Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę 7Pack, UAB
Esu labai nusivylusi teikiamomis paslaugomis ir komunikavimu. Atvežti patiekalai ne visai atitiko sudėtį, kuri būdavo pateikta ant patiekalo pakuotės. Žinoma visko pasitaiko, bet labiausiai nuvylė tai, kad norėjus sutrumpinti terminá (paslauga buvo užsakyta 22d.) perskaičiuota ir grážinta suma visiškai neatitiko, o paaiškinimas kaip buvo apskaičiuota - nepateiktas.
Esam nusivylę paslauga. Penktadienį (04.26) visiems užsisakiusiems buvo atvežta surūgusi sriuba (mes buvom užsisakę iš karto dviem dienom..). Pranešus tiekėjui apie tai, buvo gautas atsakymas, kad jam tai jau žinoma ir ėmėsi skubių priemonių išspręsti šią problemą, deja tokie reakcija klientui nieko nereiškia. Jokios kalbos apie kažkokią kompensaciją, atsiprašymą ar pan... Pirmadienį maistas atvežtas įprastai, net nepasidomėjus ar klientas ir toliau po tokio akibrokšto jį norėtų gauti... Maistas po savaitės kartojasi, užsisakius dviem dienom, atvežamas tas pats maistas, šildomi ir nešildomi produktai sudedami į vieną dėžutę. Nerekomenduojam naudotis šito tiekėjo paslauga.
Esu labai dėkinga už paslaugą ir patenkinta aptarnavimo bei maisto kokybe. Veganiški patiekalai sotūs, skanūs ir įvairus. Savaitės meniu nepabodo, o maistas buvo šviežias. Teko pristabdyti pristatymą dėl ligos, kolektyvas buvo malonus ir paslaugus - pristabdyti ir atnaujinti paslaugą pavyko sklandžiai.
Labai rekomenduoju 7PACK VEGANAMS bei norintiems sveikiau maitintis, bet neturintiems laiko ieškoti šviežių daržovių ar eksperimentuoti virtuvėje.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...