Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vilniaus pergalė, AB
Kiekvienas saldainis gavo po atsiliepimą. Jei tik galima būtu - duočiau minusinius. O technologus atleisčiau iš darbo.
Saldainiai "Pergalė", "Vilnius", "Sostinė" ir "Milda" buvo mano mėgiamiausi saldainiai. Visada atrodė, kad skanesnių tiesiog negali būti. Dabar jie tapo tokie "sutaupyti", kad iš kadaise mėgiamų saldainių panašus liko tik popieriukas.
Labai gaila. O kažkada buvo tikrai skanūs.
Sveiki, Rasa,
apgailestaujame, kad taip jaučiatės dėl mūsų saldainių, technologams jūsų nuomonę perduosime. Tačiau gal galėtume paprašyti pašalinti atsiliepimą skirtą saldainiui "Pergalė" - jų negaminame daugiau nei 10 metų. Tuo pačiu ir saldainiui "Milda" - šie apskritai yra kitos įmonės gerokai seniau gaminti saldainiai (Kraft).
Laba diena,
Jūsų gaminamas juodasis šokoladas - vienas skaniausių, galime didžiuotis Europoje turėdami bene geriausią juodąjį šokoladą, su kuriuo gali konkuruoti nebent tik belgiškasis. Tačiau vienas didelis prašymas - gražinkite senąjį plytelių skiltelių dizainą. Naujas dizainas turi savų privalumų dėl skirtingo skiltelių dydžio, kadangi galima pasirinkti pagal savo apetitą, :) tačiau tapo sudėtingiau sulaužyti su skystais įdarais, tarkim su mangų įdaru (vienas skaniausių derinių) sudėtinga paserviruoti, galima kąsti nebent iš viso šokolado, nes kitaip išbėga. Tai bent jau šokoladams su skystu įdaru tikrai reiktų kito sprendimo.
Dar būtų prašymas peržiūrėti Cherry saldainių gaminimo technologiją, labai puikūs saldainai, ypatingai geras šokolado ir vyšnios duetas, bet pastaruoju metu vis papuola nusipirkt išbėgusius.
Už prekybą su ruzija daugiau gyvenime nepirksiu nei saldainių nieko, matai jie jumoristai 2metus likučius prekiauja kaip galiojimas šokolado 12mėn.gal geriau visą įmonę kelti tiesiai ten, bus patogiau verslauti.
Gėda būtų kažkam pirkti šią produkciją.
Visgi, yra gaminių, kurie galioja 18 mėnesių.
Jūsų gaminamų šokoladinių sausainių „GAIDELIS ŠOKOLADAS" pakuotė yra klaidinanti. Pakuotėje pavaizduoti tamsūs (juodi) sausainiai, ant kurių per vidurį užrašytas žodis „PERGALĖ". Viduje yra šviesūs sausainiai, ant kurių yra gaidelio logotipas, o vietomis yra taškeliai, kurie, kaip suprantu, yra šokoladiniai. Šitoje vietoje negalioja ir produkto instrukcijoje parašytas teiginys, kad: „Etiketėje pavaizduoti produktai nebūtinai yra sudedamieji šios prekės komponentai." Sausainis ir negali būti sausainio produktas, sudedamasis komponentas.
Atleiskite, kad tik dabar atsakysime. Visgi, ant pakuotės vaizduojame šokolado gabaliukus, kurie simbolizuoja, kad šiuose sausainiuose yra šokolado - būtent PERGALĖS šokolado GAIDELIO sausainiuose.
Sveiki, po labai ilgos pertraukos nusipirkau mėgiamiausių savo saldainių GRILIAŽAS. Likau smarkiai nusivylusi. Kur dingo ta ne tokia jau plona buvusi juodo ir traškaus šokolado plutelė, gaubianti saldainio vidų? O ir pats saldainio vidus... Pamenu, "pagrindiniu instrumentu" grojo smulkinti riešutai, o kepintas cukrus buvo kaip "pritariamasis instrumentas". Dabar gi viskas atvirkščiai. Be proto mėgau šiuos saldainius. Gaila, kad jie jau nebeskanūs. O gal dar yra vilties prisibelsti į įmonės gerb. Technologų širdis? Esu tikra, kad tarp Jūsų, Jūsų artimųjų ir draugų yra tokių, kurie neabejingi šiam konditeriniam šedevrui...Laba prašau - grąžinkite senąjį GRILIAŽĄ.
Sveiki, labai gaila, kad nebegaminami saldainiai, , MIISU". Prašau, apsvarstykite jų grąžinimą į rinką - daug žmonių buvo juos pamėgę ir tikrai apsidžiaugs ir vėl galėdami jų paskanauti.
Aha tikrai skanūs.
LT jie nebegaminami. Kaip tik turiu galiu pavaišinti :)) parašykite [email protected]
Sveiki, 2019 04 07 dieną Nordikoje Rimi parduotuvėje pirkau Vilniaus Pergalės saldainius, , Sostinė'', dalis iš jų buvo seni, pabalę, kieti kad vos prakąsti buvo įmanoma.Norėjau grąžinti saldainius, bet vadybininkė patikino, kad tai ne parduotuvės kaltė, kad saldainiai pas juos neužsilaiko, kad jie ką gauna iš tiekėjo tą ir parduoda.Ar gali taip būti, kad į parduotuvę buvo užvežti pasenę saldainiai, pinigų nieks negražino.
