas, kada bus pristatytas.
Atšaukus prašymą, terminalas vis tiek paėmė krovinį ir pristatė jį pavėlavęs 6 dienas.
Nerekomenduoju dirbti su šia įmone, jei jums svarbus pristatymo laikas ir informacija apie pristatymo būseną.
Перевозчик безответственный, не знает где груз, когда забрали, когда доставят.
После отмены заявки, терминал всё равно забрал груз, и доставил с опозданием на 6 дней.
Не советую работать с данной компанией, если вам важны сроки и информация о статусе доставки.
Nežinau, kodėl toks nedidelis įvertinimas įmonės, tačiau jų darbu patenkinta visu 100%. Į užklausas reaguoja operatyviai, kainos labai konkurencingos, bendravimas mandagus, nereikia už rankutės vedžioti, patys operatyviai savarankiškai susiderina dėl pasikeitimų tiesiogiai su kompanija iš kurios krovinį reikia paimti ir mums pristatyti, mūsų net netrukdydami. Visada informuoja apie krovinio judėjimą. Bent jau kol kas lūkesčiu visus viršydavo.
Tiesa, bendrauti tenka su vienu ir tuo pačiu vadybininku- Robertu Jusu, gal su kitais vadybininkais kitaip, tačiau mes labai patenkinti draugyste su šia kompanija.
Būkite atsargūs, sugadinus krovinį, jokios atsakomybės! Iš pradžių pripažįsta, viskas gerai - išpręs nesklandumus, gražiai vilkina procesą kol galų gale pratempia visus senaties terminus, mat jie turėdami sutartį su teisinių paslaugų įmone puikiai tuos dalykus išmano. Direkotrius arogantiškas pasipūtėlis, bet sąžinės tu žmogau nenusipirksi!
Būkite atsargūs patikėdami savo krovinius UAB "Ad services". Jie be jokio teisinio pagrindo sulaikė mūsų tranzitinį krovinį ir neteikia informacijos apie krovinio buvimo vietą. Norėdami atgauti krovinį, esame priversti kreiptis į atitinkamas LR instancijas. Be careful giving your cargoes to Ad Services Ltd. You will not be guaranteed that your cargo will be delivered safely and in time. We are forced to turn to the appropriate instances of Lithuania, as Ad Services Ltd don't deliver our cargo to the address indicated in our order and don't supply any information where is the cargo. BE CAREFULL WITH THIS COMPANY!!!
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...