Sveiki atvykę į oficialią vergystę!
Svarstote apie darbą šiame fabrike, tai turėkit omeny kad fabrikas dirba 3 pamainom (naktinė po 12 valandų), turėsite sukaupę daug viršvalandžių už kuriuos jums nemokės. Pagrasinsite mokesčių inspekcija?, tai iš jūsų tik pasijuoks. Mokesčių inspekcija gauna labai gerą "atkatą", čia tokia fabriko vieša paslaptis.
Žiūriu daug kas skundžiasi jog saldainių "Sostinė" skonis pasikeitė? O ko jus norite, jas verda bet kuris darbuotojas, kuriam kelias valandas parodė kaip virti saldainius. O toks darbuotojas gali keistis kiekvieną savaitę. Sėkmės busimiems darbuotojams ir skanaus tiems, kas vartoja šio fabriko produkciją.
vat ir mastau, jeigu fabrikas darbuotojus vezasi net iš Varėnos, tai kazkas ten negerai, o gal Vilniuje nėra bedarbių JAU????
Taip, Rasa. Ir iš Varėnos ir studentai vasaros laikotarpiui ir tuntai jaunimo iš užimtumo tarnybos pastoviam darbui. Bėga visi net 3 mėnesių neišdirbę.
Kur rasti saldainiu Miisu?
Aha tikrai skanūs.
Sveiki, pastaruoju metu nerandu juodojo sokolado prekyboje
Gal patarsite kur jo įsigyti, labai jau esu prie jo priprates, geros kokybes gaminys, jei nustojote jį gaminti, tai labai apgailestauju
Būtu malonu gauti informacija????
Nesuprantu, kodėl jokioje parduotuvėje neberandu saldainių "Miisu". Buvo tikrai labai skanūs, bet neįmanoma surast...
Aha tikrai skanūs.
Prieš mėnesį pradarę saldainių dėžutę „Senasis Vilnius“, aptikome saldainius pabalusius, viduje įdarai sukietėję ir pasenę, nors galiojimo terminas baigsis 2016-01-15. Manėm, gal tik atsitiktinumas. Bet dar kartelį prieš 3 dienas įsigijus Jūsų gaminamą pienišką šokoladą su vanilės ir grietinėlės įdaru, kurio galiojimas baigsis 2016-01-11 - vėl tą patį aptikome. Šio šokolado pagaminimo data 2015-01-12, vadinas duodate terminą lygiai metai. Ar ne per ilgas terminas??? Jau nuo pagaminimo praėjus 9 mėn. šį gaminį teko mesti į šiukšlių konteinerį. Apmaudu, kai mulkinami pirkėjai, bet apmaudžiausia, kad Jūsų saldainių rinkiniai „Lietuva“, „Vilnius“ ir kt. buvo nuvežti arba nusiųsti į tolimas pasaulio šalis dovanų. Jei pradarę saldainių dėžutes svečiai rado tai, ką mes randame dabar, kokį įspūdį jiems paliekame? Kalbame ne tik apie save, bet ir apie tradicinius lietuviškus gaminius, kuriais iki šiolei didžiavomės ir vežiojome reklamuodami kone po visą pasaulį. Prašome Jūsų atidžiai...
Nežinau kas Vilniaus pergalei pasidarė, bet jų produkcija suprastėjo, saldainiai jau ne tokie kaip buvo...toks jausmas kad liko tik originalūs saldainių popieriukai ir pavadinimas. Kas ten įvyniota į ''Vilniaus"saldainių popierėlius ? Kaina neatitinka kokybės.
Visiskai pritariu. Buvau isvykusi is Lietuvos, grizusi po ilgo laiko nusipirkau sveriamu ''Vilniaus'' saldainiu - visiskas nesusipratimas. Kaina kaip gero belgisko sokolado, bet skonis klaikus, kazkoks riebalas veliasi burnoj. Bendrai tai daugelio lietuvisku maisto produktu kokybe zenkliai suprastejo. Vis tas besaikis verslininku godumas...
sweiki noreciau paklausti ra dar yra darbo pas jus?pvz antrai pamainai jei taip atr i mano el.pasta [email protected]
"Sportgates” plečiasi: įsigijo kitą rinkos žaidėją
Vienas sparčiausiai besiplečiančių sporto klubų tinklų Lietuvoje "Sportgates” įsigijo kitą rinkos žaidėją "Fitclub” ir per šiuos metus savo sporto klubų tinklą padvigubino.

UAB "Sakalas" sustiprino savo poziciją Baltijos rinkoje, įsigijo Latvijos bendrovę SIA "Futurus Food"
Lietuviško kapitalo distribucijos įmonė UAB "Sakalas" įsigijo Latvijos bendrovę SIA "Futurus Food"– vieną didžiausių šalyje maisto produktų ir logistikos paslaugų teikėjų.

"Aros Marine" vadovas Giedrius Valainis metė iššūkį savo komandai: "Matau tame didžiulę naudą"
Iš šalies gali atrodyti, kad Giedrius Valainis pasiekė viską, apie ką svajoja daugelis vadovų. Jo valdoma kruizinių laivų interjero įmonė "Aros Marine" šiandien patenka tarp penkių didžiausių...